2014 Aralık Anneleri

kızlar nasilsiniz annelik nasil gidiyo, her geçen daha da güzellesiyo bu bidiklar yaaa demii gaz sorunu olan arkadaslarim Allah kolaylik versin cok zor.benumki kakasini yapmak icin 1kez zorlandi ama nasil agladi yavrum.cok canlari yaniyo.kizlar bebislerinizin aylarina göre yapmasi gerekenler neler biliyomusunuz.yada gelisim icin özel yapmamiz gerekenler.varsa denk gelen paylassin lütfen.bide normal dogum yapan arkadaslarim nasilsiniz.benim herseyim düzeldide bi idrar yollarimda garip bi his vardi devam ediyo,hassasiyet mi desem, hissizlik mi bilemedim.böyle durumda olan var mi, ha şoyle diyim sonda takmıslar da sonra agri yapmis gibi olabilir,denisik bi his yanni

Canım bendede var ama idrar yolu enf olmuşum hiç düzelemedim ben daha bebişten bişey anlamıyorum

Bende 26 aralikta epidural normal dogum yaptim.bizimkide cok gazliydi.arkadasim bi ilac onerdi simdi daha iyiyiz.havalar iyi olunca goruselim.cigdeme cok slm soylee.

Bebegi huzursuz agkayan anneler bebekleriniz kolik. lutfen arsstirin ve. kolik bebege. yapilmasi gerekenleri yapin. ben arastirarak vr uygulayarsk koligi biturdim. doktorum bile sasirdi. suan yazamiyorum sadece arastirmanizi tavsiye edebilirim.
Bnm bebek akşamları ağlıyordu emzik verdim şimdi yok oldu. Ve emziği de şimdi uyuyacağım istiyor

Ben siparis verdim ama iki günde geri gönderdim hem pratik değil hemde kızım durmuyor onda rahat etmedi sıkıldı. Kıyafetin kalın falan olmayacak baya terletiyo

Bizim doktorumuz kakasında sümüksü şeyler görürsen hemen getir demişti, yazini görünce aklıma geldi, istersen bir doktoruna sor, için rahat etsin.
Bak böyle dedin korkuttun beni benim kızım kusarken çökelek gibi kusuyor bazen kakasıda öyle oluyor bazen potur potur böyle kakasıda kusmuğu gibi oluyor bazen tedirgin oldum şimdi

Bak böyle dedin korkuttun beni benim kızım kusarken çökelek gibi kusuyor bazen kakasıda öyle oluyor bazen potur potur böyle kakasıda kusmuğu gibi oluyor bazen tedirgin oldum şimdi
Çökelek gibi kusması iyi bişey canım sindirilmiş süt o çökelek gibi olan

Çökelek gibi kusması iyi bişey canım sindirilmiş süt o çökelek gibi olan
Canım bazen kakasıda öyle oluyor böyle potur potur oda çokelek gibi oluyor ben takmadım valla öyle kusuyorsa arada böyle kaka yapmasıda normaldır diye duşundum

Canım bazen kakasıda öyle oluyor böyle potur potur oda çokelek gibi oluyor ben takmadım valla öyle kusuyorsa arada böyle kaka yapmasıda normaldır diye duşundum
Canım benimkinin kakasındada oluyor parça parça ama hiç ciddiye almadım ben. Kakasının rengi sarı gibi oluyor sadece ona dikkat ediyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…