Him tamam canim yakinda biter insallah44 gunluguz bizde canim yeni bitti benim
Him tamam canim bende adet oldugumu dusunuyorum 38 .gunumuzden itibaren ama eski adet kanamasina gore azdi senin nasil oldu eskiye gore canimBenim kanamam bitti dün kırkımz cıktı bugün adet oldum normal dğum benimki
İlk gün çok azdı ama sonra çoğaldı canmHim tamam canim bende adet oldugumu dusunuyorum 38 .gunumuzden itibaren ama eski adet kanamasina gore azdi senin nasil oldu eskiye gore canim
Herşeyine baktırdiysan birsey yoktur inşaallah annesi uslu bir çocuk olacaktır ondandir belki tepkileri nasıl yani sen konuşunca gülünce tepki veriyorsa nörolojik de degildirgece acikipta uyanmaz ben zorla emzirmeye calisiyorumbuna bila sevinemiyorum
Him tamam tesekkur derimİlk gün çok azdı ama sonra çoğaldı canm
Canim analik izninin bitmesine 1 hafta kala falan kurumuna dilekçe vereceksin. Kurum büyük ihtimal onayliyor zaten.Kızlar bir şey sormak istiyorum doğumdan sonra 6 aylık ücretsiz izni nasıl alıyoruz yardımcı olurumsunuz
Sigorta kurumuna mı iş yerinemi vericem dilekçeyi canımCanim analik izninin bitmesine 1 hafta kala falan kurumuna dilekçe vereceksin. Kurum büyük ihtimal onayliyor zaten.
Sigorta kurumuna mı iş yerinemi vericem dilekçeyi canım
Evet canın sigortalı çalışıyorum valla varda samimi olduğum kişiler değil arayıp sorabileceğimKendi is yerine vereceksin canim bildiğim kadariyla. Onlar da iletecekler onaylayacak bölüme.
Memurlarda böyle oluyor. Sen sigortali mi calisiyorsun? Senin gibi izin alan yok mu hic çevrede onlar daha iyi bilirler.
Herşeyine baktırdiysan birsey yoktur inşaallah annesi uslu bir çocuk olacaktır ondandir belki tepkileri nasıl yani sen konuşunca gülünce tepki veriyorsa nörolojik de degildir
Benimki de chicco silikonu almadi. Nuk damakli kauçuk aldim onu aliyor. Haa becerip Ememiyor o ayrı :)Kızlar emzik olarak hangi markayı kullanıyorsunuz? Nuk silikon almıştım ben ama onu emmedi biraz önce nuk kauçuk aldım bakalım onu emecek mi. Tavsiye ettiğiniz bir marka var mı
Aynı sorunu bende yaşıyorum mslesef kremlerle geçiştiriyorumkızlar normal doğum yapıp basur sorunu yaşayan oldu mu? İlaç kullanmamakta direniyorum ama bir türlü geçmiyor.doğal tavsiyesi olan var mı ?
Bende ilk nuk Kauçuk aldım ama şimdi avent silikonluya alıştırdım damaksız olanı ..Kızlar emzik olarak hangi markayı kullanıyorsunuz? Nuk silikon almıştım ben ama onu emmedi biraz önce nuk kauçuk aldım bakalım onu emecek mi. Tavsiye ettiğiniz bir marka var mı
Benimkide beceriksiz heraldeBenimki de chicco silikonu almadi. Nuk damakli kauçuk aldim onu aliyor. Haa becerip Ememiyor o ayrı :)
Canım pek anlamıyorum ben emzikten damaksızın farkı neBende ilk nuk Kauçuk aldım ama şimdi avent silikonluya alıştırdım damaksız olanı ..
Keşke önce damaksıza alıştırsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?