Benimki değilmiş bir tek benimkide öyle babasına ses verir onun kucağında duru ağlasana babandada diyorum beni sadece emmek için kullanıyor diyorum uyur onun kucağında duşun gece çok sesi bile çıkmaz gunduz uyumaz rahat bırakmaz beni iş yapayım babasına kuruluEşim çok fazla ilgileniyor sürekli konuşuyor oyun oynuyor o yüzden babaya daha düşkün hemen susuyor babasının kucağında beni sadece inek olarak görüyor çocuk
Bende daha ayak uydurdum denemez sanki sayılı gün ve gececek bitecek annelik gibi geliyoBenim kızıma ayak uydurmam zor oldu bir hafta sonra hastaneye gittiğimde iade etmeye getirdim ben dedim eşimede sut annesi bulcam ben buna gece için diyordum
Aynı canım ama ben sadece yalnızken konuşuyorum oğlumla yanımızda biri olunca konuşamıyorum eşim bildiğin muhabbet ediyor sürekli kucağına alıyor ben alışmasın diye pek almıyorum bunlarında etkisi var sanırımBenimki değilmiş bir tek benimkide öyle babasına ses verir onun kucağında duru ağlasana babandada diyorum beni sadece emmek için kullanıyor diyorum uyur onun kucağında duşun gece çok sesi bile çıkmaz gunduz uyumaz rahat bırakmaz beni iş yapayım babasına kurulu
Alıştım ben ya arkadaşım gormuştu beni doğumdan 2 hafta sonra falan ben ben değildim sanki zaman çabuk geçsin istiyordumBende daha ayak uydurdum denemez sanki sayılı gün ve gececek bitecek annelik gibi geliyo
Olmaz olurmu var tabikide kimden çok ilgi goruyorsa ona gidiyor bizimkinin kucağında uyur ben devamlı taşıyamıyorum o bıkmıyor ama taşımaktan diyorum 9 ay ben taşıdım birazda sen taşıyorum kanguruyu ona takıyorumAynı canım ama ben sadece yalnızken konuşuyorum oğlumla yanımızda biri olunca konuşamıyorum eşim bildiğin muhabbet ediyor sürekli kucağına alıyor ben alışmasın diye pek almıyorum bunlarında etkisi var sanırım
Ben zatwn çok zayıfım bikaç ay sonra hiç taşıyamam o yüzden alışmasın istedim ama eşim sağolsun alıştırdıOlmaz olurmu var tabikide kimden çok ilgi goruyorsa ona gidiyor bizimkinin kucağında uyur ben devamlı taşıyamıyorum o bıkmıyor ama taşımaktan diyorum 9 ay ben taşıdım birazda sen taşıyorum kanguruyu ona takıyorum
Ben Yaşıyorum 1 hafta geçiyor 2 gün leke biraz kan. sonra 6 -7 gün yok tekrar 2 gün leke Dr gitsem sordum alttan muayene ediyormuş bu durumda ordanda çok korkuyorum ama bende stres oldum sis gibi vücudum namazlarım desen leke görüp bırakıyorum adet diye sonra 2 günde bitiyor adet değil Özür diye kılmaya başlıyorum hatta az önce wc ye gittim yine gelmiş ne olduğu da belli değil. Bi arkadaşım 6 ay öyle oldu geçti dedi ama bir yandan da diyorum enfeksiyon varsa tedavi olmazsam yumurtalıklara yayilir ciddi hal alır mı. Kafamda deli sorularHayirli sabahlar güzel anneler
Ben kirkim çıktığından on beş gün sonra adet görmeye başladım adet bittikten bir hafta sonra lekelenme ve tekrar adet görüyorum ocak ayından beri doğru düzgün temiz kaldığımi hatırlamıyorum doktoruma lekelenme oldugu zaman sormuştum emziriyorsan normaldir demisti ama şu adet görmeler duzensizlik sıkıntı stres yapıyor. İlk kizimda hiç böyle bişey yaşamadım adetleri düzene girmisti.
Bu durumda olan varmı acaba
İlk iki ay biraz sıkıntılı idikÇok güzel alistirmissin tebrik ederim.bir de tracy hogg un easy diye bir rutini var.onuda uygularsan sanırım ideal bebeğe kavuşmuş olucan:))tek basıma bakıyorum bebeğimebende besiginde uyutmayi denedim ama aglayinca cabuk pes etmiştim simdi senin başarını görünce tekrar deniyycem.bide benimki kesinlikle emzik almıyor .
Ay bide ben zayıflasam :) doğumda kilo aldın mıBen zatwn çok zayıfım bikaç ay sonra hiç taşıyamam o yüzden alışmasın istedim ama eşim sağolsun alıştırdı
Hamile kalmadan da çok zayıftım canım ben hamilelikte 12 kilo aldım doğumdan çıktığımda 6 kilosu gitmişti bile şimdi 4 daha gitti. Ama ben almak istiyorum olmuyor bi türlüAy bide ben zayıflasam :) doğumda kilo aldın mı
Tek bez kullanmistim.bir de daha önce buradasoylendimi bilmiyorum.bebegin iki bacağındaki boğum sayisi ayni olurmuş sağlıklı bebeklerde.kontrol ettinmi hic?inşallah canım sevindim bu ayın sonuna gidicem doktora beklemek zor geliyor iyi olduğunu bilmek istiyorum tek bezmi kullandın sen çift mi
Bide benden gitse eski pantolonlarım olmuyor 15 kilo aldım hiç gitmedi herhalde benden :) bi arkadaşım hamileliğinde 38 kilo almıştı:)Hamile kalmadan da çok zayıftım canım ben hamilelikte 12 kilo aldım doğumdan çıktığımda 6 kilosu gitmişti bile şimdi 4 daha gitti. Ama ben almak istiyorum olmuyor bi türlüemin ol çok zayıf olmakta kötü bişey sürekli eleştiriye maruz kalıyorum yoruldum artık
Evet aynı sayıları iki bacagını birleştirdiğimdede eşit inşallah iyi çıkar sonuçlar tedirginim yinede bugün tvde bacaklarını karnına doğru itip yana doğru açın biri tam açılmıyorsa o çıkıktır diyordu onuda denedim açılıyor sağ alfası 55 sol alfası 63 çıkmıştıTek bez kullanmistim.bir de daha önce buradasoylendimi bilmiyorum.bebegin iki bacağındaki boğum sayisi ayni olurmuş sağlıklı bebeklerde.kontrol ettinmi hic?
Ohh maşallah keşke bende o kadar alsaydım karnım falan o kadar küçüktü ki doğumdan bikaç hafta önce 7-8 aylık sanıyorlardı. Şimdi de hiç anne gibi değilsin diyorlar zoruma gidiyorBide benden gitse eski pantolonlarım olmuyor 15 kilo aldım hiç gitmedi herhalde benden :) bi arkadaşım hamileliğinde 38 kilo almıştı:)
Canım benim çok üstüne gelmek istemiyorum seni çok çok iyi anlıyorum ama herşeyi denedin bak Allaha şükür bi sorun yok ferahla biraz stresin tam buraya bana geliyor :)Evet aynı sayıları iki bacagını birleştirdiğimdede eşit inşallah iyi çıkar sonuçlar tedirginim yinede bugün tvde bacaklarını karnına doğru itip yana doğru açın biri tam açılmıyorsa o çıkıktır diyordu onuda denedim açılıyor sağ alfası 55 sol alfası 63 çıkmıştı
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldümKizlar ya canim cok sikildi. Bebegumi bi soydum vucudu kipkirmizi olmus. Benek benek. Doktora resmini attik hemen anne sutunden alerji olmus dedu. Ne yedin dedi 3 fundur ilk defa tursu yemeye basladim. Tursu direk sute gecer dedi. Izlicez eger sisme yaparsa kortizon ignesi yapicaz devam ederse sutu kesmek zorunda kalabiliriz onemli dedi. Cok uzuldum kizlar ya. tecrubesi olan varmi bu aksamda yemistim. Ne yapsam.
Canım bir kere mama mi versen keşke Dr a sorsaydin inşallah kesmesi sütü kesersenizde üzme kendini senin elinde olan bişey değil hemde bu zamana kadar almış annesi.Kizlar ya canim cok sikildi. Bebegumi bi soydum vucudu kipkirmizi olmus. Benek benek. Doktora resmini attik hemen anne sutunden alerji olmus dedu. Ne yedin dedi 3 fundur ilk defa tursu yemeye basladim. Tursu direk sute gecer dedi. Izlicez eger sisme yaparsa kortizon ignesi yapicaz devam ederse sutu kesmek zorunda kalabiliriz onemli dedi. Cok uzuldum kizlar ya. tecrubesi olan varmi bu aksamda yemistim. Ne yapsam.
Hiç zoruna gitmesin yapında var demekki bende sanki hiç doğum yapmamış gibiyim hiç yani hamileykende boyleydim hala boyleyimOhh maşallah keşke bende o kadar alsaydım karnım falan o kadar küçüktü ki doğumdan bikaç hafta önce 7-8 aylık sanıyorlardı. Şimdi de hiç anne gibi değilsin diyorlar zoruma gidiyor
Bana anne gibi değilsin diyenlere bende daha iyi işte oğlum büyünce ablası zannederler beni diyorum :) minyon olmak suç mu canııımHiç zoruna gitmesin yapında var demekki bende sanki hiç doğum yapmamış gibiyim hiç yani hamileykende boyleydim hala boyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?