2014 Aralık Anneleri

Ayy cok mutlu oldum okuyunca canim.annem yanimda hala 47gunluguz yakinda gidecek.napcam nasil bakcam diye fusunup duruyorum.okuyunca bi guc geldi:)
Aynen öyle canım bende ilk kizimda annem bi 20 gün kadar yanımda kaldı aynı şehirde oturduğumuz dan gitti sadece haftada bir gelmeye başladı çok aglamistim gittiği gün ne yapıcam nasıl bakıcam diye çok şükür gayet iyi baktım düzene koydum işe başladım ve ikinci çocuğa cesaret ettim doğurdum şimdi ikisiyle aynı düzeni devam ettirmek için uğraşıyorum.☺ sende hiç korkma üstesinden gelirsin geçicek bu günlerde öyle düşün

Of annm yarın gıdıyo. Dun gece de yoktu. Oglen geldi. Sabah kahvaltı bile yapamadm cayı koyabildm. Masayı hazrlayamadm annem gelene kadar ac kaldm. Zillim hiç durmadı. Tek naparım bilmiyorum. Bebegımı kendım dışında neyle nasıl oyalayabilieım bilmiyrmkı. Kala problemıde var baya huysuz ara ara. Akşamları eşimde cok gec gelıyo vaykı vay halime.

Aynen canim bizimde 2 gun kaldi 2 gunde bi mucize olacagini sanmiorm giderek kotuye gidio sabah 5 ten beri aglio emio aglio emio. Evde herkes bu ac doymuo ondan aglio dio sinir geldi yaa

Ya zaten o ayrı bir dert, hemen yapıştırıyorlar aç bu çocuk diye. Aslında aç değilken meme vermek daha kötü çünkü hem gaz hem de reflüye sebep oluyormuş

Ya zaten o ayrı bir dert, hemen yapıştırıyorlar aç bu çocuk diye. Aslında aç değilken meme vermek daha kötü çünkü hem gaz hem de reflüye sebep oluyormuş
Kilo alımı normalse hiç kafaya takmaya gerek yok. Ben çok üzülüyordum ama 1 aylık kontrolünde doktor kilo alımı gayet iyi dedi çok rahatladımşu an.. Kilosunu takip edin kesinlikle. İnşallah bu ay da iyi olur :)

Aynen canim bizimde 2 gun kaldi 2 gunde bi mucize olacagini sanmiorm giderek kotuye gidio sabah 5 ten beri aglio emio aglio emio. Evde herkes bu ac doymuo ondan aglio dio sinir geldi yaa

Kim bilir ne sıkıntıları var da biz anlamıyoruz inşallah düzelir en kısa zamanda,

İnşallah canım, bize de kilosu iyi dedi küçük doğdu ama toparladı maşallah. Yine de ağlayınca hemen aç mı diyorlar, böyle gelmiş böyle gider :)

Kızlar bebeğim bezini çok doldurduğu zzaman silmek yerine belden aşağısını yıkıyoruz. Ama kakası çok yağlı o kayganlık hissi normal suyla gitmiyor. Ve kakasını zorla yaptırıyorum resmen. Benim durumumda olan var mı sebebi ne olabilir

Aminn insallah canim yaa saatlerce durmadan aglio

Merhaba kızlar benimde 6 gunum var 40 ımın çıkmasına kızım bugün pek huysuz gunduz hiç uyumadı hep emmek istiyor uyanıkken bir yerimi ağrıyor acaba kahvaltımı 3 buçukta yaptım uyumuyor toplasam 1 saat uyumuştur kahvaltıyı hazırladım ama yapmak geç oldu gece uyusa bari

Eşim 3 gundu grip kucağına falan aldırmadım yaklaştırmadım çok bulaşmış olabilir mi ondan huysuzlanır mı acaba

seni cok iyi anliyorum cnm bizde ayni sorunu yasadik hemde doguma gitmeden birkac gun once esimle munakasa ettik annemde bizdeydi oda araya girdi bu sefer esim döndü annemede laf saymaya basladi. Sonra bu bir sekilde abimin kulagina gitti. Abimle eşim birbirine girdi. Hatta ben doguma girerken bile kapida tartisiyorlardi. Doğuma hangi psikoloji ile girdigimi sen düsün yani. Sonra ben tavrimi ortaya koydum cok net sekilde resti cektim sonra paşa paşa gitti özür diledi annemden. insallah sende rabbime dua et düzelmesi icin senin dogum hikayenide okumustum anladigim kadarıyla eşin biraz sorumsuz biri ama sıkma canını hicbir sey senden ve bebeğinden önemli değil, kafanı takma mazallah sutun falan kesilir bol bol dua et. Bu arada ne zaman dogum yaptigimi sormussun 24 kasimda doğum yaptim cnm. 2 aylarini bitirdiler bizimkiler zaman cabuk geciyor.

Canim sen hemen basliyacakmisin işe bu arada sen özeldemi calisiyordun yoksa kamudami? Bende mart gibi baslamam lazim işe ama nasil birakcam bilmiyorum birkac ay izin kullansammi acaba diyorum, kredi borcumuzda var zor olcak ama
Bu arada bende hic uykusuzluga gelemiyorum birde uyaninca uyuyamayan tiplerdenim. 2 saat uyuyayim ama deliksiz uyuyayım yeter bana ama ne mümkün

Son düzenleme:
Cnm benimkide kolikli bir bebek.sancisi cok olunca bende fitil veriyorum.insan sancidan kivranmasina dayanamoyorr.ceken bilirrrr.

Yine sabahladık ben uykusuzluktan ölüyorum o hala fıldır fıldır etrafa bakıyor. Göğüslerimde ne süt kaldı ne bişey

Yine sabahladık ben uykusuzluktan ölüyorum o hala fıldır fıldır etrafa bakıyor. Göğüslerimde ne süt kaldı ne bişey

bende aynen öyle ara ara uyudu ama bi uyandı daha uyumadı uyuda sutum dolsun diyorum sutum kalmadı benimde

Nasil dayaniyorlar bu kadar uykusuzluga valla inanamiyorum :) accayip bir enerjileri var bu sipalarin :)

Süt vardir kizlar cektikce gelir telas etmeyin. Benim de sönük sönük memelerim ama emdigi zaman yutkunuyor demek ki o bi sekilde getiriyor sütü. Sömürüyorlar bizi merak etmeyin :)

Canim bence biraz izin kullan. Daha cok küçük nasil birakip baslayacaksin? Bebise altin falan geldiyse onlardan bozdurup bir ay öyle idare edin. Cok sıkışırsaniz o zaman baslarsin calismaya. Bu gunler geri gelmeyecek maalesef. Bizim borcumuz yok şükür ki bir yil ücretsiz izin kullanicam.

Emiyor uyuyor yatırıyorum uyanıyor kafayı yicem kucağımdan koymasam kucagımda uyur

Tek başınayken tahammül etmek daha kolaydır bebek olunca bir kat daha artıyor sitres inşllh düzelir herşey bende bazen eşimi çekemiyor um hiç. ama zamanla düzelecek şeyler bunlar die düşünüyorum sabırla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…