- 1 Temmuz 2014
- 494
- 154
- 133
. Cok saol cnm dikişlerimde bişey yokmuş ama yarın kan vermeye gitcem bakalmGeçmiş olsun canım umarım ciddi bişey yoktur.
Geçmiş olsun canim yorgunluk uykusuzluk ve stres bi araya gelince de insan kendini hasta gibi hissediyor inş bi şey yoktur sen dinlenmeye calis bebis uyudugunda isi gücü birak yat uyu sen de.. Biz iyi olmazsak onlara kimse doğru düzgün bakamaz sonucta. Cok saol cnm dikişlerimde bişey yokmuş ama yarın kan vermeye gitcem bakalm
Aynen ya sanırım lohusa bunalımına onlar giriyo benim eşim bakıyo yine dinlendiriyo beni ama çoğunlukla çıldırtıyo bizdede yorgunluk var sonra al başına kavgaBekarlığımı özlüyorum bi uyurdum 12 1 e kadar şimdi nerdeeGunaydin hanimlar çoğunluk eşlerden muzdarip anlasilan:) benimki salonu mesken tuttu cami da arkasına kadar acip orda yatiyo neymiş sicakmis! Sabah da kalkmis hasta oldum ben galiba diyo çocuk gibi ilgi bekliyo.. Gel de cildirma. ya evde bebek var sen keyfine gore cami acamazsin ve hasta olamazsin diyemedim tabi:) ya sabir diyorum bolca kendimi tutmaya calisiyorum:) çok benciller coook..
Canım galiba kanszlık var bide b12 düşüklüğüde ayno şikayetleri yapıyomus ev işine falan hiç bulaşmıyorum ama benimki deliksiz uyumuyo 2 saat uyusa 40 kere uyanıyo dinlenemiyormGeçmiş olsun canim yorgunluk uykusuzluk ve stres bi araya gelince de insan kendini hasta gibi hissediyor inş bi şey yoktur sen dinlenmeye calis bebis uyudugunda isi gücü birak yat uyu sen de.. Biz iyi olmazsak onlara kimse doğru düzgün bakamaz sonucta
Al benden de o kadar.. Bekarken rahat mi batiyo noluyosa:) sinirsiz uyku ve sorumsuzluk.. ben de çok özlüyorum o gunleriAynen ya sanırım lohusa bunalımına onlar giriyo benim eşim bakıyo yine dinlendiriyo beni ama çoğunlukla çıldırtıyo bizdede yorgunluk var sonra al başına kavgaBekarlığımı özlüyorum bi uyurdum 12 1 e kadar şimdi nerdee
Anliyorum canım kirmizi et yesillik kuru uzum ve hurma tuket hem sütunu arttirir hem de kaniniCanım galiba kanszlık var bide b12 düşüklüğüde ayno şikayetleri yapıyomus ev işine falan hiç bulaşmıyorum ama benimki deliksiz uyumuyo 2 saat uyusa 40 kere uyanıyo dinlenemiyorm
canım şimdi pc den girdim de olmamış senin takvimin.Tatlım anlayamadığım şey, üye girişi yapmadan girersem görebiliyorum, üye girişi yapınca göremiyorum neden acaba, ben de yapmak istiyorum da
Çok az kalmış verirsin bence emziriyosan verirsin ben biraz rahatsızım ve verdim daha fazlasını bilinçli bişey yapmadımSelam kızlar aranıza yeni katıldım. Ben de aralık 2014 de anne oldum minik bir oğlum oldu. 18 kilo fazlayla doğuma gittim. 13 kilosunu vermiş bulunmaktayım. Ama daha fazla veremiyorum. Bu konuda tecrübelerinizi dinlemek isterim.
Ahh ahh ne geldiyse et yememem yüzünden geldi hiç yemem eti yeni yeni basladım canm bakalm ins düzelirim sarhoş gibiym vallaAnliyorum canım kirmizi et yesillik kuru uzum ve hurma tuket hem sütunu arttirir hem de kanini
Habersiz Bırakma biziKızlar ben çok kötüyüm tansiyonum düşük kafamı kaldıramıyorum sürekli başım dönüyo dikiş yerlerimde ağrıyo acile gidicem birazdan dua edin bana benim gibi olan var mı ben mi çok takıyorum ama bebeği bile taşıyacak derman yok bende hiç düzelemedim
öyle mi kaç kilo verdin ve ne kadar surede verdin. emziriyorum ben deÇok az kalmış verirsin bence emziriyosan verirsin ben biraz rahatsızım ve verdim daha fazlasını bilinçli bişey yapmadım
Hani şehirde yaşıyorsunuz çok merak ettim bu soğukta cam açılıp yatılır mı yahu donuyorum benGunaydin hanimlar çoğunluk eşlerden muzdarip anlasilan:) benimki salonu mesken tuttu cami da arkasına kadar acip orda yatiyo neymiş sicakmis! Sabah da kalkmis hasta oldum ben galiba diyo çocuk gibi ilgi bekliyo.. Gel de cildirma. ya evde bebek var sen keyfine gore cami acamazsin ve hasta olamazsin diyemedim tabi:) ya sabir diyorum bolca kendimi tutmaya calisiyorum:) çok benciller coook..
Hastaneden eve geldim 8 kilo vermiştim sonrada 1aya kalmadn 3 kilo daha verdim şimdi dahada verdim heralde tartılmadım son haftada 30 aralıkta doğum yaptm işteöyle mi kaç kilo verdin ve ne kadar surede verdin. emziriyorum ben de
Canım idrar yolu enf cok fazlaymış antibyotik yazdıHabersiz Bırakma bizi
Diyarbakır dayiz canim.. Ben de donuyorum ama gel de anlat:) bebis için evi iyi isitiyoruz esimde hararet yapiyo o da:)Hani şehirde yaşıyorsunuz çok merak ettim bu soğukta cam açılıp yatılır mı yahu donuyorum benbebişim hasta olur diye korkudan her gün havalandıramıyorum bile evi bahar helsin artııık
Benimkide biberonla cok içiyo memeden az emiyo Bilemedim bendeBebeği Emzik emen arkadaşlar ben yeni alıştırdım ama bebeğimde iştah azalması oldu önceden daha çok emiyodu sanki. Sizde de böyle bişey oldu mu
Biberonu hiç içmiyo o da ayrı bi dert kaşıkla bile içiyo Biberonu sevmediBenimkide biberonla cok içiyo memeden az emiyo Bilemedim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?