2014 Aralık Anneleri

Yok canim babamlarda zaten birkac ay cik o sure zarfinda biz oderiz dediler. Ama benim merak ettigim bir konu var? Devlet memurlarinda bu ucretsize cikmadan once rapor kullanma hakkimiz varmi yoksa direk ucretsiz iznemi cikiyoruz durum nasil bilen varmi? kgokce hemşom senin bilgin varmi bu konuda? Oncesinde rapor hakkimiz varsa en azindan biryerlerden birkac ay rapor alalim.

Rapor alabiliorsun tabi canim ama heyet raporu alman gerekior die biliorum. yada ucretsize ayrilabiliorsun ama ikisinide cok fazla almk isvereni kizdirabilior bende 1 ay almayi dusunuorum. En azndan 4 aylik olsun die

Önceden gece uyumayınca gündüz uyurdu en azından. Sanırım oğlum 40 gün sendromunda

rapor alabiliyorsun canım. tanıdık falan varsa bir yerlerde hatta kendi doktoruna rica edersen 1 ay veriyor. bizim iş yeribde ücretsiz izinden önce rapor kullanan çok oldu. ama aldığın raporlar ücretsiz izin hakkından düşüyor. diyelim 3 ay rapor kullandın, 24 ay ücretsiz izin hakkın 21 aya düşüyor.
sen nasılsa 24 ay kullanmayacağına göre rapor alabilirsen al.

gazı vardır canım. karnını sıcak tut masaj yap. bacaklarını karnına doğru it ve çek.
rahatlar.
Kiraz cekirdegi torbasini isitip koyuyorum aci elma yagiyla msj yapiorm gazini cikartiorm karnini degstiriyorum altini temizliorm yok yine aglio. Alttan cikaramio fazla gaz ondan sanirim

Kiraz cekirdegi torbasini isitip koyuyorum aci elma yagiyla msj yapiorm gazini cikartiorm karnini degstiriyorum altini temizliorm yok yine aglio. Alttan cikaramio fazla gaz ondan sanirim
ah yavrum yaa çıkaramıyordur işte gazı ondan.
benimki de öyleydi. şimdi zart zart atıyor rahatça uyuyor.
ama 2-3 günde bir kriz geliyor bize de masajlar sıcak havlular nasıl ağlıyo çıkmıyo da çıkmıyo.
yarım saat-1 saat sonra çıkarıp rahatlayıp uyuyor.

Canım kakasını yapmakta zorlanıyor diye her gün belli bi süre masaj yapıyorum gazıda yok yani
benim arkadaşımın da böyleymiş bebeği. meğer idrarda enfeksiyon varmış ondan ağlıyormuş bebiş.
çişi de kokuyordu demişti. sizde de olmasın öyle bişey?

benim arkadaşımın da böyleymiş bebeği. meğer idrarda enfeksiyon varmış ondan ağlıyormuş bebiş.
çişi de kokuyordu demişti. sizde de olmasın öyle bişey?
Koku falan yok idrarında canım ama doktora götürdüğümde sorarım yine de. Bide her gece böyle değil 2-3günde bi oluyor. Belki kırkı çıkınca düzelir diye umut ediyorum

Seninki ne kadarlik canim. Masallah kuzuya darisi bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…