Çişini yapıyor çok şükür canım. Senin bebişin ne kadarlık inşallah geçecek bu günlerde insan üzülüyor işteYok sakın öyle Düşünme benimki de iki günü geçti yapmadı sanırım bi dönem bu. Sadece gaz çıkarıyor. O da bin uğraşla. Doyduğunu çiş yapmasından anlıyormuş Dr lar. Kaka yapması eğer sadece anne sütü içiyorsa 7-10 gün yapmasa da olurmuş.
55 günlük 40 ı çıkınca düzelir dedik ama daha Pek bi düzelme yok. Sadece artık acıkması 2 saati buluyor önceden 1 saat demeden emmek istiyordu. Şimdi biraz daha rahat bırakıyor beni. Sanırım yavaş yavaş toparlayacak ah şu gaz da bi bitse tadından yenmicek :)Çişini yapıyor çok şükür canım. Senin bebişin ne kadarlık inşallah geçecek bu günlerde insan üzülüyor işte
Maşallah baya büyütmüşsün darısı başımıza en fazla 4.ayına kadar sürüyormuş gaz. Bebeğin erkek mi erkek bebeklerde daha sıkıntılıymış sanırım. Bende çok tecrübesizin hiç bişey bilmiyorum :)55 günlük 40 ı çıkınca düzelir dedik ama daha Pek bi düzelme yok. Sadece artık acıkması 2 saati buluyor önceden 1 saat demeden emmek istiyordu. Şimdi biraz daha rahat bırakıyor beni. Sanırım yavaş yavaş toparlayacak ah şu gaz da bi bitse tadından yenmicek :)
Korkma canm cok beslenmeden oluormus sanirim bizimkide yapmisti 1 kez doktor korkma arada olur o demistiKızlar kızım 4 gundur cok zor kaka yapıyo. Masajla ayaklarını karnına iterek falan yaptırıyordm. Bugunde azcık kaka yaptı birazı yeşildi. İlk defa oldu bu. Acaba ayaklarını iterken belinimi agrttım yavrumun. Yada neden olurkıya. Kötü bişeydenmı.
VErmiorm ben canm sutten alio su ihtiyaciniBirde kızlar bebişlere su verıyormusunuz hiç. Ben vermedım hiç. Kım geldıyse bize gunde bır ıkı çay kaşıgı ver dıyo ya. E sütten alıyo hepsını zaten suya gerek varmıki. Vermelimiyim
Yok cnm hicbirsey koyma gitmedwn bir gun once banyosunu yaptir cunku 3 gun banyo yasak. Aşıdan sonra ates olursa calpol ates dusurucu verirsin bize oyle demisti.Sibel bizde düzeleceğimize iki gündür berbat haldeyiz gaz gaz gaz çıkmıyor çıksa yeniden Başlıyor uykuya bile dalamıyor. Umarım geçer bir de pArtesi bizim ikinci ay aşımız var gitmeden fitil falan mı koyuluyor napılıyor yaptıran arkadaşlar bir akıl verin lütfen
Canım benimki kız çok da sevinmiştim Gaz olmaz diyr ama 20 günlükken geceni tuttu Sancı o gün bugündür uykusuz geçiyor gece. Seninkisinin cinsiyet ne? Kaç günlüksünğzMaşallah baya büyütmüşsün darısı başımıza en fazla 4.ayına kadar sürüyormuş gaz. Bebeğin erkek mi erkek bebeklerde daha sıkıntılıymış sanırım. Bende çok tecrübesizin hiç bişey bilmiyorum :)
Benim ki erkek 38 günlüğüz. Neredeyse ilk günden beri gaz problemi var. Zaten hep çok korkuttular beni erkek çocuğu gazlı olur diye korktuğum başıma geldiCanım benimki kız çok da sevinmiştim Gaz olmaz diyr ama 20 günlükken geceni tuttu Sancı o gün bugündür uykusuz geçiyor gece. Seninkisinin cinsiyet ne? Kaç günlüksünğz
Bende çok hevesliyim bebeğimin gülmesine o yüzden herkese soruyorum netten araştırdım falan 3.ayı bulurmuş biraz daha beklicez yani :)Mrb kızlar 2015 Ocak annedıydım 15 ocakta doğumdu ama preklamsı sebebiyle 36 haftalıkken Doğdu bebişim şimdi 47 günlügüz bebeğim herşeyi yolundads cok şükür ama merak ettiğim gülmeye Başkadımı bebişleriniz ses çıkarmaya bizimki seni cok guzel dinliyo kaşlarında catlıyo ama tepki yok erken olduğumuzdanmı acaba
Ya aynen gecenin bu vaktınde onu araştırıyorum erken doğunca Endişe edıyorum hareketlerini takıp ediyorumBende çok hevesliyim bebeğimin gülmesine o yüzden herkese soruyorum netten araştırdım falan 3.ayı bulurmuş biraz daha beklicez yani :)
Sanmıyorum canım erken doğumla ilgili olduğunu. Hem maşallah kaç gün olmuş toparlanmıştır zaten bebeğin. Daha çok küçük annesi sadece 1.5 aylık :) sana teselli veriyorum ama bende sabırsızım hatta kardeşim ne zaman konuşacak bu diyorYa aynen gecenin bu vaktınde onu araştırıyorum erken doğunca Endişe edıyorum hareketlerini takıp ediyorum
Cnm benimkide kolikli bir bebek.sancisi cok olunca bende fitil veriyorum.insan sancidan kivranmasina dayanamoyorr.cekenayyyy cevap vermeden edemedim, uyumuyor diye fitil mi verilir allah aşkına kızlar.. ateşte bile binnnnn kere düşünüp verin ilaçları.. her doktora da inanmayın lütfen.
Uyumuyor diye vermedik zaten. Ben de cok ilac kullanma yanlisi bi insan degilim. Bi agrisi olma ihtimaline karsi verdik. Bi bebegin 9-10 saat uyumadan kalmasi sonra da 1 saat bile uyumadan aglayarak uyanmasi ne yaparsan yap ( laf olsun diye soylemiyorum elimden gelen herseyi denedim) rshatlamamasi ve 1 aydir boyle olmasi hic normal degil. Kolik belli bsaatlerde tutar bizimki malesef surekli. Geceleri daha da beter. Yavrum mahvoldu uykusuzluktan. Ilactn sonra rahatladi biraz.tabiki hergun kullanacak degiliz. Ama 1 aydan sonra ihtiyaci vardi bence
Bende ayni sebepten dogum yaptim.bir haftadir gulucuklere basladikkYa aynen gecenin bu vaktınde onu araştırıyorum erken doğunca Endişe edıyorum hareketlerini takıp ediyorum
Benim ki erkek 38 günlüğüz. Neredeyse ilk günden beri gaz problemi var. Zaten hep çok korkuttular beni erkek çocuğu gazlı olur diye korktuğum başıma geldi
Mrb kızlar 2015 Ocak annedıydım 15 ocakta doğumdu ama preklamsı sebebiyle 36 haftalıkken Doğdu bebişim şimdi 47 günlügüz bebeğim herşeyi yolundads cok şükür ama merak ettiğim gülmeye Başkadımı bebişleriniz ses çıkarmaya bizimki seni cok guzel dinliyo kaşlarında catlıyo ama tepki yok erken olduğumuzdanmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?