2014 Aralık Anneleri

Cok iyi vermisin canimya bende aslinda 5 kilo versem bana yeter boyum 170 insallah gider bende allahtan catlak yok coksukur pek karnim yoktu ama o az bi kilo bile beni huzursuz ediyo birazda sabirsiz davraniyorum sanirim

Bebeğine kimyon kaynatıp veren anneler ben bugün kimyon aldım ama toz kimyon aldım. İnternetten nasıl yapılavağına baktım ama toz kimyonla ilgili tarif bulamadım. Toz kimyonla olmuyor mu acaba ya?

Sgk ya gidin. Onlar yönlendiriyor. Kamuda değilim ben.

Bebeğine kimyon kaynatıp veren anneler ben bugün kimyon aldım ama toz kimyon aldım. İnternetten nasıl yapılavağına baktım ama toz kimyonla ilgili tarif bulamadım. Toz kimyonla olmuyor mu acaba ya?
Canim ben bir ay kadar kullandim halada kullaniyorum ben toz kullandim ama cekilmemis olani daha etkili imis toz olani cay kasiginin ucu ile cay bardagina koydumustune bir parmak kadar kaynar su kayup demledim 20 cc sut sagip uzerine demleigim kimyondan iki tatli kasigi koyup verdim bizde ise yaradi oglum bunu verince yarim saat ssonra kakasini ve gazini cikariyor

Ay canim ya uzulme ablaminda catlagi coktu kremlerle epey hafifledi yok gibi bisey sende yaparsin biseyler gecer insallah

İnşallah bizde de işe yarar gece cesaret edip demleyemedim bugün yapacağım artık

İnşallah bizde de işe yarar gece cesaret edip demleyemedim bugün yapacağım artık
Bisey olmaz canim allahin izniyle biz bir haftaliktik verdigimizde ama gunde bi defadan baska yapma canim bide o kalan kimyonuda ben iciyodum rezene demleyip icine katip ictim ve iciyorum sutumdende gecsin diye dene insallah sifa olur

Arkadaşlar sütüm yetmiyo sanki önceden az emdiği için sağıp buzluğa bile atarken şimdi zar zor yetiyo arada mama veriyim diyorum siz nasıl yapıyosunuz

Arkadaşlar sütüm yetmiyo sanki önceden az emdiği için sağıp buzluğa bile atarken şimdi zar zor yetiyo arada mama veriyim diyorum siz nasıl yapıyosunuz
Canım artık büyüdüler daha çok emmeye başladılar. Oğlumu emzirmeye başlayınca çok hırslı emiyor bana da yetmiyor gibi geliyor. Ama bi 10 gün sonra falan aşı için gidicez o zaman doktora soracağım sormadan mama vermek istemiyorum ben. 10 günden bişey olmaz heralde

Emzirmekten göğsüm yara oldu nasıl acıyo yemediğim kalmıyo ama yetmediğini farkettim geçen o kadar emzirdim üstüne huysuzlandı sağdığımı verdim 100 cc içti canım bence doymuyolar ya ben sormadan başlayacak gibiyim günde 1 2 kez faln

Hiç istemiyorum mamaya alışmasını ama bu gidişle bende başlayacak gibiyim. Kontrolünüze daha çok varsa başla canım. Aç kalmasına da kıyamıyorum

Hiç istemiyorum mamaya alışmasını ama bu gidişle bende başlayacak gibiyim. Kontrolünüze daha çok varsa başla canım. Aç kalmasına da kıyamıyorum
Alışmaz diye düşünüyorum canım çünkü emecekler kendimden ayırmıyacam bende kıyamıyorum bi taraftan gaza çözüm bulamadık bugün kakasını yapmadı çok rahatsz gergin

Alışmaz diye düşünüyorum canım çünkü emecekler kendimden ayırmıyacam bende kıyamıyorum bi taraftan gaza çözüm bulamadık bugün kakasını yapmadı çok rahatsz gergin

Canım ya bişey sorcam sütün içine mi karıştırdın sen yoksa sütten ayrı mı verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…