Sen hep çift bezle canım korkma bizde riskteyiz bizde de tam oturmamış biraz gevşeklik var dendi ama kız bebeklerde cok normalmiş. İnternete bakma hiç. Benim diş etim kanıyor diye bakmıştım aids vardır diyor. Yani internet ÇOĞU zaman çöplük. Sen boğumlarını say Eşit Olmalı iki bacakta da hani baldırlarındaki boğumları bi de Kurbağa gibi bacaklarını yukarı karnına Çek bebeğinin. Ikisi de Eşit açılıyorsa biri havada kalmıyorsa bi sorun olacağını sanmıyorum. Ama sen sakın ihmal etme bi de başka Dr a git Röntgen isterlerse onu da çektir. Habersiz Bırakma bizi. Ben halen tetikleyim kolay değil bende bakıp bakıp Ağladım yavruma. Adaklar adadım. Son bi kontrol var gelecek ay. Iyi derse Dr kurban kesicem para biriktiriyorum. Sende ada bi şey. Cok üzme kendini Allah korusun sütün de kesilir. Bi de baktın düzelme olmuyor hemen alçıya aldım kalçadan bacak kısmını açıkçası ben eğer sorun var derse Dr hemen Alçıya alıcazDoktor düzelir genelde düzeliyor kontrolde tutalım dedi kızıma bakıp bakıp ağlıyorum ses falan gelmiyor hiç duymadım yani allahım bebeklerimize dert tasa hastalık vermesin çıkık demedi bir tarafı tam kaynamamış dedi işte oyle yazılar okudumki korkuyorum
Allahım sağlık versin bebeklerimize onlarla sınamasın bizi bacaklarında boğumlar eşit baktım bide dediğin gibi öylede bakarım doktorda dedi uç aya kadar normal dedi genelde duzeliyor inşallah duzelicek sizinki de dedi bu ayın sonuna gidicem sende yaz sonuçlarını inşallah bir sorun çıkmazSen hep çift bezle canım korkma bizde riskteyiz bizde de tam oturmamış biraz gevşeklik var dendi ama kız bebeklerde cok normalmiş. İnternete bakma hiç. Benim diş etim kanıyor diye bakmıştım aids vardır diyor. Yani internet ÇOĞU zaman çöplük. Sen boğumlarını say Eşit Olmalı iki bacakta da hani baldırlarındaki boğumları bi de Kurbağa gibi bacaklarını yukarı karnına Çek bebeğinin. Ikisi de Eşit açılıyorsa biri havada kalmıyorsa bi sorun olacağını sanmıyorum. Ama sen sakın ihmal etme bi de başka Dr a git Röntgen isterlerse onu da çektir. Habersiz Bırakma bizi. Ben halen tetikleyim kolay değil bende bakıp bakıp Ağladım yavruma. Adaklar adadım. Son bi kontrol var gelecek ay. Iyi derse Dr kurban kesicem para biriktiriyorum. Sende ada bi şey. Cok üzme kendini Allah korusun sütün de kesilir. Bi de baktın düzelme olmuyor hemen alçıya aldım kalçadan bacak kısmını açıkçası ben eğer sorun var derse Dr hemen Alçıya alıcaz
Seninkinin açıları kaç canımSen hep çift bezle canım korkma bizde riskteyiz bizde de tam oturmamış biraz gevşeklik var dendi ama kız bebeklerde cok normalmiş. İnternete bakma hiç. Benim diş etim kanıyor diye bakmıştım aids vardır diyor. Yani internet ÇOĞU zaman çöplük. Sen boğumlarını say Eşit Olmalı iki bacakta da hani baldırlarındaki boğumları bi de Kurbağa gibi bacaklarını yukarı karnına Çek bebeğinin. Ikisi de Eşit açılıyorsa biri havada kalmıyorsa bi sorun olacağını sanmıyorum. Ama sen sakın ihmal etme bi de başka Dr a git Röntgen isterlerse onu da çektir. Habersiz Bırakma bizi. Ben halen tetikleyim kolay değil bende bakıp bakıp Ağladım yavruma. Adaklar adadım. Son bi kontrol var gelecek ay. Iyi derse Dr kurban kesicem para biriktiriyorum. Sende ada bi şey. Cok üzme kendini Allah korusun sütün de kesilir. Bi de baktın düzelme olmuyor hemen alçıya aldım kalçadan bacak kısmını açıkçası ben eğer sorun var derse Dr hemen Alçıya alıcaz
Sıkma canını nelere çare bulunmuyor hiç bişeycik olmaz sadece senin minnoş birazcık nazlanmış :)Eşit canın sayınca ne bileyim eşimde diyor korkma diye korkuyorum işte çok kuçuk daha üzülüyorum doktor çift bez bağla dedi bir tarafı tam oturmamış demişti
İnşallah öyledir canım çok dua et ne olur bizim için çare bulunuyorda çok kuçuk daha dayanamam canı acır hareketleri kısıtlanır o üzülüyorum işteSıkma canını nelere çare bulunmuyor hiç bişeycik olmaz sadece senin minnoş birazcık nazlanmış :)
Çok güzel alistirmissin tebrik ederim.bir de tracy hogg un easy diye bir rutini var.onuda uygularsan sanırım ideal bebeğe kavuşmuş olucan:))tek basıma bakıyorum bebeğimebende besiginde uyutmayi denedim ama aglayinca cabuk pes etmiştim simdi senin başarını görünce tekrar deniyycem.bide benimki kesinlikle emzik almıyor .Bnm bebeğim de gündüz beşiğe yatırdığım an uyanıyordu.Şimdi biraz kolumda sallıyorum uyumasına yakın Beşiğine koyuyorum başında bekliyorum uyandığı an başını okuyorum ya da emzikle unutuyorum.e bu biraz kolay ama sıkıntılı.Emziği düşürdüğü an uyanıyor. Ama bir kaç emzik verdikten sonra düşerse de dalıyor. Bir de bbebeğimin Beşiğine 2 yanına ayı ve yastık güneş koydum bazen onlarla uğraşırken yoruluyor. ve gitgide gündüz uykusu düzene giriyor. Ve şunu da yapıyorum yaklaşık hangi saatlerde uykusu geliyorsa o saatleri kaçırmaması çalışıyorum. Bu şekilde yaptıkça gündüz uykusu 1 er saate çıktı.Bunlar ı yapsam da her uyuyacağım zaman gene eskisi gibi uyumazsa diye korkuyorum
Sanmiyorum dis icin daha erken cnm.Amin canım.Maşallah bebeğine. Benimde biri sakin diğeri çok ağlıyor.Dişmi çıkaracak bilmiyorum
Oyy kıyamam canım Allah ın izniyle bu ay düzelmiş olur canım benim. Muhakkak haber et bize dualarım sizinle sendr ferah tut içini..İnşallah öyledir canım çok dua et ne olur bizim için çare bulunuyorda çok kuçuk daha dayanamam canı acır hareketleri kısıtlanır o üzülüyorum işte
Çok sağol canım inşallah düzelir ederim canım yazarım sen çektirdin mi kalça usg siOyy kıyamam canım Allah ın izniyle bu ay düzelmiş olur canım benim. Muhakkak haber et bize dualarım sizinle sendr ferah tut içini..
Evet canım bizim kalçada sorun çıkmadı ama böbrekte pelvis genişlemesi varmış. Bizede 3.ayda tekrar bakalım dedilerÇok sağol canım inşallah düzelir ederim canım yazarım sen çektirdin mi kalça usg si
Hadi ya inşallah sizinki de düzelir canım sanırım 3 aya kadar herşey normal bizdede 3. Ayda bakalım dedi sağ bacagına tip 2a dediler çevrende varmı bu tip bişeyle karşılaşan içimi rahatlatmam lazımEvet canım bizim kalçada sorun çıkmadı ama böbrekte pelvis genişlemesi varmış. Bizede 3.ayda tekrar bakalım dediler
Bakıp yazayım çok bi şey yok iki-3 mm bişeydi sol kalçadaSeninkinin açıları kaç canım
Canım duyduklarım var ama tip falan hiç bilmiyorum. Genelde kız bebeklerde oluyormuş diye duydum bi deHadi ya inşallah sizinki de düzelir canım sanırım 3 aya kadar herşey normal bizdede 3. Ayda bakalım dedi sağ bacagına tip 2a dediler çevrende varmı bu tip bişeyle karşılaşan içimi rahatlatmam lazım
Anladım evet kızlarda oluyormuş geçtimş peki çevrendekilerdeCanım duyduklarım var ama tip falan hiç bilmiyorum. Genelde kız bebeklerde oluyormuş diye duydum bi de
Merak ettim yaz bakayımBakıp yazayım çok bi şey yok iki-3 mm bişeydi sol kalçada
Tabii canım hemde hiç sorun olmadan kendiliğinden geçti hep. Bak 35 yaşında bi akrabamızdada olmuş alçoya almışlar düzelmiş. 35 yıl önceyle şimdi aynı değil o zaman bile sadece alçıyla düzeldiyse hiç panik yapma ferah ol birazAnladım evet kızlarda oluyormuş geçtimş peki çevrendekilerde
Sağol canım rahatladım biraz vallahiTabii canım hemde hiç sorun olmadan kendiliğinden geçti hep. Bak 35 yaşında bi akrabamızdada olmuş alçoya almışlar düzelmiş. 35 yıl önceyle şimdi aynı değil o zaman bile sadece alçıyla düzeldiyse hiç panik yapma ferah ol biraz
Ya sen rahat ol sonra neden bu kadar stres yaptım diye kendine kızacaksın bak gör :)Sağol canım rahatladım biraz vallahi
İnşallah iyi olsunda kızım ben öyle diyeyim kendime :) canım sen aşıdan kaç gün sonra banyo yaptırdınYa sen rahat ol sonra neden bu kadar stres yaptım diye kendine kızacaksın bak gör :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?