2014 Aralık Anneleri

Mrb kızlar içinizde otomatik sallanan beşik kullanan var mı ? Varsa memnun musunuz? Lütfen bu konuda bana yardımcı olurmusunuz. Almak istiyorum fakat işe yararmı emin değilim.Hatta kraftın aynı zamanda mama sandalyesi olanı düşünüyoruz fakat çok ağır taşınmasıda bir okadar zor gibi sanki.ha birde çok yer kaplıyor.eğer farklı bir alternatif varsa önerilere açığım.

Ah canım ya eşinden falan yardım istesen zor ya benimkide huysuzluk yapıyor bazen inanki gece uykularına zor alıştırdım benimkide öyle saatlerce uyumadıgı zaman sinirlerim bozuluyordu ağlıyordum uyumuyor diye
Zaten o da yardımcı olmasa ne yapardım bilmiyorum çok zor sakinleştirdik.. Bitsin artık bu kolik derdi

Valla ben normalin acısını bilmiyorum ama sezeryandan sonra karnıma bastırmaları çok canımı yaktı ebenin elini tuttum canım çok yanıyor ne olur yapma diye oda can yakıcı yani ayağa kalkmak falan hiç canım yanmadı ama o çok kotuydu hatta hastaneden çıkarken kıza seni hiç unutmayacağım dedim

Benim hiç yoktu doktorum 1 cm bile olsaydı sen istiyorsun diye suni sancıya bağlardım ama açılmam hiç yok dedi ertesi gunu sezeryana gittim oda zor ama ya öncesi ve sonrası
Kızlar benimde sancım ve acılmam yoktu devlette yaptım once sancı baslatıcı serum verdiler sancım az basladı ama yine açılmam olmadı rahime bi ilac koydular sonra 7 saat içinde doğurdum ama dikişim çoktu

Allah yar
10 saattir uyumayan bi bebek, kucakta tutmaktan ağrıyan bi bel ve uykusuzluktan kapanan gözler
Allah yardımcın olsun canım bende doğumu kaldıramaısım vucut cok yorulmus doktor dinlen dedi annem baktı gece sütümü sağdım sabaha kadar deliksiz uyudum 3 gün çok şükür iyiym braz dha

Allah yar
Allah yardımcın olsun canım bende doğumu kaldıramaısım vucut cok yorulmus doktor dinlen dedi annem baktı gece sütümü sağdım sabaha kadar deliksiz uyudum 3 gün çok şükür iyiym braz dha
Annem kaldığı zaman ağlamasına dayanamıyorum diyor yine uyuyamıyorum ben eşim biraz idare ediyor ama sonuçta o da işe gidiyor

Kızlar dişim ağrıyor sabahtan beri bir tanede değil üstten alttan emziriyorum diye ilaçta kullanamıyorum minoset içtim sadece ne yapabilirim

Kızlar dişim ağrıyor sabahtan beri bir tanede değil üstten alttan emziriyorum diye ilaçta kullanamıyorum minoset içtim sadece ne yapabilirim
Geçmiş olsun canım diş ağrısı için zeytin basarlar ama ben hiç denemedim faydası olur mu bilemiyorum

Merhaba,uyku eğitimi için erken ama en azından 3. Ay bitene kadar uykusu düzene gitsin istiyorum oğlumun.su an maalesef memmede uuyuyor.zaten gündüz yerine yatırmak istediğinde mutlaka uyanıyor.tüm uyku eğitim yazılarında emerek uyutmamak gerektiği yazıyor.fakat nasil basliycagimi bilemedim.emzirerek uyutmwzsam sallama giricek olaya.emerek uyuyan bebek birden besiktenpispisla uyur mu ki?bebeği memede uyurken bu düzeni değiştiren ve bebeğini uyku rutini ile uyuyan var mi aranızda acaba?

Benimki uyusunda tek sallayım diyorum ve beşikte dahil hepsini sallıyorm

Geçmiş olsun canım diş ağrısı için zeytin basarlar ama ben hiç denemedim faydası olur mu bilemiyorum
Sağol canım bugün daha iyi dişim su falan içerken ağrıyo ağrıdıgında denicem zeytini acaba diyorum emzirdigim için kalsiyum eksiliğimi oldu bende ondan ağrıyabilir mi

Bebegim banyo yaptiktan sonra tam aksine uyaniyor, enerjiklesiyor ve saatlerce emmek istiyor. Boyle bir sey yasayan var mi? Sirf bu yuzden hergun yikamiyoruz yavruyu.

Kuvetini doldurarak 15-20 dakika suren bi banyosu oluyo. Acaba kisa falan mi tutuyoruz?

Aslında biz büyüklere bile banyodan sonra ağırlık çoker bu çocuklar çok dayanıklılar 15 20 dakika bence çok iyi ben hiç saymadım ama 10 dakikada yıkıyoruzdur herhalde ağladığı için bide üşümesin diye çabuk yıkıyoruz masaj yapıyorum bide karnına sırtına bide emziriyorum uyuyor mışıl mışıl

sağol canım, peki kaç günde tamamen attı balgamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…