Bende vermem diyordum şimdi Şükürler olsun rezene ve anason ver diyorum. Ben bir tatlı kasığına anasonu ve rezeneyi karıştırıyorum su bardağında uç beş dk bekletiyorum süzüp Ilıkken iki Çay kaşığı veriyorum bi iki saate ne gaz kalıyor ne kaka. Kalan Çayı da ben içiyorum ben hatta günde 4 bardak rezene içiyorum sütüme karışsın diye mGazı yok etmek için Rezene ve anason la yapılan karışım hangi oranlarda yapılıyor bilen varsa yazabilir mi?
Bizde bugun uc tane asimizi yaptirdik, atesi 37.7 olunca yarin paranox fitil verdim az once olctum 36.7 atesi. Asidan sonra durgun gibiydi fitilden sonra daha hareketlendi suanda uyuyor melegim, ins. Gece ateslenmez.Kizlar bu sabah uçlu asimizi olduk iki saattir ateşi var 37.3 tu en son üstünü incelttim zibin ve patikli tulumuyla yatiriyorum bi cay kasigi da ates dusurucu verdim ama çok sakinleşti durgunlasti üzülüyorum boyle olunca ya daha da yükselirse korktum acikcasi sizler ne yaptiniz nasil atlattiniz bu asilari?
Sagol arkadasim. İnsallah biberon alir da dedigin gibi sikinti cekmeden gecer o surec.Memede uyuyor Olmasına sevinmelisin canım sen yokken de sagdigin sütü kucağında emzirir pozisyonda biberonla verirler ve böyle uyumaya alisir inşallah. Bende bu ayın sonunda ise başlıcam üç aylık olmuş oluyoruz bu kizimda emerken uyuyor. ilk kizimda boyleydi emerken uyuyor du ise basladigimda da anlattığım şekilde yaptık böylelikle ilerleyen aylarda kendi kendine uyumayi da öğrendi hiç sallamadim çokda rahat ettim .
sende merak etme annesi nasıl alisir sa öyle devam eder sen ve bakacak kisi yeterki kararlı olun
Aynen kucaga alistrmam. Sallamam. Uyku duzeni olustrcam. Hic biri yok. Traycy i cok okumusumZorda kalınca yapmam denilen her şeyi yapıyoruz. Ben de kucağıma almam diyordum
Ne guzell bizde hic uyumuyoruzhanimlar bizde 56 gunluguz ve cok uyuyoruz bazen uyandiramiyorum cok endiseliyim(
Bir doktora götürdüm mu kan şekeri falan mı düşük acaba çok uyumasinda bir şey yok da öyle uyandırmakta zorlanıyorsan bi Dr ye danis neredeyse 2 aylik çünkü benim kızımda böyle bazen hiç uyumuyorhanimlar bizde 56 gunluguz ve cok uyuyoruz bazen uyandiramiyorum cok endiseliyim(
Uyuyor saniyorum yatağa koyuyorum uyanıyor gece 2 de uyuyor emmeye uyanıyor sürekliBir doktora götürdüm mu kan şekeri falan mı düşük acaba çok uyumasinda bir şey yok da öyle uyandırmakta zorlanıyorsan bi Dr ye danis neredeyse 2 aylik çünkü benim kızımda böyle bazen hiç uyumuyor
Genelde bnm bebeğimin gazı yoksa uyuyor da gündüz genelde gazlı. Tek umudum 3. Ayda gaz problemi bitiyormuş.Aynen kucaga alistrmam. Sallamam. Uyku duzeni olustrcam. Hic biri yok. Traycy i cok okumusum
1 tatlı kaşığı rezene 1 tatlı kaşığı anason değil yani. Bn bu şekilde yaptım bir de süt versin diye ısırgan otu koydum. Olması gereken 1 su bardağına yarım kaşık rezene yarım kaşık anason olacak değil miBende vermem diyordum şimdi Şükürler olsun rezene ve anason ver diyorum. Ben bir tatlı kasığına anasonu ve rezeneyi karıştırıyorum su bardağında uç beş dk bekletiyorum süzüp Ilıkken iki Çay kaşığı veriyorum bi iki saate ne gaz kalıyor ne kaka. Kalan Çayı da ben içiyorum ben hatta günde 4 bardak rezene içiyorum sütüme karışsın diye m
Bizimkide asiri gazli kolik saatlerce aglio insallah bizim 3 e de cok var 46 gunluk dahaGenelde bnm bebeğimin gazı yoksa uyuyor da gündüz genelde gazlı. Tek umudum 3. Ayda gaz problemi bitiyormuş.
Doktor bana 38 olana kadar ates dusurucu verme dedi bende vermedim.Gece boyu surekli ölctum 37,8 e cikmasina ragmen vermedim,sabaha normale döndü atesi ,ilac olayina karsiyim mecbur kalmadikca vermemKizlar bu sabah uçlu asimizi olduk iki saattir ateşi var 37.3 tu en son üstünü incelttim zibin ve patikli tulumuyla yatiriyorum bi cay kasigi da ates dusurucu verdim ama çok sakinleşti durgunlasti üzülüyorum boyle olunca ya daha da yükselirse korktum acikcasi sizler ne yaptiniz nasil atlattiniz bu asilari?
Genelde bnm bebeğimin gazı yoksa uyuyor da gündüz genelde gazlı. Tek umudum 3. Ayda gaz problemi bitiyormuş.
Bizimkide asiri gazli kolik saatlerce aglio insallah bizim 3 e de cok var 46 gunluk daha
Bnmki 54 günlük. Akşam ağlamalarından emzik kurtardı. Şimdi de emziği düşünce ağlıyorBizimkide asiri gazli kolik saatlerce aglio insallah bizim 3 e de cok var 46 gunluk daha
3-4 ay sürermiş azalması bile güzel bir durum. Şu gazlar olmazsa en azından gündüzleri uyuyabilirsize kötü hbr: oğlum yarın 3 aylık oluyor, kolik bitmedi :) azaldı ama bitmedi
Gittim canım o gün hemen gittim şua. İyi ara ara burnu tıkanıyo aspiratör le açıyorumdr a git sakın ihmal etme
once 40 dediler saydik bisey degsmedi simdi 3 ayi sayiyordm umudum kalmadi 6 yi sayacam sonrada sanirimsize kötü hbr: oğlum yarın 3 aylık oluyor, kolik bitmedi :) azaldı ama bitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?