Cok iyi vermisin canimya bende aslinda 5 kilo versem bana yeter boyum 170 insallah gider bende allahtan catlak yok coksukur pek karnim yoktu ama o az bi kilo bile beni huzursuz ediyo birazda sabirsiz davraniyorum sanirimotri bebe canim çok iyi çok rahatlatti oğlumu resmen fokur fokur ediyordu yavrunun burnu
ahh ahhh bende dertliyim canim evlendigimde 55 tim 9 ayda 7 kilo aldim ve 62 kiloyla hamile kaldim 75 le doğuma gittim ciktigimda kaç olmuştum bilmiyorum yakin zamanda tartilamadim ama simdi 68 günlük olduk 63 kiloyum iyi verdim sayilir hedefim 60 olmak ya da olabilirsem 58 falan 5 kiloyu da verebiliriz herhalde yani emekleyecekler falan koşturup durucaz ama ben evlendiğim kiloya donemem herhalde diye düşünüyorum dolabimdaki çoğu kiyafete zor giriyorum çok üzülüyorum bir de catlaklarim var onlar hep benimle kalicak kilolar gitse de
Sgk ya gidin. Onlar yönlendiriyor. Kamuda değilim ben.Kamuda mısınız? Doğum parası için işyerine dilekçe veriliyor değil mi süt parası ve her ay yatan çocuk parası için sgk ya mı başvuluyormuş bilgisi olan varsa paylaşabilir mi bebeğim 3 aylık olacak ve hala bana kayıtlı olarak gözükmesi gerekirken babasının sağlık güvencesinde görünüyor.
Canim ben bir ay kadar kullandim halada kullaniyorum ben toz kullandim ama cekilmemis olani daha etkili imis toz olani cay kasiginin ucu ile cay bardagina koydumustune bir parmak kadar kaynar su kayup demledim 20 cc sut sagip uzerine demleigim kimyondan iki tatli kasigi koyup verdim bizde ise yaradi oglum bunu verince yarim saat ssonra kakasini ve gazini cikariyorBebeğine kimyon kaynatıp veren anneler ben bugün kimyon aldım ama toz kimyon aldım. İnternetten nasıl yapılavağına baktım ama toz kimyonla ilgili tarif bulamadım. Toz kimyonla olmuyor mu acaba ya?
Ay canim ya uzulme ablaminda catlagi coktu kremlerle epey hafifledi yok gibi bisey sende yaparsin biseyler gecer insallahotri bebe canim çok iyi çok rahatlatti oğlumu resmen fokur fokur ediyordu yavrunun burnu
ahh ahhh bende dertliyim canim evlendigimde 55 tim 9 ayda 7 kilo aldim ve 62 kiloyla hamile kaldim 75 le doğuma gittim ciktigimda kaç olmuştum bilmiyorum yakin zamanda tartilamadim ama simdi 68 günlük olduk 63 kiloyum iyi verdim sayilir hedefim 60 olmak ya da olabilirsem 58 falan 5 kiloyu da verebiliriz herhalde yani emekleyecekler falan koşturup durucaz ama ben evlendiğim kiloya donemem herhalde diye düşünüyorum dolabimdaki çoğu kiyafete zor giriyorum çok üzülüyorum bir de catlaklarim var onlar hep benimle kalicak kilolar gitse de
İnşallah bizde de işe yararCanim ben bir ay kadar kullandim halada kullaniyorum ben toz kullandim ama cekilmemis olani daha etkili imis toz olani cay kasiginin ucu ile cay bardagina koydumustune bir parmak kadar kaynar su kayup demledim 20 cc sut sagip uzerine demleigim kimyondan iki tatli kasigi koyup verdim bizde ise yaradi oglum bunu verince yarim saat ssonra kakasini ve gazini cikariyor
Bisey olmaz canim allahin izniyle biz bir haftaliktik verdigimizde ama gunde bi defadan baska yapma canim bide o kalan kimyonuda ben iciyodum rezene demleyip icine katip ictim ve iciyorum sutumdende gecsin diye dene insallah sifa olurİnşallah bizde de işe yarargece cesaret edip demleyemedim bugün yapacağım artık
Canım artık büyüdüler daha çok emmeye başladılar. Oğlumu emzirmeye başlayınca çok hırslı emiyor bana da yetmiyor gibi geliyor. Ama bi 10 gün sonra falan aşı için gidicez o zaman doktora soracağım sormadan mama vermek istemiyorum ben. 10 günden bişey olmaz heraldeArkadaşlar sütüm yetmiyo sanki önceden az emdiği için sağıp buzluğa bile atarken şimdi zar zor yetiyo arada mama veriyim diyorum siz nasıl yapıyosunuz
Emzirmekten göğsüm yara oldu nasıl acıyo yemediğim kalmıyo ama yetmediğini farkettim geçen o kadar emzirdim üstüne huysuzlandı sağdığımı verdim 100 cc içti canım bence doymuyolar ya ben sormadan başlayacak gibiyim günde 1 2 kez falnCanım artık büyüdüler daha çok emmeye başladılar. Oğlumu emzirmeye başlayınca çok hırslı emiyor bana da yetmiyor gibi geliyor. Ama bi 10 gün sonra falan aşı için gidicez o zaman doktora soracağım sormadan mama vermek istemiyorum ben. 10 günden bişey olmaz heralde
Hiç istemiyorum mamaya alışmasını ama bu gidişle bende başlayacak gibiyim. Kontrolünüze daha çok varsa başla canım. Aç kalmasına da kıyamıyorumEmzirmekten göğsüm yara oldu nasıl acıyo yemediğim kalmıyo ama yetmediğini farkettim geçen o kadar emzirdim üstüne huysuzlandı sağdığımı verdim 100 cc içti canım bence doymuyolar ya ben sormadan başlayacak gibiyim günde 1 2 kez faln
Alışmaz diye düşünüyorum canım çünkü emecekler kendimden ayırmıyacam bende kıyamıyorum bi taraftan gaza çözüm bulamadık bugün kakasını yapmadı çok rahatsz gerginHiç istemiyorum mamaya alışmasını ama bu gidişle bende başlayacak gibiyim. Kontrolünüze daha çok varsa başla canım. Aç kalmasına da kıyamıyorum
Alışmaz diye düşünüyorum canım çünkü emecekler kendimden ayırmıyacam bende kıyamıyorum bi taraftan gaza çözüm bulamadık bugün kakasını yapmadı çok rahatsz gerginHiç istemiyorum mamaya alışmasını ama bu gidişle bende başlayacak gibiyim. Kontrolünüze daha çok varsa başla canım. Aç kalmasına da kıyamıyorum
Canım ya bişey sorcam sütün içine mi karıştırdın sen yoksa sütten ayrı mı verdinCanim ben bir ay kadar kullandim halada kullaniyorum ben toz kullandim ama cekilmemis olani daha etkili imis toz olani cay kasiginin ucu ile cay bardagina koydumustune bir parmak kadar kaynar su kayup demledim 20 cc sut sagip uzerine demleigim kimyondan iki tatli kasigi koyup verdim bizde ise yaradi oglum bunu verince yarim saat ssonra kakasini ve gazini cikariyor
Bende yaptım kimyon ama yapmadı kakasınıVerdim bakalım kızlar ins yapar da rhatlar insan dayanamıyo hiç rahat değil
Ben ilk basta sutume katip verdim simdi rezeneye katip veriyorum biraz aci oluyor bence sutune katip vermek daha iyi canimCanım ya bişey sorcam sütün içine mi karıştırdın sen yoksa sütten ayrı mı verdin
İnsallah yarar canim bizi biraz rahatlatti sukurVerdim bakalım kızlar ins yapar da rhatlar insan dayanamıyo hiç rahat değil
Hemen pes etme canim bir kac gun dene korkma ben gunlerce arastirip doktorumuza danisip verdik zararsiz bisey kimyon sadece doktorum gunde iki defadan fazla verme dedi yetiyor zatenBende yaptım kimyon ama yapmadı kakasınısenin ki yapabildi mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?