Sezeryanda en fazla 3 diye biliyorum ama sanki buraya bi hemsire bayan yazmisti oda hamileydi ve benim 4.sezeryanim demisti.Aynı ben başta ikinci istemem çok zor dedim şimdi de diyorum bu günler geçecek sezeryan olmasa 4 düşünürdüm ben
kotu kokuyor deyince almadim cnm, eşim hip in emziren anneler icin cayini almis icinde ısırgan, anason, rezene, kimyon vs var. Tadida guzel onu icmeye basladim. Bide boza ve malt icecegi icmeye basladim. sanki iki gundur biraz daha iyi gibi ama yinede dolu dolu degil cnm.babylove canimm sutun nasil oldu cemen otunu denedinmi ise yaradimi merak ettim.
Canım ben de yeni başladım sağmaya zaten 40cc çıkarsa mutlu oluyorum buzdolabında dondurmadan biberonda 3 gün Ömrü var ama ben beklemiyorum gece sütüm yetmezse hemen veriyorum ısıtırkende ılık suda bekletiyorum biberonu ve çalkalanmadan biberon hafif sallıyorum o kadar. Nasıl dondurulur bilmiyorum ve donunca uç ay Ömrü varmışArkadaslar ne zamanlar ve gunde kac kez sut sagiyosunuz? Nasil depoluyosunuz? Ben ilk kez bu hafta kendime gelebildim de sagmaya basladim. Oncekiler yalan oldu hep.
Benimeşim hiç yardım etmiyor tek sabah kahvaltışıkları dolaptan çıkarıyor o kadar her şeyi kendim yapıyorum ve şükür evim sakin olunca bebeğim de sakin düzenli de uyuyor arada düzen bozuluyor ama daha mutluyumBenım dogumdan berı hep ablam annem yanımda. Yanlız kalmadım hiç. Bunaldıgmda yda kestrmek için onlar verdım hep. Şimdi başbaşa kalıcaz. Ama şuda var benle yanlz olunca daha sakin gbi bebwgım. Çunku uyutmaya calışıyrm hop ablam uyumuyo dıye alıyo. Konuşuyorum gulumsuyo annwm sevmek için alıyo. Falan dilan. Sabhtan berı annm mutfagı temzliyo. Ben ugrastm bebişimle bir kere agladı sadece. Konuştum sevdm sarkı soyledım şuanda sallıyorum ve gayet sakın. Tek sorunum eşim 11 10 gbi geliyo eve ve 8 den sonra coşuyo cimcime ve ben tukenıyorum resmen her akşam. Akşamları korkutuyo benı aslnda
Sezeryanda en fazla 3 diye biliyorum ama sanki buraya bi hemsire bayan yazmisti oda hamileydi ve benim 4.sezeryanim demisti.
Yok cnm hemen düsünmüyorum belki belki cok sonra emekli bebeği falan olur. Kizlar bide şu aile yasasi bize yetisirmi ya 4 ay yarim gun calisip tam maas alma ve cocuk okula baslayana kadar yarim gun calisma olayi secime kadar cikicak diyorlar ama benim mart basi ucretli iznim bitiyor malesefAyy kızlar nasıl hemen başka çocuk düşüneniliyorsunuz :) bana da unutursun unutursun dediler ama hiç sanmıyorum. 40 dolunca hemen spiral taktırmaya gideceğim inşallah, çok korkuyorum hamile kalmaktan
Kızlar bende 30aralıkta normal doğum yaptım doğuruyum dıye can atıyodum ama uykusuzluk ve doğum yorgunluğu hamileliğin son gunlerını bıle ozlettı bana doğumum cok zor oldu ve galıba lohusa bunalımına gırdım sımdılık annem ve kayınvalıdem kalıyo ama tek basıma bakamayacakmısım gıbı geliyo sızdede aynı durum var mı
Direk sut saklama posetlerine birer icimlik olacak sekilde koyup posetin havasini alip kilitlerini kapatip direk buzluğa cnm. Üzerlerine tarihi ve miktarini yaz. Kullanmaya en eski tarihliden baslarsin. Üc ay saklama suresi var. Kullanacagin zaman cikartip ıĺık suda eriticen.Canım ben de yeni başladım sağmaya zaten 40cc çıkarsa mutlu oluyorum buzdolabında dondurmadan biberonda 3 gün Ömrü var ama ben beklemiyorum gece sütüm yetmezse hemen veriyorum ısıtırkende ılık suda bekletiyorum biberonu ve çalkalanmadan biberon hafif sallıyorum o kadar. Nasıl dondurulur bilmiyorum ve donunca uç ay Ömrü varmış
Yaa hakikaten evde kimse olmayinca cok huzurlu oluyor benimki de. Bebek gormeye misafir gelince hep agliyo. Kaynana kayinbaba gelince de huzursuz oluyor. Alip yatak odasina gidiyorum emzirmek icin daha emzirmeden susuyo :) gürültü ediyorlar ondan da rahatsiz oluyorlar demek ki.Benimeşim hiç yardım etmiyor tek sabah kahvaltışıkları dolaptan çıkarıyor o kadar her şeyi kendim yapıyorum ve şükür evim sakin olunca bebeğim de sakin düzenli de uyuyor arada düzen bozuluyor ama daha mutluyum
Hemen düşünülmuyo zaten ilkinde bir yeter dedim ama 4 yaşına gelince rahatlayinca baktım ben bebek özlüyorum sonra ikinci geldi. Şimdi de zor ama diyorum yine geçecek yine isteyecegimAyy kızlar nasıl hemen başka çocuk düşüneniliyorsunuz :) bana da unutursun unutursun dediler ama hiç sanmıyorum. 40 dolunca hemen spiral taktırmaya gideceğim inşallah, çok korkuyorum hamile kalmaktan
Benim kızım 51 günlük. o da 4 5 günde bir yapıyordu kakasını bir hafa öncesine kadar. Anne sütü ile beslenen bebeklerde 10 güne kadar kaka yapmama normal kabul ediliyor. Bebeğiniz durumdan rahatsız değilse lütfen hiçbir şey yapmayın, popoya müdehale etmeyin. Siz lifli beslenin, bebeğinize de bol bol masaj yapın.Iyi akşamlar arkadaşlar sizlere bisey danışmak istiyorum. Kızım 35 günlük ve kaka sorunumuz var en son pazartesi yaptıcok üzülüyor um. Duyuyorum ki bazu bebekler hergun yapiyomus. Doymuyodur diyolar Etraftanda sabun koy zeytinyağı icir rezene icir diye akil veriyolar ama sizlerede danismak istedim. Bizim gibi olaniniZ var mi yada olupta çare bulaniniz. Lutfen yardimci olun
Iyi akşamlar arkadaşlar sizlere bisey danışmak istiyorum. Kızım 35 günlük ve kaka sorunumuz var en son pazartesi yaptıcok üzülüyor um. Duyuyorum ki bazu bebekler hergun yapiyomus. Doymuyodur diyolar Etraftanda sabun koy zeytinyağı icir rezene icir diye akil veriyolar ama sizlerede danismak istedim. Bizim gibi olaniniZ var mi yada olupta çare bulaniniz. Lutfen yardimci olun
Yok cnm hemen düsünmüyorum belki belki cok sonra emekli bebeği falan olur. Kizlar bide şu aile yasasi bize yetisirmi ya 4 ay yarim gun calisip tam maas alma ve cocuk okula baslayana kadar yarim gun calisma olayi secime kadar cikicak diyorlar ama benim mart basi ucretli iznim bitiyor malesefbizi kapsarmıki
Canım doyması Çiş yapmasına bağlı belki kilo yapıyodur Dr danış yinede ama bildiğim 9 güne kadar normal yanlış bilio da olabilirimIyi akşamlar arkadaşlar sizlere bisey danışmak istiyorum. Kızım 35 günlük ve kaka sorunumuz var en son pazartesi yaptıcok üzülüyor um. Duyuyorum ki bazu bebekler hergun yapiyomus. Doymuyodur diyolar Etraftanda sabun koy zeytinyağı icir rezene icir diye akil veriyolar ama sizlerede danismak istedim. Bizim gibi olaniniZ var mi yada olupta çare bulaniniz. Lutfen yardimci olun
Kilo alımı nasıl Bebeğin? Sakın sabun koyma bir de kimi bebek iki güne bir yapar benimki öyle. bi gün var bi gün yok kaka. Gaz çıkarırken kaçırması normal bizde de aynı. Önemli olan çişini düZenli yapması en az 5-6 kere diyor Dr lar. Sakın Saçma yöntemler deneme çocuğun sürekli ıkınıyor da yapamıyorsa o zaman kabız ama iki güne bir rahat bi şekilde kaka yapıyorsa bu onun kendi düzeni. Sağlık Ocağına gittiğinde SÖr ebene. Ayda 1kg alıyorsa doyuyor.Iyi akşamlar arkadaşlar sizlere bisey danışmak istiyorum. Kızım 35 günlük ve kaka sorunumuz var en son pazartesi yaptıcok üzülüyor um. Duyuyorum ki bazu bebekler hergun yapiyomus. Doymuyodur diyolar Etraftanda sabun koy zeytinyağı icir rezene icir diye akil veriyolar ama sizlerede danismak istedim. Bizim gibi olaniniZ var mi yada olupta çare bulaniniz. Lutfen yardimci olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?