- 10 Mayıs 2012
- 1.296
- 681
- 198
Yok canım birşey olmaz bizim doktorumuz belden asağısını yıkayabilirsiniz dedi.sadece koluna kesinlikle 4 gün su değmeyecek dedi.Biz 2. Ayın aşısını olduK. Ama poposu kirli diye poposu nu suyla yıkadık bir şey olur mu sizce
Zaten o da yardımcı olmasa ne yapardım bilmiyorumAh canım ya eşinden falan yardım istesen zor ya benimkide huysuzluk yapıyor bazen inanki gece uykularına zor alıştırdım benimkide öyle saatlerce uyumadıgı zaman sinirlerim bozuluyordu ağlıyordum uyumuyor diye
Kızlar benimde sancım ve acılmam yoktu devlette yaptım once sancı baslatıcı serum verdiler sancım az basladı ama yine açılmam olmadı rahime bi ilac koydular sonra 7 saat içinde doğurdum ama dikişim çoktuBenim hiç yoktu doktorum 1 cm bile olsaydı sen istiyorsun diye suni sancıya bağlardım ama açılmam hiç yok dedi ertesi gunu sezeryana gittim oda zor ama ya öncesi ve sonrası
Allah yardımcın olsun canım bende doğumu kaldıramaısım vucut cok yorulmus doktor dinlen dedi annem baktı gece sütümü sağdım sabaha kadar deliksiz uyudum 3 gün çok şükür iyiym braz dha10 saattir uyumayan bi bebek, kucakta tutmaktan ağrıyan bi bel ve uykusuzluktan kapanan gözler
Annem kaldığı zaman ağlamasına dayanamıyorum diyor yine uyuyamıyorum ben eşim biraz idare ediyor ama sonuçta o da işe gidiyorAllah yar
Allah yardımcın olsun canım bende doğumu kaldıramaısım vucut cok yorulmus doktor dinlen dedi annem baktı gece sütümü sağdım sabaha kadar deliksiz uyudum 3 gün çok şükür iyiym braz dha
Haklısın tabi insan dayanamıyo benımki kolik değl cok sukur ama uyumuyo nasıl dayanıyolar anlamyormAnnem kaldığı zaman ağlamasına dayanamıyorum diyor yine uyuyamıyorum ben eşim biraz idare ediyor ama sonuçta o da işe gidiyor
Geçmiş olsun canım diş ağrısı için zeytin basarlar ama ben hiç denemedim faydası olur mu bilemiyorumKızlar dişim ağrıyor sabahtan beri bir tanede değil üstten alttan emziriyorum diye ilaçta kullanamıyorum minoset içtim sadece ne yapabilirim
Benimki uyusunda tek sallayım diyorum ve beşikte dahil hepsini sallıyormMerhaba,uyku eğitimi için erken ama en azından 3. Ay bitene kadar uykusu düzene gitsin istiyorum oğlumun.su an maalesef memmede uuyuyor.zaten gündüz yerine yatırmak istediğinde mutlaka uyanıyor.tüm uyku eğitim yazılarında emerek uyutmamak gerektiği yazıyor.fakat nasil basliycagimi bilemedim.emzirerek uyutmwzsam sallama giricek olaya.emerek uyuyan bebek birden besiktenpispisla uyur mu ki?bebeği memede uyurken bu düzeni değiştiren ve bebeğini uyku rutini ile uyuyan var mi aranızda acaba?
Bende içmiyorum canım. Ama süte şeker atınca gaz yapmazmış diye duydum bi yerden doğru mudur bilmiyorum. yoğurt falan da çok nadir yiyorumKızlar süt içiyomysunuz ben gaz yapıyo diye içmiyorum yanlışmı yapıyorum
Valla tansiyonum düştü bugun ayran içtim bakalım ne olcak yarın yazarımBende içmiyorum canım. Ama süte şeker atınca gaz yapmazmış diye duydum bi yerden doğru mudur bilmiyorum. yoğurt falan da çok nadir yiyorum
Sağol canım bugün daha iyi dişim su falan içerken ağrıyo ağrıdıgında denicem zeytini acaba diyorum emzirdigim için kalsiyum eksiliğimi oldu bende ondan ağrıyabilir miGeçmiş olsun canım diş ağrısı için zeytin basarlar ama ben hiç denemedim faydası olur mu bilemiyorum
Aslında biz büyüklere bile banyodan sonra ağırlık çoker bu çocuklar çok dayanıklılar 15 20 dakika bence çok iyi ben hiç saymadım ama 10 dakikada yıkıyoruzdur herhalde ağladığı için bide üşümesin diye çabuk yıkıyoruz masaj yapıyorum bide karnına sırtına bide emziriyorum uyuyor mışıl mışılBebegim banyo yaptiktan sonra tam aksine uyaniyor, enerjiklesiyor ve saatlerce emmek istiyor. Boyle bir sey yasayan var mi? Sirf bu yuzden hergun yikamiyoruz yavruyu.
Kuvetini doldurarak 15-20 dakika suren bi banyosu oluyo. Acaba kisa falan mi tutuyoruz?
sağol canım, peki kaç günde tamamen attı balgamıCanım benim bebeğim 40 ı yeni çıktığında resmen grip geçirdi Öksürük burun tıkanıklığı ve balgam vardı de sadece burun için deniz suyundan fısfıs verdi Öksürük için zaten bişi verilmiyor bebeklere ..öksürdükçe içim parçalanırdı balgam azından çıkaramazdı bebek balgamı zaten köpüklü kaygan Şeffaf oluyo bazılarına yanlış gelebilir tavsiye ettiğimdende değil ben emziğin ucunu biraz Balâ batırıp verdim ozaman fazla öksürmüyodu balgamı Ağzına kadar getirincede temiz ağız bezini sivriltip Ağzının içine koyup temizliyodum o şekilde alıyodum başka atamıyor du
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?