- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Sanmıyorum canım zaten bugün 3.günmüş. Ama sen yinede arada ateşini ölç bakalım inşallah bişi olmaz :)2 aylık aşımızı olduk biz çarşamba günü. 3 gün yıkamayın demişlerdi hemşireler ama bugün beril bi güzel kaka yapmış heryerine bulaşmış yıkamak zorunda kaldık. Sıkıntı olmaz değil mi
ateşi yok mışıl mışıl uyuyor şimdi teşekkür ederiim :)Sanmıyorum canım zaten bugün 3.günmüş. Ama sen yinede arada ateşini ölç bakalım inşallah bişi olmaz :)
Çok sevindim canım. Arada kontrol edersin işte. Bizde önümüzdeki hafta olucaz 2.ay aşısını umarım kolay atlatırızateşi yok mışıl mışıl uyuyor şimdi teşekkür ederiim :)
Yalnız değilsin canım.. Birden beri uyutmaya calisiyorum onbeş dk uyuyup geri uyanıyor yaaauyku yok tıngır mıngır beşik sallıyorum bir saattir
Canım bendeki cam biberon anne göğüs uçlu aldım içiyo inş seninkide alırBenimkide biberonla cok içiyo memeden az emiyo Bilemedim bende
Mucize gibi bi damla bence :) tabii arada yine kolik krizlerimiz tutuyor ama en azından gazını kolay bi masajla çıkarabiliyorum ve infacol sayesinde hergün kaka yapmaya başladı :)
Canım ben dalin pudra kullanıyorum. 2-3 günde bi sürüyorum kızarmıyor artık. Pislikler içinde banyo yaptırırken incecik bi lifle siliyorum.Arkadaslar bebeğimin boyun katlari hep pisik oluyor kipkirmizi ya krem hametan krem suruyorum biraz geçiyor ama hep pisik ne yapmam lazim bi de çok kusuyo kendi üstüne benim üstüme koltuklar yatagimiza hep kusuyo reflusu var galiba ya az önce de kakasinda acik pembe renk balgamsi şeyler gördüm neden olabilir
Hangi gün aşınız biz çarşamba gidicez canım
Kasim annelerinde bu gibi seyler yasayanlar var. Dr.lar hep sut alerjisi olabilir bi sure sut ve sut urunleri iceren seyler yemeyin demis. Bi dene istersenArkadaslar bebeğimin boyun katlari hep pisik oluyor kipkirmizi ya krem hametan krem suruyorum biraz geçiyor ama hep pisik ne yapmam lazim bi de çok kusuyo kendi üstüne benim üstüme koltuklar yatagimiza hep kusuyo reflusu var galiba ya az önce de kakasinda acik pembe renk balgamsi şeyler gördüm neden olabilir
Cok sevindim canimm ise yaradigina bizimde arada msjla gecio okadar da olsun artikMucize gibi bi damla bence :) tabii arada yine kolik krizlerimiz tutuyor ama en azından gazını kolay bi masajla çıkarabiliyorum ve infacol sayesinde hergün kaka yapmaya başladı :)
Cuma gunu bizimde Allah yardimcimz olsunHangi gün aşınız biz çarşamba gidicez canım
Ne kadarlik bebeginiz cok emdigi icinde kusuyor olabilir. Bide 3 aylik falansa olabilio bazi bebeklerde reflu olsa oncedende kusardi die dusunuorm. Kustugu icin boynuna akiorsa kusmugu orada ondan pisik oluordr kustktan sonra bogazini iice kurulayin bepanten suruyorm ben arada piserseArkadaslar bebeğimin boyun katlari hep pisik oluyor kipkirmizi ya krem hametan krem suruyorum biraz geçiyor ama hep pisik ne yapmam lazim bi de çok kusuyo kendi üstüne benim üstüme koltuklar yatagimiza hep kusuyo reflusu var galiba ya az önce de kakasinda acik pembe renk balgamsi şeyler gördüm neden olabilir
Bu kadarına bile razıyım. İnşallah bir an önce kurtuluruz bu gaz derdinden tamamenCok sevindim canimm ise yaradigina bizimde arada msjla gecio okadar da olsun artik
Canım palliativ pisik kremi çok güzel onu öneririm palliativ pisik kremi Infacol gaz damlasi otri bebe burun aspiratoru benim kurtaricilarimArkadaslar bebeğimin boyun katlari hep pisik oluyor kipkirmizi ya krem hametan krem suruyorum biraz geçiyor ama hep pisik ne yapmam lazim bi de çok kusuyo kendi üstüne benim üstüme koltuklar yatagimiza hep kusuyo reflusu var galiba ya az önce de kakasinda acik pembe renk balgamsi şeyler gördüm neden olabilir
Bizim doktorumuz kakasında sümüksü şeyler görürsen hemen getir demişti, yazini görünce aklıma geldi, istersen bir doktoruna sor, için rahat etsin.Arkadaslar bebeğimin boyun katlari hep pisik oluyor kipkirmizi ya krem hametan krem suruyorum biraz geçiyor ama hep pisik ne yapmam lazim bi de çok kusuyo kendi üstüne benim üstüme koltuklar yatagimiza hep kusuyo reflusu var galiba ya az önce de kakasinda acik pembe renk balgamsi şeyler gördüm neden olabilir
Issız adaya düşsen yanına alacağın 3 şey bunlar olur eminimCanım palliativ pisik kremi çok güzel onu öneririm palliativ pisik kremi Infacol gaz damlasi otri bebe burun aspiratoru benim kurtaricilarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?