Merhaba cnm cok sükür kerem cok daha iyi atlattik sayilir bronsiti, iki cocuklu hayat zor oldukca. Benim buyuk kıź cok kiskanclik yapiyor bezdirdi bizi iyicene onla ugrasiyoruz. Sen nasilsin bebek nasil?merhaba canım inan biraz önce profiline baktım en son ne mesaj yazmışsin diye :)
bebeğin nasıl oldu? 2 çocuklu hayat nasıl gidiyor?
geçmişler olsun bir daha olmasın inşallah..Merhaba cnm cok sükür kerem cok daha iyi atlattik sayilir bronsiti, iki cocuklu hayat zor oldukca. Benim buyuk kıź cok kiskanclik yapiyor bezdirdi bizi iyicene onla ugrasiyoruz. Sen nasilsin bebek nasil?
Bizimde baslarda cok huysuzdu, uyku duzeni yoktu, reflusu vardi surekli kusuyordu ama cok sukur atlattik o donemi simdi hersey yavas yavas duzene giriyor. uykumuz cok sukur duzene girdi, kusmalarimiz oldukca azaldi. Zaman cabuk geciyor bir hafta sonra 3 aylik olacak teyzesi.geçmişler olsun bir daha olmasın inşallah..
oyy kıskanır tabii kolay değil onun için de.. ama kardeş güzel bişey geçer alışır o da kardeşinin varlığına.
iyiyiz teyzesi. 1 gün iyi 1 gün kötü idare ediyoruz. bazen hiç uyumuyor cin gibi sağa sola bakıyor :)
bazen de çok güzel uyuyor bu sefer de bişey mi oldu hasta mı bu çocuk diyorum :)
yuvarlanıp gidiyoruz işte :)
ay 41 kere maşallah. inşallah zamanla bizim de girer düzene.Bizimde baslarda cok huysuzdu, uyku duzeni yoktu, reflusu vardi surekli kusuyordu ama cok sukur atlattik o donemi simdi hersey yavas yavas duzene giriyor. uykumuz cok sukur duzene girdi, kusmalarimiz oldukca azaldi. Zaman cabuk geciyor bir hafta sonra 3 aylik olacak teyzesi.
Canimm bende dusunuordum pompaya karar veremedm bi turlu manuel istiorm elektrkli var zaten seninki sundanmi fotosunu gondersem bi bakarmsiinherkese merhabalar
canlarım uzun süredir giremiyordum özel sektör olunca birkaç kez ofise de gitmek durumunda kaldım bu aralar tek düşündüğüm 1 ay sora tam zamanlı işe döneceğim için sütümü nasıl arttırabilirimdi..
eczaneden solgar bira mayası tableti aldım brewer's yeast with b12 olarak geçiyor .. çok memnunum allah a cok şükür , az önce wee baby marka manuel pompamla 2 memeden 160 cc geldi cok şükür
ayrıca lansinoh elektrikli pompam var ama manuel kadar iyi cekmiyor kullanamıyorum ..
umarım herkes ve bebekler iyidir.. en kısa zamanda tekrar gelip yusuf paşamın fotografını da paylaşmak isterim ayrıca ne kadar gaz yapsa da yatmadan önce içilen 1 bardak süt mis gibi süt yapıyor ..
herkese sevgiler öpücükleeerr kk yı özlemişim bee
Aynen canim ya ben bir düşük yaptim ardından bir sene olmadi ne kadar uzulmustum allah kismet etti çok şükür o zamanlarda annem elbet olur bugunlerinin tadini cikar derdi nasil kizardim hakliymis tabi ama oglusum olmadan da olmaz artik allahim esirgesin bütün melekleriAynen ya bende tek çocuk yeter diyorum annem biraz hayatını yasa derdi sakın hemen yapma cocuk diye nasıl kızardım geçen anneme dedim keşke dinleseydim seni iki ayağımada pranga bağlı gibi hissediyorum özgürlük falan kalmadı suan öyle düşünüyorum ama çok şükür varlar uykusuz kalalım onlar bize emanet bakcaz artık kendimizi unutcaz
Kızlar bence manuelle hic uğraşmayın benımki iki baslıklı lancınoh cokta memnunum 10 dk sağıyoCanimm bende dusunuordum pompaya karar veremedm bi turlu manuel istiorm elektrkli var zaten seninki sundanmi fotosunu gondersem bi bakarmsiin
Ay aynı şeyleri yaşamısız bende düşükten sonra 1seneye yakın olmadı doktor doktor gezdmAynen canim ya ben bir düşük yaptim ardından bir sene olmadi ne kadar uzulmustum allah kismet etti çok şükür o zamanlarda annem elbet olur bugunlerinin tadini cikar derdi nasil kizardim hakliymis tabi ama oglusum olmadan da olmaz artik allahim esirgesin bütün melekleri
Ne şanslısın kayınvalidemle aynı evde otursaymışım dıyorum bendeacaba biraz gitsem kalsam diyorum yakın ama hergün gelemiyoKizlarrrr nasilsinizz kizimla ben buyuyoruz.bi sıkıntimiz yok cok sukur cok fazla takip edemiyorum bi canavar buyutuyorum cunku surekli kucak meme..:)
Geceleride gec yatiyo ne ev isi yapabiliyorum ne yemek neyseki kayinvalidemle ayni binadayizda yemegi onda yiyoruz haftada 1 de ona birakip temizlik yapiyorum su anda dunya kisimin etrafinda donuyo..
Biz uzaktık aslında ama hamileyken akıllı bi kararla ve komşusunun yeni ev alması üzerine taşındık buraya ama hiiç pişman olmadım herkese tavsiye ederimNe şanslısın kayınvalidemle aynı evde otursaymışım dıyorum bendeacaba biraz gitsem kalsam diyorum yakın ama hergün gelemiyo
Ben bunu kullanıyorum memnunum tek elle rahatlıkla sağabiliyorum baya da kuvvetli çekiyo ama acıtmıyo fiyatı da uygun kargo dahil 36 tl n11 den aldımCanimm bende dusunuordum pompaya karar veremedm bi turlu manuel istiorm elektrkli var zaten seninki sundanmi fotosunu gondersem bi bakarmsiin
Emzirmekten göğsüm yara oldu nasıl acıyo yemediğim kalmıyo ama yetmediğini farkettim geçen o kadar emzirdim üstüne huysuzlandı sağdığımı verdim 100 cc içti canım bence doymuyolar ya ben sormadan başlayacak gibiyim günde 1 2 kez faln
3gunde gosterdi canm bizimİnfacol damla kullanan anneler damla kaç günde etkisini gösterdi acaba? Çok kötü durumdayız
Bende internetten aldim eve gelince uydruk gibi geldi iademi etsem diordum hic gonermeyim ozamnBen bunu kullanıyorum memnunum tek elle rahatlıkla sağabiliyorum baya da kuvvetli çekiyo ama acıtmıyo fiyatı da uygun kargo dahil 36 tl n11 den aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?