Bizimde perşembe çıkıyor inşallah. İşimiz mucizelere kaldı :)bizimde yarin cikio 40 i 1 gunde bir mucize olurmu aceba
Koku falan yok idrarında canım ama doktora götürdüğümde sorarım yine de. Bide her gece böyle değil 2-3günde bi oluyor. Belki kırkı çıkınca düzelir diye umut ediyorum
Ben yaptirdim tahlil temiz cikti bide bezini degstreyim diorum belki bezini sevmedi
Seninki ne kadarlik canim. Masallah kuzuya darisi bize
Ama ama şimdi bütün moralimizi bozdun2 aylık olmak üzereyiz. du bakiim kaç günlükmüşüz? 58 günlük olmuş.
ben de 40 çıkınca her şey düzelecek sanıyordum ama hemen düzelmiyor.
yeni yeni iyiyiz biz de. 3 aydan sonra iyice rahatlarmışız öyle diyolar
Bu dert sadece ben de saniyordum ,surekli emmiyor ve bazen cekip cekip uzatiyor mememi bende sutum yetmiyor heralde diye dusunuyorum,istemeden mama bile verdigim oluyor ac kaliyor diye,keske midelerinin doldugunu gosteren bisey olsada ikna olsakAyni durumdayiz canim surekli aranio surekli emmek istio bu sefer goguslerim dolmuo herkes sutun yok ondan dio ne yapacagimi sasirdim
yaa dost acı söylermiş hayal kırıklığı yaşamayın diye söyledim amaAma ama şimdi bütün moralimizi bozdunnasıl düzelmez kırkı çıkınca tek umudum oydu :) bi de benim oğlum esniyor sürekli uykusuzluktan bayılacak nerdeyse ama uyumuyor emziğede alıştıramadım daha
canım çişini kakasını takip et.Bu dert sadece ben de saniyordum ,surekli emmiyor ve bazen cekip cekip uzatiyor mememi bende sutum yetmiyor heralde diye dusunuyorum,istemeden mama bile verdigim oluyor ac kaliyor diye,keske midelerinin doldugunu gosteren bisey olsada ikna olsak
haa bu arada benimki de tutamıyor emziği.Ama ama şimdi bütün moralimizi bozdunnasıl düzelmez kırkı çıkınca tek umudum oydu :) bi de benim oğlum esniyor sürekli uykusuzluktan bayılacak nerdeyse ama uyumuyor emziğede alıştıramadım daha
Bizim küçük erkekler beceriksiz çıktı desene benimki de öyle elimi çektiğim an atıyor hemenhaa bu arada benimki de tutamıyor emziği.
elimle ben tutuyorum o da emiyor gibi yapıyor. elimi çekersem fırt diye düşüyor hemen.
beceremiyor sıpam
Doğru diyorsun tabi canım her bebiş aynı olmuyor işte. 1 haftadır falan gayet iyiydi düzeldi artık diyordum ama bu gece mahvetti beni. Onlar için uykusuzluğada değer :)yaa dost acı söylermiş hayal kırıklığı yaşamayın diye söyledim ama
düzelen de var mesela benim arkadaşımın kızı. ilk bir hafta iyiymiş. sonra kolik olmuş. 20-30 gün boyunca ne kaka yapabilmiş kendi kendine, ne gaz ne uyku. mahvolmuşlar. 41. gün kendi kendine kaka yaptı ve deliksiz uyudu ilk defa dedi.
böyle örnekler de var yani
Bizim küçük erkekler beceriksiz çıktı desene benimki de öyle elimi çektiğim an atıyor hemensanırım beni yalancı emzik olarak görüyor sürekli ağzı açık aranıp duruyor yavrum :)
Doğru diyorsun tabi canım her bebiş aynı olmuyor işte. 1 haftadır falan gayet iyiydi düzeldi artık diyordum ama bu gece mahvetti beni. Onlar için uykusuzluğada değer :)
Denedim onuda yok bana mısın demiyor ama şimdi uyuyor allaha şukur bir akrabamız geldi geyreği falan batmıştır dedi baktı geyreğine ondan beri uyuyor maşallahcanım bi arkadaş giyilmiş kıyafetini koymuş başucuna uyumaya devam etmiş.
sen de denesene belki işe yarar
Yani simdi benim 12 martta ise baslamam gerekiyor, 11 mart gibi dr a gidip rapor almammi gerekiyor, ucretsiz izin islemleri icin ozaman rapordan sonrami kuruma basvurmam gerekiyor. Parayla veren yerler varmis olmadi 300-400 neyse verip alicaz artikrapor alabiliyorsun canım. tanıdık falan varsa bir yerlerde hatta kendi doktoruna rica edersen 1 ay veriyor. bizim iş yeribde ücretsiz izinden önce rapor kullanan çok oldu. ama aldığın raporlar ücretsiz izin hakkından düşüyor. diyelim 3 ay rapor kullandın, 24 ay ücretsiz izin hakkın 21 aya düşüyor.
sen nasılsa 24 ay kullanmayacağına göre rapor alabilirsen al.
3 ay cok uzun yaa2 aylık olmak üzereyiz. du bakiim kaç günlükmüşüz? 58 günlük olmuş.
ben de 40 çıkınca her şey düzelecek sanıyordum ama hemen düzelmiyor.
yeni yeni iyiyiz biz de. 3 aydan sonra iyice rahatlarmışız öyle diyolar
Hahaha benmkide gozler kizario artik ama uyumuo emzige alistirdm ama pek degsen bisey olmadi bazen raharlio emzkle bazen direk agzndan atioAma ama şimdi bütün moralimizi bozdunnasıl düzelmez kırkı çıkınca tek umudum oydu :) bi de benim oğlum esniyor sürekli uykusuzluktan bayılacak nerdeyse ama uyumuyor emziğede alıştıramadım daha
Aynen bende doymuor die mama verdigm oldu. Hahaha ay dimii keske olsa. Gazdan ikinip aglio hala ac ondan aglio diorm okadar etkilems insanlarBu dert sadece ben de saniyordum ,surekli emmiyor ve bazen cekip cekip uzatiyor mememi bende sutum yetmiyor heralde diye dusunuyorum,istemeden mama bile verdigim oluyor ac kaliyor diye,keske midelerinin doldugunu gosteren bisey olsada ikna olsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?