- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Bizim 40ımız yeni cıktı ama 10gündür baya takip ediyoArkadaslar kimse bana cevap donmemis. Bu konu kafama takildi. Benmi pimpirikliyim bilemiyorum. Goz takibi baslaximi sizlerde donus yapsr misiniz. Cok uzgun ve stresliyim..........
Aynen gündüz hiç uzun uyumuyor. Çok yoruluyorum10dk uyuyor birden ağlamaya başlıyor sonra en son çarşamba gece yapmıştı çok çaresiz kaldım ne yapacağımı bilmiyorum
Yok canım zaten Allah korusun gözünde bişey olsa sana bakmaz renkli şeylere bakmaz mesela benim kiz duvar da asılı tablolara çok bakıyor. Takip etmesi farklı o bütün bebeklerde aynı dönem olmayabilir. Bir de bir arkadaş yazmış infacol damla gaz icin bende kullanıyorum gerçekten ise yariyorAyvacik 30 Allah razi olsun bir tek sen cevap donmussun. 55 gunluk oglum. Komsunun teki geldi bu cocuk takip etmiyor gozlerinde sikintimi var dedi. Zaten cok zorluklarla kavustum yavruma birde bunu duyunca moralim dibe vurdu. Goz doktoruna goturdum her sey normal dedi ama bir kere kafama taktim.
Benimkide emerken uyuyo ama uyutmak için her yolu demiyoruz beşik bile sallıyorum yapmam dediğim ne varsa yaptım hepsiniKizlar yavrularinizi nasil uyutuyosunuz? Benimki bi tek emerken uyuyor. Onun disinda cok nadir omuzumda gaz cikarirken uykuya daliyor. Emzik de almiyor. Ben yokken nasil uyuyacak bu yavru hic bi fikrim yok
Benim kanamam bitti dün kırkımz cıktı bugün adet oldum normal dğum benimkiKizlar kanamalariniz nw durumda sezeryanla dogum yapanlar bizim kirkimiz yeni cikti ama hala kanamam devam ediyor doktorumu aradim normal olur dedi ne zaman bitecek merak ediyorum
44 gunluguz bizde canim yeni bitti benimKizlar kanamalariniz nw durumda sezeryanla dogum yapanlar bizim kirkimiz yeni cikti ama hala kanamam devam ediyor doktorumu aradim normal olur dedi ne zaman bitecek merak ediyorum
Genelde benimkide emerken uyuyo yada gaz cikarirken uykuya daliyo eger uyumazsa anakucaginda salliorm agzina emzik verip guya sallamam alistrmam diordum. Hele ayakta sallamam diordm hayatta onuda yapiorumKizlar yavrularinizi nasil uyutuyosunuz? Benimki bi tek emerken uyuyor. Onun disinda cok nadir omuzumda gaz cikarirken uykuya daliyor. Emzik de almiyor. Ben yokken nasil uyuyacak bu yavru hic bi fikrim yok
Kiyamam yaa gazdan sancidan uyuyamiordr canm ayni dertler bizdede vardi inan incafolden sonra biraz rahatladi bide sen stres yaptkca daha huzursz oluorlar. Biliorm stres yapmamak elde degil ama. sutun nasil ac olursada aglar cocuk gerci ozaman memede de tepinir sut gelmeyinceHer gün huyu değişiyor oğlumun bi gece uyuyor bi gece sabaha kadar ağlıyor sürekli ağzı açık aranıyor emzik veriyorum almıyor. Psikolojim bozuldu artık herkes farklı bişey söylüyor. Annemin söyledikleri bile zoruma gidiyor artık. Lohusalık bitti benim duygusallık bitmedi
Yok canım memede susuyor hemen sürejli beni emmek istiyor. Kilo alımı iyi başka bişey verme dedi doktor. O ağladıkça içim parçalanıyor artık. Şu günleri bi atlatsak hayırlısıyla valla kendimi unuttum artıkKiyamam yaa gazdan sancidan uyuyamiordr canm ayni dertler bizdede vardi inan incafolden sonra biraz rahatladi bide sen stres yaptkca daha huzursz oluorlar. Biliorm stres yapmamak elde degil ama. sutun nasil ac olursada aglar cocuk gerci ozaman memede de tepinir sut gelmeyince
Bi de emerken ağlamıyor diye göğsümde çok tutarsam bu seferde kusuyor o yüzdende doyuyor diye düşünüyorum en azından açlıktan ağlamıyor heraldeKiyamam yaa gazdan sancidan uyuyamiordr canm ayni dertler bizdede vardi inan incafolden sonra biraz rahatladi bide sen stres yaptkca daha huzursz oluorlar. Biliorm stres yapmamak elde degil ama. sutun nasil ac olursada aglar cocuk gerci ozaman memede de tepinir sut gelmeyince
Evet acliktan degil ozaman gaz geldikce sanci tuttukca memede rahatlamak istio ozaman. Emzigi o attikca ver agzina benim oglumda oyleydi zorla alistrdim yoksa beni emzik olarak kullaniordu neler cektim 10 saat hic susmadan agliordu incafol cok rahatlatti bizi kullanmaya baslayinca da hemen kesmio ama 3 gun kullandm 3 gunden sonra daha ii masallah hala kullaniorm tabi hala aglio huysuzlugu tutuyo elbette ama 10 saat degilde 4 saat meselaBi de emerken ağlamıyor diye göğsümde çok tutarsam bu seferde kusuyor o yüzdende doyuyor diye düşünüyorum en azından açlıktan ağlamıyor heralde
İncafol u doktorumuza danışacağım aklımda o. İşte beni emzik olarak görüyor çocuk resmenEvet acliktan degil ozaman gaz geldikce sanci tuttukca memede rahatlamak istio ozaman. Emzigi o attikca ver agzina benim oglumda oyleydi zorla alistrdim yoksa beni emzik olarak kullaniordu neler cektim 10 saat hic susmadan agliordu incafol cok rahatlatti bizi kullanmaya baslayinca da hemen kesmio ama 3 gun kullandm 3 gunden sonra daha ii masallah hala kullaniorm tabi hala aglio huysuzlugu tutuyo elbette ama 10 saat degilde 4 saat mesela
Senle ikimiz doğuralım artık diye tutturuyoduk bi 10ay daha içimde tutabilirmişim ben cok güzel bi duygu ama çook zormuşİncafol u doktorumuza danışacağım aklımda o. İşte beni emzik olarak görüyor çocuk resmençok emzirincede yoruluyorum kollarımda kas oldu artık oğluşumu taşımaktan ve sallamaktan
Aynen canım hatta eşim işten gelince bugünde doğmadı diye ağlardım. O da bana bu en güzel günlerin boşver tadını çıkar derdi. Şimdide kendin kaşındın diyor :) napıım azıcık yaramazda olsa çok seviyorum bebeğimi iyi ki doğmuş :)Senle ikimiz doğuralım artık diye tutturuyoduk bi 10ay daha içimde tutabilirmişim ben cok güzel bi duygu ama çook zormuş
Benimkide emerken uyuyo ama uyutmak için her yolu demiyoruz beşik bile sallıyorum yapmam dediğim ne varsa yaptım hepsini
Genelde benimkide emerken uyuyo yada gaz cikarirken uykuya daliyo eger uyumazsa anakucaginda salliorm agzina emzik verip guya sallamam alistrmam diordum. Hele ayakta sallamam diordm hayatta onuda yapiorum
İncafol u doktorumuza danışacağım aklımda o. İşte beni emzik olarak görüyor çocuk resmençok emzirincede yoruluyorum kollarımda kas oldu artık oğluşumu taşımaktan ve sallamaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?