Çok normal istememe rağmen 40+5 te sezeryan oldum sanki hiç doğum yapmamış gibiyim üzülüyorum valla ya sezeryan olduğu için mi böyle bilmiyorum senin ki normal mi sezeryqn mıCanım karın bendede kaldı ne yazık ki ama biçimsiz durduğu için istemiyorum. Kendim dal gibiyim ama karın varsen sezeryan mı oldun normal mi
Normal doğum oldu canım ama benimde kaldı göbek. Bence normalle sezeryanla alakası yok göbeğinÇok normal istememe rağmen 40+5 te sezeryan oldum sanki hiç doğum yapmamış gibiyim üzülüyorum valla ya sezeryan olduğu için mi böyle bilmiyorum senin ki normal mi sezeryqn mı
20 gündür uğraşıyorum ben yarım saatten fazla tutuyorum elimde ama tükürüyor sürekli midesi bulanıyor sanırımKızlar bence bebekleriniz Emzik almaya baya niyetli görünüyor. Bence bu fırsatı kaçırmayın özellikle koliği varsa emzik gerçekten çok işe yarıyor. Size tavsiyem Açken verin emziği ve meme gibi içine içine çekene kadar bırakmayın tutun elinizle. Ben böyle alıştırdım gerçi hala vermesem istemiyo ama cidden çok işe yaradı onun sayesinde göğüslerim dinleniyo süt birikiyo. Emziği verip mutfakta iş yaptığım bile oluyo bence yılmayın ben bir hafta uğraştım sonunda aldı şimdi iki aylığız On gün falan oldu işte uğraşmay. başlayalı Bir de sakın ucuna birşey sürmeyin derim ben
Aynen sağlıklı doğdular ya önemli olanda o inşallah bizde kurtuluruz gobeklerden benimki maşallah zaten şiş gibi her yerim bacaklarım falan pantolonlarım olmuyor alışverişe giddicem yarınNormal doğum oldu canım ama benimde kaldı göbek. Bence normalle sezeryanla alakası yok göbeğinsağlıklı bi şekilde kucağımıza aldık ya ne farkeder sezeryan yada normal
Canım bi de daha adet olmuyoruz ya ondanda şişkinlik olabilir diye düşünüyorumAynen sağlıklı doğdular ya önemli olanda o inşallah bizde kurtuluruz gobeklerden benimki maşallah zaten şiş gibi her yerim bacaklarım falan pantolonlarım olmuyor alışverişe giddicem yarın
Doğru diyorsun daha olmadım bakalım uzun sure olmayanlar varmışCanım bi de daha adet olmuyoruz ya ondanda şişkinlik olabilir diye düşünüyorum
Bn de de açılma olmayınca mecbur sezeryan oldum. Ama içim rahat. Mecbur olduğundan.Çok normal istememe rağmen 40+5 te sezeryan oldum sanki hiç doğum yapmamış gibiyim üzülüyorum valla ya sezeryan olduğu için mi böyle bilmiyorum senin ki normal mi sezeryqn mı
Benimde açılmam olmadı bebeğim aşağı inmedi sancılarım olmadı her gittiğimde doktor doğurmaya niyetin yok herhalde diyorduBn de de açılma olmayınca mecbur sezeryan oldum. Ama içim rahat. Mecbur olduğundan.
Sutun mu çok ondanmı şiş goğuslerinBebeğimle 2. Ayımız. Ama göğsüm büyüdü. Çok rahatsız oluyorum. Ağırlaştı. Bu rahatsızlığı azaltmak için ne yapabiliriz. Bunun için göğsümü sürekli pompayla sanıyordum ama o da işe yaramadı. Anlık rahatlıyorum. Sonra gene ağırlaşıyor. 85 sütyen giyerken şimdi 95 anca oluyor.
Canım benim bebeğim 40 ı yeni çıktığında resmen grip geçirdi Öksürük burun tıkanıklığı ve balgam vardı de sadece burun için deniz suyundan fısfıs verdi Öksürük için zaten bişi verilmiyor bebeklere ..öksürdükçe içim parçalanırdı balgam azından çıkaramazdı bebek balgamı zaten köpüklü kaygan Şeffaf oluyo bazılarına yanlış gelebilir tavsiye ettiğimdende değil ben emziğin ucunu biraz Balâ batırıp verdim ozaman fazla öksürmüyodu balgamı Ağzına kadar getirincede temiz ağız bezini sivriltip Ağzının içine koyup temizliyodum o şekilde alıyodum başka atamıyor dubalgama çare bulan var mı diye sormuştum ama kimseden cevap gelmemiş, demek kimsenin fikri yok
peki akşam olunca başlayan huzursuzluk ve ağlamalara çözüm bulan ya da sebebini bilen var mı
Bnm sancım çok fenaydı sancıyla aşağıda indi ama açılmam 5 cmBenimde açılmam olmadı bebeğim aşağı inmedi sancılarım olmadı her gittiğimde doktor doğurmaya niyetin yok herhalde diyordu
Süt var ama sağlam da bir işe yaramıyor kısa süre sonra büyüyor ağırlaşıyorSutun mu çok ondanmı şiş goğuslerin
Benim hiç yoktu doktorum 1 cm bile olsaydı sen istiyorsun diye suni sancıya bağlardım ama açılmam hiç yok dedi ertesi gunu sezeryana gittim oda zor ama ya öncesi ve sonrasıBnm sancım çok fenaydı sancıyla aşağıda indi ama açılmam 5 cm
Ah canım ya eşinden falan yardım istesen zor ya benimkide huysuzluk yapıyor bazen inanki gece uykularına zor alıştırdım benimkide öyle saatlerce uyumadıgı zaman sinirlerim bozuluyordu ağlıyordum uyumuyor diye10 saattir uyumayan bi bebek, kucakta tutmaktan ağrıyan bi bel ve uykusuzluktan kapanan gözler
Bu gece benim de bebeğim çok ağladı öyle çığlık atarak ağlıyodu ki hiçbişey çare,olmadı bu sefer. bir de kucağımdan bırakmaya yeltendiğim anda yere düşüyomuş gibi çırpınıyodu tutunmaya çalışıyodu. Hiç anlamadım niye böyle oldu. Sabaha kadar durup durup ağladı ve emmek istemedi beni neyseki çok şükür şimdi normale döndü ve uyudu ama hala kucağımdan inmek istemiyo sıkı sıkı sarılarak uyudu10 saattir uyumayan bi bebek, kucakta tutmaktan ağrıyan bi bel ve uykusuzluktan kapanan gözler
Valla çektiğim o sancıyla göre sezeryan daha iyiymişBenim hiç yoktu doktorum 1 cm bile olsaydı sen istiyorsun diye suni sancıya bağlardım ama açılmam hiç yok dedi ertesi gunu sezeryana gittim oda zor ama ya öncesi ve sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?