2014 Aralık Anneleri

Sabah 8den beri toplasan 4 saat uyumamıştır nasıl dayanıyorlar bu kadar uykusuzluğa anlamıyorum
Off kizlar ya bendede ayni dert. Uyutuyorum zar zor yarim saat sonra uyaniyor. Bide gorenler bu daha.minicik yattigi zaman 3 4 saat rahat uyumasi lazim demiyorlarmi sinir oluyorum. uyumuyo cocuk uyusa bile kipir kipir derin uykuya dalamiyor. Bide ben uyumayinca her yola basvurdum ayagimda salliyorum. Mecbur kaldim kesinliklw uyumuyor. Ayakta sallamakta iyi degilmis galiba onun icinde uyariyo cevremdekiler beni. Bu saat oldu gece uykusuna yatamadik hala iste napayimm (

Kızlar sizin bebişler nasıl uyuyo ben uyutuyorum ama sürekli ıh ıhh deyip duruyo bende ne uyuduğumu anlamıyorum sizinkiler aralıksız mı uyuyo 2 3 saati
Ayni benimkide oyle cnm ya. Uykusunda hep ses cikariyo. Ihh ihh yapiyor bide o eller hep hareketli. Derin uykuya dalamiyOr. O yuzden bende uyuyamiyirum. Gorenler genelde gazi var cocugun ondan diyolar ama bilemiyrm cnm ya

Bende kesinlikle sallamıcam diyordum ama beşiktede ayağımdada sallıyorum ne yazık ki

[QUOTE="sedeff, post: 39469956, member: 22yni benimkide oyle cnm ya. Uykusunda hep ses cikariyo. Ihh ihh yapiyor bide o eller hep hareketli. Derin uykuya dalamiyOr. O yuzden bende uyuyamiyirum. Gorenler genelde gazi var cocugun ondan diyolar ama bilemiyrm cnm ya[/QUOTE]
Cnm yarım kundak yapmayı dene o6yle salla bide.benimk kolikli bebek kucakta uyumaya alistik dusun.bazen yarim kundak yapiyorum.yapmadanda uyutursam yatirdigimda derin uykuya gecene kadar iki kolunu tutuyorum biraz daha rahat daliyor yoksa benimkide kipir kipir yada korkuyo eller bosta kalinca.
Gunduzleri bide yuzukoyun yatiriyorum daha uzun iyuyor.basinda duruyorum ama uyurken bazen kafasini kaldiramiyor ben ceviriyorum yoksa nefessiz kalir.daha uzun ve rahat uyuyor.

Ayni benimkide oyle cnm ya. Uykusunda hep ses cikariyo. Ihh ihh yapiyor bide o eller hep hareketli. Derin uykuya dalamiyOr. O yuzden bende uyuyamiyirum. Gorenler genelde gazi var cocugun ondan diyolar ama bilemiyrm cnm ya
Cnm sana cevap yazdim icice girmiş biraz.
Diger gonderiyi okursunn

Bende sallıyorum ayağımda aynı senin gibi uyumuyo mecburuz

Sunnetimizi de olduk dun 70 gunluguz gec kalmamak lazimmis kizlar buyurse hic dayanamaz zormus sunnet olayi..zaten sabahi ediyorduk uykusuz tavan yaptı bugün sunnetin acisi bi tarafa benimki yine gazdan agladi ya bi bebek gece ondan sabah beşe kadar nasi uyumaz ben anlamıyorum zombiye döndüm artik gündüz o uyusa ben uyuyamiyorum ev topla yemek yap vs.. Dun sabah aglama krizine girdim uyumuyor bu diye esim zor sakinlestirdi İnsanligimdan ciktim yani bilmeyene anlatsan inanmaz abartiyo falan der ne zaman bitecek bu günler acaba çok merak ediyorum allah hepimizin yardimcisi olsun..

Hayırlı olsun sünnetiniz canım Allah kolaylık versin biz de hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz sana tavsiyem bırak evin işini falan bi saat bile olsa uyumaya çalış sen stresli olursan bebeğe de yansıyo. Ben uykusuz kaldığımda direk sütüm azalıyo doymuyo bebeğim bu sefer açlıktan ağlıyo. Sütüm çoksa onu içerken yine biraz olsun rahatlıyo uyuyo biraz. Evin işini de bazen hiç yapmıyorum eşim görüyo halimi zaten bazen de biraz uyuyup biraz yapıyorum çoğu zaman da elimde bebekle tek elle yapıyorum evi toplarken hoşuna bile gidiyo hareket ettikçe oyalanıyo susuyo

Canım eşin eğer bakabilirse işten geldiğinde sen sütünü sağ biberonla içirsin sen biraz olsun uyu 2 saat uyusan dinlenrsin

canım mahallenin en mutlu bebeği die bi kitap var okumanı tavsiye ederim bebekleri sarıp hafif sallayarak anne karnındaki seslere benzeyen müzik açın dio sen ayrıntılarını yine okursun .. inşallah en kısa zamanda ikinizde huzura erersiniz.. sürekli ağlayan bebek cok zor

Amin canım inşallah bulabilirsem okuyum bakalım. Müzik olayını biraz yapıyorum bazen işe yarıyo ama krizdeyse illa ki ağlıyo müziği duymuyo bile çığlıklarından

Cnm yarım kundak yapmayı dene o6yle salla bide.benimk kolikli bebek kucakta uyumaya alistik dusun.bazen yarim kundak yapiyorum.yapmadanda uyutursam yatirdigimda derin uykuya gecene kadar iki kolunu tutuyorum biraz daha rahat daliyor yoksa benimkide kipir kipir yada korkuyo eller bosta kalinca.
Gunduzleri bide yuzukoyun yatiriyorum daha uzun iyuyor.basinda duruyorum ama uyurken bazen kafasini kaldiramiyor ben ceviriyorum yoksa nefessiz kalir.daha uzun ve rahat uyuyor.[/QUOTE]
Bazen yapiyorum bende ama alisik olmadigi icin ellerini cikarmak icin agliyor bu sefer. Kipkirmizi yapiyo kendini ellerini cekerken. Ayy valla bunlar bizden akilli. Gecen gun arkadasim geldi uyumadigini gordu. Herkesin bebegi ayni artik cocuklar eskisi gibi uykucu degil dedi. Bi doktor demis hamileyken kullanilan folic asitler boyle yapiyo cocuklari demis

Bende sallıyorum ayağımda aynı senin gibi uyumuyo mecburuz
Bigun denedim sallamadan ne kadar uyucak bakalim diye. Emerken uyudu bi kac kere yatagina yatirdim yarim saatten fazla uyumadi. Sallamadigim icin tepisince uyandi. O gun toplasan 2 saat uyumadi. mecbur kaldim sallamaya sonra

Saol canim benimki uyumadigi zamanlarda sürekli omzumda yapisik şekilde dolasiyoruz:) bütün isleri öyle hallediyorum bi saat uyuyunca bile sut artiyor gerçekten ev isi neyse de mecbur yemek yapmak gerekiyor bebek için de saglikli şeyler yemeli hep disardan yenmiyor ne diyelim alisicaz buna da inşallah..

Canım eşin eğer bakabilirse işten geldiğinde sen sütünü sağ biberonla içirsin sen biraz olsun uyu 2 saat uyusan dinlenrsin
Ay canim inan çok isterdim ama Esim tek bakamiyor aglayinca panik oluyorum diyo:) gerçekten eli ayagina dolasiyo biberonla bile besleyemiyor cocugu bizi yalniz birakma diyo:) biz eşimin isi yüzünden farklı sehirdeyiz ailelerden uzaktayiz neyse yine anneme müracaat ettik yarin o geliyor biraz toparlanirim ben de..

Ayy onlar olmasa ne yaparz bilmiyrum valla ben ıkısınede yakınım sıkışınca hemen yetişiyolar çok şükür

Ayy onlar olmasa ne yaparz bilmiyrum valla ben ıkısınede yakınım sıkışınca hemen yetişiyolar çok şükür
Hic söyleme canim allah basimizdan eksik etmesin onlari.. Annem olmasa 40 gün rezil olurdum çocuk falan bakamazdim ben büyük konuşmak istemiyorum ama tek çocuk yeter bana birak kendine vakit ayirmayi bazen aynaya bakmayi bile unutuyorum sevgisi anlatilmaz tabi ama çok zor bi bebek.. Biraz da ben şimdiye kadar rahat bi şekilde yasamisim meğer bu çocuk pert etti beni:)

Aynen ya bende tek çocuk yeter diyorum annem biraz hayatını yasa derdi sakın hemen yapma cocuk diye nasıl kızardım geçen anneme dedim keşke dinleseydim seni iki ayağımada pranga bağlı gibi hissediyorum özgürlük falan kalmadı suan öyle düşünüyorum ama çok şükür varlar uykusuz kalalım onlar bize emanet bakcaz artık kendimizi unutcaz

Hayiri olsun sunnetiniz allah damatliginida gostersin yavrunun.. sunneti sizmi istediniz yoksa dr falanmi yapalim dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…