2014 Aralık Anneleri

Aynı seylerı düşünüyrz cnm. Birde gecen gun biyerde okudun nekadar dogru bılmıyrm ama. Gaz yapan yıyecekler süte gecmezmiş. Bebek etkılenmezMiş anneye gaz yapan şeylerden. Anne herseyı yemelı gaz yapıyo dıye yememezlik yapmamalı dıyo. Sadece soganın falan kokusu geçermiş süte

Canım valla sana okadar dua ettımkı anlatamam. Rezene anason içtim. Kızım ıkı kere kaka yaptı cok şükür. Allah razı olsun canım benım. Ya bi insan kaka yapınca gaz cıkarnca mutlu olucamı soyleseler inanmazdm. İçim öyle rahatladıki anlatamya

Kızlar bişey sorucam. Gece bebegıniz uyudugunda. Emzirmek için saatli uyandırıyomusunuz. Kendısı uyandgı zamanmı emziriyosunuz. Bırde gunduzde hiç saar tutmam mesela. Acıkma aglamasını ayırt edebiliyorum artık. Nezaman isterse emzırıyorum. İstemedgnde doydugunda memeyı ıtıyo diliyle zaten. Gece ben kendısı uyandgnda emzırıyorum. Eşimde saat tutmak lazm dıyo bilemedmkı hangısını yapmam lazım

Kizlar bebek mevlutunde neler ikram ettiniz,siz ve bebeginiz neler giydi fikir verirseniz sevinirim.buarada gazi cok olan bebekler icin relaktaz adli ilaci onerebilirim.ben 4ilac denedim sonunda bunun faydasini gordum.sutteki laktozun sindirimini kolaylastiriyor.

Doktora sormuştum ben saatle olmaz ne zaman isterse o zaman emzir bölme çocuğun uykusunu dedi. Sen yinede istersen doktoruna sor canım

Canım benim. Hayırlı uğurlu olsun bebişin. Görünce bi selam veriyim dedim

Ben ne yaptiysam bi caresini bulamadim su gaz olayinin. Gerci artik gaz mi ne bilmiyorum. Kakasini yapiyo mu derseniz yapiyo. Her emmeden sonra 2 kez gaz cikariyo agizdan. Pirtlamalarimiz derseniz bebek gibi degil buyuk gibi masallah. Ama uyanik oldugu her an kasiliyo agliyo. Zaten uyudugu anda cok nadir. Sallamayi biraktigim anda da uyaniyo. Gece dahil. Aglamadigi tek zaman banyo ve alt degistirme o kadar. Gaz yapmasin diye nerdeyse bisey yemiyorum. Gaz ilaclarinin hicbirisinin faydasini gormedim(biogaia, metsil, colinox) rezene, kimyon faydasi yok. Lavanta koydum yatagina yok. Masaj yapiyorum banamisin demiyo. Banyo yaptiriyorum rahatlasin diye yok o da ise yaramiyo. Aglarken bogulcak gibi oluyo. Ne yapacagimi bilemiyorum. Dr.lar biseyi yok diyo. Sadece fitil rahatlatiyo. Onu da vermek istemiyorum. Hetkes bebektir aglar diyo ama sonra gorunce nasil agladigini normal degilmis Allah sabir versin diyip gidiyorlar. Hic bi isimi yapamiyorum. Degil kadinligimdan insanligimdan vazgectim ama bebegim de ya boyle basit gaz sancisi degil de baska bisey varsa biz hep gaz diye oyalaniyosak. Allahim sifa versin hepimizin bebeklerine.

Canım ben mevlutte tayt ve sık bir bluz gıydım. Kızımada beyaz mini elbise gıydrdım. Ve minik pembe tuylu kuran. Kurabiye ve kolonya şişesı dagıttım. Birde lokum vs falan işte.

Doktora sormuştum ben saatle olmaz ne zaman isterse o zaman emzir bölme çocuğun uykusunu dedi. Sen yinede istersen doktoruna sor canım
Aynen canım bende bir sorim doktora. Ya aslnda acıkınca aglıyo zaten. Uykusunu bölmenın anlamı yok gbi geliyo ama eşimde öyle dıyınce içim rahat etmedı

Allah kolaylik versin cnm bir ara bizimkide oyle cani yanarcasina agliyordu, senin yasadiklarini anliyabiliyorum. Kulagi falanda agriyabilir baktirdinmi kulaklarina hic

Aynen canım bende bir sorim doktora. Ya aslnda acıkınca aglıyo zaten. Uykusunu bölmenın anlamı yok gbi geliyo ama eşimde öyle dıyınce içim rahat etmedı
Bi de benim oğlum bi kere uyanınca bi daha uykuya dalamıyor sallamayı bıraktığım an uyanıyor. O yüzdende uyandırıp emzirmiyorum hiç uykusunu alsın diye. Zaten bugüne kadar hiç 3 saati geçmedi muhakkak uyanıyor :)

Gaz problemine karşı acı elma yağıyla masaj yapan varmı arkadaşlar varsa uygulama yı anlatabilir mi

her türlü masaj benden sorulur :) ben yapıyorum, avcuma 2-3 damla alıyoorum, iki ayağının altına. videodaki gibi yap, kabızlık masajı bu gaza da iyi geliyor. her gün 1 kez yap.. göbeğine damlatan da var ama ağır bi yağ, göbek derisi çok ince ben yapmıyorum.

Kac aylik oldu? Biz 1 aydan sonra uyandirmayi biraktik. Simdi istefigi kadar uyuyor,uyaninca emiyor. Sarilik tehlikesi gecince ve kilo alisi iyi ise birak uyusun. Zaten efektif emen bebek gercekten doydu ise uyur. )) ama tabi gaz sorunu baska. Ama her aglamasi sa

Oh oh şükür her şey yoluna girmiş gibi. Bende mamayı keseli bi ay oldu. Bugün tartıldık 5200 olmuşuz. Hafif öksürüğü var diye götürdüm günde 10 Öksürük normalmiş ama burun akıntısı ya da ateş de varsa o zaman ayrı dedi Dr. Ateş ölçer sordum kulaktan Ölçüm yeni doğanlarda sıkıntılı dedi kulak zarını ben bile zor buluyorum bebekte denk getirmek bi mesele dedi. En Güvenilir klasik yontemmiş tabii şimdilik Büyüyünce en Güvenli kulak ölçümü dedi. Ayrıca rezene ver çocuğa cok Gazlı dedi. Almanlar'ın bebek Çayı var onu önerdi. Valla güzel haberlerine cok sevindim. Umarım kilosu da iyidir paşamızın. Ha fitili sordum aynen senin dediğini dedi hemen verme dedi. Hiç bi şurubu önermedi bir tek fitil o da gerektiğinde kullanışmalıymış yalnız bebekten bebeğe fark edermiş

Bizimkinde ilk zamanlar fazla emmetekten su topluyodu sonra o parca dusuyodu. Acimiyodu ve de garip bi sekilde. Kac kez oldu gecti bitti.
Ben altini acmak icin iyandiriyorum siz sabah kalkinca mi aciyosunuz pisik olmuyo mi? O arada da emziriyorun uykuya gecince yatiriyorum.. Cunku alti acilinca cok uyaniyo, uyutmak icin emzirmem gerekiyo yine. Yanlis mi acaba?

CAnm aynenn bizde oyleyiz kolik sanirm bizimki ben artik onu dusunuorm yada doymuo kestiremiorm hangisi ama herkes uzuluo halime bebegin haline okadarr

Canım zaten gecede 2-3 saatte bir uyanıyor o zaman açıyorum altını

Bizimde dogdugundan beri oluyor ama hep boylemi gidicek anlamadim gitti. Ayni dedigin sekilde su topluyor dudaklar dr a gittigimde sorucam bakalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…