2014 Aralık Anneleri

Kaka sorunu olanlar varmış. Bizim beril hanımda 3-4 günde bir yapıyor genelde ama kabız gibi değil hiç gayet normaliz.
Arkadaşım bana şu videoyu atmıştı. Ben cesaret edemedim ama belki denemek isteyen olur. Yorumlarda gayet olumlu, işe yaradığını yazmışlar.

Yok canım zaten Allah korusun gözünde bişey olsa sana bakmaz renkli şeylere bakmaz mesela benim kiz duvar da asılı tablolara çok bakıyor. Takip etmesi farklı o bütün bebeklerde aynı dönem olmayabilir. Bir de bir arkadaş yazmış infacol damla gaz icin bende kullanıyorum gerçekten ise yariyor

Kizlar kanamalariniz nw durumda sezeryanla dogum yapanlar bizim kirkimiz yeni cikti ama hala kanamam devam ediyor doktorumu aradim normal olur dedi ne zaman bitecek merak ediyorum

Kizlar yavrularinizi nasil uyutuyosunuz? Benimki bi tek emerken uyuyor. Onun disinda cok nadir omuzumda gaz cikarirken uykuya daliyor. Emzik de almiyor. Ben yokken nasil uyuyacak bu yavru hic bi fikrim yok

Kizlar yavrularinizi nasil uyutuyosunuz? Benimki bi tek emerken uyuyor. Onun disinda cok nadir omuzumda gaz cikarirken uykuya daliyor. Emzik de almiyor. Ben yokken nasil uyuyacak bu yavru hic bi fikrim yok
Benimkide emerken uyuyo ama uyutmak için her yolu demiyoruz beşik bile sallıyorum yapmam dediğim ne varsa yaptım hepsini

Her gün huyu değişiyor oğlumun bi gece uyuyor bi gece sabaha kadar ağlıyor sürekli ağzı açık aranıyor emzik veriyorum almıyor. Psikolojim bozuldu artık herkes farklı bişey söylüyor. Annemin söyledikleri bile zoruma gidiyor artık. Lohusalık bitti benim duygusallık bitmedi

Genelde benimkide emerken uyuyo yada gaz cikarirken uykuya daliyo eger uyumazsa anakucaginda salliorm agzina emzik verip guya sallamam alistrmam diordum. Hele ayakta sallamam diordm hayatta onuda yapiorum

Kiyamam yaa gazdan sancidan uyuyamiordr canm ayni dertler bizdede vardi inan incafolden sonra biraz rahatladi bide sen stres yaptkca daha huzursz oluorlar. Biliorm stres yapmamak elde degil ama. sutun nasil ac olursada aglar cocuk gerci ozaman memede de tepinir sut gelmeyince

Yok canım memede susuyor hemen sürejli beni emmek istiyor. Kilo alımı iyi başka bişey verme dedi doktor. O ağladıkça içim parçalanıyor artık. Şu günleri bi atlatsak hayırlısıyla valla kendimi unuttum artık

Bi de emerken ağlamıyor diye göğsümde çok tutarsam bu seferde kusuyor o yüzdende doyuyor diye düşünüyorum en azından açlıktan ağlamıyor heralde

Bi de emerken ağlamıyor diye göğsümde çok tutarsam bu seferde kusuyor o yüzdende doyuyor diye düşünüyorum en azından açlıktan ağlamıyor heralde
Evet acliktan degil ozaman gaz geldikce sanci tuttukca memede rahatlamak istio ozaman. Emzigi o attikca ver agzina benim oglumda oyleydi zorla alistrdim yoksa beni emzik olarak kullaniordu neler cektim 10 saat hic susmadan agliordu incafol cok rahatlatti bizi kullanmaya baslayinca da hemen kesmio ama 3 gun kullandm 3 gunden sonra daha ii masallah hala kullaniorm tabi hala aglio huysuzlugu tutuyo elbette ama 10 saat degilde 4 saat mesela

İncafol u doktorumuza danışacağım aklımda o. İşte beni emzik olarak görüyor çocuk resmen çok emzirincede yoruluyorum kollarımda kas oldu artık oğluşumu taşımaktan ve sallamaktan

İncafol u doktorumuza danışacağım aklımda o. İşte beni emzik olarak görüyor çocuk resmen çok emzirincede yoruluyorum kollarımda kas oldu artık oğluşumu taşımaktan ve sallamaktan
Senle ikimiz doğuralım artık diye tutturuyoduk bi 10ay daha içimde tutabilirmişim ben cok güzel bi duygu ama çook zormuş

Senle ikimiz doğuralım artık diye tutturuyoduk bi 10ay daha içimde tutabilirmişim ben cok güzel bi duygu ama çook zormuş
Aynen canım hatta eşim işten gelince bugünde doğmadı diye ağlardım. O da bana bu en güzel günlerin boşver tadını çıkar derdi. Şimdide kendin kaşındın diyor :) napıım azıcık yaramazda olsa çok seviyorum bebeğimi iyi ki doğmuş :)

Benimkide emerken uyuyo ama uyutmak için her yolu demiyoruz beşik bile sallıyorum yapmam dediğim ne varsa yaptım hepsini

Genelde benimkide emerken uyuyo yada gaz cikarirken uykuya daliyo eger uyumazsa anakucaginda salliorm agzina emzik verip guya sallamam alistrmam diordum. Hele ayakta sallamam diordm hayatta onuda yapiorum

kızlar benimki de memede uyuyor şimdilik, memeyle uykuyu bağdaştıran bebeklerde uyku eğitimi vermek zor oluyor ama ilk 3 ay bebek nasıl uyumak isterse öyle uyutmak lazım. dünyaya alışma dönemi çünkü, annesini yanında hissetmek istiyo minik, bırakın uyusun nolcak. hem size güvenmesine yardımcı oluyosunuz, hem yalnız ve caresiz hissetmiyo hem de en azından beyin hücreleri zarar görmüyo ayakta sallanırkenki gibi. benim 10 yaşında kardeşim var, annem onu sallayarak uyuturdu tavana asılan beşikte, çocuk belki 2 sene sallanarak uyudu başka türlü uyumadı, sallamayı bıraktığın an ağlıyodu, salla salla kollarımız ağrıyodu. yani her türlüsü zor, en azından yararlı bi yönteme alışsın. ha memede uyuyunca noluyo, anne yoruluyo, sallamaya alışınca evdeki herhangi biri sallayabilir. ben çocuğuma böyle faydalar sağlayacaksa yorulmaya razıyım, rahatlık peşinde değilim şu an, eminim herkes öyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…