En çok da emzirmen zor oluyor dur.Amin.Hem zor hemde çok güzel ikiz annesi olmak.Bir kaç yıl zor olacak ama sabredicez artık.Benim birde 4.5 yaşında kızım var.Şimdi oda bebek gibi oldu çok kıskanıyo.Yetemiyorum üçüne birden
Demir ve aç karnına alınan ilaçlar vardı onları kullansam o zaman bebeğe faydasi olur mu o zaman. En azından hem bebeğime faydasi olur hem de ilaçlar boşa gitmezçok sağol canım, başladım kullanmaya
sadece kalsiyum tabletini almıyorum, çünkü kimse ondan bahsetmedi
Bizimki ki bir gün altını değiştirirken bir yaptı yatağa ve duvara kadar ulaştı. Nasıl oldu anlamadım ne eşimin kıyafeti ne de çarşaf kaldı. Gülmekten çatlıyorumKaka yapamaması daha büyük sorun. Yapsın hepsi doldursun bezi batırsın her yeri :)) DElimiyiz neyiz
Anneyiz sadece
Bnm bebeğim de gündüz beşiğe yatırdığım an uyanıyordu.Şimdi biraz kolumda sallıyorum uyumasına yakın Beşiğine koyuyorum başında bekliyorum uyandığı an başını okuyorum ya da emzikle unutuyorum.e bu biraz kolay ama sıkıntılı.Emziği düşürdüğü an uyanıyor. Ama bir kaç emzik verdikten sonra düşerse de dalıyor. Bir de bbebeğimin Beşiğine 2 yanına ayı ve yastık güneş koydum bazen onlarla uğraşırken yoruluyor. ve gitgide gündüz uykusu düzene giriyor. Ve şunu da yapıyorum yaklaşık hangi saatlerde uykusu geliyorsa o saatleri kaçırmaması çalışıyorum. Bu şekilde yaptıkça gündüz uykusu 1 er saate çıktı.Bunlar ı yapsam da her uyuyacağım zaman gene eskisi gibi uyumazsa diye korkuyorumAslinda aksam uykularında bizim de sorun yok da nedense gündüz beşiğine yatirinca uyanıyor.bende gündüz beşiğine yatirmaktan vazgeçmiştim uyurken hep kucagimda tutuyordum ama bende denemeye devam ediyim belki boyle boyle alışır.bende perdeleri kapatıp los ortam yapıyorum ama bide yatağın üstüne çarşaf koymayı deniycem.
Bu arada arkadaslar bebeginizi ne siklikla emziriyosunuz.benimki gece 4saat memeden durabiliyo ama gunduz max iki saatte bir emmek istiyor.ben göğüs ucum olmadığı için kelebek kullandım öyle alıştı memeyi almiyor haa.kelabak kullanipnsonra memeye alıştıran var mi aranizdaa?
Bebeğin ne kadarlık bilmiyorum canım ama ilk 3 ay 17-20 saat uyumaları gerekiyor. Benim ki 7 saat uyusa şükrediyorumHerkes uykusuzluğundan şikayetçi bebeklerin benimkide sanki fazla uyuyo gelio bana
Canım ortalama 15-16 saat falan uyuyor sanırım bence gayet normal. Çünkü bebeklerde büyüme hormonu uykuda salgılanıyor. Ben oğluşuma sürekli minnak kalacaksın diyorum şimdi olduğu gibiTam 3 aylık gece 11-12 yatıyo sabah 5 te sütünü içiyor 9.30 sonrada gün içinde 1 er saat 2 ser saat 3 kere bazen 4 kere yatıyo
Yok canım Minnak kalmazda utyusalar bi türlü uyumasalar bi türlü bide mama veriyorum ya gece o tok tutuyo hadi ondan kalkmıyor gündüzde sık sık yatıyo emziren annelerin bebekleri uzun yatmıyorlar sürekli acıkıyorlarCanım ortalama 15-16 saat falan uyuyor sanırım bence gayet normal. Çünkü bebeklerde büyüme hormonu uykuda salgılanıyor. Ben oğluşuma sürekli minnak kalacaksın diyorum şimdi olduğu gibi
Bi de bizim çok aşırı bi gaz sorunumuz varYok canım Minnak kalmazda utyusalar bi türlü uyumasalar bi türlü bide mama veriyorum ya gece o tok tutuyo hadi ondan kalkmıyor gündüzde sık sık yatıyo emziren annelerin bebekleri uzun yatmıyorlar sürekli acıkıyorlar
Bizimkide başta öyleydi şimdi geçti çok şükür bak bi foto göstercem bebekler bu şekilde rahat ediyo bizimki babasının kucağında hiç durmazdı şimdi hep böle tutuyo ozaman rahatlıyor dene biBi de bizim çok aşırı bi gaz sorunumuz varuyuyor 10 dk sonra uyanıyor ağlayarak gaz çıkarıyor. Bazen saatlerce ağlıyor ne yaparsam susturamıyorum. Herkes geçicek bu günler düzelecek diyor ama 2.5 aylık oldu hala aynı sanki kaç yaşına gelirse gelsin hep ağlayacak gibi hissediyorum
Canım doktorda gösterdi bu yöntemi kısa süreli rahatlama sağlıyor bizdeBizimkide başta öyleydi şimdi geçti çok şükür bak bi foto göstercem bebekler bu şekilde rahat ediyo bizimki babasının kucağında hiç durmazdı şimdi hep böle tutuyo ozaman rahatlıyor dene bi Eki Görüntüle 1447095 altta kalan bacaklarının arasından geçen elinlede karnını ovala
Evet benim oğlanlar :)Canım bi de profil resmindekiler senin ufaklıklar mı popolarını yerim ben onların kıyafetler süper
Uykusuzluk mahfediyor beni zaten.Birini uyutuyorum öbürü uyanıyor hiç uyku yok bana.Rekorum 4 saat :) Daha fazla uyumadım doğduklarından beri..Ayy ne güzel sizin ev cıvıl cıvıldır şimdi :) bi de sen önceden tecrübeliymişsin allahtan benim ilk çocuğum o yüzden çok zorlandım ilk günlerde şimdi iyi anlaşıyoruz ama oğluşumla tabii arada uyumayıp beni delirtmelerini saymazsak
İkisini aynı anda emzirmeyi beceremiyorum.memeyi zaten çok zor tutuyolar.Biberona çok alıştılar.O yüzden genellikle sağıp veriyorum.En çok da emzirmen zor oluyor dur.
Bende çok özledim burayı ama Eymen paşa ile vakit geçirmek ten evdeyken giremedim. Malesef işe başladım bundan sonra burdayım. Emziriyorum ben işe gelince de annem biberon ile sağılmış süt veriyor. Daha 3 gün oldu işe başlayalı işleri de toparlamaya çalışıyom konuşuruz bolca artık. Süt sağma makinesi ile aşk yaşıyoz neyini anlatayım :) 5 dakikadan fazla emmiyor sıpa. Dr yetiyor demekki diyor. Bakalım bu gün rota aşımız ve kontrolümüz var kac gr almış merak içindeyim. Senin ki nasıl ?Kıııızzzzz nasıl özlemişim sayfada Gözlerim seni aramış hep. Görünce cok sevindim ya burası bağımlılık yaptı vbende ve cok faydasını görüyorum. Aylardır göremeyince Bıraktı buraları demiştim. Işe dönmüşsün zannımca :) hadi kolay gelsin. Bebiş nasıl? Emziriyorsun deeel mi anlat biraz ya cok habersiz kaldık senden
Ooooo double annem maş allah kuzucuklarına. Popolarını ısırayım onların. Ne güzel bir poz olmuş. Allah güç kuvvet versin sana 3 adet birden. biz 1 i ile baş edemiyoz :)Selam kızlar.nasılsınız nasıl gidiyor annelik.uzun zamandır yazamadım.oğluşlarım fırsat vermiyo.Biri uyusa diğeri ağlıyo.113 günlük oldular artık çok şukur büyüyolar.Bitanesi sürekli ağlıyo dişmi gelicek acaba biberonuda ısırmaya çalışıyo bilemedim
OOOO İnanç hanım hiç bir yerden de kusur kalmıyorsunuz :) Çok yazmayın okuyamıyomm :)Canim nerelerdesin sen ya gecen lafini ettik ikiz analari yok oldu napiyolar acaba diye? Bebekler nasil cnm, sen nasilsin?
Çok becerikliler maş AllahBizimki ki bir gün altını değiştirirken bir yaptı yatağa ve duvara kadar ulaştı. Nasıl oldu anlamadım ne eşimin kıyafeti ne de çarşaf kaldı. Gülmekten çatlıyorum
Swiftciim sorma ya çok yoruluyorum en çokda uykusuzluk beni bitiriyo.Tavşancık oldular bu tulumlarla :)) oğluşun nasıl sen nasılsın ne kadarlık oldunuzBende çok özledim burayı ama Eymen paşa ile vakit geçirmek ten evdeyken giremedim. Malesef işe başladım bundan sonra burdayım. Emziriyorum ben işe gelince de annem biberon ile sağılmış süt veriyor. Daha 3 gün oldu işe başlayalı işleri de toparlamaya çalışıyom konuşuruz bolca artık. Süt sağma makinesi ile aşk yaşıyoz neyini anlatayım :) 5 dakikadan fazla emmiyor sıpa. Dr yetiyor demekki diyor. Bakalım bu gün rota aşımız ve kontrolümüz var kac gr almış merak içindeyim. Senin ki nasıl ?
Ooooo double annem maş allah kuzucuklarına. Popolarını ısırayım onların. Ne güzel bir poz olmuş. Allah güç kuvvet versin sana 3 adet birden. biz 1 i ile baş edemiyoz :)
OOOO İnanç hanım hiç bir yerden de kusur kalmıyorsunuz :) Çok yazmayın okuyamıyomm :)
Çok becerikliler maş Allah
2 aylıkken çektirdik. Çok şükür bir problem yok.Kızlar kalça ultrasonu çektirdiniz mi sonuçlarınız neler
Gece uykuları düzenli değil mi. Gerçi biri düzene girse diğeri girmezSwiftciim sorma ya çok yoruluyorum en çokda uykusuzluk beni bitiriyo.Tavşancık oldular bu tulumlarla :)) oğluşun nasıl sen nasılsın ne kadarlık oldunuz
Bizde 114 gunluk olduk.Gece uykuları düzenliydi.3 kere kalkıyolardı emmek için.Son bir haftadır saat 3 den sonra uyumuyolar2 aylıkken çektirdik. Çok şükür bir problem yok.
Gece uykuları düzenli değil mi. Gerçi biri düzene girse diğeri girmezAynen tam tavşancık :))
Biz bu gün 95 günlüğüz. Ben işe başladım. Annem bakıyor bizim evde. Süt sağıp bırakıyorum. iyiyiz büyümeye çalışıyoruz işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?