2014 Aralık Anneleri

İnşallah iyi olsunda kızım ben öyle diyeyim kendime :) canım sen aşıdan kaç gün sonra banyo yaptırdın
Perşembe öğleden sonra aşı olduk pazartesi akşamı banyo yaptık. 4.günü yaptırdın canım her ihtimale karşılık

Perşembe öğleden sonra aşı olduk pazartesi akşamı banyo yaptık. 4.günü yaptırdın canım her ihtimale karşılık
Bende cuma gunu yaptırdım perşembe gubu yaptırayım diyordum eşimde yarın yaptıralım diyor bişey falan olur diye sordum

Bende cuma gunu yaptırdım perşembe gubu yaptırayım diyordum eşimde yarın yaptıralım diyor bişey falan olur diye sordum
Yarın yaptırabilirsiniz bence bi de bizim sadece ilk gün biraz ateşi oldu bi daha başka belirti olmayınca ondan yapgırdım banyo. Aşı yeri kabuk bağlayabilir dediler ama bişi olmadı

Yarın yaptırabilirsiniz bence bi de bizim sadece ilk gün biraz ateşi oldu bi daha başka belirti olmayınca ondan yapgırdım banyo. Aşı yeri kabuk bağlayabilir dediler ama bişi olmadı
Benimkinde de bişey olmadı 3 4 gün yaptırmazsın demişti yaptırırım yarın o zaman

Yok canım 30 aralık sezeryan oldum aslında 2 gün daha bekleseydim keşke doktor bekletmek istemedi gunum 5 gun geçti diye
Banada sezeryan için önce 30 aralık demişti sonra ben 1 ocak olsun istemiştim ama benim sıpa kendiliğinden geliverdi o arada aralık bebişi oldu :)

Banada sezeryan için önce 30 aralık demişti sonra ben 1 ocak olsun istemiştim ama benim sıpa kendiliğinden geliverdi o arada aralık bebişi oldu :)
sabırsızmış seninkisi kaç haftalıkken geldi benimkini sezeryanla almasalar gelmeye niyeti yoktu

Hayirli sabahlar güzel anneler
Ben kirkim çıktığından on beş gün sonra adet görmeye başladım adet bittikten bir hafta sonra lekelenme ve tekrar adet görüyorum ocak ayından beri doğru düzgün temiz kaldığımi hatırlamıyorum doktoruma lekelenme oldugu zaman sormuştum emziriyorsan normaldir demisti ama şu adet görmeler duzensizlik sıkıntı stres yapıyor. İlk kizimda hiç böyle bişey yaşamadım adetleri düzene girmisti.
Bu durumda olan varmı acaba

Ahh ahh bi de bana sor ne zaman gelecek diye stresten sıkıntı bastı. 39+5te doğdu aslında tam zamanıydı
İlk zamanlar hamileliğimin hemen geçsin diyordum son zamanları geçmesin diyordum yeni yeni alışmıştım hamileliğe ben hiç bişey anlamadım hamileliğimden doktorada yeni alıştım ben daha kalsın biraz daha diyordum

Bizde 114 gunluk olduk.Gece uykuları düzenliydi.3 kere kalkıyolardı emmek için.Son bir haftadır saat 3 den sonra uyumuyolar
ikisi birden mi woowww. allah yardımcın olsun.
Bizde çektirmiş 53 gunlukken doktor bir tarafı tam oturmamış ama duzeliyor genelde 3. Ayda dedi çift bez kullan bir dahaki ay bir daha bakalım dedi çok uzuldum ya geçmezse diye
Geçer canım niye geçmesin. öyle düşünme. Tedavisi var sonuçta.
Maş Allah bebişine. Ahh o agucuklar başladımı tadından yenmiyorrr. Hele anneye bakıp bakıp gülmemeler ahhh özledim oğluşumu işteyim ben ((
1 çay kaşığı zeytin yağı içirsen.
2015 aralik annelerini acmislar çok duygulandim ne çabuk geçiyor zaman
çok hızlı gerçekten zaman. Hamileydik yeni öğrenmiştik ne ara kucağımıza geldi bu sıpalar :)
sabırsızmış seninkisi kaç haftalıkken geldi benimkini sezeryanla almasalar gelmeye niyeti yoktu
Aynen benim kinin de gelmeye niyeti yoktu. Zorla çıkardık çatır çatır doğurma hayallerim vardı benim içine ett :)
Ama değer her şeye :))

Orası öyle benimde hayallerim vardı sezaryen mi seninkide

Tv de feridun kunak bebeklerde kalça çıkıklığını anlatıyordu bak işte işaret bunlar bana

Yok canım 30 aralık sezeryan oldum aslında 2 gün daha bekleseydim keşke doktor bekletmek istemedi gunum 5 gun geçti diye
Günlerimiz aynıymış canım bizim de aynen öyle oldu 40+5 de 30 aralık sezeryan
Ben de bir hafta arayla bu ikinci adetim lohusalığım da 10 gün falan sürmüştü. Doktora gitmeye üşeniyorum

Hadi ya inşallah sizinki de düzelir canım sanırım 3 aya kadar herşey normal bizdede 3. Ayda bakalım dedi sağ bacagına tip 2a dediler çevrende varmı bu tip bişeyle karşılaşan içimi rahatlatmam lazım
Merhaba,benim oğlununda ilk ay ceekilen kalça ultrasonunda bir bacağı tip 2a yd.Dr saece 2. Nolu beze geçin demistikibbiz zaten öyle kullanıyorduk.2ayda çekilen ultrason da normal çıktı.umarım sizde de bi sorun olmaz

Günlerimiz aynıymış canım bizim de aynen öyle oldu 40+5 de 30 aralık sezeryan

Ben de bir hafta arayla bu ikinci adetim lohusalığım da 10 gün falan sürmüştü. Doktora gitmeye üşeniyorum
Çok sevindim bekletemedin mi sende benim gibi ben daha hiç adet olmadım

Melaesef. Ameliyat masasında bile bir kaç gün beklesek olmaz mı dedim ? herkes güldü bana
Valla benim bir gün önceden belli oldu sezeryan olacağım doktor gittigim günde yapalım dedide kendimi hazır hissetmiyorum dedim ertesi gün nasılsın dedi valla kotuyum dedim ben hazır hissetmiyorum doğurmuya dedim 40+5 olmuş ben daha hazır değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…