2014 Aralık Anneleri

Koku falan yok idrarında canım ama doktora götürdüğümde sorarım yine de. Bide her gece böyle değil 2-3günde bi oluyor. Belki kırkı çıkınca düzelir diye umut ediyorum

hımm o zaman bişey yoktur. enfeksiyon olsa her gün ağlar.
benim sıpa da çok uykusu gelince çok ağlıyo uyumam diye direniyo ağlıyo.
ayağımda sallıyorum sallıyorum emzik ile yoruyorum uyuyup kalıyor :)

Ben yaptirdim tahlil temiz cikti bide bezini degstreyim diorum belki bezini sevmedi

belki de. her şeyi denemek lazım işte. deneye deneye buluyoruz sorunu.

Seninki ne kadarlik canim. Masallah kuzuya darisi bize

2 aylık olmak üzereyiz. du bakiim kaç günlükmüşüz? 58 günlük olmuş.
ben de 40 çıkınca her şey düzelecek sanıyordum ama hemen düzelmiyor.
yeni yeni iyiyiz biz de. 3 aydan sonra iyice rahatlarmışız öyle diyolar

Ama ama şimdi bütün moralimizi bozdun nasıl düzelmez kırkı çıkınca tek umudum oydu :) bi de benim oğlum esniyor sürekli uykusuzluktan bayılacak nerdeyse ama uyumuyor emziğede alıştıramadım daha

Ayni durumdayiz canim surekli aranio surekli emmek istio bu sefer goguslerim dolmuo herkes sutun yok ondan dio ne yapacagimi sasirdim
Bu dert sadece ben de saniyordum ,surekli emmiyor ve bazen cekip cekip uzatiyor mememi bende sutum yetmiyor heralde diye dusunuyorum,istemeden mama bile verdigim oluyor ac kaliyor diye,keske midelerinin doldugunu gosteren bisey olsada ikna olsak

Ama ama şimdi bütün moralimizi bozdun nasıl düzelmez kırkı çıkınca tek umudum oydu :) bi de benim oğlum esniyor sürekli uykusuzluktan bayılacak nerdeyse ama uyumuyor emziğede alıştıramadım daha
yaa dost acı söylermiş hayal kırıklığı yaşamayın diye söyledim ama
düzelen de var mesela benim arkadaşımın kızı. ilk bir hafta iyiymiş. sonra kolik olmuş. 20-30 gün boyunca ne kaka yapabilmiş kendi kendine, ne gaz ne uyku. mahvolmuşlar. 41. gün kendi kendine kaka yaptı ve deliksiz uyudu ilk defa dedi.
böyle örnekler de var yani

Bu dert sadece ben de saniyordum ,surekli emmiyor ve bazen cekip cekip uzatiyor mememi bende sutum yetmiyor heralde diye dusunuyorum,istemeden mama bile verdigim oluyor ac kaliyor diye,keske midelerinin doldugunu gosteren bisey olsada ikna olsak
canım çişini kakasını takip et.
3-4 kez kaka yapıyor mu?
bezi ıslak çişli oluyor mu? eğer bunlar varsa doyuyordur.
ilk ay kontrolü oldunuz mu? kilo alımı da iyiyse sütün süper yetiyordur.
yetmiyor demeyin moral çok önemli. amma da sütüm var yahu diyin :))

haa bu arada benimki de tutamıyor emziği.
elimle ben tutuyorum o da emiyor gibi yapıyor. elimi çekersem fırt diye düşüyor hemen.
beceremiyor sıpam

haa bu arada benimki de tutamıyor emziği.
elimle ben tutuyorum o da emiyor gibi yapıyor. elimi çekersem fırt diye düşüyor hemen.
beceremiyor sıpam
Bizim küçük erkekler beceriksiz çıktı desene benimki de öyle elimi çektiğim an atıyor hemen sanırım beni yalancı emzik olarak görüyor sürekli ağzı açık aranıp duruyor yavrum :)

Doğru diyorsun tabi canım her bebiş aynı olmuyor işte. 1 haftadır falan gayet iyiydi düzeldi artık diyordum ama bu gece mahvetti beni. Onlar için uykusuzluğada değer :)

Bizim küçük erkekler beceriksiz çıktı desene benimki de öyle elimi çektiğim an atıyor hemen sanırım beni yalancı emzik olarak görüyor sürekli ağzı açık aranıp duruyor yavrum :)

Doğru diyorsun tabi canım her bebiş aynı olmuyor işte. 1 haftadır falan gayet iyiydi düzeldi artık diyordum ama bu gece mahvetti beni. Onlar için uykusuzluğada değer :)

evet bizim oğlanlar beceriksiz çıktı valla
tabii gerçek memiş dururken yalancıyı naapsınlar çok fenalar çook.
ilk 3 ay düzensiz olurmuş her şey. 1 gün başka 1 gün başka. 3 aydan sonra düzene girermiş.
bekliyoruz bakalım inşallah düzene girecek.
mesele Efe gündüz hiç 30 dk dan fazla uyumazdı artık uyuyor 1 saat-2 saat-3 saat ne kadar isterse.
bir iki yemek yapabiliyorum bu sayede.

Kızlar ne dicem size bizim oğlan diş çıkaracak. 2,5 aylık oldu 76 günlük ve diş etleri kabardı. Zaman zaman hafif ateş ve huzursuzluklari oluyor.

canım bi arkadaş giyilmiş kıyafetini koymuş başucuna uyumaya devam etmiş.
sen de denesene belki işe yarar
Denedim onuda yok bana mısın demiyor ama şimdi uyuyor allaha şukur bir akrabamız geldi geyreği falan batmıştır dedi baktı geyreğine ondan beri uyuyor maşallah

Yani simdi benim 12 martta ise baslamam gerekiyor, 11 mart gibi dr a gidip rapor almammi gerekiyor, ucretsiz izin islemleri icin ozaman rapordan sonrami kuruma basvurmam gerekiyor. Parayla veren yerler varmis olmadi 300-400 neyse verip alicaz artik

kizlar ya, biz bebisimle yalniz oldgumzdan hep beraberiz, böyle olunca annem geldigi zaman ki cok gelemiyo, ondan bile nasil kiskaniyorum.icim icimi yiyo,susturmaya calisiyom kendimi.hatta bazen müdahale ediyorum.ve sonra uzuluyorum.var mi ki bunun usresinden gelen veya böyle olan ya.mevlütte aklimi kaçiririm heralde.bide büyüdüde masallah elimize almayalim denmez hic dert ettigin seye bak diceniz belki haklisinz ama istemsiz.kendime sinir oldum

Hahaha benmkide gozler kizario artik ama uyumuo emzige alistirdm ama pek degsen bisey olmadi bazen raharlio emzkle bazen direk agzndan atio

Aynen bende doymuor die mama verdigm oldu. Hahaha ay dimii keske olsa. Gazdan ikinip aglio hala ac ondan aglio diorm okadar etkilems insanlar

Annem gıttı kızlarya. Kaldm kızımla başbaşa. Bakalm nasıl gecıcek gunlerım. Rabbim yardmcımız olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…