2014 Aralık Anneleri

Yani simdi benim 12 martta ise baslamam gerekiyor, 11 mart gibi dr a gidip rapor almammi gerekiyor, ucretsiz izin islemleri icin ozaman rapordan sonrami kuruma basvurmam gerekiyor. Parayla veren yerler varmis olmadi 300-400 neyse verip alicaz artik
12 mart sabahı gidip o günden itibaren geçerli olmak üzere alacaksın canım.
sonra raporun bitmeden 1 hafta önce ücretsiz izin dilekçesi verirsin.
biz de öyle oluyor çünkü onaylanması 1 haftayı bulabiliyor. kesin onaylanıyor ama dilekçeyi erken vermekte fayda var.
dilekçeye raporun bitiş tarihini yazarsın. misal "12 nisan tarihi itibariyle 24 ay ücretsiz izin kullanmak istiyorum" şeklinde.

Annem gıttı kızlarya. Kaldm kızımla başbaşa. Bakalm nasıl gecıcek gunlerım. Rabbim yardmcımız olsun inş.
ilk başta zor gelecek. işler bitmeyecek. bulaşıklar çamaşırlar birikecek.
ama bir müddet sonra alışacaksın ve hoşuna bile gidecek bebeğinle olmak.
hele gülücükler saçmaya başlasın sen gör o zaman keyifli vakitleri

Önce rapor sonra rapor bitiminde ucretsiz dilekcesi vericem anladığım kadarıyla tamam cnm cokk sağol bilgilendirdiğin icin.

Rapor alabiliorsun tabi canim ama heyet raporu alman gerekior die biliorum. yada ucretsize ayrilabiliorsun ama ikisinide cok fazla almk isvereni kizdirabilior bende 1 ay almayi dusunuorum. En azndan 4 aylik olsun die
Canim ben alabildigim kadar almak istiyorum zaten bulundugum kurumda hazirana kadar caliscam cunku haziranda tayinciyiz. İstedikleri kadar kızıp trip yapsınlar yani :) 2 yada 3 kere birer aylık alsam yeter banada.

Aynen bende doymuor die mama verdigm oldu. Hahaha ay dimii keske olsa. Gazdan ikinip aglio hala ac ondan aglio diorm okadar etkilems insanlar
Evet ac bu cocuk ve sutun yetiyor mu gibi sozlerden bıktım inan,insan zaten stres yapiyor bebegim kilo alıyormu iyimi diye bide millet tuz biber oluyor üstüne ,cok isterdim söyle rahat bir insan olayim,hic kafama takmayayim ama nerde ,annelik zormus gercekten hele benim gibi erken dogum yaptiysaniz daha da zor,1.5 kilo dogdu oglum benim buyudu cok sukur beni de takintili bir anne yapticok sukur onu verene

Yapiyor masallah bezi hep dolu oluyor,kilo alimi da iyi dedi doktor ama iste bizimkinin hareketleri suphe uyandiriyor bende

Kızlar kızım 4 gundur cok zor kaka yapıyo. Masajla ayaklarını karnına iterek falan yaptırıyordm. Bugunde azcık kaka yaptı birazı yeşildi. İlk defa oldu bu. Acaba ayaklarını iterken belinimi agrttım yavrumun. Yada neden olurkıya. Kötü bişeydenmı.

Benim oğlum 38 günlük 3 gündür bende zorla kaka yaptırıyorum yapamıyor. Yeşil kaka da soğuk algınlığından olur diyorlar canım biraz sıcak tut ayaklarını falan geçer inşallah

Benim oğlum 38 günlük 3 gündür bende zorla kaka yaptırıyorum yapamıyor. Yeşil kaka da soğuk algınlığından olur diyorlar canım biraz sıcak tut ayaklarını falan geçer inşallah
İnşallah canımya. Zaten minnacık yapıyo ondada yeşil olursa korkarım valla. Cok zor yapıyo neden acabaya. Ondan önce gun içinde ıkı üç kere yapardı. Gunde bır kere zor yapıyo yavrumya. Guzelde emiyo. Bianda degıştı kaka düzeni. Götursem i doktora acaba. Gaz cıkartıyo aşadan gazla mınnacık geliyo kaka oyle yapıyo ancak

Birde kızlar bebişlere su verıyormusunuz hiç. Ben vermedım hiç. Kım geldıyse bize gunde bır ıkı çay kaşıgı ver dıyo ya. E sütten alıyo hepsını zaten suya gerek varmıki. Vermelimiyim

Benimkide aynı öyle canım günde bi kere zorla yaptırıyorum ama bebeğimi çok rahatsız ediyor çok huysuz oluyor 1-2 gün kontrol et yeşil yapmaya devam ederse götür bence. Bi de su konusunda ben doktora sordum alması gereken herşeyi anne sütünden alıyor vermene gerek yok su falan dedi

Geğirmesi gerek midede gaz olunca hani emdikten sonra gazını alıyoruz gak diyorlar ya. Ben ağladığında ilk anlamıyordum neresinde gaz diye şimdi şimdi ayırt ediyorum.
Abladım canım bilmiyordum öyle olduğunu. Gerçi gazı iyi kötü çıkarıyoruz ama yebi problemimiz kaka yapamama acaba doymuyor mu diye düşünmeye başladım

Kızlar biz 43 gunlık olduk daha beter oldu. Aglamalar arttı kaka sorunu cıktı. Uykusu ayrı sıkıntı.
Sibel bizde düzeleceğimize iki gündür berbat haldeyiz gaz gaz gaz çıkmıyor çıksa yeniden Başlıyor uykuya bile dalamıyor. Umarım geçer bir de pArtesi bizim ikinci ay aşımız var gitmeden fitil falan mı koyuluyor napılıyor yaptıran arkadaşlar bir akıl verin lütfen

meht_up canım bizim ikinci ay aşımız var gitmeden sen fitil ya da Ağrı kesici verdin mi bebişe.? Senin deneyimlerine güveniyorum bi yazarsan sevinirim

Abladım canım bilmiyordum öyle olduğunu. Gerçi gazı iyi kötü çıkarıyoruz ama yebi problemimiz kaka yapamama acaba doymuyor mu diye düşünmeye başladım
Yok sakın öyle Düşünme benimki de iki günü geçti yapmadı sanırım bi dönem bu. Sadece gaz çıkarıyor. O da bin uğraşla. Doyduğunu çiş yapmasından anlıyormuş Dr lar. Kaka yapması eğer sadece anne sütü içiyorsa 7-10 gün yapmasa da olurmuş.

Meşhur pek işe yaramayan kiraz yastığı. Görmek isteyenler vardır diye yüklüyorum. Arada mikroya atıyorum ısınıyor sonra Bebeğin ayaklarına koyuyorum bir de çocuğu yakmayayım diye rahat etmiyor içim hemen geri alıyorum cok sıcak yapıyor çünkü. Bildiğiniz sıcak su torbası işte. Alacaklara duyrulr

Eklentiler

• image.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…