2014 Aralık Anneleri

N nehir_derin benimkide aynı kızlar sabaha kadar ıpıslak oluyor eldiveni. Kundak yapıyorum bu seferde ağlıyor
Benimkide kundağı hiç sevmiyo el dısarda tavsan gibi yatacak bu seferde sıçrayıp uyanıyo kundak yapıyorum aglıyo çıkartana kadr kendini zorluyo snnem ilk günler kundak yapıyodu bırak oğlumu rahatça yatsın cıcugumu sıkmayın diyodum simdide anne nolur kundağa alıstralm diyorum ama artık cok gec

Aynen canım bende ilk günler kundak yaptırmadım şimdiden kundakla uyuyamıyor.. Kıyafetlerini yastığı elini herşeyi emiyor bebeğim ya çıldırmak üzereyim bi tek emzik almıyor M minigim34

Aynen canım bende ilk günler kundak yaptırmadım şimdiden kundakla uyuyamıyor.. Kıyafetlerini yastığı elini herşeyi emiyor bebeğim ya çıldırmak üzereyim bi tek emzik almıyor M minigim34
Ben bir ara bir kaç kere kundak yapmıştım banada yap dediler hep rahat olsun diye yapmadım en son yaptıgımda çığlık çığlığa bağırdı istemiyor benimkide buyuk olsa eline acı falan sururdum diyorum kuçuk daha

Evet kıyılmazki böyle böyle büyütecez heralde bacaksızları

benimki emmeyi aştı emcem diye kendini kusturuyo. ben kundak yapıyorum ama istediğinde elini bi şekilde çıkarıyo nası beceriyo anlamıyorum ama yapıyo yani.

k

Bu konuda olumlu bir ornek duyduğum için çok mutlu oldum. Ancak benim bebeğim yatağa koyduğum gibi uyanıyor,bazen gaz ile uyanıyor bazen sebepsiz.daha iki aylık.acaba çok küçük olduğu için mi,gazdan mi yada kokuma alıştığı icinmi.sizde de boyle bi durum var mi yoksa uyuduktan sonra yatağına yatiriyorsunuz uyumaya devam mi ediyor

Benimkide uyanıyo yatırınca bende beşiğinde sallıyorum mecburen

Benimkide emerek uyuyor uyuyunca yatıyorum beşiğine uyanıyor poposuna hafif vura vura pışpışlıyorum uyuyor hemen bazen hemen uyanıyor 10 dakikada uykuya iyice dalmazsa bazen 3-4 saat uyuyor gece tabi ben gunduz pek uyumuyor hele babası işten gelince hiç uyutmuyorum 6 dan sonra oda uyumuyor zaten biz yatarken emziriyorum uyuyor 12-1 de uyuyor 4 d 5 e kadar emziriyorum yine uyuyor 8 e kadar

Benim kızım kolik ti iki ay sürdü çok fenaydi ise başlıcam nasıl bakacak annem kayinvalidem diye endişe duyuyordum tel deki fon makinesi sesiyle en fazla yarım saat uyuyor du. İşe başlamama bir ay kala açmadım sesi inat ettim böyle uyu uyuyabiliyorsan yoksa sende bende uykusuz kalicaz dedim. İlk günler Onar dakika uyuyor du sonra bir saat sonra iki saate kadar uyumaya başladı. Artık aciktiginda uykusu geldiğini tahmin edebiliyoruz öyle değilmi aciktigi zaman emzirme ye başlıyorum iyice emiyor uykuya daliyor kendisi memeyi bırakıyor öyle yatagina koyuyorum yatağın üstünde koyu renk çarşafla örtüyorum karanlık oluyor gözünü acıyor gibi oluncada pispisliyorum.
Uzun yazdım kusura bakma.

Bende öyle akşam biz de yatmadan ışığı söndürüyorum uyuyor kendi bırakıyor memeyi yatırtırken uyanıyor pışpışlıyorum uyuyor 3-4 saat uyanıyor yine emziriyorum karanlıkta yine uyuyor böyle alıştı ALLAH a şükürler olsun maşallah diyeyim seninkinede maşallah

Selam Aralık anneleri.
Nasılsınız, biz bu gün 91 günlük olduk. İşe başladım bu gün ve hemen buraya da baktım. Evde zamanım olmadı burayla ilgilenmek için :) İşe başlamak çok koydu açıkçası ama mecbur rapor bitti

Ohh maşallah sizede canım.benimkide gece karanlıkta gündüzleri dediğim gibi yapıp uyuyor .diger kizimda uykuya dalana kadar mendil koyuyordum gözlerinin üstüne bu şekilde alisti 23 aylık kendi uyuyabiliyor ama zeynep kabul etmedi buna alisti böyle de gider inşallah

İlk gün çok zor geçiyor ama sonra sende bebekte alisiyor Allah yardımcımız olsun canim

Ben diyorum gunduz çok uyumasads olur gece uyusunda alıştı çok şukur geç uyuyor bazen ama 3 -4 saat uyuyor yani geceyi gunduzu ayırt etmeleri zor en buyuk iş bize düşüyor alıştırmaya çalışmakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…