Yok canim babamlarda zaten birkac ay cik o sure zarfinda biz oderiz dediler. Ama benim merak ettigim bir konu var? Devlet memurlarinda bu ucretsize cikmadan once rapor kullanma hakkimiz varmi yoksa direk ucretsiz iznemi cikiyoruz durum nasil bilen varmi?Canim bence biraz izin kullan. Daha cok küçük nasil birakip baslayacaksin? Bebise altin falan geldiyse onlardan bozdurup bir ay öyle idare edin. Cok sıkışırsaniz o zaman baslarsin calismaya. Bu gunler geri gelmeyecek maalesef. Bizim borcumuz yok şükür ki bir yil ücretsiz izin kullanicam.
Yine sabahladıkben uykusuzluktan ölüyorum o hala fıldır fıldır etrafa bakıyor. Göğüslerimde ne süt kaldı ne bişey
Yok canim babamlarda zaten birkac ay cik o sure zarfinda biz oderiz dediler. Ama benim merak ettigim bir konu var? Devlet memurlarinda bu ucretsize cikmadan once rapor kullanma hakkimiz varmi yoksa direk ucretsiz iznemi cikiyoruz durum nasil bilen varmi?kgokce hemşom senin bilgin varmi bu konuda? Oncesinde rapor hakkimiz varsa en azindan biryerlerden birkac ay rapor alalim.
Aynen canım karnı tok altı temiz ama bas bas bağırıyorhepimz ayni seyleri yasiorz umarim gecicidir. Uyumayi birak bide aglio uyank kaldigi sure boyunca bizimki
Yok canim babamlarda zaten birkac ay cik o sure zarfinda biz oderiz dediler. Ama benim merak ettigim bir konu var? Devlet memurlarinda bu ucretsize cikmadan once rapor kullanma hakkimiz varmi yoksa direk ucretsiz iznemi cikiyoruz durum nasil bilen varmi?kgokce hemşom senin bilgin varmi bu konuda? Oncesinde rapor hakkimiz varsa en azindan biryerlerden birkac ay rapor alalim.
gazı vardır canım. karnını sıcak tut masaj yap. bacaklarını karnına doğru it ve çek.Aynen canım karnı tok altı temiz ama bas bas bağırıyor
40 gun sendromumu o ne olakiÖnceden gece uyumayınca gündüz uyurdu en azından. Sanırım oğlum 40 gün sendromunda
Kiraz cekirdegi torbasini isitip koyuyorum aci elma yagiyla msj yapiorm gazini cikartiorm karnini degstiriyorum altini temizliorm yok yine aglio. Alttan cikaramio fazla gaz ondan sanirimgazı vardır canım. karnını sıcak tut masaj yap. bacaklarını karnına doğru it ve çek.
rahatlar.
canım bi arkadaş giyilmiş kıyafetini koymuş başucuna uyumaya devam etmiş.Emiyor uyuyor yatırıyorum uyanıyor kafayı yicem kucağımdan koymasam kucagımda uyur
40ının çıkmasına 2gün kaldıda cabım ben uydurdum o sendromu napıım her gün huyu değişiyor40 gun sendromumu o ne olaki
Canım kakasını yapmakta zorlanıyor diye her gün belli bi süre masaj yapıyorum gazıda yok yanigazı vardır canım. karnını sıcak tut masaj yap. bacaklarını karnına doğru it ve çek.
rahatlar.
ah yavrum yaa çıkaramıyordur işte gazı ondan.Kiraz cekirdegi torbasini isitip koyuyorum aci elma yagiyla msj yapiorm gazini cikartiorm karnini degstiriyorum altini temizliorm yok yine aglio. Alttan cikaramio fazla gaz ondan sanirim
benim arkadaşımın da böyleymiş bebeği. meğer idrarda enfeksiyon varmış ondan ağlıyormuş bebiş.Canım kakasını yapmakta zorlanıyor diye her gün belli bi süre masaj yapıyorum gazıda yok yani
Koku falan yok idrarında canım ama doktora götürdüğümde sorarım yine de. Bide her gece böyle değil 2-3günde bi oluyor. Belki kırkı çıkınca düzelir diye umut ediyorumbenim arkadaşımın da böyleymiş bebeği. meğer idrarda enfeksiyon varmış ondan ağlıyormuş bebiş.
çişi de kokuyordu demişti. sizde de olmasın öyle bişey?
Karnini degistiriyorum derkeeenKiraz cekirdegi torbasini isitip koyuyorum aci elma yagiyla msj yapiorm gazini cikartiorm karnini degstiriyorum altini temizliorm yok yine aglio. Alttan cikaramio fazla gaz ondan sanirim
Karnini doyuruyorum yazacaktim kafa bi milyon tabiKarnini degistiriyorum derkeeen
benim arkadaşımın da böyleymiş bebeği. meğer idrarda enfeksiyon varmış ondan ağlıyormuş bebiş.
çişi de kokuyordu demişti. sizde de olmasın öyle bişey?
40ının çıkmasına 2gün kaldıda cabım ben uydurdum o sendromu napıım her gün huyu değişiyor
ah yavrum yaa çıkaramıyordur işte gazı ondan.
benimki de öyleydi. şimdi zart zart atıyor rahatça uyuyor.
ama 2-3 günde bir kriz geliyor bize de masajlar sıcak havlular nasıl ağlıyo çıkmıyo da çıkmıyo.
yarım saat-1 saat sonra çıkarıp rahatlayıp uyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?