2014 Aralık Anneleri

Valla canım süt azsa ver mama sonuçta zehir değil ya ben doğduğundan beri hem emzirip Hemde mama veriyodum ..mama vermim diye aç Bırakma derim sütüm yetmediğini benden iyi bilen olmaz bilmeyende anlamaz
Aynen ac kalmasndan iyidr benmde ikindi gibi saat 3 4 gibi azalio galiba sanirm o saatlerde 1 ogun bende verecem

Dün trt 1 iyi fikirde Dr söyledi annenin severek mutlu olarak yediği hersey süt yapıyormuş eğer buna uyarsa 100 kg olurum çünkü canım hep kalorili börek çörek pasta çekiyor hamilelikte as ermedim şimdi eriyorum var mı benim gibi olan yoksa benim ki psikolojik mi

2- 3 gunde gösterdi ama şimdi de korkuyorum bırakmam geri gelir mi sancılar diye
Bebişin ne kadarlık canım bilmiyorum ama bence 3.ayını doldurana kadar kullan işe yararsa ben o zamana kadar kullanmak istiyorum dün doktora gittik röntgen çektiler ve resmen bağırsakları kabarcık kabarcık gaz dolmuş yavrumun nasıl kıvranıyor bi görsen

Valla canım süt azsa ver mama sonuçta zehir değil ya ben doğduğundan beri hem emzirip Hemde mama veriyodum ..mama vermim diye aç Bırakma derim sütüm yetmediğini benden iyi bilen olmaz bilmeyende anlamaz
Ahhh ahh canım benim uyanık farketti mamayı içmiyo baştan alışsaydı keşke şimdi baya zorlanıyorum

Canim avent elektrkli var memnunum ama her gittigm yere tasiyamiorm. Pratik bisey ama iyi bisey cantamda olsun diye aliorm
Oda mantıklı ben daha evden çıkmadım bebişle hiç gerek duymadımya düşünemedim biz bütün olduk makineyle her yere götürürüm gibi geliyo ayrılamam ondan

Bende öyleyim saçma sapan seyler istyo canım

T
Yarar ins canm merak etme kolik sancilarini azaltio tamamn gecrmio ama azaltio

bizim çok büyük uyku sorunumuz vardı. şimdilik saat 1'de 2'de olsa en azndan 5-6 ya kadar deliksiz uyuyo. sonra biraz kıpırdanıyo meme veriyorum. sonra yine uyuyo 8-9'a kadar. yalnız ilk bu rutini tutturduğunda iyi emiyodu ama bir iki gündür 2 fırt çekip bırakıyo. üzülüyorum aç kalacak diye. gerçi gündüz emmeleri güzel ama bilemedim. emsin diye zorlayınca da kusuyo.

Merhabalar başlığı genelde okuyorum pek yazamadim. Bugun Dun 2. Ayimiz bitti aşıları vurulduk. Ates yapmadi cok sukur.hep takipteydim dun Atesi.17 aralikta 3.5 hafta erken dogmustu kızım. gecen ay 1 kilo almisti bu ay da 1 kilo almis ve 4.700 gr olmus boyu da 55.5 cm. Sizlerin nasil boy kilo durumları. Trio acde vitamini 1 yil boyunca kullanacagimizi soyledi doktor. Gunde 1 pipet dolusu.Icinde d vitamini var ayri bir vitamin kullanmayin dedi.sizde bu vitaminden kullanan var mi
1 haftadir sesler çıkarıyor Kızım biz konuşunca arada gülerek tepki veriyor cok güzel bir duygu :)

merhaba canım inan biraz önce profiline baktım en son ne mesaj yazmışsin diye :)
bebeğin nasıl oldu? 2 çocuklu hayat nasıl gidiyor?
Canım merhaba. Senin profılınde bebeğinin ne kadarlık OLDUĞUNU Gösteren bi cetvel vardı değil mi

Canm saolasin.napiiosun.bebisin nasil.bi daha ne seni ne cigdemi goremedim
Iyiyiz çok şükür. 23 Aralık'ta Normal doğumla kavuştum Aslan parçama Çiğdem de iyi görüşüyoruz whatsup tan. O da uğraşıyor gazmanıyla . Dün bi bebek gördüm oğlumla 3 hafta araları var nasıl kibar gaz çıkarıyor. Utandım valla bizimkinin gazını Komşular duyuyordur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…