Ben yaptirdim.agiza sivi veriyorlar.uc doz ayda birr.[/QUOTE][QUO34, post: 39797423, member: 657016"]Bende bugün yaptırdım 2. Ay aşımızı çok ağladı kızım rota aşısındanda bahsettiler yaptırmalı mıyım sizce
Genelde ateş gece çıkıyorŞuana kadar çıkmadı canım bundan sonra çıkar mı bilmiyorum
Calpol ver yalasın tatlı tatlı bi Çay kaşığı Ağrı sızı kalmaz yazık çektirme yavru ağlamasın. Rahatlasın bi an evvelKızımı aşı yaptırdıgımdan beri çok ağlıyor bağıra bağıra emmekte istemiyor
Canım aşı Zaman'ları ben Öncesinde biraz calpol veriyorum. Aşı yapılır yapılmaz da memesine gaz ilacı sürüp Ağzına veriyorum hemen susuyor bi Şeyler tadınca acısı hafifliyor sanırım. Denemeni tavsiye ederim calpol U ebemiz önerdi Ağrı kesici Hemde uyku yapıyor ayrıca Ateş'i engelliyor.[/QUOTE]Ben yaptirdim.agiza sivi veriyorlar.uc doz ayda birr.
Canım benimkinin gece çıkmıştı ateşi o zaman fitil vermiştim öncesinde hiç bişey vermedim o yüzden ne desem şimdi bilemedimŞuana kadar çıkmadı canım bundan sonra çıkar mı bilmiyorum
Şurup verdime yinede ben keyfi yerinde şimdi ay şöyle biraz buyuseler emekleseler oyuncaklar oynasalar ne güzel olurduCanım benimkinin gece çıkmıştı ateşi o zaman fitil vermiştim öncesinde hiç bişey vermedim o yüzden ne desem şimdi bilemedim
Bende öyle diyorum ama o zaman da peşinde koşmaktan yorulursun diyorlar :) seninde ilk bebeğin dimi canımŞurup verdime yinede ben keyfi yerinde şimdi ay şöyle biraz buyuseler emekleseler oyuncaklar oynasalar ne güzel olurdu
Evet canın ilk bebeğim ilk göz ağrım o benim :) olsun zayıflarım azıcık koşturuyorum diye :)Bende öyle diyorum ama o zaman da peşinde koşmaktan yorulursun diyorlar :) seninde ilk bebeğin dimi canım
Canim nerelerdesin sen ya gecen lafini ettik ikiz analari yok oldu napiyolar acaba diye? Bebekler nasil cnm, sen nasilsin?Selam kızlar.nasılsınız nasıl gidiyor annelik.uzun zamandır yazamadım.oğluşlarım fırsat vermiyo.Biri uyusa diğeri ağlıyo.113 günlük oldular artık çok şukur büyüyolar.Bitanesi sürekli ağlıyo dişmi gelicek acaba biberonuda ısırmaya çalışıyo bilemedim
İkiz annelerine kk ya girmek bile lüks oldu artık canım ya.Biz iyiyiz çok şükür bi tanesi çok ağlıyor benim bebeklerin.Sen nasılsın bebeğin ne kadarlık olduCanim nerelerdesin sen ya gecen lafini ettik ikiz analari yok oldu napiyolar acaba diye? Bebekler nasil cnm, sen nasilsin?
Hamile olduğumu öğrenince inşallah ikiz olur dedim hep çok istiyordum ama şu an bi çocukla bile zor başediyorum Allah yardımcın olsun canım ama büyüdüklerinde çok sevimli olurlar ikiz ikiz eminimSelam kızlar.nasılsınız nasıl gidiyor annelik.uzun zamandır yazamadım.oğluşlarım fırsat vermiyo.Biri uyusa diğeri ağlıyo.113 günlük oldular artık çok şukur büyüyolar.Bitanesi sürekli ağlıyo dişmi gelicek acaba biberonuda ısırmaya çalışıyo bilemedim
Bende hep öyle diyordum ikiz uçuz olsun istiyordum hep dun annemle konuşuyorum yok diyorum herhalde kafayı yerdim diyorum iki tane için mutlaka yardımcı lazım yaHamile olduğumu öğrenince inşallah ikiz olur dedim hep çok istiyordum ama şu an bi çocukla bile zor başediyorum Allah yardımcın olsun canım ama büyüdüklerinde çok sevimli olurlar ikiz ikiz eminim
Amin.Hem zor hemde çok güzel ikiz annesi olmak.Bir kaç yıl zor olacak ama sabredicez artık.Benim birde 4.5 yaşında kızım var.Şimdi oda bebek gibi oldu çok kıskanıyo.Yetemiyorum üçüne birdenHamile olduğumu öğrenince inşallah ikiz olur dedim hep çok istiyordum ama şu an bi çocukla bile zor başediyorum Allah yardımcın olsun canım ama büyüdüklerinde çok sevimli olurlar ikiz ikiz eminim
Allah yardımcın olsun benim oğlumun öyle bi aksiliği yok ama ona bile cok zor bakıyorum iki tane olsa aynı anda ne yapardım bilmiyorum lohusa bunalımından çıkamazdım bunda bile daha cıkamadım 2 ay olduSelam kızlar.nasılsınız nasıl gidiyor annelik.uzun zamandır yazamadım.oğluşlarım fırsat vermiyo.Biri uyusa diğeri ağlıyo.113 günlük oldular artık çok şukur büyüyolar.Bitanesi sürekli ağlıyo dişmi gelicek acaba biberonuda ısırmaya çalışıyo bilemedim
Allaha şukur ben çıktım o bunalımdan ben diyordum gece kalkmak zor gelecek bana diye valla zorlanmıyorum artık alıştım kızımda allaha şükür zorlamıyorum beni öyle gunduzleri uyutamıyorum sadece babacı bu gece uyuyor gunduz bana iş yaptırmıyor bende ikiz çok isterdim ama şimdi diyorum iyi ki bir tane olmuşAllah yardımcın olsun benim oğlumun öyle bi aksiliği yok ama ona bile cok zor bakıyorum iki tane olsa aynı anda ne yapardım bilmiyorum lohusa bunalımından çıkamazdım bunda bile daha cıkamadım 2 ay oldu
Ayy ne güzel sizin ev cıvıl cıvıldır şimdi :) bi de sen önceden tecrübeliymişsin allahtan benim ilk çocuğum o yüzden çok zorlandım ilk günlerde şimdi iyi anlaşıyoruz ama oğluşumla tabii arada uyumayıp beni delirtmelerini saymazsakAmin.Hem zor hemde çok güzel ikiz annesi olmak.Bir kaç yıl zor olacak ama sabredicez artık.Benim birde 4.5 yaşında kızım var.Şimdi oda bebek gibi oldu çok kıskanıyo.Yetemiyorum üçüne birden
Aynen canım öyle bişey olsa asla tek başıma bakamazdım ama yinede akıllanmadım hala daha ikiz görünce içim gidiyorBende hep öyle diyordum ikiz uçuz olsun istiyordum hep dun annemle konuşuyorum yok diyorum herhalde kafayı yerdim diyorum iki tane için mutlaka yardımcı lazım ya
Canım bi de profil resmindekiler senin ufaklıklar mı popolarını yerim ben onların kıyafetler süperBende hep öyle diyordum ikiz uçuz olsun istiyordum hep dun annemle konuşuyorum yok diyorum herhalde kafayı yerdim diyorum iki tane için mutlaka yardımcı lazım ya
Çok sağol teşekkürlerYok canım birşey olmaz bizim doktorumuz belden asağısını yıkayabilirsiniz dedi.sadece koluna kesinlikle 4 gün su değmeyecek dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?