Benimki ilk günden beri emdi. Mamajoo emzik kullanıyoruzKızlar emzik olarak hangi markayı kullanıyorsunuz? Nuk silikon almıştım ben ama onu emmedi biraz önce nuk kauçuk aldım bakalım onu emecek mi. Tavsiye ettiğiniz bir marka var mı
Ne zaman doğum yaptın canım. Eşim bugün gidecekti bankaya süt parası için unuttuk yarın bakacağız artıkBu arada bugün doğum paramı aldım :)) ama süt param yatmamış. Sebebi ne olabilir ki acaba??
Bende chicco damaklı aldım ama verince midesi bulanıyo sanki suratını buruşturuyor itiyor zorla veriyorumBenimki de chicco silikonu almadi. Nuk damakli kauçuk aldim onu aliyor. Haa becerip Ememiyor o ayrı :)
Gaz gaz gaz canim. Karnina masaj yap. Bacaklarini da karnina it 6-7 sn kadar beklet birak. Cok fayda ediyor. Pirt yapuyor mu gün içinde? Pirtlayamadigi icin agliyordur.Kızlar biz 43 günlüğüz bebeğim şimdiye kadar günde 2-3 kez kaka yapardı pek ağlamazdı bir haftadır akşamları çok ağlıyo günde bi kez o da ağlayarak kaka yapıyo kabız değil ama Kakası normal yani. Bir de artık gündüzleri de pek durmuyo çok huzsuz kucakta ayakta dolanırsak susuyo sadece. Sizce sıkıntısı ne olabilir ne olur bi akıl verin
Gazını bazen kendi çıkarıyo bazen de ben masaj yaparak çıkarıyorum ama sonrasında rahatlamıyo. Bi de gazı olsa da ayakta gezerken susuyo o neden olabilirGaz gaz gaz canim. Karnina masaj yap. Bacaklarini da karnina it 6-7 sn kadar beklet birak. Cok fayda ediyor. Pirt yapuyor mu gün içinde? Pirtlayamadigi icin agliyordur.
Him anladim canim. Ayakta gezerken de kendini anne karninda saniyor olusan titresimlerden. Geçici rahatlama oluyor. Benimki de bazen gazdan sonra rahatlamiyo. Anliyorum ki uykusu var. Salliyorum ayagimda falan uyutuyorum.Gazını bazen kendi çıkarıyo bazen de ben masaj yaparak çıkarıyorum ama sonrasında rahatlamıyo. Bi de gazı olsa da ayakta gezerken susuyo o neden olabilir
Bizim bu sıkıntı başladığından beri gündüz hiç uyumuyo emzirirken beş on dk uyuyo yatırınca ağlayarak uyanıyo. Dün gece de uyumadı acayip esniyo ama Uyumuyo çaresiz kaldım ben mi beceremiyorun acaba bakmayıHim anladim canim. Ayakta gezerken de kendini anne karninda saniyor olusan titresimlerden. Geçici rahatlama oluyor. Benimki de bazen gazdan sonra rahatlamiyo. Anliyorum ki uykusu var. Salliyorum ayagimda falan uyutuyorum.
Banyo yaptırmayı dene bide masaj yap güzelce benimki melum melum etrafına bakınıyor o zaman sakinleşiyorBizim bu sıkıntı başladığından beri gündüz hiç uyumuyo emzirirken beş on dk uyuyo yatırınca ağlayarak uyanıyo. Dün gece de uyumadı acayip esniyo ama Uyumuyo çaresiz kaldım ben mi beceremiyorun acaba bakmayı
Bizimki de öyleydi bu sefer onda da uyumadı hiç ilk ordan anladım zaten bi Problem olduğunuBanyo yaptırmayı dene bide masaj yap güzelce benimki melum melum etrafına bakınıyor o zaman sakinleşiyor
Bir yeri falan mı ağrıyor acaba benimkisi de huysuz dünden beri kendi kendine uyuyan çocuk dünden beri huysuzlaştıBizimki de öyleydi bu sefer onda da uyumadı hiç ilk ordan anladım zaten bi Problem olduğunu
Valla benim bebiş ucuzcu 20 liraya chicconun kauçuk olanını aldım ağzı acımasın diye kokusundan tiksindi almadı gittim eczaneden normal bi emzik aldm 4 liraya onu çok seviyo bebeklere güven olmaz her yolu deneyecez sende dene eczaneden al bi taneKızlar emzik olarak hangi markayı kullanıyorsunuz? Nuk silikon almıştım ben ama onu emmedi biraz önce nuk kauçuk aldım bakalım onu emecek mi. Tavsiye ettiğiniz bir marka var mı
Süt parası da mı vardı? O nerden alınıyorBu arada bugün doğum paramı aldım :)) ama süt param yatmamış. Sebebi ne olabilir ki acaba??
Chicco ama her bebek emziğe farklı tepki veriyorKızlar emzik olarak hangi markayı kullanıyorsunuz? Nuk silikon almıştım ben ama onu emmedi biraz önce nuk kauçuk aldım bakalım onu emecek mi. Tavsiye ettiğiniz bir marka var mı
Bnmki de o kadar şevkli emiyor ki ağzından düşürüyor sonra bir de buna ağlıyorBenimki de chicco silikonu almadi. Nuk damakli kauçuk aldim onu aliyor. Haa becerip Ememiyor o ayrı :)
Hahhah bizi masrafa sokmak istemiyorlar heralde. Kauçuk olanıda emmedi benim velet bu gidişle emzik koleksiyonu yapacağızValla benim bebiş ucuzcu 20 liraya chicconun kauçuk olanını aldım ağzı acımasın diye kokusundan tiksindi almadı gittim eczaneden normal bi emzik aldm 4 liraya onu çok seviyo bebeklere güven olmaz her yolu deneyecez sende dene eczaneden al bi tane
Arada bende düşünüyorum sünnet işini ama annemler daha erken diyorlar bi de bana o sünnet derisi bi garip gibi geliyor sanki ucunu kapatıyor gibi bu ay ki doktor kontrolünde bi göstermek istiyorum. Bi de canım sünnet eskisi gibi korkulacak bişey değil artık çevremden duyduğum kadarıyla ağrı sızı yapmıyor zaten hemen hallediyorlar.Erkek bebek anneleri sünnet yaptirdiniz mi? Çok geç kalmadan lokal anesteziyle yaptiralim diyoruz ama içim gidiyor düşününcezaten gaz bi taraftan mahvediyor çocuğu bi de sünnet zorlar mi acaba bilemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?