Canim bazen benim oglana da aynisi oluyor. Naapsam susmuyor. sonunda anladım derdini ben.Ya kızlar ben nerde yanlış yapıyorum bebeğim gece gündüz ağlıyo hem de hüngür hüngür ve çığlık atarak. Kakasını yapıyo gazını da çıkarıyo karnı tokken de ağlıyo krizi tuttuysa açken de emmiyo. Dayanamıyorum o haline ben de ağlıyorum. Doktor şurup vermişti onu da içiriyorum daha ne yapmam lazım bi akıl verin derdi sıkıntısı
48 günlük ilk bir ay melek gibiydi sonra sade akşamları ağlamaya başladı şimdi de gece gündüz giderek artıyo ağlama saatleriNe kadarlık bebeğin canım
Dün nerdeyse 24 saat uyumadı arada yorulup 10 15 uyudu o kadar hem uykusuzluktan hem açlıktan ağladı ama emmedi de biberonla vermeye çalıştım zaten onu hiç sevmiyoCanim bazen benim oglana da aynisi oluyor. Naapsam susmuyor. sonunda anladım derdini ben.
çok uykusu gelince yapıyor. artık kucağımda gezdiriyorum, ayağımda sallıyorum, emzik vermeye çalışıyorum vs.. sonunda yorulup uyuyor.
uyandığında da keyifli oluyor.
uykusuzluk aşırı huysuz yapıyor bebekleri.Dün nerdeyse 24 saat uyumadı arada yorulup 10 15 uyudu o kadar hem uykusuzluktan hem açlıktan ağladı ama emmedi de biberonla vermeye çalıştım zaten onu hiç sevmiyo
benim bebeğimde 51 günlük canım ve sebepsiz yere resmen krize giriyor saatlerce ağlıyor artık uykusuzluktan gözleri kapanıyor ama uyumamak için direniyor. Sanırım büyüme atağına giriyorlarmış ondan olabilirmiş ben birinden duydum bunu ama ne kadar doğrudur bilmiyorum48 günlük ilk bir ay melek gibiydi sonra sade akşamları ağlamaya başladı şimdi de gece gündüz giderek artıyo ağlama saatleri
Kaşıkla verdim dört beş kaşık aldı sonra yine bastı yaygarayı. Sağol canım inşallah geçicidiruykusuzluk aşırı huysuz yapıyor bebekleri.
kaşıkla vermeyi dene bir de canım. önce sakinleştir. gezdir kucağında.
garip garip sesler çıkar işe yarıyor :)
sonra karnını doyurmaya çalış. sonra da uyutmaya çalış Allah kolaylık versin.
deneye deneye bir yolunu bulursun inşallah.
İnşallah geçicidir dayanamıyorum öyle ağlamasına yazık miniklerimize Rabbim yardımcıları olsunbenim bebeğimde 51 günlük canım ve sebepsiz yere resmen krize giriyor saatlerce ağlıyor artık uykusuzluktan gözleri kapanıyor ama uyumamak için direniyor. Sanırım büyüme atağına giriyorlarmış ondan olabilirmiş ben birinden duydum bunu ama ne kadar doğrudur bilmiyorum
Merak etme canım hayırlısıyla geçecek bugünler en fazla 2 ay daha sürer napalım sağlıkları yerinde olsunda gerisi önemli değil. Sakın stres yapma sakin ol o ağlayıncaİnşallah geçicidir dayanamıyorum öyle ağlamasına yazık miniklerimize Rabbim yardımcıları olsun
Aynen ya çok kötü stresteyim ağlayıp duruyorum bekarlığımı özledim 22 yaşında evlendim 24 de bebeğim oldu ama çok erken geliyo alışamadımSenle ben zaten o streslerin sıkıntısını çekiyoruz şimdi :) her gün buraya girip bugünde doğuramadık yazıyorduk
Valla doktorlrda haklı ama bizde haklıyızbilemedim valla ne yapacağımzıCanım ya beni yanlış anlama sakın ama mama istememesine sevindim inşallah hiç gerek kalmazda kullanmazlar mamane olur ne olmaz diye bi kutu mama var bizde gece falan lazım olursa diye. 1 kere verdim sadece o gece göğüslerim çok boştu ve bebeğim çok ağladı diye. Doktora söyledim çok kızdı bana hemen mamaya alıştırmayın çocukları diye
Arkadaşım Allah sabır versin cok yıpratıcı bi dönem inş hemen atlatrz hepimzYa kızlar ben nerde yanlış yapıyorum bebeğim gece gündüz ağlıyo hem de hüngür hüngür ve çığlık atarak. Kakasını yapıyo gazını da çıkarıyo karnı tokken de ağlıyo krizi tuttuysa açken de emmiyo. Dayanamıyorum o haline ben de ağlıyorum. Doktor şurup vermişti onu da içiriyorum daha ne yapmam lazım bi akıl verin derdi sıkıntısı
Canım senin bebişin ilk ay kaç kilo aldı? Bi de ben evdeki tartıyla tartıyorum bebişimi arada kilo alımına bakıyorum.Valla doktorlrda haklı ama bizde haklıyızbilemedim valla ne yapacağımzı
şurda 1 seneye kadar unutup gideceğiz bugünleri. Şimdi yıpratıcı oluyor. Hiç bi işe yetişemiyorum yemek ütü temizlik vs. Bazen oğlum ağlarken oturup bende ağlıyorumAynen ya çok kötü stresteyim ağlayıp duruyorum bekarlığımı özledim 22 yaşında evlendim 24 de bebeğim oldu ama çok erken geliyo alışamadım
Bende öyle hiç yetişemiyorum arada annem kayınvalidem geliyo gece sütümü sağıp yatıyorum bazen gece uyanmıyorum dinleniyorum ama çok yorgunum tansiyonun düşüyo başım çok dönüyo dayanamyorum gibi ins unuturuz bebeğim gülücük sactığında bile herşeyi unutuyorumşurda 1 seneye kadar unutup gideceğiz bugünleri. Şimdi yıpratıcı oluyor. Hiç bi işe yetişemiyorum yemek ütü temizlik vs. Bazen oğlum ağlarken oturup bende ağlıyorum
Ben 1.5 aydır daha aralıksız hiç uyumadım en fazla 2 - 3 saatte bir uyanıyorum. Bi de halden anlamayan sürekli gelmek isteyenler oluyor hayır demeyide bilmiyorumBende öyle hiç yetişemiyorum arada annem kayınvalidem geliyo gece sütümü sağıp yatıyorum bazen gece uyanmıyorum dinleniyorum ama çok yorgunum tansiyonun düşüyo başım çok dönüyo dayanamyorum gibi ins unuturuz bebeğim gülücük sactığında bile herşeyi unutuyorum
Ne uyuduğumuzu da anlamıyoruzki benimki uyku arasında sürekli ıhh ıhh diye ses çıkarıyo uykusunu açmaya çalısıyo o uyuyunca uyuyabilsem dinlenecemde nerdeee o gelenler öldürüyo zaten bendede oluyoBen 1.5 aydır daha aralıksız hiç uyumadım en fazla 2 - 3 saatte bir uyanıyorum. Bi de halden anlamayan sürekli gelmek isteyenler oluyor hayır demeyide bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?