- 9 Ekim 2014
- 1.145
- 368
- 83
Canım bendede var ama idrar yolu enf olmuşum hiç düzelemedim ben daha bebişten bişey anlamıyorumkızlar nasilsiniz annelik nasil gidiyo, her geçen daha da güzellesiyo bu bidiklar yaaa demiigaz sorunu olan arkadaslarim Allah kolaylik versin cok zor.benumki kakasini yapmak icin 1kez zorlandi ama nasil agladi yavrum.cok canlari yaniyo.kizlar bebislerinizin aylarina göre yapmasi gerekenler neler biliyomusunuz.yada gelisim icin özel yapmamiz gerekenler.varsa denk gelen paylassin lütfen.bide normal dogum yapan arkadaslarim nasilsiniz.benim herseyim düzeldide bi idrar yollarimda garip bi his vardi devam ediyo,hassasiyet mi desem, hissizlik mi bilemedim.böyle durumda olan var mi, ha şoyle diyim sonda takmıslar da sonra agri yapmis gibi olabilir,denisik bi his yanni
Ben o kadar sık yıkamıyorum çok korkuyorumGün aşırı yıkamaya özen gösteriyorum ama tabii hava durumunada dikkat ediyorum çünkü benimkide üşütünce çok gazı oluyor
Bende 26 aralikta epidural normal dogum yaptim.bizimkide cok gazliydi.arkadasim bi ilac onerdi simdi daha iyiyiz.havalar iyi olunca goruselim.cigdeme cok slm soylee.Iyiyiz çok şükür. 23 Aralık'ta Normal doğumla kavuştum Aslan parçamaÇiğdem de iyi görüşüyoruz whatsup tan. O da uğraşıyor gazmanıyla . Dün bi bebek gördüm oğlumla 3 hafta araları var nasıl kibar gaz çıkarıyor. Utandım valla bizimkinin gazını Komşular duyuyordur herhalde
40ı çıkana kadar bir hafta yıkamadığım bbile oluyordu çok korkuyordum banyo yaptırmaya ama banyodan sonra çok rahatladığını görünce sık yıkamaya başladık.Ben o kadar sık yıkamıyorum çok korkuyorum
Bnm bebek akşamları ağlıyordu emzik verdim şimdi yok oldu. Ve emziği de şimdi uyuyacağım istiyorBebegi huzursuz agkayan anneler bebekleriniz kolik. lutfen arsstirin ve. kolik bebege. yapilmasi gerekenleri yapin. ben arastirarak vr uygulayarsk koligi biturdim. doktorum bile sasirdi. suan yazamiyorum sadece arastirmanizi tavsiye edebilirim.
Bi ben alıştıramadım şu emziğe denemediğim şey kalmadı yok almıyor :'(Bnm bebek akşamları ağlıyordu emzik verdim şimdi yok oldu. Ve emziği de şimdi uyuyacağım istiyor
Ben siparis verdim ama iki günde geri gönderdim hem pratik değil hemde kızım durmuyor onda rahat etmedi sıkıldı. Kıyafetin kalın falan olmayacak baya terletiyoMerhaba.benim oğlum 64 günlük çıngırak pek ilgisini çekmedi ancak donenceyi sevdi sanırım.tabi gününe gore değişmekle beraber beşikte donenceyle 20 dk ya kadar oyalanabiliyor.sürekli calistirmiyorum dönme kismini, oyuncakları na bakaraknda oyalaniyor yani.
Bende birsey sormakmistiyordum.sling alipı ..kullanan var mi acaba daha.once bir arkadaş sipariş verdiğini soylemisti ama bulamadim ismini.
Olamadık aşı haftaya kaldı
Bak böyle dedin korkuttun beni benim kızım kusarken çökelek gibi kusuyor bazen kakasıda öyle oluyor bazen potur potur böyle kakasıda kusmuğu gibi oluyor bazen tedirgin oldum şimdiBizim doktorumuz kakasında sümüksü şeyler görürsen hemen getir demişti, yazini görünce aklıma geldi, istersen bir doktoruna sor, için rahat etsin.
Çökelek gibi kusması iyi bişey canım sindirilmiş süt o çökelek gibi olanBak böyle dedin korkuttun beni benim kızım kusarken çökelek gibi kusuyor bazen kakasıda öyle oluyor bazen potur potur böyle kakasıda kusmuğu gibi oluyor bazen tedirgin oldum şimdi
Canım sağlık ocağından aradılar gelmiş aşı. Yapım aşaması gayet iyi geçti :) inşallah ateş olmaz bakalım. Bi omzundan 2tanede bacağından yaptılar
Canım bazen kakasıda öyle oluyor böyle potur potur oda çokelek gibi oluyor ben takmadım valla öyle kusuyorsa arada böyle kaka yapmasıda normaldır diye duşundumÇökelek gibi kusması iyi bişey canım sindirilmiş süt o çökelek gibi olan
Verem aşısımı o ne ağlamıştır ya 3 taneCanım sağlık ocağından aradılar gelmiş aşı. Yapım aşaması gayet iyi geçti :) inşallah ateş olmaz bakalım. Bi omzundan 2tanede bacağından yaptılar
Canım benimkinin kakasındada oluyor parça parça ama hiç ciddiye almadım ben. Kakasının rengi sarı gibi oluyor sadece ona dikkat ediyorum ben..Canım bazen kakasıda öyle oluyor böyle potur potur oda çokelek gibi oluyor ben takmadım valla öyle kusuyorsa arada böyle kaka yapmasıda normaldır diye duşundum
Evet canım verem aşısı yakıyormuş sanırım o aşı o yüzden ağlıyorlarmışVerem aşısımı o ne ağlamıştır ya 3 tane
Canım gecmış olsun bızde salı günü gitcez aşıya cok korkuyorumEvet canım verem aşısı yakıyormuş sanırım o aşı o yüzden ağlıyorlarmışkolik olduğu için ağlamasına alışkınım zaten ama ateşten çok korkuyorum
Huysuzlaştı biraz çok uykusu var kucağımda uyuyor bıraktığım an ağlıyor hemenCanım gecmış olsun bızde salı günü gitcez aşıya cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?