Canım humananon kımyonlu rezene cayı var onu içiyrm benBenim kızım da gazını çıkarıyo kakasını yapıyo genelde ama yine de ağlıyo kolik olmuş sanırım. Traş mak nin sesine susuyo çünkü. Rezene içiyorum da bugün bi de kimyonlu yapayım inşl düzelir
Canım ben ayakta yuruyorum omzuma yaslayp bide emzirdikten sonra 5 dk falan yatırıyorum kucagmda sonra çıkartıyorm gazınıKızlar size birşey sormak istiyorum. Brn beebeğimi her emzirmeden sonra omzuma yaslayıp gazını çıkarmaya çalışıyorum fakat her seferinde başarılı olamıyorum bazen o kadar güzel çıkarıyor gazını üstten ama bazende çıkaramıyor. Acaba ben mi yanlış yapıyorum her emzirmeden sonra çıkar mı gaz? (Gaz sancısı ile ilgili izlediğim bi videoda her beslenmeden sonra muhakkak üstten iki kere gaz çıkarmasına yardımcı olun diyordu)
Kızlar size birşey sormak istiyorum. Brn beebeğimi her emzirmeden sonra omzuma yaslayıp gazını çıkarmaya çalışıyorum fakat her seferinde başarılı olamıyorum bazen o kadar güzel çıkarıyor gazını üstten ama bazende çıkaramıyor. Acaba ben mi yanlış yapıyorum her emzirmeden sonra çıkar mı gaz? (Gaz sancısı ile ilgili izlediğim bi videoda her beslenmeden sonra muhakkak üstten iki kere gaz çıkarmasına yardımcı olun diyordu)[/QUOTE bende bir yerde okuduğum kadarıyla ne kadar gaz çıkarması için uğraşırsanız uğraşın gazlı bi bebek nerdeyse 6 ayına kadar o şekilde devam eder yazıyordu
Canım bende öyle yapıyorum belini ovuyorum her zaman çıkaramıyorum. Herzaman çıkması gerekiyor dimiCanım ben ayakta yuruyorum omzuma yaslayp bide emzirdikten sonra 5 dk falan yatırıyorum kucagmda sonra çıkartıyorm gazını
Burnu tikaliysa hemen hastaneye gotur canim biz gecer diye cahillikten onemsemedik evde ilerledi bronsit olduKızlar oğlum hasta ya burnu feci tıkalı nefes alamıyo ev sıcak dısarıda çıkmadık ama yinede cocuğu 1 bucuk ayda hasta ettik gelenler illa kucağına alacak dışardan geliyolar herkese de elini yıka denmiyoki milletin kendi düşünmesi lazım ben mi çok ince düşünüyorum esirgeme o kadar diyolar sizler bu el yıkama olayını nasıl çözdünüz
canim hasta değildir bebeğin küçük bebeklerin burnu çok tikanirmis benim oğlumun da tikaliydi geçti ev sicak diyorsun nemsiz kaldigi için tikanmis olabilir serum fizyolojik damlatip aspiratorle çek yavaş yavaş acilir burnu. Ayrıca sakinma olayina gelince de bence biraz fazla ince düşünüyorsun ben bebegimle gezmelere gidiyorum 30 günlükken gittik grip olanlar dişinda diğer insanların ellerini yikamasina gerek yok bu kadar steril yetistirmek hic iyi değil okul vagina gelince sürekli hasta olan bir çocuğun olur biraz daha rahat olmalisin benceKızlar oğlum hasta ya burnu feci tıkalı nefes alamıyo ev sıcak dısarıda çıkmadık ama yinede cocuğu 1 bucuk ayda hasta ettik gelenler illa kucağına alacak dışardan geliyolar herkese de elini yıka denmiyoki milletin kendi düşünmesi lazım ben mi çok ince düşünüyorum esirgeme o kadar diyolar sizler bu el yıkama olayını nasıl çözdünüz
Banyo yaptır masaj yap karnına sırtına bebek yağıyla eğer durmuyorsaElimdwn geldiğince çıkarmasına yardımcı olmak istiyorum çünkü çıkarınca en azından bikaç saat rahat uyuyor
Ah ah onu ilk günden beri içiyorum bir de çörek otu çayı varmış onu da deniycem bakalım iyice denek oldum çıktım daha birbuçuk aylığız çikolatalar çiğköfteler nohut pilavlar burnumda tütüyoCanım humananon kımyonlu rezene cayı var onu içiyrm ben
otri bebe canim çok iyi çok rahatlatti oğlumu resmen fokur fokur ediyordu yavrunun burnuAspiratör almadım kullanımı kolay mı acıtır diye korkuyorum biraz paniğimdenerden alabilirm önerdiğinz marka var mı
ahh ahhh bende dertliyim canim evlendigimde 55 tim 9 ayda 7 kilo aldim ve 62 kiloyla hamile kaldim 75 le doğuma gittim ciktigimda kaç olmuştum bilmiyorum yakin zamanda tartilamadim ama simdi 68 günlük olduk 63 kiloyum iyi verdim sayilir hedefim 60 olmak ya da olabilirsem 58 falan 5 kiloyu da verebiliriz herhalde yani emekleyecekler falan koşturup durucaz ama ben evlendiğim kiloya donemem herhalde diye düşünüyorum dolabimdaki çoğu kiyafete zor giriyorum çok üzülüyorum bir de catlaklarim var onlar hep benimle kalicak kilolar gitse deGunaydin kizlar bu kilolar nasil gidecek 61 kilo ile hamile kaldim 73 kilo ile doguma girdim 20 gunde 65 oldum kaldi orda 46 gunluk olduk bir gr dahi gitmiyor aburcuburda kacirmiyorum saglikli besleniyorum kaliteli sut icin ama gitmiyor benzer yasayan varmi kilo vermesi duran lutfen bu konuda konusmaya ihtiyacim var
Aspiratör den önce burnuna damlatip yumuşatmak için normal şırınga ile serum sisesinden ilaci çekiyorum bebeğin burnuna sıkıyorum sonra aspiratörle yavaşça çekiyorum otri bebe en iyisi.ben başta kullanmadım bebeğim meme bile ememiyordu şimdi çok şükür geçti. Gaz içinde çok yazdım infacol damla ise yariyordoktor bana içinde burun spreyli olan yazmış ama eczacı damla alıyorsun bebek çok kuçuk sprey olmaz ben sana sadece aspiratörlu olanı vereyim dedi otri bebe aldım kullanımı kolay bende korkuyordum ama o öyle bir rahatlıyor ki burnu açılınca
İnfacol damlayı doktorum da doğumdan hemen sonra yazdı talihe bak çantamda ağzı açık kalmış dokulmuştu sağlık ocağına aşı için gittigimdede metsil verdiler ama Allahtan bizde sancısı olmadığı için çok gerek duymadım ara ara kullanıyorum doktor bana damla verdi burun damlası ama bunlarda 5 günden fazlası alışkanlık yapıyormuş o yüzden damla damlatıp çekemiyorum ilk 5 gün öyle yapmıştımAspiratör den önce burnuna damlatip yumuşatmak için normal şırınga ile serum sisesinden ilaci çekiyorum bebeğin burnuna sıkıyorum sonra aspiratörle yavaşça çekiyorum otri bebe en iyisi.ben başta kullanmadım bebeğim meme bile ememiyordu şimdi çok şükür geçti. Gaz içinde çok yazdım infacol damla ise yariyor
Bende çıkarmıyodum canım arastrdım hepsinde çıkması gerekiyomus eğer çıkartmazsak birikiyomuş çok ağlıyolarya bazen taş gibi oluyo karnı ondan oluyomus ama bende çıkartamıyom bazenCanım bende öyle yapıyorum belini ovuyorum her zaman çıkaramıyorum. Herzaman çıkması gerekiyor dimi
Neden dönemiyceksin eski kilona emziriyoruz veririz bırakmayalım kendimizi ben hamile kaldığım kilodayım az kaldı hedefim 3 kilo falan inş vercem ama çatlaklara çözüm yok bebiş 10 ayda doğdu son ay çıktı çatlağım zamanında gelsen nolurdu diyorumotri bebe canim çok iyi çok rahatlatti oğlumu resmen fokur fokur ediyordu yavrunun burnu
ahh ahhh bende dertliyim canim evlendigimde 55 tim 9 ayda 7 kilo aldim ve 62 kiloyla hamile kaldim 75 le doğuma gittim ciktigimda kaç olmuştum bilmiyorum yakin zamanda tartilamadim ama simdi 68 günlük olduk 63 kiloyum iyi verdim sayilir hedefim 60 olmak ya da olabilirsem 58 falan 5 kiloyu da verebiliriz herhalde yani emekleyecekler falan koşturup durucaz ama ben evlendiğim kiloya donemem herhalde diye düşünüyorum dolabimdaki çoğu kiyafete zor giriyorum çok üzülüyorum bir de catlaklarim var onlar hep benimle kalicak kilolar gitse de
inşallah veririz birakmadim kendimi de ne bileyim tuhaf şekilde kendimi kilolu görmüyorum normalde 8 kilo fazlam var evlendigim zamana gore çok zayifmisim demekki alistim herhalde bu kiloma eşim de zayif istemiyor 60 un altina inme diyoNeden dönemiyceksin eski kilona emziriyoruz veririz bırakmayalım kendimizi ben hamile kaldığım kilodayım az kaldı hedefim 3 kilo falan inş vercem ama çatlaklara çözüm yok bebiş 10 ayda doğdu son ay çıktı çatlağım zamanında gelsen nolurdu diyorum
Sıkılaşmak için yaptığın bişey var mı canım ya ben mekik çeksem mi diye düşünüyoruminşallah veririz birakmadim kendimi de ne bileyim tuhaf şekilde kendimi kilolu görmüyorum normalde 8 kilo fazlam var evlendigim zamana gore çok zayifmisim demekki alistim herhalde bu kiloma eşim de zayif istemiyor 60 un altina inme diyosen verirsin ya 3 kilo ne ki gerçi bende 5 kilo vermek istiyorum bende veririm yani pek fark yok dimi aslinda kilo vermek de değil sadece sıkılasmamiz bile yeter özellikle göbekten
Aynen sırf erkeklere inat verelim benim eşim bu çatlaklar gitmiyomuymus falan dedi dalacaktım içimden küçük bişey çıkmadı heralde diye gören bekar sanıyo oda kıskançlığından bana sarıyo bende azmettim ondan diyorum bırakmayalım kendımızı diye catlasınlarinşallah veririz birakmadim kendimi de ne bileyim tuhaf şekilde kendimi kilolu görmüyorum normalde 8 kilo fazlam var evlendigim zamana gore çok zayifmisim demekki alistim herhalde bu kiloma eşim de zayif istemiyor 60 un altina inme diyosen verirsin ya 3 kilo ne ki gerçi bende 5 kilo vermek istiyorum bende veririm yani pek fark yok dimi aslinda kilo vermek de değil sadece sıkılasmamiz bile yeter özellikle göbekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?