- 1 Temmuz 2014
- 494
- 154
- 133
Ayyy ne Zor benimde bitiyo ama 2yıl ücretsiz izin alcam inş kıyamıyorum bırakmaya belki işi bile bırakırım 2 sene deneyelim oğlumla öyle düşünüyoruzEvet çok zor. Resmen saniyeleri sayıyorum. 93 dakika sonra çıkacağım işten az kaldı :)
Amin canım amin..
2 yıl ücretsiz izin mi varAyyy ne Zor benimde bitiyo ama 2yıl ücretsiz izin alcam inş kıyamıyorum bırakmaya belki işi bile bırakırım 2 sene deneyelim oğlumla öyle düşünüyoruz
Ahh canım imkanın varsa kesinlikle kullan. Benim öyle bir imkanım olsaydı asla dönmezdim. Kendim büyütürdüm bebeğimi.Ayyy ne Zor benimde bitiyo ama 2yıl ücretsiz izin alcam inş kıyamıyorum bırakmaya belki işi bile bırakırım 2 sene deneyelim oğlumla öyle düşünüyoruz
Evet kamuda ama2 yıl ücretsiz izin mi var
İnş var gibi yani geçinecek kadar maası var eşimin geçinirZ gibi geliyo deneyim dedim şimdide evde durmak zor geliyo ama oğlumdanda ayrılamıyormAhh canım imkanın varsa kesinlikle kullan. Benim öyle bir imkanım olsaydı asla dönmezdim. Kendim büyütürdüm bebeğimi.
Anladım bencede mutlaka kullan bende şuan ucretsiz 6 aylık iznime girdim bende bilmiyorum sonuna kadar kullanayım izinlerimi belki bende işi bırakırım zor dayanırımEvet kamuda ama
Aslinda aksam uykularında bizim de sorun yok da nedense gündüz beşiğine yatirinca uyanıyor.bende gündüz beşiğine yatirmaktan vazgeçmiştim uyurken hep kucagimda tutuyordum ama bende denemeye devam ediyim belki boyle boyle alışır.bende perdeleri kapatıp los ortam yapıyorum ama bide yatağın üstüne çarşaf koymayı deniycem.Benim kızım kolik ti iki ay sürdü çok fenaydi ise başlıcam nasıl bakacak annem kayinvalidem diye endişe duyuyordum tel deki fon makinesi sesiyle en fazla yarım saat uyuyor du. İşe başlamama bir ay kala açmadım sesi inat ettim böyle uyu uyuyabiliyorsan yoksa sende bende uykusuz kalicaz dedim. İlk günler Onar dakika uyuyor du sonra bir saat sonra iki saate kadar uyumaya başladı. Artık aciktiginda uykusu geldiğini tahmin edebiliyoruz öyle değilmi aciktigi zaman emzirme ye başlıyorum iyice emiyor uykuya daliyor kendisi memeyi bırakıyor öyle yatagina koyuyorum yatağın üstünde koyu renk çarşafla örtüyorum karanlık oluyor gözünü acıyor gibi oluncada pispisliyorum.
Uzun yazdım kusura bakma.
Yazık ya insan kıyamıyo heran yanlarında olalım bide gece düzenimiz olmuyo dayanamam ben uykusuz bide çalısmayaAnladım bencede mutlaka kullan bende şuan ucretsiz 6 aylık iznime girdim bende bilmiyorum sonuna kadar kullanayım izinlerimi belki bende işi bırakırım zor dayanırım
Aslinda aksam uykularında bizim de sorun yok da nedense gündüz beşiğine yatirinca uyanıyor.bende gündüz beşiğine yatirmaktan vazgeçmiştim uyurken hep kucagimda tutuyordum ama bende denemeye devam ediyim belki boyle boyle alışır.bende perdeleri kapatıp los ortam yapıyorum ama bide yatağın üstüne çarşaf koymayı deniycem.
Bu arada arkadaslar bebeginizi ne siklikla emziriyosunuz.benimki gece 4saat memeden durabiliyo ama gunduz max iki saatte bir emmek istiyor.ben göğüs ucum olmadığı için kelebek kullandım öyle alıştı memeyi almiyor haa.kelabak kullanipnsonra memeye alıştıran var mi aranizdaa?
Benimde gogus ucum yoktu bende almıştım ama benimki yara olduğu için kullanmıştım kızım çeke çeke çıkardı sağolsun onu kullanamadım ben buyuk geldi ağzına tutamadı onu bide benim belirli saatlerim yok her ağladığında emziriyorum hep ağzında kalsa gıkı çıkmaz yani refleks herhalde hep emmek istiyorAslinda aksam uykularında bizim de sorun yok da nedense gündüz beşiğine yatirinca uyanıyor.bende gündüz beşiğine yatirmaktan vazgeçmiştim uyurken hep kucagimda tutuyordum ama bende denemeye devam ediyim belki boyle boyle alışır.bende perdeleri kapatıp los ortam yapıyorum ama bide yatağın üstüne çarşaf koymayı deniycem.
Bu arada arkadaslar bebeginizi ne siklikla emziriyosunuz.benimki gece 4saat memeden durabiliyo ama gunduz max iki saatte bir emmek istiyor.ben göğüs ucum olmadığı için kelebek kullandım öyle alıştı memeyi almiyor haa.kelabak kullanipnsonra memeye alıştıran var mi aranizdaa?
Hele ben uykuya çok duşkunum çalışırken 9-10 gibi yatıyordum evet o zorlayabilir hemde çok çok ozlerim bide ben bırakamam herhaldeYazık ya insan kıyamıyo heran yanlarında olalım bide gece düzenimiz olmuyo dayanamam ben uykusuz bide çalısmaya
Hamileyken doğuma giderken bile bulantm vardı sürekli uyuyodum şimdi nasıl özlüyorum o günleri doğursam baska bsey istemem diyodumHele ben uykuya çok duşkunum çalışırken 9-10 gibi yatıyordum evet o zorlayabilir hemde çok çok ozlerim bide ben bırakamam herhalde
Canım biz öğlen 2de aşı olduk gece 1-2 gibi yükselmeye başladı ateşi..Kızlar biz bugün sabah ikinci ay aşılarımızı olduk ateşi çıkabilir demişlerdi ama hala normal. ateş çıkmayınca aşı tutmamış mı oluyor merak ettim böyle olmuşmuydu size de? Benim sorularıma pek cevap yazan olmuyo ama bi deneyim şansımı
Canım benim bebeğimin de çıkmadı ateşi. Bilmiyorum ki çıkmaması tutmadı mi demek oluyor yarın Dr gitmem unutmam sorar yazarimKızlar biz bugün sabah ikinci ay aşılarımızı olduk ateşi çıkabilir demişlerdi ama hala normal. ateş çıkmayınca aşı tutmamış mı oluyor merak ettim böyle olmuşmuydu size de? Benim sorularıma pek cevap yazan olmuyo ama bi deneyim şansımı
Hayır canım tutmadı demek değil ateşinin çıkmaması. Benim oğlumunda çıkmadı ateşi. Her aşıda ateş olacak diye bir şey yok. Rahat ol.Kızlar biz bugün sabah ikinci ay aşılarımızı olduk ateşi çıkabilir demişlerdi ama hala normal. ateş çıkmayınca aşı tutmamış mı oluyor merak ettim böyle olmuşmuydu size de? Benim sorularıma pek cevap yazan olmuyo ama bi deneyim şansımı
Canım sordum doktora gebelikte kullanılan tüm vitaminler doğumdan sonrada kullanılır dedibir de hamileyken kullandığımız vitamin, demir, folik asit vs ilaçlardan bitmeyenler var bende
o vitaminleri şimdi kullansam olur mu, aynı durumda olan var mı
Canım biz öğlen 2de aşı olduk gece 1-2 gibi yükselmeye başladı ateşi..
Canım benim bebeğimin de çıkmadı ateşi. Bilmiyorum ki çıkmaması tutmadı mi demek oluyor yarın Dr gitmem unutmam sorar yazarim
Teşekkürlrr mesajlarınız için. Bu saat oldu hala ateş yok. Artık çıkmaz sanırım. İnşallah tutmuştur aşı.Dün hiç kaka yapmadı çok kıvrandı ağladı akşam saatlerce. Aşıdan mı kakasından mı anlamadım. Bu sabah hepsini yapmış çok şükür sırtına kadar ama yıkamadım tabiHayır canım tutmadı demek değil ateşinin çıkmaması. Benim oğlumunda çıkmadı ateşi. Her aşıda ateş olacak diye bir şey yok. Rahat ol.
Rota aşısını ben yaptıracağım. okula başladıklarında ishale yakalanırlarsa kolay atlatılıyormuş. Dr muz önerdi.Bende bugün yaptırdım 2. Ay aşımızı çok ağladı kızım rota aşısındanda bahsettiler yaptırmalı mıyım sizce
Bizim ki genelde sabahları sırtına kadar hep yapar :)Teşekkürlrr mesajlarınız için. Bu saat oldu hala ateş yok. Artık çıkmaz sanırım. İnşallah tutmuştur aşı.Dün hiç kaka yapmadı çok kıvrandı ağladı akşam saatlerce. Aşıdan mı kakasından mı anlamadım. Bu sabah hepsini yapmış çok şükür sırtına kadar ama yıkamadım tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?