2014 Aralık Anneleri

Evet canım verem aşısı yakıyormuş sanırım o aşı o yüzden ağlıyorlarmış kolik olduğu için ağlamasına alışkınım zaten ama ateşten çok korkuyorum
Bende önümüzdeki cuma gidicem hemşire getirmeden bir gün önce banyo yaptır 3-4 gün yaptırmayacaksın dedi inşallah ateş falan olmaz canım iyi olur bebeğin devamlımı ağlıyor bebeğin kolikten

ablan ne yapti da geçti canim ya ben çatlaklara çözüm yok diye biliyordum sadece renkleri aciliyomus eğer geçiyorsa bende sureyim birşeyler ya
Canim once avonun catlak kremini kullandi sonrada kantoron yagini kullandi cok memnun kaldi cok derin olanlar beyazladi yeni catlayan hafif olanlar tamqmen gecti denemende fayda var hic bisey yapmamaktan iydir bu arada cevap gec oldu kusura bakma bebisten ancak gurdim

Evet canım verem aşısı yakıyormuş sanırım o aşı o yüzden ağlıyorlarmış kolik olduğu için ağlamasına alışkınım zaten ama ateşten çok korkuyorum
Canim ateşten korkmana gerek yok aşidan sonra ateş olmazsa kork çünkü ateş vücudun mikroplarla savasmasi sonucu cikiyor yani aşi tutmuş demek.. Ayrıca 38.2 den sonra ateş yuksek oluyor o dereceye kadar panik olma parol calpol varsa bir cay kasigi verebilirsin 6 saatte bir üstünü soy tek kata dusur ama usutmemeye dikkat et biraz halsiz ve huzursuz oluyor bebisler uç gün sürüyor zaten.. Geçmiş olsun:)

Tek kat kıyafetle duruyor canım şimdilik normal herşey allah a şükür :)

Bende önümüzdeki cuma gidicem hemşire getirmeden bir gün önce banyo yaptır 3-4 gün yaptırmayacaksın dedi inşallah ateş falan olmaz canım iyi olur bebeğin devamlımı ağlıyor bebeğin kolikten
Her zaman değil canım ama bazen birden başlıyor ağlamaya saatlerce bile sürebiliyor

Bak böyle dedin korkuttun beni benim kızım kusarken çökelek gibi kusuyor bazen kakasıda öyle oluyor bazen potur potur böyle kakasıda kusmuğu gibi oluyor bazen tedirgin oldum şimdi
Ben sümüksü seyler demistim canim yani yapis yapis sümük gibi, çökelek kivami onunla aynı degil ki , birde dedigim gibi doktorumuz söyledi bende paylasmak istedim

Hadi ya bu kolikte neymiş böyle ya mahvediyor çocukları kaç ay surermiş boyle
3 ayda biter diyorlar. Geçen gün misafirim geldi tam 3.5 ay plunca bitti dedi. Hangi doktora götürürsek hepsi ne kadar gazlı çocuk diyor inşallah geçicek bu günler öyle böyle 2 aylık olduk :) senin bebeğinde mi kolik canım

ALLAH ıma çok şukur yok canım bizde oyle bişey saatlerce ağlamaları falan meme çok istiyor sadece hep ağzında kalsın istiyor

ALLAH ıma çok şukur yok canım bizde oyle bişey saatlerce ağlamaları falan meme çok istiyor sadece hep ağzında kalsın istiyor
Maşallah canım. Benimkide sürekli emmek istiyor emzik almıyor bi türlü. Dün doktora sordum artık seni emzik olarak kullanıyor dedi

Maşallah canım. Benimkide sürekli emmek istiyor emzik almıyor bi türlü. Dün doktora sordum artık seni emzik olarak kullanıyor dedi
Benimki bazen tutuyor bazen midesi bulanır gibi yuzunu ekşitiyor diliyle itiyor istemiyor valla uyanıkken hep istiyor hiç iş yapamıyorum ya seninki kız mı erkek mi valla uyumak için kullanıyorlar bence bizi

Benimki bazen tutuyor bazen midesi bulanır gibi yuzunu ekşitiyor diliyle itiyor istemiyor valla uyanıkken hep istiyor hiç iş yapamıyorum ya seninki kız mı erkek mi valla uyumak için kullanıyorlar bence bizi
erkek canım. Bazen eşimin kolunu bile emiyor bi tek emzik almıyor beyefendi ben artık iş yapmaktan geçtim. Doğru düzgün bi dinlenebilsem o da yetecek bana. Bazen emzirirken kolumda tutmaya bile gücüm kalmıyor zaten kendim çok zayıfım kilo alamıyorum bi türlü senin ki kızdı sanırım dimi

ALLAH bağışlasın evet kız canım benimkide yanağına bile bişey değse ağzını açıyor arıyo zor vallahi diyorum ben anneme 3 kardeşiz 1 yaş fark var aramızda nasıl bakmış diyorum keşke bende zayıflaya bilsem doğumdan sonra şiş gibiyim hala hiç inmemiş gibi karnım off moralim bozuldu şimdi

Canım bendede var ama idrar yolu enf olmuşum hiç düzelemedim ben daha bebişten bişey anlamıyorum
gecmis olsun canim ya.desene bende olmusum ozaman.tamamen eskiye dönemedik bi Allah şifa versin bian öncee insallah..herkese hayirli cumalarr kizlar.Allah dualarimizi kabul etsin insallah
tüm.bebisleri korusun

Canım karın bendede kaldı ne yazık ki ama biçimsiz durduğu için istemiyorum. Kendim dal gibiyim ama karın var sen sezeryan mı oldun normal mi

:) canım benimki de bi türlü emzik almayanlardan. 3 aylık oldu hiç alışamadı. başlarda bi kaç defa almıştı ama bu sefer de emzik düşünce yaygarayı basıyordu. ben de artık alsın diye uğraşmıorum. bu arada benim kızım da eşimin burnunu emiyordu bi kere benim yanlarıma sık sık yapışır emer. aynen dediğin gibi emzik hariç her şeyi emmek istiyor.hatta birdefa iki eliyle benim elimi yakalamaya çalışıp emmek istemişti o anı hiç ama hiç unutamıyorum.

Kıyafetlerini elimizi yüzümüzü emmediği bişey yok artık bende bıraktım uğraşmıyorum evde 5 tane emzik oldu denemediğim şey kalmadı sağlık olsun bizde emziksiz büyütürüz :)

Kıyafetlerini elimizi yüzümüzü emmediği bişey yok artık bende bıraktım uğraşmıyorum evde 5 tane emzik oldu denemediğim şey kalmadı sağlık olsun bizde emziksiz büyütürüz :)
Kızlar bence bebekleriniz Emzik almaya baya niyetli görünüyor. Bence bu fırsatı kaçırmayın özellikle koliği varsa emzik gerçekten çok işe yarıyor. Size tavsiyem Açken verin emziği ve meme gibi içine içine çekene kadar bırakmayın tutun elinizle. Ben böyle alıştırdım gerçi hala vermesem istemiyo ama cidden çok işe yaradı onun sayesinde göğüslerim dinleniyo süt birikiyo. Emziği verip mutfakta iş yaptığım bile oluyo bence yılmayın ben bir hafta uğraştım sonunda aldı şimdi iki aylığız On gün falan oldu işte uğraşmay. başlayalı Bir de sakın ucuna birşey sürmeyin derim ben

Anne sütü sürün daha kolay tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…