2014 Aralık Anneleri

merhaba canım inan biraz önce profiline baktım en son ne mesaj yazmışsin diye :)
bebeğin nasıl oldu? 2 çocuklu hayat nasıl gidiyor?
Merhaba cnm cok sükür kerem cok daha iyi atlattik sayilir bronsiti, iki cocuklu hayat zor oldukca. Benim buyuk kıź cok kiskanclik yapiyor bezdirdi bizi iyicene onla ugrasiyoruz. Sen nasilsin bebek nasil?

Merhaba cnm cok sükür kerem cok daha iyi atlattik sayilir bronsiti, iki cocuklu hayat zor oldukca. Benim buyuk kıź cok kiskanclik yapiyor bezdirdi bizi iyicene onla ugrasiyoruz. Sen nasilsin bebek nasil?
geçmişler olsun bir daha olmasın inşallah..
oyy kıskanır tabii kolay değil onun için de.. ama kardeş güzel bişey geçer alışır o da kardeşinin varlığına.
iyiyiz teyzesi. 1 gün iyi 1 gün kötü idare ediyoruz. bazen hiç uyumuyor cin gibi sağa sola bakıyor :)
bazen de çok güzel uyuyor bu sefer de bişey mi oldu hasta mı bu çocuk diyorum :)
yuvarlanıp gidiyoruz işte :)

Bizimde baslarda cok huysuzdu, uyku duzeni yoktu, reflusu vardi surekli kusuyordu ama cok sukur atlattik o donemi simdi hersey yavas yavas duzene giriyor. uykumuz cok sukur duzene girdi, kusmalarimiz oldukca azaldi. Zaman cabuk geciyor bir hafta sonra 3 aylik olacak teyzesi.

ay 41 kere maşallah. inşallah zamanla bizim de girer düzene.
valla zaman geçiyor. içindeyken geçmiyormuş gibi geliyor ama geçiyor.

Canimm bende dusunuordum pompaya karar veremedm bi turlu manuel istiorm elektrkli var zaten seninki sundanmi fotosunu gondersem bi bakarmsiin

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-17-13-44-35.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 66
Aynen canim ya ben bir düşük yaptim ardından bir sene olmadi ne kadar uzulmustum allah kismet etti çok şükür o zamanlarda annem elbet olur bugunlerinin tadini cikar derdi nasil kizardim hakliymis tabi ama oglusum olmadan da olmaz artik allahim esirgesin bütün melekleri

Kizlarrrr nasilsinizz kizimla ben buyuyoruz.bi sıkıntimiz yok cok sukur cok fazla takip edemiyorum bi canavar buyutuyorum cunku surekli kucak meme..:)
Geceleride gec yatiyo ne ev isi yapabiliyorum ne yemek neyseki kayinvalidemle ayni binadayizda yemegi onda yiyoruz haftada 1 de ona birakip temizlik yapiyorum su anda dunya kisimin etrafinda donuyo..

Ay aynı şeyleri yaşamısız bende düşükten sonra 1seneye yakın olmadı doktor doktor gezdm

Ne şanslısın kayınvalidemle aynı evde otursaymışım dıyorum bendeacaba biraz gitsem kalsam diyorum yakın ama hergün gelemiyo

Ne şanslısın kayınvalidemle aynı evde otursaymışım dıyorum bendeacaba biraz gitsem kalsam diyorum yakın ama hergün gelemiyo
Biz uzaktık aslında ama hamileyken akıllı bi kararla ve komşusunun yeni ev alması üzerine taşındık buraya ama hiiç pişman olmadım herkese tavsiye ederim

Bunlar bi kaç örnek sizinde beğendiğiniz modeller olursa resmini atmanız yeterli bana özel mesaj atarak ulaşabilirsiniz..

İnfacol damla kullanan anneler damla kaç günde etkisini gösterdi acaba? Çok kötü durumdayız

Canimm bende dusunuordum pompaya karar veremedm bi turlu manuel istiorm elektrkli var zaten seninki sundanmi fotosunu gondersem bi bakarmsiin
Ben bunu kullanıyorum memnunum tek elle rahatlıkla sağabiliyorum baya da kuvvetli çekiyo ama acıtmıyo fiyatı da uygun kargo dahil 36 tl n11 den aldım

Valla canım süt azsa ver mama sonuçta zehir değil ya ben doğduğundan beri hem emzirip Hemde mama veriyodum ..mama vermim diye aç Bırakma derim sütüm yetmediğini benden iyi bilen olmaz bilmeyende anlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…