2014 Aralık Anneleri

2 aylık aşımızı olduk biz çarşamba günü. 3 gün yıkamayın demişlerdi hemşireler ama bugün beril bi güzel kaka yapmış heryerine bulaşmış yıkamak zorunda kaldık. Sıkıntı olmaz değil mi

Sanmıyorum canım zaten bugün 3.günmüş. Ama sen yinede arada ateşini ölç bakalım inşallah bişi olmaz :)

Arkadaslar bebeğimin boyun katlari hep pisik oluyor kipkirmizi ya krem hametan krem suruyorum biraz geçiyor ama hep pisik ne yapmam lazim bi de çok kusuyo kendi üstüne benim üstüme koltuklar yatagimiza hep kusuyo reflusu var galiba ya az önce de kakasinda acik pembe renk balgamsi şeyler gördüm neden olabilir

Canım ben dalin pudra kullanıyorum. 2-3 günde bi sürüyorum kızarmıyor artık. Pislikler içinde banyo yaptırırken incecik bi lifle siliyorum.

Kasim annelerinde bu gibi seyler yasayanlar var. Dr.lar hep sut alerjisi olabilir bi sure sut ve sut urunleri iceren seyler yemeyin demis. Bi dene istersen

Ne kadarlik bebeginiz cok emdigi icinde kusuyor olabilir. Bide 3 aylik falansa olabilio bazi bebeklerde reflu olsa oncedende kusardi die dusunuorm. Kustugu icin boynuna akiorsa kusmugu orada ondan pisik oluordr kustktan sonra bogazini iice kurulayin bepanten suruyorm ben arada piserse

Canım palliativ pisik kremi çok güzel onu öneririm palliativ pisik kremi Infacol gaz damlasi otri bebe burun aspiratoru benim kurtaricilarim

Bizim doktorumuz kakasında sümüksü şeyler görürsen hemen getir demişti, yazini görünce aklıma geldi, istersen bir doktoruna sor, için rahat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…