Aynen ac kalmasndan iyidr benmde ikindi gibi saat 3 4 gibi azalio galiba sanirm o saatlerde 1 ogun bende verecemValla canım süt azsa ver mama sonuçta zehir değil ya ben doğduğundan beri hem emzirip Hemde mama veriyodum ..mama vermim diye aç Bırakma derim sütüm yetmediğini benden iyi bilen olmaz bilmeyende anlamaz
Canim avent elektrkli var memnunum ama her gittigm yere tasiyamiorm. Pratik bisey ama iyi bisey cantamda olsun diye aliormKızlar bence manuelle hic uğraşmayın benımki iki baslıklı lancınoh cokta memnunum 10 dk sağıyo
Bende de başka bi çeşidi vardı sonra bunu aldım çok pratik geldi yine de sen bilirsin tabiBende internetten aldim eve gelince uydruk gibi geldi iademi etsem diordum hic gonermeyim ozamn
sen cekisi iyi diyorsan gondermeyecm bir kisinn ii demesi yeterli cokta uygun elimin altinda dursun saol canimBende de başka bi çeşidi vardı sonra bunu aldım çok pratik geldi yine de sen bilirsin tabi
Amin canim inşallah yok biz istedik sünneti Dr la konusmadik erken olmasi daha iyi diye dusundukHayiri olsun sunnetiniz allah damatliginida gostersin yavrunun.. sunneti sizmi istediniz yoksa dr falanmi yapalim dedi?
2- 3 gunde gösterdi ama şimdi de korkuyorum bırakmam geri gelir mi sancılar diyeİnfacol damla kullanan anneler damla kaç günde etkisini gösterdi acaba? Çok kötü durumdayız
Bebişin ne kadarlık canım bilmiyorum ama bence 3.ayını doldurana kadar kullan işe yararsa ben o zamana kadar kullanmak istiyorum dün doktora gittik röntgen çektiler ve resmen bağırsakları kabarcık kabarcık gaz dolmuş yavrumun nasıl kıvranıyor bi görsen2- 3 gunde gösterdi ama şimdi de korkuyorum bırakmam geri gelir mi sancılar diye
Ahhh ahh canım benim uyanık farketti mamayı içmiyo baştan alışsaydı keşke şimdi baya zorlanıyorumValla canım süt azsa ver mama sonuçta zehir değil ya ben doğduğundan beri hem emzirip Hemde mama veriyodum ..mama vermim diye aç Bırakma derim sütüm yetmediğini benden iyi bilen olmaz bilmeyende anlamaz
Bırakmayın ya biraz ilaçlarla idare etcez bu dönemde yazık nasıl canı acıyo ben bi bıraktımda2- 3 gunde gösterdi ama şimdi de korkuyorum bırakmam geri gelir mi sancılar diye
Oda mantıklı ben daha evden çıkmadım bebişle hiç gerek duymadımya düşünemedim biz bütün olduk makineyle her yere götürürüm gibi geliyo ayrılamam ondanCanim avent elektrkli var memnunum ama her gittigm yere tasiyamiorm. Pratik bisey ama iyi bisey cantamda olsun diye aliorm
Bende öyleyim saçma sapan seyler istyo canımDün trt 1 iyi fikirde Dr söyledi annenin severek mutlu olarak yediği hersey süt yapıyormuş eğer buna uyarsa 100 kg olurum çünkü canım hep kalorili börek çörek pasta çekiyor hamilelikte as ermedim şimdi eriyorum var mı benim gibi olan yoksa benim ki psikolojik mi
Birakma canm ben 1 gun kullanmadm hic yine basa sardi 3 ay kullnmaya karar verdim ama simdide 1 kez kullanip 1 kez kullanmiorm 3 aylk olunca pat die birakmayim iice alusmasn ilaca die2- 3 gunde gösterdi ama şimdi de korkuyorum bırakmam geri gelir mi sancılar diye
Yarar ins canm merak etme kolik sancilarini azaltio tamamn gecrmio ama azaltioBebişin ne kadarlık canım bilmiyorum ama bence 3.ayını doldurana kadar kullan işe yararsa ben o zamana kadar kullanmak istiyorum dün doktora gittik röntgen çektiler ve resmen bağırsakları kabarcık kabarcık gaz dolmuş yavrumun nasıl kıvranıyor bi görsen
Hahaha bende evde elektrkliyle sagiyorm ama manuelle elektrk arama derdm olmaz cantamda durr hep die dusunuormOda mantıklı ben daha evden çıkmadım bebişle hiç gerek duymadımya düşünemedim biz bütün olduk makineyle her yere götürürüm gibi geliyo ayrılamam ondan
Demi yaa elektrık bulsan ortam bulacakmısın böyle sıkıntılar var her ortamda yapılacak bişeyde değilHahaha bende evde elektrkliyle sagiyorm ama manuelle elektrk arama derdm olmaz cantamda durr hep die dusunuorm
Canım merhaba. Senin profılınde bebeğinin ne kadarlık OLDUĞUNU Gösteren bi cetvel vardı değil mimerhaba canım inan biraz önce profiline baktım en son ne mesaj yazmışsin diye :)
bebeğin nasıl oldu? 2 çocuklu hayat nasıl gidiyor?
Iyiyiz çok şükür. 23 Aralık'ta Normal doğumla kavuştum Aslan parçamaCanm saolasin.napiiosun.bebisin nasil.bi daha ne seni ne cigdemi goremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?