2014 Aralık Anneleri

Rota aşısını ben yaptıracağım. okula başladıklarında ishale yakalanırlarsa kolay atlatılıyormuş. Dr muz önerdi.

Bizim ki genelde sabahları sırtına kadar hep yapar :)
Aynen öyle yapınca ben çok seviniyorum aferin bebeğim falan diyorum eşim falan görünce delimisin niye seviniyosun heryer batmış diyo

Kızımı aşı yaptırdıgımdan beri çok ağlıyor bağıra bağıra emmekte istemiyor

Kızımı aşı yaptırdıgımdan beri çok ağlıyor bağıra bağıra emmekte istemiyor
Oyy sanırım kızımız çok nazlı annesi :) aşıdan dolayı huzursuz olmuştur. Her çabuk aynı olmuyor benimkide aşıdan sonra çok mahmurlaşmıştı göz kapakları bile ağır ağır hareket ediyordu

Bebegim bronsit baslangici oldu cok uzgunum.dun hava verdiler igne evede aldim hava makinasii.
Offf cok zormus oyle gormek nasil oksuruyorduu.
Birden bire oldu hic bisey yoktu gayet keyifli bir saat sonra hirilti ve oksurukk.
Rabbim cocuklarimiza saglik sihhat versinn

[QUO34, post: 39797423, member: 657016"]Bende bugün yaptırdım 2. Ay aşımızı çok ağladı kızım rota aşısındanda bahsettiler yaptırmalı mıyım sizce[/QUOTE]
Ben yaptirdim.agiza sivi veriyorlar.uc doz ayda birr.

Oooo bizdede gene eldivenler nasil islaniyooo.gengellemeye calisinca sinirleniyoo.doktor normal dedi.elini emmesin diye eldiven taktimm.bizimki sag baş parmagini emmeye calisiyorr.

Valla canım yine iyi emzirmişsin bende o plastiklerle ancak 2 ay emzirdim Of'a zorlamayla benimde Göğüs ucum yok kesinlikle onsuz almıyordu oda çenesini çabuk yoruyo çok zor oluyo ama inş alıştırırsın çünkü zamanla sütde azalıyo

Canım çok geçmiş olsun benim oğlumda da Öksürük var ve burnu filan sürekli tıkalı şekilde bronşitte ateş oluyomu bende başlamasından korkuyorum Dr 40 ı çıktığında ciğerlerde bişi yok demişti ama Öksürük geçmiyo devamlı değil ana özellikle sabah kalktığında oluyo

Atess yok cok sukurr.dogdugundan beri bizde burunda hep bi ufaktan ses cikiyordu.serum fizyolojik veriyordum arada.doktor evin nemi az filan olabilir diyodu ama tam tersine wvimiz faLa nemlii.
Off nasil oldu bilmiyorum.

Ah canım benim ne ağladı ya goğsumu tutmadı çok korkttum gozunde yaş kalmadı fitil verdi ağrısı oldu herhalde dedim vermeli miyim fitil acaba

E egis bende kelebekle emziriyorum. Varolan meme uçlarım doğumda yok oldu şu an dümdüz ve kızım kelebeksiz ememiyor. Ve emevileceğüni de hiç sanmıyorum onsuz. Iki sene emzirmek istiyorum ama nasıl olur bilmem. Sende durumlar ne?

Kaka yapamaması daha büyük sorun. Yapsın hepsi doldursun bezi batırsın her yeri :)) DElimiyiz neyiz
Anneyiz sadece
Kıııızzzzz nasıl özlemişim sayfada Gözlerim seni aramış hep. Görünce cok sevindim ya burası bağımlılık yaptı vbende ve cok faydasını görüyorum. Aylardır göremeyince Bıraktı buraları demiştim. Işe dönmüşsün zannımca :) hadi kolay gelsin. Bebiş nasıl? Emziriyorsun deeel mi anlat biraz ya cok habersiz kaldık senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…