2014 Aralık Anneleri

kızlar rota virüsü aşısı yaptırmayı düşünüyor musunuz
bazı doktorlar gerek yok diyormuş
bir de her ay düzenli kontrole götürüyor musunuz bebeği, bu gerekli mi diye soracaktım
eğer aylık kontrol gerekliyse dr nelere bakıyor

bir de hamileyken kullandığımız vitamin, demir, folik asit vs ilaçlardan bitmeyenler var bende
o vitaminleri şimdi kullansam olur mu, aynı durumda olan var mı

bir de hamileyken kullandığımız vitamin, demir, folik asit vs ilaçlardan bitmeyenler var bende
o vitaminleri şimdi kullansam olur mu, aynı durumda olan var mı
Bana kan hapını kullan demişti ebe ama unutuyorum çoğu zaman benimde evde magnezyum decavit falan var kullanmıyorum bişey denmedigi için ama iyi hatırlattın cuma gunu gidicem sorayım

Ben rota vşrüsü aşısını yaptırdım .bizimkisi 3 doz şeklinde yapılıyor.2. Dozumuz 4. Ay kontrolünde.
Aylık kontrolde bıngıldak, kilo ,boy, pipisini, testislerini, popo yani anüsü kontrol ediyor.genel halini soruyor bize.yani genel dırumunu kontrol edip gelişimini kaydediyor

Bana kan hapını kullan demişti ebe ama unutuyorum çoğu zaman benimde evde magnezyum decavit falan var kullanmıyorum bişey denmedigi için ama iyi hatırlattın cuma gunu gidicem sorayım
bende de decavit ve ferrosanol var
sorunca bana da haber verir misin

Ne sanslisiniz. Madallah. :)
Bizimki babasi gibi masaj da sevmiyo. napcaz bakalim..

Ben diğer kızımda da ve bu kizimda emerek uyutuyorum işe başladım 3,5 ayligiz biberonla sütünü içiriyorannwm sonra yatağına koyup pis pislayip uyutuyor bebekde annemde bende halimden memnunum.senide uzmanlar yaniltmasin memede uyuyor diye.bence sallamaya alıştırma

Ben yaptirdim canim rota asisi. Her ay duzenli goturuyorum doktora kulagina karnina boyuna kilosuna agzina kasiklarina gobegine bingildagina reflekslerine heryerine bakio

Ben de kararsizim rota virüs konusunda. Baxi dr.lar kesinlikle yaplmali diyor. Bazilari gerek yok diyo. Ne yapacagini sasirtiyolar insana

Kızlar kızım bir kaç gundur elini emmeye başladı gece bir emme sesi duydum baktım eli ağzında yalanıyor eldiveni var elinde ama ağzına goturuyor hep alışacak diye korkuyorum kundakmı yapsam geceleri diyorum

C
benimkinde ilk zamandan beri var canım gazını falan cıkartrken el sürekli ağzında bende anlamıyorum eldiveni ıslatıyo yalamaktan düşünama çözüm bulamadım

C

benimkinde ilk zamandan beri var canım gazını falan cıkartrken el sürekli ağzında bende anlamıyorum eldiveni ıslatıyo yalamaktan düşünama çözüm bulamadım
Gece uyanıyor duşun elini emiyor diye ağlamıyor yalayıp duruyor eldivenini gunduzleri yaptıgında elini indiriyorum götürdüğü an bide elini yuzune vuruyo gozune goturuyor üzülüyorum canı acıyacak diye niye böyle yapıyorlar ki normal mi acaba

Bizimkide öyle demekki bütün bebeklerde var üzülmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…