2014 Aralık Anneleri

inşallah canım sevindim bu ayın sonuna gidicem doktora beklemek zor geliyor iyi olduğunu bilmek istiyorum tek bezmi kullandın sen çift mi

Bizim de sözde erken döllenmeydi 2 hafta erken gelecekti. 40+4 te sez. ERken döllenme olduğu için aslında 42+4 gibi falanmış. Kaka yeme riski artık çok fazla dedi. Suni sancı denediler 1,5 gün. Ben hiç hissetmeyince sancı da gelmedi. Paşa paşa sez. oldum.

Çok sevindim bekletemedin mi sende benim gibi ben daha hiç adet olmadım
Ben doğurmaya çok meraklıydım aslında sekizinci aydan başlamıştım egzesizlere normal doğuracaktım Son Güne kadar ama kısmet böyleymiş hala söylerim keşke normal doğsaydın kızım diye

Benimde erken dollenmeydi benim hiç açılmam yoktu o muayene bile canımı yaktı doktor normal doğumda bunu hep yapacaklar dedi ben normal çok istiyordum kızım aşağıda değildi açılmam hiç yoktu sancımda yoktu doktor sen çok istiyorsun diye1 cm deo çok sa suni sancıya bağlıcam ama doğum belirtilerin hiç yok çok acı çekersin dedi

Evet canım.Bi biri uyanıyo bi öteki
Resimdeki senin oğlan mı maşallah çok güzel Allah esirgesin

Ben doğurmaya çok meraklıydım aslında sekizinci aydan başlamıştım egzesizlere normal doğuracaktım Son Güne kadar ama kısmet böyleymiş hala söylerim keşke normal doğsaydın kızım diye
Bende kızınca söylerim hep zaten normal gelemedin diye :) Birdee eşime derim sen doğuma girmeyeceğini söyleyince küstü gelmek istemedi. Hep senin yüzünden diye çıkışırım :)
Bende de ne açılma ne yumuşama hiç birşey. Her muayne de uyardı. Suyumu patlatacak sandım. Ama sonuç sez. o kadar yürümeye uyarılmaya löp diye düşmesi lazımdı :)
Bende hep yuruyuş yapıyordum boşa gitti hepsi
aynen anı olarak kaldı. Normale hazırlanıp sez. olanlar kervanına katıldık gitti.
Evet canım.Bi biri uyanıyo bi öteki
Resimdeki senin oğlan mı maşallah çok güzel Allah esirgesin
Ahh kıyamam.
Evet benim paşam. Sağol. Amin hepsini.

Normal doğum isteyip sezeryan yapmak zorunda kalan hatunlar hiç sıkmayın canınızı. Sizin elinizde olan bişey değil ne yazık ki 9 ay boyunca bende normal normal diye sayıkladım durdum normal doğum yaptım ama doğumhaneye girerken bütün hastaneyi inlettim beni sezeryana alın istemiyorum normal doğum diye ikisininde zorluğu var tabii ki. 4-5 tane dikişim vardı benim hala daha içim bi tuhaf olur oraya dikiş atıldığını düşündükçe. Ha bi de ben ilk kez doğum yaptığım gün alttan muayene oldum sırf o muayeneden korktuğumdan bi daha normal yapabilir miyim bilmiyorum

Doktor bana yumuşama var demişti ama çok canımı yanmıştı o muayenede bacaklarım tir tir titredi ama sezaryende kolay değil yani hele o karnıma bastırmaları o hemşireyi unutmıcam hiç

Orası öyle benimde hayallerim vardı sezaryen mi seninkide
ben o catır catır dıye ınatlasanlardanım sancım yoktu 42de normal doğurdum ama keske sezeryan olsaydım dikişlerim fazlaydı doğururkende cok zorlandım sımdıde dogumda zorlanmayla kulak içi kristaller oynamış sürekli hastaym 2 bucuk ay oldu

Canı
canm senin azmış benim 50 60 vardır dikişim 5saatte cıktım doğum yaptıktan sonra o sekilde 5saat bekletti bebek çıkarken cok parcalamış içeriyi dedi ama bebiş 3200dogdu kesin doktorların hatSydı ama doğumu hiç unutamıycam gecen muayene için o koltuğa cıktım doğum aklıma geldi kafayı yiycektm

Çok geçmiş olsun doktorum çok uyardı beni o çocuğun şuan dışarda geçirmesi gereken zamanı içerde geçiriyor hem onun için tehlikeli hem senin için dedi önemli olan sağlıklı olması dedi bana da sezaryanda ne var ki falan dediler ama sezeryandan öncesi ve hemen sonrası çok canım yandı ayağa kalkmamda sorun olması bir gün sonra çıktım hastaneden hiç yatmadım sonra

Sezaryandan bir gün önce muayene etti benide çok ama çok canım yandı sezaryendende korkuyordum ya uyayamazsam ya uyanamazsam ya canım yanarsa diye paranoyak olmuştum iyice

Suni ile doğurdun sanırım. Keşke bana da suni etki etseydi.
OOO çok geçmiş olsun. Parçalamışlar seni.

Çok şaşkınım kestilermi yırtıkmı oldu

Benimde 3200 doğdu bebiş canım ama sanırım senin çatında darlık falan varmış heralde çünkü benim dikişler 10 dk bile sürmedi. Çok çok geçmiş olsun çünkü ben 4-5 dikişe bile panik oldum hala daha hassasiyet var dikiş yerlerimde

Sezaryandan bir gün önce muayene etti benide çok ama çok canım yandı sezaryendende korkuyordum ya uyayamazsam ya uyanamazsam ya canım yanarsa diye paranoyak olmuştum iyice
Sezeryandan bende çok korkuyordum hemde bebeğimin doğduğu anı görmeyi çok istiyordum o yüzden normali çok istemiştim. Gerçi ben genel olarak doğumdan çok korkuyordum eşime sürekli ben doğumdan sağ çıkmazsam oğluma iyi bak deyip durdum berbat bi psikolojiydi o

Benimkide 3480 doğdu benimde sezaryan dikiş yerlerimde hissizlik var sıkıyorum orayı hissetmiyorum acı falan

Benimkide 3480 doğdu benimde sezaryan dikiş yerlerimde hissizlik var sıkıyorum orayı hissetmiyorum acı falan
Sezeryandada aynı mı bilmiyorum ama normal doğum dikişleri tuhaf bi his var gibi orda. Doğumdan çıktığımda bi daha asla çocuk yapamam diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…