2014 Aralık Anneleri

Ben cozemedim canim hakli dusunuyosun o daha minicik ve cok hassas ama gelde bunu millete anlat mumkun oldukca kalabaliga cikarmiyorum ama olmuyor iste allah kolaylik versin

Canım ben 80 le doguma gırdım. 70 le cıktım.sonra nasıl oldu bilmiyorum bir haftada 5 kilo verdim. Simdi 1,5 aylık olduk ksç kiloyum bilmiyrm. Tartınırsam verdıysem soylerım. Ama benım kız kucakta genelde bende onunla spor yapıyorum resmen. Yanı onu her saga sola sallamamı belimi inceltıcek hareketlerle yapıyorum falan.

Ben cozemedim canim hakli dusunuyosun o daha minicik ve cok hassas ama gelde bunu millete anlat mumkun oldukca kalabaliga cikarmiyorum ama olmuyor iste allah kolaylik versin
Valla bende5 dk tutup kalabalıkta sonra uykusu var yada karnı aç dıye alıp kaçırıyorum odadan.

Kızlar emzik olarak hangi markayı kullanıyorsunuz? Nuk silikon almıştım ben ama onu emmedi biraz önce nuk kauçuk aldım bakalım onu emecek mi. Tavsiye ettiğiniz bir marka var mı
Ben de ikisini de kullandım ikisini de bi süre emiyo zorla da olsa sonra bırakıyo ve yine almıyo. alıştıramadım ben emziğe.

Aynen 63 gün oldu hala kanamam oluyo. 53-54 gibi bitti artık demiştim sonra yine geldi ve ara ara geliyo. beni korkutan renginin taze kan rengi olması. gidecektim dr.a misafirlerden kafamı kaldırıp gitmek nasip olmadı. daha da devam ederse haftaya gitmeyi düşünüyorum kısmetse

Tebrik ederim canim ya masallah cok guzel vermissin ben takildim gitmiyo oglumunda gaz sancisi car devamli kucakta ayaktayiz sastim valla

Tebrik ederim canim ya masallah cok guzel vermissin ben takildim gitmiyo oglumunda gaz sancisi car devamli kucakta ayaktayiz sastim valla
Verırız daha canım onlar bi ayaklansnlar inş ysvaş yavaş koşturmaktan verırız. Ben bazen maraton yapıyorum evde resmen. Salona bırakıyorum kızımı tsbi iki sanıye gecmeden aglıyo yemek yaparken mutfakla salon arasnda koşup duruyorum. Bu koşturmakarı incelmeye kullanıyorum. Ya benımde karnım harita gbi kilo degılde o cok moralimi bozuyo. Cok catlagm var malesef. Esmerım bide siyah beyaz karnm resmen

Erkek bebek anneleri sünnet yaptirdiniz mi? Çok geç kalmadan lokal anesteziyle yaptiralim diyoruz ama içim gidiyor düşününce zaten gaz bi taraftan mahvediyor çocuğu bi de sünnet zorlar mi acaba bilemedim..
Ben de yeni doğduğunda yaptırmak istemiştim. Ama şimdi iyi ki yaptırmamışım diyorum. Hala en hayırlısının o olduğundan şüphem yok ama işte anne hissi, dünyaya biraz alışsın öyle olsun istedim. yine bezliyken yaptırıcam inşallah. 6 aylıkken falan

Selam canim hosgeldin. Hemen adet olmayabilirsin. 1 yila kadar normal kabul ediyor doktorlar. Bizim de yesil kakamiz oluyor arada bir. Fazla emdigi zaman olurmus. Hiç korkma. Doktorumuza sormuştum.

çözemedik kuzum, insanlar düşüncesiz çok. Allah'a emanet yavrular

Benim kızımda 1 aylıkken grip olmuştu sağolsun babasından geçti kucagına falan almadı yaklaşmadı ama aynı odada olmamız bile enfeksiyon kapmasına neden olmuştu burnu tıkalıydı hırıldıyordu emerken sinirlenip ağlıyordu tuttuğum gibi hemen hastaneye 2 şurup 1 burun damlası ve burun aspiratörüyle eve donduk şuan iyi ama burnu ara ara tıkanıyor tam geçmedi sanırım aspiratörle açıyorum hemen alışkanlım yapar mı diye korkmuyoda değilim bu aspiratörü

Yok canım yapmıyor ben oglumda kullandım simdi bunda kullanıyorum çocuklarda tam açılmayan burun orta kulak enfeksiyonu yapıyor dedi KBB Dr. Ben büyük serum aldım 3 liraya onu sıringaya çekip burnuna veriyorum sonra Aspire ediyorum
L

1 hafta oldu grip olalı 5 günden fazla kullanmayın yazıyordu ilaçları bende kullanmadım daha fazla burnu hırıldı ara sıra çekmek zorunda kalıyorum aman Allah korusun daha fazlasından o grip olduğunda hastaneye goturmel için ustumu bile zor giyindim durmuyor onunla beraber ağladım dayanamıyorum onun canının acımasına

Bu şırınga dediğin nasıl bir şey ki ben bu aspiratöru bu kadar sık kullanmaktan burun delikleri falan buyucek diyede korkuyorum

kızlar bebeğim 76 günlük ve çok gaz sancıs olan bir bebek denemediğimiz damla ilaç kalmadı sonuç hüsran.Neyseki sorunu hamak beşikle kısmen çözdük fakat bu seferde gündüz bu beşikte sallamadan uyumuyor elimi biran çeksem gözünü açıyor.Ben de gündüz uyusun diye çaba gösteriyorum yoksa bütün gün uyanık kalacak.gece emip uyuyor ama gündüz yok başka önerisi olan sizler ne yapıyorsunuz gündüz uyutmak için

Aspiratör almadım kullanımı kolay mı acıtır diye korkuyorum biraz paniğimdenerden alabilirm önerdiğinz marka var mı

Ben
ben ayağımd uyutuyorum uzun sürüyo uyuması ama sonuçta daha rahat beşik sallamaktan nefret ediyrm durduğu an açıyo gözleri hiç uyumamış gibi

Aspiratör almadım kullanımı kolay mı acıtır diye korkuyorum biraz paniğimdenerden alabilirm önerdiğinz marka var mı
doktor bana içinde burun spreyli olan yazmış ama eczacı damla alıyorsun bebek çok kuçuk sprey olmaz ben sana sadece aspiratörlu olanı vereyim dedi otri bebe aldım kullanımı kolay bende korkuyordum ama o öyle bir rahatlıyor ki burnu açılınca

Eczaneye gidebilirsem ins alıcam bebekli olmak zormuş bakkala bile gidemiyoruz özgürlük kalmadı

Benim kızım da gazını çıkarıyo kakasını yapıyo genelde ama yine de ağlıyo kolik olmuş sanırım. Traş mak nin sesine susuyo çünkü. Rezene içiyorum da bugün bi de kimyonlu yapayım inşl düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…