2014 Aralık Anneleri

Gazı yok etmek için Rezene ve anason la yapılan karışım hangi oranlarda yapılıyor bilen varsa yazabilir mi?
Bende vermem diyordum şimdi Şükürler olsun rezene ve anason ver diyorum. Ben bir tatlı kasığına anasonu ve rezeneyi karıştırıyorum su bardağında uç beş dk bekletiyorum süzüp Ilıkken iki Çay kaşığı veriyorum bi iki saate ne gaz kalıyor ne kaka. Kalan Çayı da ben içiyorum ben hatta günde 4 bardak rezene içiyorum sütüme karışsın diye m

1 Tatlı kaşığı rezene 1 tatlı kaşığı rezene değil yani, bn o şekilde yaptım ve 10 dk kaynatıyoruz. Yani ikisi toplam 1 tatlı kaşığı olacak değil mi? Ben bebeğime vermem büyük ihtimalle bn içerim

Bizde bugun uc tane asimizi yaptirdik, atesi 37.7 olunca yarin paranox fitil verdim az once olctum 36.7 atesi. Asidan sonra durgun gibiydi fitilden sonra daha hareketlendi suanda uyuyor melegim, ins. Gece ateslenmez.

Sagol arkadasim. İnsallah biberon alir da dedigin gibi sikinti cekmeden gecer o surec.

hanimlar bizde 56 gunluguz ve cok uyuyoruz bazen uyandiramiyorum cok endiseliyim (
Bir doktora götürdüm mu kan şekeri falan mı düşük acaba çok uyumasinda bir şey yok da öyle uyandırmakta zorlanıyorsan bi Dr ye danis neredeyse 2 aylik çünkü benim kızımda böyle bazen hiç uyumuyor

Uyuyor saniyorum yatağa koyuyorum uyanıyor gece 2 de uyuyor emmeye uyanıyor sürekli

[Qherseyine baktirdim nerdeyse normal cikti ama uyandiramadigimda korkuyorum norolojik bi problem mi diye UOTE="ayvacik30, post: 39344176, member: 599603"]Bir doktora götürdüm mu kan şekeri falan mı düşük acaba çok uyumasinda bir şey yok da öyle uyandırmakta zorlanıyorsan bi Dr ye danis neredeyse 2 aylik çünkü benim kızımda böyle bazen hiç uyumuyor[/QUOTE]

1 tatlı kaşığı rezene 1 tatlı kaşığı anason değil yani. Bn bu şekilde yaptım bir de süt versin diye ısırgan otu koydum. Olması gereken 1 su bardağına yarım kaşık rezene yarım kaşık anason olacak değil mi

Doktor bana 38 olana kadar ates dusurucu verme dedi bende vermedim.Gece boyu surekli ölctum 37,8 e cikmasina ragmen vermedim,sabaha normale döndü atesi ,ilac olayina karsiyim mecbur kalmadikca vermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…