2014 Aralık Anneleri

Aynı ben başta ikinci istemem çok zor dedim şimdi de diyorum bu günler geçecek sezeryan olmasa 4 düşünürdüm ben
Sezeryanda en fazla 3 diye biliyorum ama sanki buraya bi hemsire bayan yazmisti oda hamileydi ve benim 4.sezeryanim demisti.

babylove canimm sutun nasil oldu cemen otunu denedinmi ise yaradimi merak ettim.
kotu kokuyor deyince almadim cnm, eşim hip in emziren anneler icin cayini almis icinde ısırgan, anason, rezene, kimyon vs var. Tadida guzel onu icmeye basladim. Bide boza ve malt icecegi icmeye basladim. sanki iki gundur biraz daha iyi gibi ama yinede dolu dolu degil cnm.

Arkadaslar ne zamanlar ve gunde kac kez sut sagiyosunuz? Nasil depoluyosunuz? Ben ilk kez bu hafta kendime gelebildim de sagmaya basladim. Oncekiler yalan oldu hep.
Canım ben de yeni başladım sağmaya zaten 40cc çıkarsa mutlu oluyorum buzdolabında dondurmadan biberonda 3 gün Ömrü var ama ben beklemiyorum gece sütüm yetmezse hemen veriyorum ısıtırkende ılık suda bekletiyorum biberonu ve çalkalanmadan biberon hafif sallıyorum o kadar. Nasıl dondurulur bilmiyorum ve donunca uç ay Ömrü varmış

Benimeşim hiç yardım etmiyor tek sabah kahvaltışıkları dolaptan çıkarıyor o kadar her şeyi kendim yapıyorum ve şükür evim sakin olunca bebeğim de sakin düzenli de uyuyor arada düzen bozuluyor ama daha mutluyum

Sezeryanda en fazla 3 diye biliyorum ama sanki buraya bi hemsire bayan yazmisti oda hamileydi ve benim 4.sezeryanim demisti.

Ayy kızlar nasıl hemen başka çocuk düşüneniliyorsunuz :) bana da unutursun unutursun dediler ama hiç sanmıyorum. 40 dolunca hemen spiral taktırmaya gideceğim inşallah, çok korkuyorum hamile kalmaktan

Ayy kızlar nasıl hemen başka çocuk düşüneniliyorsunuz :) bana da unutursun unutursun dediler ama hiç sanmıyorum. 40 dolunca hemen spiral taktırmaya gideceğim inşallah, çok korkuyorum hamile kalmaktan
Yok cnm hemen düsünmüyorum belki belki cok sonra emekli bebeği falan olur. Kizlar bide şu aile yasasi bize yetisirmi ya 4 ay yarim gun calisip tam maas alma ve cocuk okula baslayana kadar yarim gun calisma olayi secime kadar cikicak diyorlar ama benim mart basi ucretli iznim bitiyor malesef bizi kapsarmıki

merak etme misler gibi bakarsın bebeğine. senin parçan o, senden iyi kimse bakamaz.

Direk sut saklama posetlerine birer icimlik olacak sekilde koyup posetin havasini alip kilitlerini kapatip direk buzluğa cnm. Üzerlerine tarihi ve miktarini yaz. Kullanmaya en eski tarihliden baslarsin. Üc ay saklama suresi var. Kullanacagin zaman cikartip ıĺık suda eriticen.

Yaa hakikaten evde kimse olmayinca cok huzurlu oluyor benimki de. Bebek gormeye misafir gelince hep agliyo. Kaynana kayinbaba gelince de huzursuz oluyor. Alip yatak odasina gidiyorum emzirmek icin daha emzirmeden susuyo :) gürültü ediyorlar ondan da rahatsiz oluyorlar demek ki.

Ya kızım gunduz hiç kaka yapmıyo gaz cıkartırken azcık yapıyo. Ama gece yapıyo. Uc gundur böyle. Normalde hiç böylebişey yoktu. Neden duzensizleşti acaba​

Iyi akşamlar arkadaşlar sizlere bisey danışmak istiyorum. Kızım 35 günlük ve kaka sorunumuz var en son pazartesi yaptı cok üzülüyor um. Duyuyorum ki bazu bebekler hergun yapiyomus. Doymuyodur diyolar Etraftanda sabun koy zeytinyağı icir rezene icir diye akil veriyolar ama sizlerede danismak istedim. Bizim gibi olaniniZ var mi yada olupta çare bulaniniz. Lutfen yardimci olun

Hemen düşünülmuyo zaten ilkinde bir yeter dedim ama 4 yaşına gelince rahatlayinca baktım ben bebek özlüyorum sonra ikinci geldi. Şimdi de zor ama diyorum yine geçecek yine isteyecegim

Benim kızım 51 günlük. o da 4 5 günde bir yapıyordu kakasını bir hafa öncesine kadar. Anne sütü ile beslenen bebeklerde 10 güne kadar kaka yapmama normal kabul ediliyor. Bebeğiniz durumdan rahatsız değilse lütfen hiçbir şey yapmayın, popoya müdehale etmeyin. Siz lifli beslenin, bebeğinize de bol bol masaj yapın.

arkadaşım sakın poposuna sabun falan koyma, bi şey içirme minnacık bebeğe.. onların sindirim sistemi daha anne sütünü bile tam hazmedemiyo, kusuveriyolar.. bi de millet yağ içiriyo, bebeği bırak ben bile içemem zeytinyağını. eğer bebeğin sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar yapmaması normal, bazı bebekler biriktirip yaparmış. doymamakla alakası yok. benim bebeğim de bir ara 5-6 günde 1 yapmaya başlamıştı. şu an hergün 1 kez yapıyo. aşağıdaki masajı günde 3-4 kez yap bebeğine. bir de sanki sen kabızmışsın da ishal olmaya çalışıyormuşsun gibi ye, hergün 5 tane kuru kayısı yiyorum ben, çok faydasını gördüm.

Yok canım geçmişe dönük olmuyormuş malesef, yasadan sonra doğum yapacaklar için geçerli olacak

Canım doyması Çiş yapmasına bağlı belki kilo yapıyodur Dr danış yinede ama bildiğim 9 güne kadar normal yanlış bilio da olabilirim

Kilo alımı nasıl Bebeğin? Sakın sabun koyma bir de kimi bebek iki güne bir yapar benimki öyle. bi gün var bi gün yok kaka. Gaz çıkarırken kaçırması normal bizde de aynı. Önemli olan çişini düZenli yapması en az 5-6 kere diyor Dr lar. Sakın Saçma yöntemler deneme çocuğun sürekli ıkınıyor da yapamıyorsa o zaman kabız ama iki güne bir rahat bi şekilde kaka yapıyorsa bu onun kendi düzeni. Sağlık Ocağına gittiğinde SÖr ebene. Ayda 1kg alıyorsa doyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…