Aynen öyle yapınca ben çok seviniyorum aferin bebeğim falan diyorum eşim falan görünce delimisin niye seviniyosun heryer batmış diyoRota aşısını ben yaptıracağım. okula başladıklarında ishale yakalanırlarsa kolay atlatılıyormuş. Dr muz önerdi.
Bizim ki genelde sabahları sırtına kadar hep yapar :)
çok sağol canım, başladım kullanmayaCanım sordum doktora gebelikte kullanılan tüm vitaminler doğumdan sonrada kullanılır dedi
sağol canım bilgin için62 gunlukken yaptrdm canm
teşekkür ederim, başladım zaten, kalsiyum hariçzaten kullanman gerekiyor. iyi olur
Kaka yapamaması daha büyük sorun. Yapsın hepsi doldursun bezi batırsın her yeri :)) DElimiyiz neyizAynen öyle yapınca ben çok seviniyorum aferin bebeğim falan diyorum eşim falan görünce delimisin niye seviniyosun heryer batmış diyo
Benim diş etlerim ağrıyor işte oda emzirdigim için kalsiyum eksikliginden olabilirmiş ben gebeliğimde kullanmıştım kalsiyumçok sağol canım, başladım kullanmaya
sadece kalsiyum tabletini almıyorum, çünkü kimse ondan bahsetmedi
Benim kızım da öyle oldu dün sağıp kaşıkla zorla verdim kaka da yapamıyodu çünküKızımı aşı yaptırdıgımdan beri çok ağlıyor bağıra bağıra emmekte istemiyor
Oyy sanırım kızımız çok nazlı annesi :) aşıdan dolayı huzursuz olmuştur. Her çabuk aynı olmuyor benimkide aşıdan sonra çok mahmurlaşmıştı göz kapakları bile ağır ağır hareket ediyorduKızımı aşı yaptırdıgımdan beri çok ağlıyor bağıra bağıra emmekte istemiyor
Oooo bizdede gene eldivenler nasil islaniyooo.gengellemeye calisinca sinirleniyoo.doktor normal dedi.elini emmesin diye eldiven taktimm.bizimki sag baş parmagini emmeye calisiyorr.Kızlar kızım bir kaç gundur elini emmeye başladı gece bir emme sesi duydum baktım eli ağzında yalanıyor eldiveni var elinde ama ağzına goturuyor hep alışacak diye korkuyorum kundakmı yapsam geceleri diyorum
Valla canım yine iyi emzirmişsin bende o plastiklerle ancak 2 ay emzirdim Of'a zorlamayla benimde Göğüs ucum yok kesinlikle onsuz almıyordu oda çenesini çabuk yoruyo çok zor oluyo ama inş alıştırırsın çünkü zamanla sütde azalıyoAslinda aksam uykularında bizim de sorun yok da nedense gündüz beşiğine yatirinca uyanıyor.bende gündüz beşiğine yatirmaktan vazgeçmiştim uyurken hep kucagimda tutuyordum ama bende denemeye devam ediyim belki boyle boyle alışır.bende perdeleri kapatıp los ortam yapıyorum ama bide yatağın üstüne çarşaf koymayı deniycem.
Bu arada arkadaslar bebeginizi ne siklikla emziriyosunuz.benimki gece 4saat memeden durabiliyo ama gunduz max iki saatte bir emmek istiyor.ben göğüs ucum olmadığı için kelebek kullandım öyle alıştı memeyi almiyor haa.kelabak kullanipnsonra memeye alıştıran var mi aranizdaa?
Canım çok geçmiş olsun benim oğlumda da Öksürük var ve burnu filan sürekli tıkalı şekilde bronşitte ateş oluyomu bende başlamasından korkuyorum Dr 40 ı çıktığında ciğerlerde bişi yok demişti ama Öksürük geçmiyo devamlı değil ana özellikle sabah kalktığında oluyoBebegim bronsit baslangici oldu cok uzgunum.dun hava verdiler igne evede aldim hava makinasii.
Offf cok zormus oyle gormek nasil oksuruyorduu.
Birden bire oldu hic bisey yoktu gayet keyifli bir saat sonra hirilti ve oksurukk.
Rabbim cocuklarimiza saglik sihhat versinn
Atess yok cok sukurr.dogdugundan beri bizde burunda hep bi ufaktan ses cikiyordu.serum fizyolojik veriyordum arada.doktor evin nemi az filan olabilir diyodu ama tam tersine wvimiz faLa nemlii.hazel9 39805082 .!.:Valla canım yine iyi emzirmişsin bende o plastiklerle ancak 2 ay emzirdim Of'a zorlamayla benimde Göğüs ucum yok kesinlikle onsuz almıyordu oda çenesini çabuk yoruyo çok zor oluyo ama inş alıştırırsın çünkü zamanla sütde azalıyo
Canım çok geçmiş olsun benim oğlumda da Öksürük var ve burnu filan sürekli tıkalı şekilde bronşitte ateş oluyomu bende başlamasından korkuyorum Dr 40 ı çıktığında ciğerlerde bişi yok demişti ama Öksürük geçmiyo devamlı değil ana özellikle sabah kalktığında oluyo
İnşalla zorlanmaz kakasını yaparken şu ana kadar ateşi çıkmadı ağrısımı. Oldu aşıdan sonra acaba fitil verdi ağrı kesici kullansam mı acabaBenim kızım da öyle oldu dün sağıp kaşıkla zorla verdim kaka da yapamıyodu çünkü
Ah canım benim ne ağladı ya goğsumu tutmadı çok korkttum gozunde yaş kalmadı fitil verdi ağrısı oldu herhalde dedim vermeli miyim fitil acabaOyy sanırım kızımız çok nazlı annesi :) aşıdan dolayı huzursuz olmuştur. Her çabuk aynı olmuyor benimkide aşıdan sonra çok mahmurlaşmıştı göz kapakları bile ağır ağır hareket ediyordu
Ateşi ne alemde canımAh canım benim ne ağladı ya goğsumu tutmadı çok korkttum gozunde yaş kalmadı fitil verdi ağrısı oldu herhalde dedim vermeli miyim fitil acaba
Şuana kadar çıkmadı canım bundan sonra çıkar mı bilmiyorumAteşi ne alemde canım
Kıııızzzzz nasıl özlemişim sayfada Gözlerim seni aramış hep. Görünce cok sevindim ya burası bağımlılık yaptı vbende ve cok faydasını görüyorum. Aylardır göremeyince Bıraktı buraları demiştim. Işe dönmüşsün zannımca :) hadi kolay gelsin. Bebiş nasıl? Emziriyorsun deeel mi anlat biraz ya cok habersiz kaldık sendenKaka yapamaması daha büyük sorun. Yapsın hepsi doldursun bezi batırsın her yeri :)) DElimiyiz neyiz
Anneyiz sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?