2014 Aralık Anneleri

Kızlar biz 43 günlüğüz bebeğim şimdiye kadar günde 2-3 kez kaka yapardı pek ağlamazdı bir haftadır akşamları çok ağlıyo günde bi kez o da ağlayarak kaka yapıyo kabız değil ama Kakası normal yani. Bir de artık gündüzleri de pek durmuyo çok huzsuz kucakta ayakta dolanırsak susuyo sadece. Sizce sıkıntısı ne olabilir ne olur bi akıl verin

Gaz gaz gaz canim. Karnina masaj yap. Bacaklarini da karnina it 6-7 sn kadar beklet birak. Cok fayda ediyor. Pirt yapuyor mu gün içinde? Pirtlayamadigi icin agliyordur.

Gaz gaz gaz canim. Karnina masaj yap. Bacaklarini da karnina it 6-7 sn kadar beklet birak. Cok fayda ediyor. Pirt yapuyor mu gün içinde? Pirtlayamadigi icin agliyordur.
Gazını bazen kendi çıkarıyo bazen de ben masaj yaparak çıkarıyorum ama sonrasında rahatlamıyo. Bi de gazı olsa da ayakta gezerken susuyo o neden olabilir

Gazını bazen kendi çıkarıyo bazen de ben masaj yaparak çıkarıyorum ama sonrasında rahatlamıyo. Bi de gazı olsa da ayakta gezerken susuyo o neden olabilir
Him anladim canim. Ayakta gezerken de kendini anne karninda saniyor olusan titresimlerden. Geçici rahatlama oluyor. Benimki de bazen gazdan sonra rahatlamiyo. Anliyorum ki uykusu var. Salliyorum ayagimda falan uyutuyorum.

Him anladim canim. Ayakta gezerken de kendini anne karninda saniyor olusan titresimlerden. Geçici rahatlama oluyor. Benimki de bazen gazdan sonra rahatlamiyo. Anliyorum ki uykusu var. Salliyorum ayagimda falan uyutuyorum.
Bizim bu sıkıntı başladığından beri gündüz hiç uyumuyo emzirirken beş on dk uyuyo yatırınca ağlayarak uyanıyo. Dün gece de uyumadı acayip esniyo ama Uyumuyo çaresiz kaldım ben mi beceremiyorun acaba bakmayı

Banyo yaptırmayı dene bide masaj yap güzelce benimki melum melum etrafına bakınıyor o zaman sakinleşiyor

Bugün akşamüstü gaz ilacı verdim biraz önce 5-6 kez gaz çıkardı ama hala aynı oturunca başlıyo ağlamaya 

Kızlar emzik olarak hangi markayı kullanıyorsunuz? Nuk silikon almıştım ben ama onu emmedi biraz önce nuk kauçuk aldım bakalım onu emecek mi. Tavsiye ettiğiniz bir marka var mı
Valla benim bebiş ucuzcu 20 liraya chicconun kauçuk olanını aldım ağzı acımasın diye kokusundan tiksindi almadı gittim eczaneden normal bi emzik aldm 4 liraya onu çok seviyo bebeklere güven olmaz her yolu deneyecez sende dene eczaneden al bi tane

Erkek bebek anneleri sünnet yaptirdiniz mi? Çok geç kalmadan lokal anesteziyle yaptiralim diyoruz ama içim gidiyor düşününce zaten gaz bi taraftan mahvediyor çocuğu bi de sünnet zorlar mi acaba bilemedim..

Hahhah bizi masrafa sokmak istemiyorlar heralde. Kauçuk olanıda emmedi benim velet bu gidişle emzik koleksiyonu yapacağız

Erkek bebek anneleri sünnet yaptirdiniz mi? Çok geç kalmadan lokal anesteziyle yaptiralim diyoruz ama içim gidiyor düşününce zaten gaz bi taraftan mahvediyor çocuğu bi de sünnet zorlar mi acaba bilemedim..
Arada bende düşünüyorum sünnet işini ama annemler daha erken diyorlar bi de bana o sünnet derisi bi garip gibi geliyor sanki ucunu kapatıyor gibi bu ay ki doktor kontrolünde bi göstermek istiyorum. Bi de canım sünnet eskisi gibi korkulacak bişey değil artık çevremden duyduğum kadarıyla ağrı sızı yapmıyor zaten hemen hallediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…