2014 Aralık Anneleri

Gaz problemi yasayan arkadaslar ayni sorun bizdede var tavsiye uzerine bisey denedik bize iyi geldi denemek isteyenlere yazayim oncelikle cay kasiginin ucu ile kimyonu bir cey bardagina koyup uzerine bir parmak kadar kaynar su koyuyoruz o bi kenarda demlenirken 20 cc kadar sut sagip kimyonlu sudan 2 tatli kasigi koyup ister biberonla ister kasikla veriyoruz yaklasik bir saat sonra gazini cikarip cisini yapiyo korka korka doktorumuza sorduk zarari varmi diye ama doktorumuz en zararsiz baharat kimyon verebilirsin ama abartma gunde iki defayi gecmesin dedi ben cok faydasini gordum simdi 44 gunluguz rezenesine de karistip veriyorum bu arada ben biraz emziriyorum bunu verip ustune az daha emziriyorum benim dusuncem ilactan iyidir diye dusunuyorum

Kızlar bebiş doymuyo ondan ağlıyo diyenlere kızmayalım ben bişey farkettim sürekli emziriyorum istiyo ve süt yoğun geliyo yetişemiyo emmek için kendi bıraktı sonra ben sağdım 100 cc güya dolaba atacam nerdeee belki açtır içermi dedim resmen bitirdi biberonu oysa sürekli emziriyodum bazen doymuyo olabilirler

kızlar normal doğum yapıp basur sorunu yaşayan oldu mu? İlaç kullanmamakta direniyorum ama bir türlü geçmiyor.doğal tavsiyesi olan var mı ?

Kızlar bir şey sormak istiyorum doğumdan sonra 6 aylık ücretsiz izni nasıl alıyoruz yardımcı olurumsunuz

Kızlar bir şey sormak istiyorum doğumdan sonra 6 aylık ücretsiz izni nasıl alıyoruz yardımcı olurumsunuz
Canim analik izninin bitmesine 1 hafta kala falan kurumuna dilekçe vereceksin. Kurum büyük ihtimal onayliyor zaten.

Sigorta kurumuna mı iş yerinemi vericem dilekçeyi canım

Kendi is yerine vereceksin canim bildiğim kadariyla. Onlar da iletecekler onaylayacak bölüme.
Memurlarda böyle oluyor. Sen sigortali mi calisiyorsun? Senin gibi izin alan yok mu hic çevrede onlar daha iyi bilirler.

Kendi is yerine vereceksin canim bildiğim kadariyla. Onlar da iletecekler onaylayacak bölüme.
Memurlarda böyle oluyor. Sen sigortali mi calisiyorsun? Senin gibi izin alan yok mu hic çevrede onlar daha iyi bilirler.
Evet canın sigortalı çalışıyorum valla varda samimi olduğum kişiler değil arayıp sorabileceğim

Kızlar emzik olarak hangi markayı kullanıyorsunuz? Nuk silikon almıştım ben ama onu emmedi biraz önce nuk kauçuk aldım bakalım onu emecek mi. Tavsiye ettiğiniz bir marka var mı

Kızlar emzik olarak hangi markayı kullanıyorsunuz? Nuk silikon almıştım ben ama onu emmedi biraz önce nuk kauçuk aldım bakalım onu emecek mi. Tavsiye ettiğiniz bir marka var mı
Benimki de chicco silikonu almadi. Nuk damakli kauçuk aldim onu aliyor. Haa becerip Ememiyor o ayrı :)

Bende ilk nuk Kauçuk aldım ama şimdi avent silikonluya alıştırdım damaksız olanı ..
Keşke önce damaksıza alıştırsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…