Cnm nasilsin. hangi doktora gidiyosn. Ben jimerde muzaffer beye gidiuorm. Oneri ile gittim. Detayli herseyi anlatiyo gibi ama iyidir herhalde 2 kere gittik daha 36 gunluguz
Cnm benimkide uc gunde bir yapiyor.ucuncu gun gecesi baxliyo ikinmalara sabaha anca yapiyor.bazen karnina masaj ve makatina parmagimi koyup cekiyorum bi kac kere oyle yapiyor.İçiyrm cnm kusucam artk onlardanda. İlk içtgmde bı ıkı saat içinde cok guzel yapmıştı. Şimdi yok. Yavrum uykuya dalıyo sanıyeler sonra uyanıyo agrıylaya. Evwt gercekten cok zor. Dayanamıyorum agrı cekmesıne aglamasına. Bazen bende aglıyorum onunla
10dk emiyor geri atıyor hemen emmesi iöin elimle tutmam gerekiyorAynen benımkıde almıyo. Kusucak gbı oluyo hep. Biberon bile almıyo benımkı ememıyo.
Bnmki de yapamadığında hiç uyuyamıyorBenimkide 2 gündür yapamadı ne denediysem
B m ki daha önce biberonla süt içtiğinden midir nedir emziği hemen aldı arada atıyor ama olsunBu emziğe alıştıranlar nasıl alıştırdı ya
Birden tepme bebegın Ağzına o zaman tükürüyor ve öğürüyor ben kendi sütümü sürerek ucunu Ağzına yavaş yavaş yalatarak veriyorum birden kös diye dayarsam kusuyor. Bazen de gaz damlasını sürüyorum memeyeBu emziğe alıştıranlar nasıl alıştırdı ya
Bi de öyle deneyim bakalım inşallah tutarBirden tepme bebegın Ağzına o zaman tükürüyor ve öğürüyor ben kendi sütümü sürerek ucunu Ağzına yavaş yavaş yalatarak veriyorum birden kös diye dayarsam kusuyor. Bazen de gaz damlasını sürüyorum memeye
Aynen sürekli elimle tutmam lazım emmesi içinB m ki daha önce biberonla süt içtiğinden midir nedir emziği hemen aldı arada atıyor ama olsun
ağlamasın diye emzik veriyoruz bu seferde emziği düşünce ağlıyor. Kahvaltı yaparken ha bire emzik vermeye gidiyoruz. Bir de başında emzik veren olması gerekir...
10dk uyuyor birden ağlamaya başlıyor sonra en son çarşamba gece yapmıştı çok çaresiz kaldım ne yapacağımı bilmiyorumBnmki de yapamadığında hiç uyuyamıyor
uyuyamıyor. Bu aralar biz de de sancı var canı çok yanıyor nasıl azalır acaba
Canım ne kadarlık bebişi . Benim bebis 2 aylik başladı ama kısa süreli öyle uzun takip ede iyorArkadaslar kimse bana cevap donmemis. Bu konu kafama takildi. Benmi pimpirikliyim bilemiyorum. Goz takibi baslaximi sizlerde donus yapsr misiniz. Cok uzgun ve stresliyim..........
40inz ciktimi canim. 43 gunlugz bizde ayni dertler bizdede vardi infacol damla baya hafifletti gecmedi ama 10 saat aglama suresini 4 e dusrdu mesela. Doktoruna bi sor istersen .emzik ceneleri cok kuvvetli degl dusrdukce ver zamnla alisrlar pes etme. Bizmkide oyle ama yinede dusrsede surekli rahatlatti beni yoksa beni emzk olarak kullaniordu sutte dolmuordu sayesnde3 günün ardından amacımıza ulaştık kaka yaptı ama ağlama nöbetlerimiz hala devam ediyor
Bizde 43 günlük olduk canım. Doktora bi sorarım. Emziğe alıştırmak istemiyordum şimdide neden emmiyor diye üzülüyorum :)40inz ciktimi canim. 43 gunlugz bizde ayni dertler bizdede vardi infacol damla baya hafifletti gecmedi ama 10 saat aglama suresini 4 e dusrdu mesela. Doktoruna bi sor istersen .emzik ceneleri cok kuvvetli degl dusrdukce ver zamnla alisrlar pes etme. Bizmkide oyle ama yinede dusrsede surekli rahatlatti beni yoksa beni emzk olarak kullaniordu sutte dolmuordu sayesnde
Hiç sıkıntı stres yapma canım, hem dra da götürmüşsün herşey normal demis, ayrıca insanların yaptığı yorumları kafana takma, her bebegin gelisimi ayni degil, ayni zamanda ayni tepkileri vermeyebilirler, herkes doktor kesilmiş resmen, ben en başta o hatayı yaptım, her söyleneni kafama takiyodum, şimdi sadece doktoru dinliyorum herşey yolunda dediyse sorun yok demektir. Sen huzurla sağlıkla evladını büyütAyvacik 30 Allah razi olsun bir tek sen cevap donmussun. 55 gunluk oglum. Komsunun teki geldi bu cocuk takip etmiyor gozlerinde sikintimi var dedi. Zaten cok zorluklarla kavustum yavruma birde bunu duyunca moralim dibe vurdu. Goz doktoruna goturdum her sey normal dedi ama bir kere kafama taktim.
Iyiyim cnm bende. Bebisim gunduzleri pek uyumuyor. Uykuya dalmasi uzun syruyo devamli sallattiriyo kendini o yuzden yanindan hic ayrilamiyorum. Hep besiginin basindayim. uyku esnasinda hep kipirdiyo. Uyanmasada kipir kipir saglikli bi uykusu yok. Gaz olsa aglar gibime geliyo. Doktora gittik gecen hafta oyle cok gazi yok dedi. Uyku duzeni icin yapabilecegimiz bisey yok dedi. Cocugun huyundanda olabilir. Bazi cocuklarda uykuyu sevmez dedi. Sevenede hic denk gelmedim gerci ben :) doktordan memnunum aslinda herseyi uzun uzun anlatiyo ama iyi doktor oldugunu Allah korusun hastalik teshislerinde anlayabiliyoruz. Emin olmaya calisiyorum acikcasi. Mesut beyi bende cok duydum. Giden arkadaslar var ona cok memnunlar.iyiyim sedeffcim sen nasılsın? maşallah 40ınıza az kalmış. acıbademde sabahat hanım, doktorumuz. doğuma bülent bey girmişti ama biz sabahat hanımı tercih ettik. yalnız bikaç şey var aklıma takılan, mesut beyle de bi tanışacağım, çok methediyolar onu. o da aynı hastanede. benim en yakın arkadaşım da jimere gidiyo, doktorunun adını sorayım bakalım sizinki mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?