2014 Aralık Anneleri

Tabiiki bebeğimin rahatı herşeyden önemli canım ama yorulmayıda geçtim emerken uyuyakalırım diye çok korkuyorum Allah korusun

Kızlar merhaba doğum yaptıktan sonra ilk defa girip yazıyorum. 51 günlük oldu benim kızımda. Bizim problemimiz kusma az da emse çok da emse kusuyor sürekli bazen sızıyor agzından bazen fışkırır tarzda kusuyor. Kıyafet agız mendili yetiştiremez oldum. Doktra götürdüm kilo alımı cok iyi kusmayı problem etme dedi ama bizim gecemiz gündzümz kusmukla geciyor. Bi de sürekli kustugundan bagırdagına birşey gitmediğinden kaka yapma aralığıda iyice arttı. 5-6güne bir kaka yapıyor benim gibi bu problemi yaşayan var mı acaba

Gazı yok etmek için Rezene ve anason la yapılan karışım hangi oranlarda yapılıyor bilen varsa yazabilir mi?

Genelde benimkide emerken uyuyo yada gaz cikarirken uykuya daliyo eger uyumazsa anakucaginda salliorm agzina emzik verip guya sallamam alistrmam diordum. Hele ayakta sallamam diordm hayatta onuda yapiorum
Zorda kalınca yapmam denilen her şeyi yapıyoruz. Ben de kucağıma almam diyordum

Genelde benimkide emerken uyuyo yada gaz cikarirken uykuya daliyo eger uyumazsa anakucaginda salliorm agzina emzik verip guya sallamam alistrmam diordum. Hele ayakta sallamam diordm hayatta onuda yapiorum
Zorda kalınca yapmam denilen her şeyi yapıyoruz. Ben de kucağıma almam diyordum

troidlerine bakildi normal ama hala bazi gunler hep uyuyor ve uyandiramiyorum zorla uykusunda emziriyorum

[QUOTE="mhmtgizem, post: 39329355, Arkadasim anlattiklarin bebek reflüsü gibi geldi bana..doktoruna bir danis Istersenn..gaviskon surupla tedavi edilebiliyor..

Kızlar ben bebeğimi yan yatırıp yorganı bi ucunu sırtına destek koyuyuyorum Ağzına emzik yanınada uzanıp sırtını pışpışlıyorum öyle uyuyo .. Arada kendi kendinde uyuyo çok uykulu olunca ozaman mızırdayınca hiç bakmıyorum ağlaması şifdetlenmediği sürece emzik arada düşürüyor sürekli tuturuyorum benimki emmiyo ama mamayla beslenio

Birde şu özel aşılardan yaptırmayı düşünenler varmı bi aşı var beyin hastalıklarına karsı 3 seferde Yapılıyor onu düşünüyoruz ve kene aşısı

Kizlar yavrularinizi nasil uyutuyosunuz? Benimki bi tek emerken uyuyor. Onun disinda cok nadir omuzumda gaz cikarirken uykuya daliyor. Emzik de almiyor. Ben yokken nasil uyuyacak bu yavru hic bi fikrim yok
Memede uyuyor Olmasına sevinmelisin canım sen yokken de sagdigin sütü kucağında emzirir pozisyonda biberonla verirler ve böyle uyumaya alisir inşallah. Bende bu ayın sonunda ise başlıcam üç aylık olmuş oluyoruz bu kizimda emerken uyuyor. ilk kizimda boyleydi emerken uyuyor du ise basladigimda da anlattığım şekilde yaptık böylelikle ilerleyen aylarda kendi kendine uyumayi da öğrendi hiç sallamadim çokda rahat ettim .
sende merak etme annesi nasıl alisir sa öyle devam eder sen ve bakacak kisi yeterki kararlı olun

Canım gaz ilacı ne kullanıyosun. Şundan soruyorum benımkıde cok kusuyodu ama doktorun verdıgı bir gaz ilacından dolayı kusuyomuş. Onu bıraktım cok şükür kusmuyo artık. Bır gece fışkırır gbı ıkı kere kusmuştu acile goturdum gazdan dedı. Yanı reflü degılse gazdan oluyo genelde

Kızlar ben bebişe milupa rezeneye vaşladım memnunum gaz olayını çözüyo gibi kakasını yapıyo daha rahat

Kızlar hipp in teyzene çayı var ilk haftan itibaren verebiliyorsunuz bebeğe ondan kullanabilirsiniz gaz ve rahatlama için

Kizlar bu sabah uçlu asimizi olduk iki saattir ateşi var 37.3 tu en son üstünü incelttim zibin ve patikli tulumuyla yatiriyorum bi cay kasigi da ates dusurucu verdim ama çok sakinleşti durgunlasti üzülüyorum boyle olunca ya daha da yükselirse korktum acikcasi sizler ne yaptiniz nasil atlattiniz bu asilari?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…