- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.485
- 448
Bana kan hapını kullan demişti ebe ama unutuyorum çoğu zaman benimde evde magnezyum decavit falan var kullanmıyorum bişey denmedigi için ama iyi hatırlattın cuma gunu gidicem sorayımbir de hamileyken kullandığımız vitamin, demir, folik asit vs ilaçlardan bitmeyenler var bende
o vitaminleri şimdi kullansam olur mu, aynı durumda olan var mı
bir de hamileyken kullandığımız vitamin, demir, folik asit vs ilaçlardan bitmeyenler var bende
o vitaminleri şimdi kullansam olur mu, aynı durumda olan var mı
kızlar rota virüsü aşısı yaptırmayı düşünüyor musunuz
bazı doktorlar gerek yok diyormuş
bir de her ay düzenli kontrole götürüyor musunuz bebeği, bu gerekli mi diye soracaktım
eğer aylık kontrol gerekliyse dr nelere bakıyor
bende de decavit ve ferrosanol varBana kan hapını kullan demişti ebe ama unutuyorum çoğu zaman benimde evde magnezyum decavit falan var kullanmıyorum bişey denmedigi için ama iyi hatırlattın cuma gunu gidicem sorayım
teşekkürler ben de kullanayım o zamanBen hala vitamin balık yağı ve demir hapına devam ediyorum canım doktorum bir süre devam et demişti.
Ne sanslisiniz. Madallah. :)Aslında biz büyüklere bile banyodan sonra ağırlık çoker bu çocuklar çok dayanıklılar 15 20 dakika bence çok iyi ben hiç saymadım ama 10 dakikada yıkıyoruzdur herhalde ağladığı için bide üşümesin diye çabuk yıkıyoruz masaj yapıyorum bide karnına sırtına bide emziriyorum uyuyor mışıl mışıl
Düzelir zamanla gece uykularına alıştırmaya çalış ben diyorum kendime gündüz çok uyumasada olur gece uyusunda diyorumNe sanslisiniz. Madallah. :)
Bizimki babasi gibi masaj da sevmiyo.napcaz bakalim..
Ben diğer kızımda da ve bu kizimda emerek uyutuyorum işe başladım 3,5 ayligiz biberonla sütünü içiriyorannwm sonra yatağına koyup pis pislayip uyutuyor bebekde annemde bende halimden memnunum.senide uzmanlar yaniltmasin memede uyuyor diye.bence sallamaya alıştırmaMerhaba,uyku eğitimi için erken ama en azından 3. Ay bitene kadar uykusu düzene gitsin istiyorum oğlumun.su an maalesef memmede uuyuyor.zaten gündüz yerine yatırmak istediğinde mutlaka uyanıyor.tüm uyku eğitim yazılarında emerek uyutmamak gerektiği yazıyor.fakat nasil basliycagimi bilemedim.emzirerek uyutmwzsam sallama giricek olaya.emerek uyuyan bebek birden besiktenpispisla uyur mu ki?bebeği memede uyurken bu düzeni değiştiren ve bebeğini uyku rutini ile uyuyan var mi aranızda acaba?
laktozsuz sutler var canim onlar gaz yapmior onlardan iciyorum ben ki oglum kolikKızlar süt içiyomysunuz ben gaz yapıyo diye içmiyorum yanlışmı yapıyorum
Ben yaptirdim canim rota asisi. Her ay duzenli goturuyorum doktora kulagina karnina boyuna kilosuna agzina kasiklarina gobegine bingildagina reflekslerine heryerine bakiokızlar rota virüsü aşısı yaptırmayı düşünüyor musunuz
bir de her ay düzenli kontrole götürüyor musunuz bebeği, bu gerekli mi diye soracaktım
Ben de kararsizim rota virüs konusunda. Baxi dr.lar kesinlikle yaplmali diyor. Bazilari gerek yok diyo. Ne yapacagini sasirtiyolar insanakızlar rota virüsü aşısı yaptırmayı düşünüyor musunuz
kaç günlükken yaptırdın canımBen yaptirdim canim rota asisi. Her ay duzenli goturuyorum doktora kulagina karnina boyuna kilosuna agzina kasiklarina gobegine bingildagina reflekslerine heryerine bakio
benimkinde ilk zamandan beri var canım gazını falan cıkartrken el sürekli ağzında bende anlamıyorum eldiveni ıslatıyo yalamaktan düşünama çözüm bulamadımKızlar kızım bir kaç gundur elini emmeye başladı gece bir emme sesi duydum baktım eli ağzında yalanıyor eldiveni var elinde ama ağzına goturuyor hep alışacak diye korkuyorum kundakmı yapsam geceleri diyorum
Gece uyanıyor duşun elini emiyor diye ağlamıyor yalayıp duruyor eldivenini gunduzleri yaptıgında elini indiriyorum götürdüğü an bide elini yuzune vuruyo gozune goturuyor üzülüyorum canı acıyacak diye niye böyle yapıyorlar ki normal mi acabaC
benimkinde ilk zamandan beri var canım gazını falan cıkartrken el sürekli ağzında bende anlamıyorum eldiveni ıslatıyo yalamaktan düşünama çözüm bulamadım
Bizimkide öyle demekki bütün bebeklerde var üzülmeyelimGece uyanıyor duşun elini emiyor diye ağlamıyor yalayıp duruyor eldivenini gunduzleri yaptıgında elini indiriyorum götürdüğü an bide elini yuzune vuruyo gozune goturuyor üzülüyorum canı acıyacak diye niye böyle yapıyorlar ki normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?