2014 Aralık Anneleri

Çişini yapıyor çok şükür canım. Senin bebişin ne kadarlık inşallah geçecek bu günlerde insan üzülüyor işte

Çişini yapıyor çok şükür canım. Senin bebişin ne kadarlık inşallah geçecek bu günlerde insan üzülüyor işte
55 günlük 40 ı çıkınca düzelir dedik ama daha Pek bi düzelme yok. Sadece artık acıkması 2 saati buluyor önceden 1 saat demeden emmek istiyordu. Şimdi biraz daha rahat bırakıyor beni. Sanırım yavaş yavaş toparlayacak ah şu gaz da bi bitse tadından yenmicek :)

Maşallah baya büyütmüşsün darısı başımıza en fazla 4.ayına kadar sürüyormuş gaz. Bebeğin erkek mi erkek bebeklerde daha sıkıntılıymış sanırım. Bende çok tecrübesizin hiç bişey bilmiyorum :)

Korkma canm cok beslenmeden oluormus sanirim bizimkide yapmisti 1 kez doktor korkma arada olur o demisti

Yok cnm hicbirsey koyma gitmedwn bir gun once banyosunu yaptir cunku 3 gun banyo yasak. Aşıdan sonra ates olursa calpol ates dusurucu verirsin bize oyle demisti.

Canım benimki kız çok da sevinmiştim Gaz olmaz diyr ama 20 günlükken geceni tuttu Sancı o gün bugündür uykusuz geçiyor gece. Seninkisinin cinsiyet ne? Kaç günlüksünğz

Canım benimki kız çok da sevinmiştim Gaz olmaz diyr ama 20 günlükken geceni tuttu Sancı o gün bugündür uykusuz geçiyor gece. Seninkisinin cinsiyet ne? Kaç günlüksünğz
Benim ki erkek 38 günlüğüz. Neredeyse ilk günden beri gaz problemi var. Zaten hep çok korkuttular beni erkek çocuğu gazlı olur diye korktuğum başıma geldi

2 aylık olduk biz ilk aşıda vuruldu Ateş'i Yükseldi mslesef Dr fitil verdi bende onu kullanıyorum tam huzura kavuştum derken aşı huzursuzluğu çıktı

Mrb kızlar 2015 Ocak annedıydım 15 ocakta doğumdu ama preklamsı sebebiyle 36 haftalıkken Doğdu bebişim şimdi 47 günlügüz bebeğim herşeyi yolundads cok şükür ama merak ettiğim gülmeye Başkadımı bebişleriniz ses çıkarmaya bizimki seni cok guzel dinliyo kaşlarında catlıyo ama tepki yok erken olduğumuzdanmı acaba

Bende çok hevesliyim bebeğimin gülmesine o yüzden herkese soruyorum netten araştırdım falan 3.ayı bulurmuş biraz daha beklicez yani :)

Bende çok hevesliyim bebeğimin gülmesine o yüzden herkese soruyorum netten araştırdım falan 3.ayı bulurmuş biraz daha beklicez yani :)
Ya aynen gecenin bu vaktınde onu araştırıyorum erken doğunca Endişe edıyorum hareketlerini takıp ediyorum

Ya aynen gecenin bu vaktınde onu araştırıyorum erken doğunca Endişe edıyorum hareketlerini takıp ediyorum
Sanmıyorum canım erken doğumla ilgili olduğunu. Hem maşallah kaç gün olmuş toparlanmıştır zaten bebeğin. Daha çok küçük annesi sadece 1.5 aylık :) sana teselli veriyorum ama bende sabırsızım hatta kardeşim ne zaman konuşacak bu diyor

Kizlar bisey soracam bebeklerinizin sümüğü ne renk bizimki dogdugindan beri yesil. Kiz kardrsimn kiznn beyaz internette yesil sumukle ilgili bazi seyler okudum sizlerinki hangi renk

Kizlar bisey soracam bebeklerinizin sümüğü ne renk bizimki dogdugindan beri yesil. Kiz kardrsimn kiznn beyaz internette yesil sumukle ilgili bazi seyler okudum sizlerinki hangi renk

Cnm benimkide kolikli bir bebek.sancisi cok olunca bende fitil veriyorum.insan sancidan kivranmasina dayanamoyorr.ceken
Bende ayni sebepten dogum yaptim.bir haftadir gulucuklere basladikk

[QUOTE="pringles, post: 39235454, member:]Mrb kızlar 2015 Ocak annedıydım 15 ocakta doğumdu ama preklamsı sebebiyle 36 haftalıkken Doğdu bebişim şimdi 47 günlügüz bebeğim herşeyi yolundads cok şükür ama merak ettiğim gülmeye Başkadımı bebişleriniz ses çıkarmaya bizimki seni cok guzel dinliyo kaşlarında catlıyo ama tepki yok erken olduğumuzdanmı acaba[/QUOTE]
Cnm 10 kasimda 32+4 haftada bende ayni sebepten dogum yaptim.bir hafta sonra uc aylik olucazz.bir haftadir basladi gulumsemeler.biraz daha zaman.bizim bebeklerimiz erkenci davrandi.

Benim ki erkek 38 günlüğüz. Neredeyse ilk günden beri gaz problemi var. Zaten hep çok korkuttular beni erkek çocuğu gazlı olur diye korktuğum başıma geldi

Kızla erkekle alakası yok canım ya bizimki fe kız ama inanılmaz gazı var. Hem de senin dediğin gibi ilk günlerden beri. Bakalım 3. Aya bişey kalmadı 3 ayda sonra biraz düzene giriyormuş.

Ayy nasıl hevesle bekliyoruz değil mi :) biz de 41 günlüğüz hareketleri galan biraz biraz algıladığını farkediyorum artık ama gülüşlere başlamadık. Altını açtığımda kendi kendine gülüyor deli oluyorum :)

Ya kızlar bebegım kolay kaka yapsın dıye benım yıyebilcegım bişeyler varmı. Ikınmaktan gece gunduz uyuyamıyo yavrumya. Uyarmakta istemıyorum poposunu

Ya bırde kızlar bebegımı kucagmda emzrmeyı beceremıyorum. Nettende cok baktım resımlere videolara yok bebegım rahatsz oluyomuş gbı gelıyo. Oyle emzrmek istyrm bebegmde benım içinde en rahatı. Ama sezeryandan dolayı alıştım koltuk altına kucagı beceremıyorumya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…