Bikaç gün denerim canım. Yarın bakıcam bi kimyon tohumu bulabilirsem onu da denemek istiyorumHemen pes etme canim bir kac gun dene korkma ben gunlerce arastirip doktorumuza danisip verdik zararsiz bisey kimyon sadece doktorum gunde iki defadan fazla verme dedi yetiyor zaten
Yok canm yapmadı ya ama gaz çıkartyoBende yaptım kimyon ama yapmadı kakasınısenin ki yapabildi mi canım
Ahh ahh benim bacaksız hemen farketti baya zorladı sütümle verdim en sonunda içirdim ama çok uyanıklar işimiz var bunlarlaBen ilk basta sutume katip verdim simdi rezeneye katip veriyorum biraz aci oluyor bence sutune katip vermek daha iyi canim
Baksen su uyaniiga bizimki anlamadi iciyor yada tadina alistiAhh ahh benim bacaksız hemen farketti baya zorladı sütümle verdim en sonunda içirdim ama çok uyanıklar işimiz var bunlarla
Bulursun canim aktarlarda var o daha etkiliymis simdi artik bende ondan kullanacagim tohumunu hemsire komsum kullanmis 5 tane kadar su bardagina koyup 5 dakika demlemis bizer bebegine vermis kalanini kendi icmis canimBikaç gün denerim canım. Yarın bakıcam bi kimyon tohumu bulabilirsem onu da denemek istiyorum
Canım ben kontrole goturdum 5 kg olmuş kızım 2 aylik.ebe dedi ki sakin sütünün yetmedigini düşünüp mama ya başlama bunu anneler hep yapiyo bana da doymuyor gibi geliyordu ama 100 kg almış demekki doyu yo kuzulaar mama vermeden önce bi kilo kontrolü yaptır bence alımı iyiyse hiç başlamaArkadaşlar sütüm yetmiyo sanki önceden az emdiği için sağıp buzluğa bile atarken şimdi zar zor yetiyo arada mama veriyim diyorum siz nasıl yapıyosunuz
1 kg almisCanım ben kontrole goturdum 5 kg olmuş kızım 2 aylik.ebe dedi ki sakin sütünün yetmedigini düşünüp mama ya başlama bunu anneler hep yapiyo bana da doymuyor gibi geliyordu ama 100 kg almış demekki doyu yo kuzulaar mama vermeden önce bi kilo kontrolü yaptır bence alımı iyiyse hiç başlama
Aynı şey banada oluyor bebek doğmadan önce alışverişini yaptığım bir mağaza var ne zaman gitsem mağazanın kokusu bana hamileliğimi hatırlatıyor diyorum ne güzeldi ne heyecanlıydi ne sayısıdır ne bilim bana d geliyo aradaBu gecede bizim oğlan uyudu beni uyku tutmuyor. Doğum yapmadan önceki haftam aklıma geldi ikide bir girip buraya yazıyordum hiç doğmayacak mı bu çocuk çok sabırsızlanıyorum diye. Doğum yaptığım günkü fotolara bakıp duygusala bağladım gece gece nerden aklıma geldiyse
Canım haklısn zaten benim bıcırık mamayı istemediCanım ben kontrole goturdum 5 kg olmuş kızım 2 aylik.ebe dedi ki sakin sütünün yetmedigini düşünüp mama ya başlama bunu anneler hep yapiyo bana da doymuyor gibi geliyordu ama 100 kg almış demekki doyu yo kuzulaar mama vermeden önce bi kilo kontrolü yaptır bence alımı iyiyse hiç başlama
Ah ahhh bnde bunalımlara girdm hamileliğimi özledmBu gecede bizim oğlan uyudu beni uyku tutmuyor. Doğum yapmadan önceki haftam aklıma geldi ikide bir girip buraya yazıyordum hiç doğmayacak mı bu çocuk çok sabırsızlanıyorum diye. Doğum yaptığım günkü fotolara bakıp duygusala bağladım gece gece nerden aklıma geldiyse
O zamanlar hadi hemen doğsun sıkıldım artık diyordum ama o günlerin tadıda bambaşkaydı :) hele bi de doğum yaptığım gün hayatta unutamam bu anılarımı :)Aynı şey banada oluyor bebek doğmadan önce alışverişini yaptığım bir mağaza var ne zaman gitsem mağazanın kokusu bana hamileliğimi hatırlatıyor diyorum ne güzeldi ne heyecanlıydi ne sayısıdır ne bilim bana d geliyo arada
Senle ben zaten o streslerin sıkıntısını çekiyoruz şimdi :) her gün buraya girip bugünde doğuramadık yazıyordukAh ahhh bnde bunalımlara girdm hamileliğimi özledm
Ne kadarlık bebeğin canımSıkıntısı ne olabilir herşeyi denedim kimyon rezene içiyorum çörekotu demleyip içiyorum yemeklere de kimyon katıyorum gaz yapan hiçbişey yemiyorum zaten gazını çıkarıyo kızım
Canım ya beni yanlış anlama sakın ama mama istememesine sevindim inşallah hiç gerek kalmazda kullanmazlar mamaCanım haklısn zaten benim bıcırık mamayı istemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?