2014 Aralık Anneleri

Bizde çektirmiş 53 gunlukken doktor bir tarafı tam oturmamış ama duzeliyor genelde 3. Ayda dedi çift bez kullan bir dahaki ay bir daha bakalım dedi çok uzuldum ya geçmezse diye

İkiz annelerine kk ya girmek bile lüks oldu artık canım ya.Biz iyiyiz çok şükür bi tanesi çok ağlıyor benim bebeklerin.Sen nasılsın bebeğin ne kadarlık oldu
Benimki neredeyse 3.5 aylik oldu cnm. Allahtan uysal sakin cocuk. Cok sukur atlattik o ilk zamanki donemleri. Seni cok iyi anliyorum cok zor olsa gerek, allah kolaylik versin cnm..

Çok üzülüyorum ya ağladım bile şu kalça usg si için ya düzelmezse diye bi tarafı tam oturmamış demişti doktor çift bez kullan genelde düzeliyor 3.ayda inşallah sizinki de duzelicek dedi ama öyle yazılar okudum ki ya duzelmezse diye korkuyorum

Canım bende emziriyorum yarın nasipse 3. Ayımız dolacak rota aşımız var. Kilomuz 6 civarı boy 58. Şükürler olsun iyiyiz ama bu ara büyüme atakları geçiriyoruz bol bol ağlıyor yavrum. Bir de kucağa fena alıştı çünkü ilk torun iki tarafta kucaktan indirmiyor. Bende hep evdeyim. Iki uç saate bi emiyoruz. Bazen daha sık. Genelde 15-20 dk emiyor ama oynaya oynaya. Yoksa 5 dk benimki de cok aç olursa ilk zamanlar cok sağdım ama şimdi sağmayı bıraktım. Çok üşeniyorum neticede hep beraberiz bi de. Ilk başlar lohusalıkta annem beni hava almaya gönderiyordu bende sütümü sağıp bırakıyordum. Şimdi o günleri arıyorum. Ama annem gitti tek kaldık bebişimle kısaca sağılacak yanımızda kalmadı :) şimdilik iyiyiz güzel havalarda da gezmeye başladık. Agucuklar başladı bu aralar. Canım cok cok kolay gelsin. Işin tekrar hayırlı olsun :)

Korkma biZde şe gevşeklik var dendi çift bez bağladım hep. Sonra bi Dr daha gittik bi sorun görünmüyor dedi. Korkma. Ama ihmal de etme kalça çıkığı bi hastalık değil ben cok araştırdım yalnız. Eğer yastıktan al derse doktor direkt alçıya aldır bebeğinin bacağını çünkü yastık bi işe yaramıyor. Ben bu konuda uzman Dr a gittim yanı bebek kalça çıkık uzmanına. O da öyle dedi. Biz halen kontrole gidiyoruz gelecek ay tekrar gidicez. Bebeğinin bacaklarındaki boğumlar aynı Sayıda Olmalı. Ve bacaklarını Kurbağa gibi yaptığında bir havada kalıyorsa ya da sea geliyorsa çıkık demektir ya da gevşek. Güçlü ol. Ben halen bacakları ayrık yatırıyorum ara ara da çift bez. Sormak istediğin olursa yaz ve sakın tek doktora güvenme bi Dr a daha git ihmal etme sakın

Doktor düzelir genelde düzeliyor kontrolde tutalım dedi kızıma bakıp bakıp ağlıyorum ses falan gelmiyor hiç duymadım yani allahım bebeklerimize dert tasa hastalık vermesin çıkık demedi bir tarafı tam kaynamamış dedi işte oyle yazılar okudumki korkuyorum

Canım bacak boğumlarını saydın mı

kızlar bebeğim kaka yapmak için o kadar mücadele ediyor ki
uykusundan uyanıp 15 dk ıkınıp duruyor yine de yapamıyor
gün içinde aynı şey birkaç kez tekrarlanıyor ve saatler sonra ancak yapıyor
aynı şeyi yaşayan var mı

Benimki neredeyse 3.5 aylik oldu cnm. Allahtan uysal sakin cocuk. Cok sukur atlattik o ilk zamanki donemleri. Seni cok iyi anliyorum cok zor olsa gerek, allah kolaylik versin cnm..
Amin canım.Maşallah bebeğine. Benimde biri sakin diğeri çok ağlıyor.Dişmi çıkaracak bilmiyorum

Bende öyle diyorum ama o zaman da peşinde koşmaktan yorulursun diyorlar :) seninde ilk bebeğin dimi canım
insanların moral bozacak sözleri hiç eksilmiyor,
hamilelikte ağırlaşacaksın, bunlar iyi günlerin diyenler yüzünden nasıl korkuya kapılmışım

insanların moral bozacak sözleri hiç eksilmiyor,
hamilelikte ağırlaşacaksın, bunlar iyi günlerin diyenler yüzünden nasıl korkuya kapılmışım
Doğumla ilgili de çok korkutırlar ne yazık ki herkesin lafına kulak asarsak oohoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…