2014 Aralık Anneleri

Canım omnivit ve nurse harveys kullandım ama artık gaz damlasını bıraktık hala her emdiğimi cıkarıyor

Süt parası hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi

Kızlar malum kış ayındayız bebeklerinizin üstünü nasıl örtüyorsunuz. Bizim ev merkezi kaloriferli sıcaklık gündüz 26 gece 24 oluyor. Yün yorgan örtüyordum bebeğimin üstüne ama fark ettimki cok terliyor. Acaba cokmu geliyor battaniyemi örtsem sadece üşürmü ki? Siz ne örtüyorsunuz yorumlarını bekliyorum

Canım omnivit ve nurse harveys kullandım ama artık gaz damlasını bıraktık hala her emdiğimi cıkarıyor
Canım hala arada benımkıde kusuyo gazdan oluyo. Bende cok ıyı cıkartıyorum gazını ama arada kusuyo işte. İstersen bi dr gotur. Benımkı gazdan dolayı kusuyomuş ve nurse de kusturur dedı dr. İnş bişey cıkmaz senınkındede

Canım ben ince battanıye ortuyorum. Yorgan hiç örtmedim daha. Üşüdügunu alnından ve ensesınden anlarsın. Oralar sıcaksa ortme okadar. Yün yorgan cok fazla bence

Evimiz 23 derece genelde. battaniye örtüyorum hic terletmedim su ana kadar nerdeyse. Icinde bir cit citli body ve alt ust penye giydiriyprum o kadar .ayaklarını sicak tutmak lazim gaz olmamasi icin 2 cift corap ve patil giydiriyorum. Yun yorgan cok fazla o sicakliga. Sicaga cok alismasin bence.

Erkek bebek anneleri sünnet yaptirdiniz mi? Çok geç kalmadan lokal anesteziyle yaptiralim diyoruz ama içim gidiyor düşününce zaten gaz bi taraftan mahvediyor çocuğu bi de sünnet zorlar mi acaba bilemedim..
Merhaba biz dogumdan sonraki gün yaptirdik sünneti.5 gün krem surduk sadece.çok memnun klasik yani ama aklinda soru işareti varsa en iyisi Dr la konuşmak içini rahatlatir diye dusunuyorum

Yaa biz bugün doktora gittik ağlama krizleri için nurse harveys şurup verdi gaz için çok mu yan etkisi var hiç memnun kalmadın mı? Doktoruma da çok güveniyodum ilaç vermiyo diye:$

Yaa biz bugün doktora gittik ağlama krizleri için nurse harveys şurup verdi gaz için çok mu yan etkisi var hiç memnun kalmadın mı? Doktoruma da çok güveniyodum ilaç vermiyo diye:$
Canım o kusturıyo bebeklerı. Ben ikinci doktoruma bunu kullandgımı soyleyınce kusturur o dedı. Dahada ilaç falan vermedim. Sadece vitamin verıyorum.

Canım o kusturıyo bebeklerı. Ben ikinci doktoruma bunu kullandgımı soyleyınce kusturur o dedı. Dahada ilaç falan vermedim. Sadece vitamin verıyorum.
Peki hiç faydası olmadı mı sancılarına çünkü benim kızım zaten kusuyodu sebebini bilmiyorum malesef çare bulamadım bir de gaz sancıları bitti mi ilaçları bıraktın bizim kırkından sonra başladı bu ağlamalar o yüzden hiçbişey bilmiyorum bu konuda

Anneler iyi aksamlar ne zamandır giremedim biz 67 günlük olduk ve benim kanamam 30. günde bitmişti sezeryan doğum oldu daha adet görmedim neden olabilir acaba bir de bebeğim sariyla karisik yeşilimsi bazen de yeşil kaka yapiyo doktor normal dedi biraz arastirdim çok emdiginden ya da ilk ve son sut aliminin dengesizliginden de olurmuş bilgisi olan var mi

Sakin terletme canim bende terlettim simdi acisini cekiyorum 15 gun hastanede yattik yeni ciktik bronsolit oldu oglum cigerleri hep doluydu nefes alamiyodu

Emziren anneler 9aya kadar adet olmayabiliyolar diye biliyorum ben

Canm benmkı şükür gazdan cok aglayan bır bebek degil. Ama gazı azalmadan bıraktım ben. Ilacı bıraknca daha rahat gazını cıkarmaya basladı. Eskısı gbı karnı şişmiyo. Önceden taş gbı oluyodu gaazdan. Bırde hergun ıkı bardak rezene cayı içiyorum kımyonlu. Birde anasonla rezene karışımı içiyorum. Oda ıyı gelıyo

Dogru canım benımkınınde kakası degısıyo arada. Bende üşüttü diye korkmuştum doktor aynı seyı soyledı banada. BiZde 1.5 aylık olduk hala ıkı uc gun arayla azda olsa kanamam var adet olmadm bende sezeryan dogum yaptım. Şuan sıkıntım malesef basur mahvedıyo beni

Kızlar oğlum hasta ya burnu feci tıkalı nefes alamıyo ev sıcak dısarıda çıkmadık ama yinede cocuğu 1 bucuk ayda hasta ettik gelenler illa kucağına alacak dışardan geliyolar herkese de elini yıka denmiyoki milletin kendi düşünmesi lazım ben mi çok ince düşünüyorum esirgeme o kadar diyolar sizler bu el yıkama olayını nasıl çözdünüz

Gunaydin kizlar bu kilolar nasil gidecek 61 kilo ile hamile kaldim 73 kilo ile doguma girdim 20 gunde 65 oldum kaldi orda 46 gunluk olduk bir gr dahi gitmiyor aburcuburda kacirmiyorum saglikli besleniyorum kaliteli sut icin ama gitmiyor benzer yasayan varmi kilo vermesi duran lutfen bu konuda konusmaya ihtiyacim var

Valla canım ben herkeze yıkattım. Kırılanda oldu valla kızımın saglıgından önemlı degıl. Sıgara içenlerın kucafına dahı vermedım uzaktan sevın dedim. Kv grıp olmuştu iyleşmişti. Mikrobu kalmıştr hala dıye kucagına vermedım. Ama tavrım net bildiklerı için. Bırde suratına dokunmamaları için eniştem ve ablamda herkezın içinde odada anlaşıp oyun yaptık resmen. Ablam eniştemin kucagnda yanagıma dokundu eniştemde buakafrcık cocıga dokunulurmu cahilmisin sen hasta olsa napar falan dedı baya aşaladı ablamı şakasına. Ogündür kımse dokunmuyo bebegımın yuzune falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…