2014 Aralık Anneleri

Hemen pes etme canim bir kac gun dene korkma ben gunlerce arastirip doktorumuza danisip verdik zararsiz bisey kimyon sadece doktorum gunde iki defadan fazla verme dedi yetiyor zaten
Bikaç gün denerim canım. Yarın bakıcam bi kimyon tohumu bulabilirsem onu da denemek istiyorum

Bikaç gün denerim canım. Yarın bakıcam bi kimyon tohumu bulabilirsem onu da denemek istiyorum
Bulursun canim aktarlarda var o daha etkiliymis simdi artik bende ondan kullanacagim tohumunu hemsire komsum kullanmis 5 tane kadar su bardagina koyup 5 dakika demlemis bizer bebegine vermis kalanini kendi icmis canim

herkese merhabalar

canlarım uzun süredir giremiyordum özel sektör olunca birkaç kez ofise de gitmek durumunda kaldım bu aralar tek düşündüğüm 1 ay sora tam zamanlı işe döneceğim için sütümü nasıl arttırabilirimdi..
eczaneden solgar bira mayası tableti aldım brewer's yeast with b12 olarak geçiyor .. çok memnunum allah a cok şükür , az önce wee baby marka manuel pompamla 2 memeden 160 cc geldi cok şükür
ayrıca lansinoh elektrikli pompam var ama manuel kadar iyi cekmiyor kullanamıyorum ..
umarım herkes ve bebekler iyidir.. en kısa zamanda tekrar gelip yusuf paşamın fotografını da paylaşmak isterim ayrıca ne kadar gaz yapsa da yatmadan önce içilen 1 bardak süt mis gibi süt yapıyor ..
herkese sevgiler öpücükleeerr kk yı özlemişim bee

Arkadaşlar sütüm yetmiyo sanki önceden az emdiği için sağıp buzluğa bile atarken şimdi zar zor yetiyo arada mama veriyim diyorum siz nasıl yapıyosunuz
Canım ben kontrole goturdum 5 kg olmuş kızım 2 aylik.ebe dedi ki sakin sütünün yetmedigini düşünüp mama ya başlama bunu anneler hep yapiyo bana da doymuyor gibi geliyordu ama 100 kg almış demekki doyu yo kuzulaar mama vermeden önce bi kilo kontrolü yaptır bence alımı iyiyse hiç başlama

1 kg almis

Bu gecede bizim oğlan uyudu beni uyku tutmuyor. Doğum yapmadan önceki haftam aklıma geldi ikide bir girip buraya yazıyordum hiç doğmayacak mı bu çocuk çok sabırsızlanıyorum diye. Doğum yaptığım günkü fotolara bakıp duygusala bağladım gece gece nerden aklıma geldiyse

kızlar içinde PARABEN gibi zararlı madde bulunmayan bebek bakım ürünleri hakkında bilginiz var mı? birçok üründe malesef bu kanserojen madde yer alıyor.mesela ben uzun araştırmalarım sonucunda pişik önleyici olarak popolin omega kullanıyorum tamamen bitkisel

Ya kızlar ben nerde yanlış yapıyorum bebeğim gece gündüz ağlıyo hem de hüngür hüngür ve çığlık atarak. Kakasını yapıyo gazını da çıkarıyo karnı tokken de ağlıyo krizi tuttuysa açken de emmiyo. Dayanamıyorum o haline ben de ağlıyorum. Doktor şurup vermişti onu da içiriyorum daha ne yapmam lazım bi akıl verin derdi sıkıntısı

Sıkıntısı ne olabilir herşeyi denedim kimyon rezene içiyorum çörekotu demleyip içiyorum yemeklere de kimyon katıyorum gaz yapan hiçbişey yemiyorum zaten gazını çıkarıyo kızım

Aynı şey banada oluyor bebek doğmadan önce alışverişini yaptığım bir mağaza var ne zaman gitsem mağazanın kokusu bana hamileliğimi hatırlatıyor diyorum ne güzeldi ne heyecanlıydi ne sayısıdır ne bilim bana d geliyo arada

Canım haklısn zaten benim bıcırık mamayı istemedi

Ah ahhh bnde bunalımlara girdm hamileliğimi özledm

O zamanlar hadi hemen doğsun sıkıldım artık diyordum ama o günlerin tadıda bambaşkaydı :) hele bi de doğum yaptığım gün hayatta unutamam bu anılarımı :)

Canım haklısn zaten benim bıcırık mamayı istemedi
Canım ya beni yanlış anlama sakın ama mama istememesine sevindim inşallah hiç gerek kalmazda kullanmazlar mama ne olur ne olmaz diye bi kutu mama var bizde gece falan lazım olursa diye. 1 kere verdim sadece o gece göğüslerim çok boştu ve bebeğim çok ağladı diye. Doktora söyledim çok kızdı bana hemen mamaya alıştırmayın çocukları diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…