2014 Aralık Anneleri

Kızlar herkes iyidir ben pek takilamiyorum buraua arada girip okuyorum sadece bizim bebegimizdede böyle bişey olmuştu doktoruna sorduk gerçekten iyi bi dr.dur. bebeğe çok sıcak basmissiniz sizin hataniz dedi biliyorum havalar çok soğuk ama evi iyi isitiyosaniz üzerini cok basmayin bizde kakadan geliyo sanmıştık ama cisten geliyomuşş artik cok basmıyorum üstüne bi kat fazla giydiriyorum iyi bakimnbebislerede kendinizede..

balgama çare bulan var mı diye sormuştum ama kimseden cevap gelmemiş, demek kimsenin fikri yok
peki akşam olunca başlayan huzursuzluk ve ağlamalara çözüm bulan ya da sebebini bilen var mı

balgama çare bulan var mı diye sormuştum ama kimseden cevap gelmemiş, demek kimsenin fikri yok
peki akşam olunca başlayan huzursuzluk ve ağlamalara çözüm bulan ya da sebebini bilen var mı
Maalesef akşam başlayan huzursuzluğun bi çaresi yok kendiliğinden geçmesini bekliyorum bende sadece ılık duş aldırınca rahatlıypr biraz o da bikaç saat. Ama balgamla ilgili bi fikrim yok canım.

Cnm banyo yaptirdiktan sonra katli yerlerini mutlaka bi tulbent ile kurula. Islak kalinca pisik yapiyo. Boyunlari,koltuk altlari bide kasiklarini mutlaka kurula. Bide pisik icin sudocrem kullaniyorum. Cok iyi geliyorm kizarikligi hemen aliyor

Benim kızımın akşam huzursuzluk ve ağlama nedeni gaz ona infacol kullandım baya iyi geldi. Bir de kucağıma alıyorum yumuşak tonla konuşuyorum nini söylüyorum olmadı üstünü çıkarıyorum bezlemeden biraz duruyo sakinliyor

Ya benimkide altı açık olunca zevkten bayılıyor üşüyecek diye korkuyorum. Bazen diyorum ki tam yaz çocuğu olmalıymış

anladım arkadaşım çok teşekkür ederim, deneyeceğim inşallah
gaz için ilaç kullanıyorum ama her zaman değil çok ağlarsa veriyorum biogaia

Maalesef akşam başlayan huzursuzluğun bi çaresi yok kendiliğinden geçmesini bekliyorum bende sadece ılık duş aldırınca rahatlıypr biraz o da bikaç saat. Ama balgamla ilgili bi fikrim yok canım.
kaç günde bir yıkıyorsun bebeği canım, bizimki banyo yapınca sürekli kusuyor
üşümemesi için azami gayret gösteriyoruz ama anlamadım doğrusu
o yüzden çok sık yıkayamıyorum

Kızlar dün mercimek çorbası içtim içmez olaydım oğlumla sabaha kadar perişan olduk ne kadar gaz yapıyomus sizlerde yanılıp yemeyin sakın

anladım arkadaşım çok teşekkür ederim, deneyeceğim inşallah
gaz için ilaç kullanıyorum ama her zaman değil çok ağlarsa veriyorum biogaia
Ben de çok ağladığı zaman veriyodum doktor çok yanlış yaptığımı söyledi. Devamlı verceksin ki çocuk düzene girsin saatini geçirmiceksin dedi. Öyle yaptım çok şükür daha iyiyiz en azından gazını rahatlıkla çıkarabiliyor gaz için ağlamıyo. Akşam ağlamaları için de çok sarılmaya başladım gündüz zaten beraber uyuyoruz kokumu aldıkça sakinledi bir de akşam üstü uykusuz kalmasın eğer 7 8 gibi biraz uyumazsa akşam çok fazla ağlıyo bunu farkettim. Bikaç gündür bunları uyguluyorum ağlayınca başını okşayıp sarılıyorum karanlık bi odada gerçekten susuyo ve uyuyo ben de şaşırdım kızlar siz de bi deneyin her çocuk bir olmaz ama denemekte fayda var

Ya benimkide altı açık olunca zevkten bayılıyor üşüyecek diye korkuyorum. Bazen diyorum ki tam yaz çocuğu olmalıymış
Aynen bizim Kız da ağlarken altını açıyorum gülmeye başlıyo ama uzun süreli bi çözüm olmuyo tabi kapatınca kaldığı yerden devam ediyor ağlamasına

kaç günde bir yıkıyorsun bebeği canım, bizimki banyo yapınca sürekli kusuyor
üşümemesi için azami gayret gösteriyoruz ama anlamadım doğrusu
o yüzden çok sık yıkayamıyorum
Gün aşırı yıkamaya özen gösteriyorum ama tabii hava durumunada dikkat ediyorum çünkü benimkide üşütünce çok gazı oluyor

Kızlar bebişlerinizin çıngırak dönence vs tarzı oyuncakları var mı? bu tarz oyuncaklar bebeğimi oyalar mı sizce?

Kızlar bebişlerinizin çıngırak dönence vs tarzı oyuncakları var mı? bu tarz oyuncaklar bebeğimi oyalar mı sizce?
Ben eşime söyleye söyleye bi çıngırak aldırdım çok işe yaradı. Ağladığı zaman oyalamak için iyi oluyo ama normal dururken pek kullanmıyorum

Merhaba.benim oğlum 64 günlük çıngırak pek ilgisini çekmedi ancak donenceyi sevdi sanırım.tabi gününe gore değişmekle beraber beşikte donenceyle 20 dk ya kadar oyalanabiliyor.sürekli calistirmiyorum dönme kismini, oyuncakları na bakaraknda oyalaniyor yani.
Bende birsey sormakmistiyordum.sling alipı ..kullanan var mi acaba daha.once bir arkadaş sipariş verdiğini soylemisti ama bulamadim ismini.

Ben wrap sling aldım dışarı hiç çıkmadım evde kullanıyorum özellikle ev işi yaparken çok iyi oldu. Bebeğim de sevdi ama çok uzun süre durmak istemiyo uyuduğunda da rahat edemedi bir de zaten belim rahatsız bir saatten fazla taşıyamıyorun henüz 5 kg olmamıza rağmen
Bende çok istiyorum bi tane alıp denemek lazım. Canım bi de bebeğin ne kadarlık
Bebeğim 56 günlük bir haftadır falan kullanıyorum çıngırak keşke daha önce alsaymışım boşuna ağlamazdı bebeğm belki

Doğduğun beri dönenceyi açıyorum müzikli dinliyor Gülüyor son uç haftadır cok farkında dönencenin ve en Güzeli en az 20 dk oyalıyor yavrumu çıngırak sevmiyor ama pe
bwn kullanıyorum memnunum

Bebegi huzursuz agkayan anneler bebekleriniz kolik. lutfen arsstirin ve. kolik bebege. yapilmasi gerekenleri yapin. ben arastirarak vr uygulayarsk koligi biturdim. doktorum bile sasirdi. suan yazamiyorum sadece arastirmanizi tavsiye edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…