- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Kaşıntı yazcaktım yanlış yazmışım cnmHissizlik var tabi. Ordaki sinirler de kesildigi icin hissetmezmisiz. Doktorum 5-6 ay surebilir dedi. Kalintidan kastin nedir? Bende hafif kirmizi bir çizgi var o kadar.
Geçmiş olsun cnm kac günlük oldunuzCnm benimkide kolikli bir bebek.sancisi cok olunca bende fitil veriyorum.insan sancidan kivranmasina dayanamoyorr.ceken
Bende ayni sebepten dogum yaptim.bir haftadir gulucuklere basladikk
Cnm 10 kasimda 32+4 haftada bende ayni sebepten dogum yaptim.bir hafta sonra uc aylik olucazz.bir haftadir basladi gulumsemeler.biraz daha zaman.bizim bebeklerimiz erkenci davrandi.[/QUOTE][QUOTE="pringles, post: 39235454, member:]Mrb kızlar 2015 Ocak annedıydım 15 ocakta doğumdu ama preklamsı sebebiyle 36 haftalıkken Doğdu bebişim şimdi 47 günlügüz bebeğim herşeyi yolundads cok şükür ama merak ettiğim gülmeye Başkadımı bebişleriniz ses çıkarmaya bizimki seni cok guzel dinliyo kaşlarında catlıyo ama tepki yok erken olduğumuzdanmı acaba
çok geçmiş olsun canım hiçbişi demedi bende netten araştırdım yan yatırmamız gerekli kucakta tutarken bacak arasından tutmak gerekliymiş inş iyi olur kuzularımız birde aslında kız bebeklerde sık olurmuş korkulacak bişi yok çoğunlukla düzeliyor dedi doktor ama içim pırpırBizde de aynı sorun cıktı şimdi çift bezli sürekli. Bir hafta olacak. Ayın 12 si bi daha bakılacak sorma bende cok korkuyorum. Bir de bu çıkık değil ama çıkığa meyil oluyormuş. Bacaklar Kurbağa Şekli ve baya birbirine uzak olmalıymış kalça kısmından o Yüzden hemen başladık bezi iki kat yapmaya bir de yan yatırıyordum artık onu da bıraktım başka bi şey dendi mi sana? Atlını alırken falan dikkat gerekiyor mu? Bize bi şey denmedi de
çok saol canımsınBi de biz ikinci bi Dr çıktık tüm testler yeniden yapıldı sol kalçada Y açısında iki mm mi ne Açıklık görüldü. İçini ferah tut çift bezle çok düzelen varmış. Bu zaten çıkık değil tekrar yazıyorum belki korkudan stresten atlarsın okuyamazsın diye. Bende korkuyorum ama Dr beni cok rahatlattı çıkık olsa tık tık ses gelir kalçadan dedi ve mutlaka anlarsın dedi. Bak belirtiler ilk olarak şüpheli tarafta basenleşme olması ikincisi Hani boğumları var ya bacaklarında o boğum çizgileri iki bacakta eşitse hiç korkma üç sağ üç sol mesela. Bunlar normalde sadece düşük bir ihtimal o çıkık meselesi. Ama sakın ihmal etme çift bezle yavrunu. Bir de derin araştırmalarıma göre usg çekilirken Bebeğin ufak bi hareketi yanlışlığa sebep olurmuş. Her kız bebekte te bu risk olurmuş. Sen yine yine yine başka Dr a götür. Bana da haber ver ayın 12si bi temize çıkalım kurban kesicem adağım var
Ben yanımda biri varken konuşamıyorum oğlumla yaa ama yalnızken konuşuuorum. İnşallah bi an önce tepki vermeye başlar bugün 40ımız çıkıyor :)Kızlar aşı Ateş'i için Dr bana 39 olursa fitili ver birde bacağında şişme görürsen demişti 36-37 zaten normal sıcaklık birde serin tutun Ateş'i dahada çoğaltmayın bizim 2 ay bitti gülücüklere 40 ından sonraki hafta başladı kendi kendine değil konuşmaya tepki olarak
Bol bol konuşun benim annem Yanımda olduğu için çok konuşuyo Şimdide agulamaya başladık
Ama annem gidince ben Okadar konuşurmuyum bilmiyorum yaptığınız herşeyi ona bakarak anlatın sorun :)
Sorma bende pırpırım sürekli hatta ayaklarını masajla hareket ettiriyordum şimdi tırsıyorum yanlış bi şey olur diye. Az kaldı bizim kontrole bakalım ne dicek Dr. Yalnız çift bezden yavrum hep pişik durumundaçok geçmiş olsun canım hiçbişi demedi bende netten araştırdım yan yatırmamız gerekli kucakta tutarken bacak arasından tutmak gerekliymiş inş iyi olur kuzularımız birde aslında kız bebeklerde sık olurmuş korkulacak bişi yok çoğunlukla düzeliyor dedi doktor ama içim pırpır
Aktardan rezene ve anason Karışık aldım. Sen evde de karıştırabilirsin. Bir tatlı kaşığını kaynamış suya ekliyorumRezene anasonı nasıl içiyosun kaynatyomusun sıcak sudamı bekletyosun. Ben humanann kımyonlu rezene cayını içiyorum. Tarıfı verrsen sevnrm
Az önce yazamadım tam. Bir tatlı kaşığını bir bardak ya da fincan kaynamış suda beş dk falan bekletip sıcak sıcak içiyorum. Hemen etki ediyor ama en az 4 bardak içmek gerek günde ki süte iyi karışsın. Çocuğum sütümü içince de rahat rahat geğiriyor gazını çıkarıyor her türlü. Bi de aynen bende humana emziren anne içiyorum iki fincan her gün. Bana kimyon iyi gelmiyor ilk Başlarda kanyonu sıcak suya koyup bir yemek kaşığı içerdim. Hiç bi faydasını görmedim. Tabi kişiden kişiye değişir ama bebeğim yine ağlıyordu. Şimdi daha iyiRezene anasonı nasıl içiyosun kaynatyomusun sıcak sudamı bekletyosun. Ben humanann kımyonlu rezene cayını içiyorum. Tarıfı verrsen sevnrm
Cnm cnmben rop muanesini nezaman yaptırdın ben 47 günlügüz yarın gıtcezde gecmi kaldım acaba[/QUOTE]pringles .!.:Cnm 10 kasimda 32+4 haftada bende ayni sebepten dogum yaptim.bir hafta sonra uc aylik olucazz.bir haftadir basladi gulumsemeler.biraz daha zaman.bizim bebeklerimiz erkenci davrandi.
Cok sağolasın canım farklı alıntıdan yazıyorum ama :) ateş mikrobu atmak in savunma mekanızması vücudun biliyorum ama bebeklerde sistem nasıl bilmiyorum. Bir de deneyim bilgiden daha kuvvetli geliyor bazen. Cok iyi oldu yazdığın bosuna vermiyim yavruma Ağrı kesici. Cok sağolasın bu arada bebiş nasıl sen nasılsın? Bizimki gülmelere başladı kahkaha yok ama papuç ağzını bir Açıyor Başlıyor oooo agu falan demeye ben konuştukça. Şükürler olsun bu günlere geldik Mehtap yasen kabızken ne yiyorsan onu ye, seni kabız yapan ne varsa birazcık uzak dur. kuru kayısı, incir, üzüm benim işime yarayanlar. 5-6 günde 1 yapardı artık hergün yapıyor.
88 gunluguz cnmGeçmiş olsun cnm kac günlük oldunuz
Kaka yapamaması in doktoru aradm. Fitil ver dedı. Hemende bi ilaç tavsıye edıyolar sinir oluyorum. Gaz ilacı bile kullanmıyorumkı ben. Of yavrum cok agrı cekıyo arada cok fena aglıyo napıcamı şaşırdımya
Kızlar ben hala ateşölçer almadım tavsiye ettiğiniz bi marka var mı? Bi de sizce kulaktan ölçen mi temassız olan mı?
Cok sağolasın canım farklı alıntıdan yazıyorum ama :) ateş mikrobu atmak in savunma mekanızması vücudun biliyorum ama bebeklerde sistem nasıl bilmiyorum. Bir de deneyim bilgiden daha kuvvetli geliyor bazen. Cok iyi oldu yazdığın bosuna vermiyim yavruma Ağrı kesici. Cok sağolasın bu arada bebiş nasıl sen nasılsın? Bizimki gülmelere başladı kahkaha yok ama papuç ağzını bir Açıyor Başlıyor oooo agu falan demeye ben konuştukça. Şükürler olsun bu günlere geldik Mehtap ya
Aynen canım bende fitıle cok karsıyım. Masajla falan Zorda olsa yapıyo. Gece cok rahatsz oluyo ama gecıcek bu zamanlar onceden cok rahat yapıyodu yıne öyle olucak dıye teselli edıyorum kendimi. Ve gaz ilacını kestıgımden berı bebegım daha rahat. Ya annelerımızn zamannda gaz ilacı fıtıl falanmı varmış. Şimdiki doktorlar anneler tembelleştırıyo cocugun vücudunu. Hep bunu düşünerek davranyrm zaten.sibelcim çok tedirgin oluyorsun biliyorum, annen de gitti daha çok telaşlısın. ama kendin de dedin senin yardımınla da olsa hergün kaka yapıyomuş, bu çocuğa fitil verilir mi, kabız değil ki, sadece makattaki kasları zayıf o kadar, zamanla güçlenecek. emin ol en geç 1 aya kadar her şey daha kolay olacak, en yoğun zamanı şimdi bu tarz sorunların senin bebeğinin. dirayetli ol, tamamen ilaca karşı değilim tabi ama ortada hiçbi şey yokken hele ki fitile çok karşıyım. sen fitil verdikçe o çocuğun bu işi öğrenmesi için bir adım daha atmasına engel olacaksın.
Aynen canım bende fitıle cok karsıyım. Masajla falan Zorda olsa yapıyo. Gece cok rahatsz oluyo ama gecıcek bu zamanlar onceden cok rahat yapıyodu yıne öyle olucak dıye teselli edıyorum kendimi. Ve gaz ilacını kestıgımden berı bebegım daha rahat. Ya annelerımızn zamannda gaz ilacı fıtıl falanmı varmış. Şimdiki doktorlar anneler tembelleştırıyo cocugun vücudunu. Hep bunu düşünerek davranyrm zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?