Tabiiki bebeğimin rahatı herşeyden önemli canım ama yorulmayıda geçtim emerken uyuyakalırım diye çok korkuyorum Allah korusunkızlar benimki de memede uyuyor şimdilik, memeyle uykuyu bağdaştıran bebeklerde uyku eğitimi vermek zor oluyor ama ilk 3 ay bebek nasıl uyumak isterse öyle uyutmak lazım. dünyaya alışma dönemi çünkü, annesini yanında hissetmek istiyo minik, bırakın uyusun nolcak. hem size güvenmesine yardımcı oluyosunuz, hem yalnız ve caresiz hissetmiyo hem de en azından beyin hücreleri zarar görmüyo ayakta sallanırkenki gibi. benim 10 yaşında kardeşim var, annem onu sallayarak uyuturdu tavana asılan beşikte, çocuk belki 2 sene sallanarak uyudu başka türlü uyumadı, sallamayı bıraktığın an ağlıyodu, salla salla kollarımız ağrıyodu. yani her türlüsü zor, en azından yararlı bi yönteme alışsın. ha memede uyuyunca noluyo, anne yoruluyo, sallamaya alışınca evdeki herhangi biri sallayabilir. ben çocuğuma böyle faydalar sağlayacaksa yorulmaya razıyım, rahatlık peşinde değilim şu an, eminim herkes öyledir.
Bende çok korkuyorum ya inş alışacazTabiiki bebeğimin rahatı herşeyden önemli canım ama yorulmayıda geçtim emerken uyuyakalırım diye çok korkuyorum Allah korusun
Zorda kalınca yapmam denilen her şeyi yapıyoruz. Ben de kucağıma almam diyordumGenelde benimkide emerken uyuyo yada gaz cikarirken uykuya daliyo eger uyumazsa anakucaginda salliorm agzina emzik verip guya sallamam alistrmam diordum. Hele ayakta sallamam diordm hayatta onuda yapiorum
Zorda kalınca yapmam denilen her şeyi yapıyoruz. Ben de kucağıma almam diyordumGenelde benimkide emerken uyuyo yada gaz cikarirken uykuya daliyo eger uyumazsa anakucaginda salliorm agzina emzik verip guya sallamam alistrmam diordum. Hele ayakta sallamam diordm hayatta onuda yapiorum
Bi su bardağına bi tatlı kaşığıGazı yok etmek için Rezene ve anason la yapılan karışım hangi oranlarda yapılıyor bilen varsa yazabilir mi?
Memede uyuyor Olmasına sevinmelisin canım sen yokken de sagdigin sütü kucağında emzirir pozisyonda biberonla verirler ve böyle uyumaya alisir inşallah. Bende bu ayın sonunda ise başlıcam üç aylık olmuş oluyoruz bu kizimda emerken uyuyor. ilk kizimda boyleydi emerken uyuyor du ise basladigimda da anlattığım şekilde yaptık böylelikle ilerleyen aylarda kendi kendine uyumayi da öğrendi hiç sallamadim çokda rahat ettim .Kizlar yavrularinizi nasil uyutuyosunuz? Benimki bi tek emerken uyuyor. Onun disinda cok nadir omuzumda gaz cikarirken uykuya daliyor. Emzik de almiyor. Ben yokken nasil uyuyacak bu yavru hic bi fikrim yok
Canım gaz ilacı ne kullanıyosun. Şundan soruyorum benımkıde cok kusuyodu ama doktorun verdıgı bir gaz ilacından dolayı kusuyomuş. Onu bıraktım cok şükür kusmuyo artık. Bır gece fışkırır gbı ıkı kere kusmuştu acile goturdum gazdan dedı. Yanı reflü degılse gazdan oluyo geneldeKızlar merhaba doğum yaptıktan sonra ilk defa girip yazıyorum. 51 günlük oldu benim kızımda. Bizim problemimiz kusmaaz da emse çok da emse kusuyor sürekli bazen sızıyor agzından bazen fışkırır tarzda kusuyor. Kıyafet agız mendili yetiştiremez oldum. Doktra götürdüm kilo alımı cok iyi kusmayı problem etme dedi ama bizim gecemiz gündzümz kusmukla geciyor. Bi de sürekli kustugundan bagırdagına birşey gitmediğinden kaka yapma aralığıda iyice arttı. 5-6güne bir kaka yapıyor benim gibi bu problemi yaşayan var mı acaba
Toplamda bır tatlı kasıgı cnm. Ben oyle yapıyorumGazı yok etmek için Rezene ve anason la yapılan karışım hangi oranlarda yapılıyor bilen varsa yazabilir mi?
Toplamda bır tatlı kasıgı cnm. Ben oyle yapıyorum
1 su bardağına 1 tatlı kaşığı anason ve rezene yi 10 dk kaynatıyoruz öyle mi? Anason 1 tatlı kaşığı fazla mı olur diye düşündüm? Bn bir de süt yapsın diye ısırgan otu da koyuyorumToplamda bır tatlı kasıgı cnm. Ben oyle yapıyorum
Toplamda bır tatlı kasıgı cnm. Ben oyle yapıyorum
1 su bardağına 1 tatlı kaşığı anason ve rezene yi 10 dk kaynatıyoruz öyle mi? Anason 1 tatlı kaşığı fazla mı olur diye düşündüm? Bn bir de süt yapsın diye ısırgan otu da koyuyorumToplamda bır tatlı kasıgı cnm. Ben oyle yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?