Bende yapmam demiştim epidural sezaryen yapalım dediler sakın genel anestezi istiyorum dedim dikiş yoktu yapıştırma benimkisi hissizlik sinirler falanda gitti malum 15 dakika bebek çıkmış 45 dakikada benSezeryandada aynı mı bilmiyorum ama normal doğum dikişleri tuhaf bi his var gibi orda. Doğumdan çıktığımda bi daha asla çocuk yapamam diye düşünmüştüm
Sunide vermediler sancı baslatıcı serum verdiler sancım basladı ama 17 saat falan sonra doğurdum bukezde suni vermediler kendi sancınla doğur diye ama doğumdan sonra bitiktim suan hamile birini görsem aklım çıkıyoSuni ile doğurdun sanırım. Keşke bana da suni etki etseydi.
OOO çok geçmiş olsun. Parçalamışlar seni.
Sunide vermediler sancı baslatıcı serum verdiler sancım basladı ama 17 saat falan sonra doğurdum bukezde suni vermediler kendi sancınla doğur diye ama doğumdan sonra bitiktim suan hamile birini görsem aklım çıkıyo
Bebek tam çıkacagı sıra kesik atıyolarmış bana bebek cok parcaladı dediler afedersin taa makata kadar onun için hiç inat etmiyceksin ben kendimi paraladım illa normal diye ama cok zorlandım 20günde toparladım ama sezeryana göre daha eğilip kalkabiliyodum bilemedim ikiside canından can gidiyo benceÇok şaşkınım kestilermi yırtıkmı oldu
Olabilir canım saat 2de yaptım 7de odamdaydım düşünçatı muayenesi yapmamıslardı sürekli ultrasondan bakıp normal diyoduBenimde 3200 doğdu bebiş canım ama sanırım senin çatında darlık falan varmış heralde çünkü benim dikişler 10 dk bile sürmedi. Çok çok geçmiş olsun çünkü ben 4-5 dikişe bile panik oldum hala daha hassasiyet var dikiş yerlerimde
2-3 seneye unuturuz bu acıları 2.çocuğu isteriz :)Bende yapmam demiştim epidural sezaryen yapalım dediler sakın genel anestezi istiyorum dedim dikiş yoktu yapıştırma benimkisi hissizlik sinirler falanda gitti malum 15 dakika bebek çıkmış 45 dakikada ben
Bende ilk çatı muayenesi doğumdan 2 saat önce oldumOlabilir canım saat 2de yaptım 7de odamdaydım düşünçatı muayenesi yapmamıslardı sürekli ultrasondan bakıp normal diyodu
Ben hala düşünüyorum yapamam tekrar bi çocuk tekrar hamile kalırım diye aklım çıkıyo eşimi yaklaştırmıyorumSezeryandada aynı mı bilmiyorum ama normal doğum dikişleri tuhaf bi his var gibi orda. Doğumdan çıktığımda bi daha asla çocuk yapamam diye düşünmüştüm
Açılmama bakıyolardı sürekli o mu acabaBende ilk çatı muayenesi doğumdan 2 saat önce oldum
Aynen aklım çıkıyor vallaBen hala düşünüyorum yapamam tekrar bi çocuk tekrar hamile kalırım diye aklım çıkıyo eşimi yaklaştırmıyorum
Ben hastanede 1 gece kaldım eve geldim hiç yatmadım sanki hiç doğum yapmamışım gibi benim normal doğumda en çok korkttuğum şey kesikti doktoruma söyledim ben bunu oda mecbur kalıyoruz çunku yırtılma oluyor bu sefer onun birleşmeside iyileşmeside daha zorBebek tam çıkacagı sıra kesik atıyolarmış bana bebek cok parcaladı dediler afedersin taa makata kadar onun için hiç inat etmiyceksin ben kendimi paraladım illa normal diye ama cok zorlandım 20günde toparladım ama sezeryana göre daha eğilip kalkabiliyodum bilemedim ikiside canından can gidiyo bence
Benim kesik yoktu yırtılma vardı ama benim dikişlerim çok geç düştüBen hastanede 1 gece kaldım eve geldim hiç yatmadım sanki hiç doğum yapmamışım gibi benim normal doğumda en çok korkttuğum şey kesikti doktoruma söyledim ben bunu oda mecbur kalıyoruz çunku yırtılma oluyor bu sefer onun birleşmeside iyileşmeside daha zor
Bi de ben doğumdan çıktım bebeğimi getirdiler eşim kucağına aldı bu çok güzel ya hemen 2.yi yapmamız lazım diyor kalbini kırarım sus lütfen dedimBen hala düşünüyorum yapamam tekrar bi çocuk tekrar hamile kalırım diye aklım çıkıyo eşimi yaklaştırmıyorum
Unutursunuz bir kaç sene sonra doktorlar böyle deyip 2. Ye gelenleri çok gorduk diyorlar ki bende çok gordumAynen aklım çıkıyor valla
Bende çıktım kimse bana 2.yi sormasın dedim eşimede eğer istersen şimdiden söyle boşanırım dediğimi htırlıyorumBi de ben doğumdan çıktım bebeğimi getirdiler eşim kucağına aldı bu çok güzel ya hemen 2.yi yapmamız lazım diyor kalbini kırarım sus lütfen dedim
Hahaha erkek işte ne anlar doğumdanBi de ben doğumdan çıktım bebeğimi getirdiler eşim kucağına aldı bu çok güzel ya hemen 2.yi yapmamız lazım diyor kalbini kırarım sus lütfen dedim
Benim kızıma ayak uydurmam zor oldu bir hafta sonra hastaneye gittiğimde iade etmeye getirdim ben dedim eşimede sut annesi bulcam ben buna gece için diyordumBenim kesik yoktu yırtılma vardı ama benim dikişlerim çok geç düştü
Aynen valla keşke sen doğursaydın diyorum keşke aranızdaki bağı kıskanıyorum diyor manyak mı neHahaha erkek işte ne anlar doğumdan
Erkek anneye duşkun olur derler öylemi seninkiAynen valla keşke sen doğursaydın diyorum keşke aranızdaki bağı kıskanıyorum diyor manyak mı ne
Eşim çok fazla ilgileniyor sürekli konuşuyor oyun oynuyor o yüzden babaya daha düşkün hemen susuyor babasının kucağında beni sadece inek olarak görüyor çocukErkek anneye duşkun olur derler öylemi seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?