2014 Aralık Anneleri

Sen hep çift bezle canım korkma bizde riskteyiz bizde de tam oturmamış biraz gevşeklik var dendi ama kız bebeklerde cok normalmiş. İnternete bakma hiç. Benim diş etim kanıyor diye bakmıştım aids vardır diyor. Yani internet ÇOĞU zaman çöplük. Sen boğumlarını say Eşit Olmalı iki bacakta da hani baldırlarındaki boğumları bi de Kurbağa gibi bacaklarını yukarı karnına Çek bebeğinin. Ikisi de Eşit açılıyorsa biri havada kalmıyorsa bi sorun olacağını sanmıyorum. Ama sen sakın ihmal etme bi de başka Dr a git Röntgen isterlerse onu da çektir. Habersiz Bırakma bizi. Ben halen tetikleyim kolay değil bende bakıp bakıp Ağladım yavruma. Adaklar adadım. Son bi kontrol var gelecek ay. Iyi derse Dr kurban kesicem para biriktiriyorum. Sende ada bi şey. Cok üzme kendini Allah korusun sütün de kesilir. Bi de baktın düzelme olmuyor hemen alçıya aldım kalçadan bacak kısmını açıkçası ben eğer sorun var derse Dr hemen Alçıya alıcaz

Allahım sağlık versin bebeklerimize onlarla sınamasın bizi bacaklarında boğumlar eşit baktım bide dediğin gibi öylede bakarım doktorda dedi uç aya kadar normal dedi genelde duzeliyor inşallah duzelicek sizinki de dedi bu ayın sonuna gidicem sende yaz sonuçlarını inşallah bir sorun çıkmaz

Seninkinin açıları kaç canım

Eşit canın sayınca ne bileyim eşimde diyor korkma diye korkuyorum işte çok kuçuk daha üzülüyorum doktor çift bez bağla dedi bir tarafı tam oturmamış demişti
Sıkma canını nelere çare bulunmuyor hiç bişeycik olmaz sadece senin minnoş birazcık nazlanmış :)

Sıkma canını nelere çare bulunmuyor hiç bişeycik olmaz sadece senin minnoş birazcık nazlanmış :)
İnşallah öyledir canım çok dua et ne olur bizim için çare bulunuyorda çok kuçuk daha dayanamam canı acır hareketleri kısıtlanır o üzülüyorum işte

Çok güzel alistirmissin tebrik ederim.bir de tracy hogg un easy diye bir rutini var.onuda uygularsan sanırım ideal bebeğe kavuşmuş olucan:))tek basıma bakıyorum bebeğimebende besiginde uyutmayi denedim ama aglayinca cabuk pes etmiştim simdi senin başarını görünce tekrar deniyycem.bide benimki kesinlikle emzik almıyor .

İnşallah öyledir canım çok dua et ne olur bizim için çare bulunuyorda çok kuçuk daha dayanamam canı acır hareketleri kısıtlanır o üzülüyorum işte
Oyy kıyamam canım Allah ın izniyle bu ay düzelmiş olur canım benim. Muhakkak haber et bize dualarım sizinle sendr ferah tut içini..

Kizlarr burasi aktif hala ben de herkesface deki grupta toplandi saniyodum.nasil bakalim bebislerr??

Evet canım bizim kalçada sorun çıkmadı ama böbrekte pelvis genişlemesi varmış. Bizede 3.ayda tekrar bakalım dediler
Hadi ya inşallah sizinki de düzelir canım sanırım 3 aya kadar herşey normal bizdede 3. Ayda bakalım dedi sağ bacagına tip 2a dediler çevrende varmı bu tip bişeyle karşılaşan içimi rahatlatmam lazım

Hadi ya inşallah sizinki de düzelir canım sanırım 3 aya kadar herşey normal bizdede 3. Ayda bakalım dedi sağ bacagına tip 2a dediler çevrende varmı bu tip bişeyle karşılaşan içimi rahatlatmam lazım
Canım duyduklarım var ama tip falan hiç bilmiyorum. Genelde kız bebeklerde oluyormuş diye duydum bi de

Anladım evet kızlarda oluyormuş geçtimş peki çevrendekilerde
Tabii canım hemde hiç sorun olmadan kendiliğinden geçti hep. Bak 35 yaşında bi akrabamızdada olmuş alçoya almışlar düzelmiş. 35 yıl önceyle şimdi aynı değil o zaman bile sadece alçıyla düzeldiyse hiç panik yapma ferah ol biraz

Sağol canım rahatladım biraz vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…