2014 Aralık Anneleri

kızlar bizim yavru enfeksiyonu attı ama hala balgam var
nasıl kolayca atabiliriz fikri olan var mı

Ahhh ahh canım benim uyanık farketti mamayı içmiyo baştan alışsaydı keşke şimdi baya zorlanıyorum

İçmiyosa bilemem ben Doğduğu günden beri milim milim artırarak verdim için Alışık birde mama veren arkadaşlar bebişlere su vermeyi unutmayın ben suyu direk vermiyorum rezene çayıyla yumuşatıp günde 40-50 ml veriyorum

Biz hiç krem kullanmıyoruz sadece anne sütü sürüyorum o da kızarıklık olursa anında geçiyor pişiği

Huzursuz bi bebek olabilir müzik dinler rahatlatıcı olanlardan baktın cok ağlıyor duş aldır masaj yap bol bol Konuş sen sakin ol o da olur sakın sinirli davranma. Dr a bi daha götür belki kulağı falan da ağrıyor olabilir yıkarken su kaçmış da olabilir.

Dr a gittik canım bişeyi yokmuş şurup verdi gaz için rezene kimyon çayı içiyorum çörek otu içiyorum geçen çarşambadan beri uğraşıyorum 5 günde ancak etki etti iki gündür çok şükür daha iyiyiz bir de wrap sling aldım emizğe alıştırdım sayılır böyle böyle atlatıcaz inşallah Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun

Kızlar az önce eşimle tartıştım bu erkeklere ne kolay geliyo doğum olayı falan kansızlk var basım dönüyo ağladım canım çok skldı neyimiz var 2 güne bunalıma giriyosun diyo bana naz da yapmıyorum lohusa bunalımı denen bişey var ama anlayan nerde

Al benden de o kadar canım. Eşim hiç yardımcı olmuyor. Tek Başıma bakıyorum çocuğa ve ev işi beni bekliyor sürekli. Çocuk ta durmuyor durup şurup ağlıyorum bana sacmalıyorsun diyor. Boş ver sen onu. Bak benimki beni bırakıp balığa gitti sırf zevkine şimdi geldi fosur fosur uyuyor bi şey diyince de ben kötü oluyorum Hemde üşütmüş. Ne kadar sorumsuz evde bebek var o üşüttü geldi. Diyecek laf bulamıyorum. Kendi derdimiz yetmiyor ki benim hormonlar mıdır nedir lohusalığım çok acı geçiyor içimden tabi. Ve hala bitmedi ota kuşa ağlıyorum hiç bir sey istemiyorum yemek bile yiyesim yok sırf bebeğim için yiyorum. Kaçıp gidesim gelmiyor depil yani

Aynen aynen evlendiğime bile pişman oluyorum bende lohusalığı feci geçiriyorum içim daraliyo ben nasıl bakacam diye bide çalısıyodum eve bağlandım zorlanıyorum

kayısı ve inciri denemeye başladım canım çok sağol. 2 gündür ağlamıyorum çıkıncaa. Tam geçmedi ama çok hızlı etki gösterdi diyebilirim. krem aslında evde vardı ama huylandım süremedim onu. bir de ben anestolu ağda için almıştım. hiç bende uyuşturucu etki yapmamıştı. ılık su da içiyorum ama tadı tuhaf geldi ama mecbur içiyorum. Herkese acil şifalar. Çok zor ya.. doğum bile daha kolay gelmişti bana.

Aynen aynen evlendiğime bile pişman oluyorum bende lohusalığı feci geçiriyorum içim daraliyo ben nasıl bakacam diye bide çalısıyodum eve bağlandım zorlanıyorum
Bende öyle çok aktif çalışmıyordum ama bu yaz eşim turizm e girecek ve hepsi benim çalışmam için gözümün içine BAKIYOR bakalım nasıl olacak k valide çocuğa bakacakmış ben çalışacakmışım benden habersiz Plan'ı bile yapmışlar cok ağrıma gidiyor ve kimse de benim fikrimi sormuyor. Sonra bana surat asıyorsun diyorlar. Bende ara ara cok pişman oluyorm evlendiğine özellikle kv yanına yerleştiğime. Aşk meşk bitmez sanmıştım ama kalmadı bende sevgi aşk sayelerinde. Yine de sesimi çıkaramıyorum cok sessizim

Merhaba arkadaşlar oğlum 2,5 aylık oldu. Önceleri daha çok kusuyor ve gaz sancısı çekiyordu. 3. Aya girerken kusma azaldı geç saatlere kadar uyumama devam ediyor ama neyseki gece bazen 2-2,5 olsa da uykuya dalıyor bir kez uyanıp emiyor sabah 8'de tekrar uyanıp öğlene kadar emip emip uyuyor. Ben uykusu düzenli olsun diye hamileyken geceleri hep uyurdum.sabah da kızım servise yetişsin diye erken kalkıyordum o da her sabah kalkıyor.
Bizimki gün aşırı banyoya alıştı annem 15 tatilde hergün yaptırıyordu çok seviyor. Durmadan huysuzluk yaptığında şunu farkettim iki gündür banyo yapmamış banyo istiyor. Banyosunu yaptırıp vücudunu yağlayıp masaj yapıyorum rahatlıyor. Dün tek başıma banyo yaptırayım dedim kendi küvetinde olmasına rağmen çok korktu basbas bağırdı benim de elim aysğım dolaştı heryerim ıslandı perişan olduk. Ağlarken bile söyleniyordu.
Bizimki bazen şapur şupur ellerini emiyor, onu tutarken ağzı geliyorsa elimi, kolumu emiyor. Karnı da tok üstelik. Ben de emzik verdim madem öyle emzik em dedim. Beyefendinin midesi bulandı kusuyordu.
Bu arada benim de yanımda kimsem yok, eşim de sağ olsun yardım etmiyor. Hatta seninle vakit geçirmeyi, başbaşa kalmayı özledim, sen çocuklarına daha düşkünsün artık beni sevmiyorsun diyor. Adam naz yapıyor resmen hiç sallamıyorum. Madem istiyorsun Başbaşa vakit geçirmemiz için yardımcı ol. Birisi ile de sen ilgilen. Temizliği, yemeği herşeyi yapan benim. Sadece giyeceğin kıyafetleri ütülemek değil yardım. Temizliğe yardım et.mutfağı topla bir akşam ne olur. Hergün evden çıkıp işine gidiyorsun farklı ortam görüyorsun. Para harcıyorsun. Benim kazancımı da üstelik zevkle harcıyorsun. Tamam eve harcıyorsun, bizim için alıyorsun biliyorum. Neyse Yine de oğluşum için herşeye değer.

Aynen bizi anlatıyosunuz ya. Benimki de bebeği tutmaya üşeniyo neymiş efendim benim kadar başarılı değilmiş. Biz de tuta tuta öğrendik heralde. Allahtan doğuştan yemek yapmayı (ve yemeyi) çok seven biri arasıra yemeği yapıyo ama yorgunsa ki çoğunlukla yorgun geliyo saat 9buçukta yemek istiyo ilgi istiyo beyefendi. Benim kolikli bebeğim ağladığı zaman da oflayıp pofluyo

Aman nasıl ses çıkaracaksın olmuyo ilte anlayabilyorum seni bebeğimi bırakmal istemiyorum desen anlamazlar mı

Kızlar ben çok kötüyüm tansiyonum düşük kafamı kaldıramıyorum sürekli başım dönüyo dikiş yerlerimde ağrıyo acile gidicem birazdan dua edin bana benim gibi olan var mı ben mi çok takıyorum ama bebeği bile taşıyacak derman yok bende hiç düzelemedim

Tatlım anlayamadığım şey, üye girişi yapmadan girersem görebiliyorum, üye girişi yapınca göremiyorum neden acaba, ben de yapmak istiyorum da
Alla alla ben gorebiliyorum canim. Mesajlarinin altinda cikmasi lazim. Yalniz telefondan girincw ben de gormuyorum. Bilgisayardan görüyorum.

Geçmiş olsum canim acil sifalar

Geçmiş olsun canım umarım ciddi bişey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…