2014 Aralık Anneleri

Eşim çok fazla ilgileniyor sürekli konuşuyor oyun oynuyor o yüzden babaya daha düşkün hemen susuyor babasının kucağında beni sadece inek olarak görüyor çocuk
Benimki değilmiş bir tek benimkide öyle babasına ses verir onun kucağında duru ağlasana babandada diyorum beni sadece emmek için kullanıyor diyorum uyur onun kucağında duşun gece çok sesi bile çıkmaz gunduz uyumaz rahat bırakmaz beni iş yapayım babasına kurulu

Aynı canım ama ben sadece yalnızken konuşuyorum oğlumla yanımızda biri olunca konuşamıyorum eşim bildiğin muhabbet ediyor sürekli kucağına alıyor ben alışmasın diye pek almıyorum bunlarında etkisi var sanırım

Olmaz olurmu var tabikide kimden çok ilgi goruyorsa ona gidiyor bizimkinin kucağında uyur ben devamlı taşıyamıyorum o bıkmıyor ama taşımaktan diyorum 9 ay ben taşıdım birazda sen taşıyorum kanguruyu ona takıyorum

Ben zatwn çok zayıfım bikaç ay sonra hiç taşıyamam o yüzden alışmasın istedim ama eşim sağolsun alıştırdı

Ben Yaşıyorum 1 hafta geçiyor 2 gün leke biraz kan. sonra 6 -7 gün yok tekrar 2 gün leke Dr gitsem sordum alttan muayene ediyormuş bu durumda ordanda çok korkuyorum ama bende stres oldum sis gibi vücudum namazlarım desen leke görüp bırakıyorum adet diye sonra 2 günde bitiyor adet değil Özür diye kılmaya başlıyorum hatta az önce wc ye gittim yine gelmiş ne olduğu da belli değil. Bi arkadaşım 6 ay öyle oldu geçti dedi ama bir yandan da diyorum enfeksiyon varsa tedavi olmazsam yumurtalıklara yayilir ciddi hal alır mı. Kafamda deli sorular

İlk iki ay biraz sıkıntılı idik
idik. Zaten İlk 1 ay kan gruplarımız farklı olduğundan sarılık vardı ilk 1 hafta küvezde ışın tedavisi aldı. 2. Ayımız da yavaş yavaş uykusu düzeldi. Gece 2 de uyurdu gündüz genellikle 10 dk en fazla yarım saat uyurdu. Gece hep ağlardı. Emzik kurtarıcısı oldu derken bu seferde emzik düştükçe ağlamaya başladı. Bir de emzikli başı gerekti yavaş yavaş dediğim süreçlerden geçerek çok düzenli olmasa da gündüz uyutmayi başardım. Gece de 5-6 ya kadar uyuyor. Buna da şükür.. Zamanla daha da düzelir herhalde

Ay bide ben zayıflasam :) doğumda kilo aldın mı
Hamile kalmadan da çok zayıftım canım ben hamilelikte 12 kilo aldım doğumdan çıktığımda 6 kilosu gitmişti bile şimdi 4 daha gitti. Ama ben almak istiyorum olmuyor bi türlü emin ol çok zayıf olmakta kötü bişey sürekli eleştiriye maruz kalıyorum yoruldum artık

inşallah canım sevindim bu ayın sonuna gidicem doktora beklemek zor geliyor iyi olduğunu bilmek istiyorum tek bezmi kullandın sen çift mi
Tek bez kullanmistim.bir de daha önce buradasoylendimi bilmiyorum.bebegin iki bacağındaki boğum sayisi ayni olurmuş sağlıklı bebeklerde.kontrol ettinmi hic?

Bide benden gitse eski pantolonlarım olmuyor 15 kilo aldım hiç gitmedi herhalde benden :) bi arkadaşım hamileliğinde 38 kilo almıştı:)

Tek bez kullanmistim.bir de daha önce buradasoylendimi bilmiyorum.bebegin iki bacağındaki boğum sayisi ayni olurmuş sağlıklı bebeklerde.kontrol ettinmi hic?
Evet aynı sayıları iki bacagını birleştirdiğimdede eşit inşallah iyi çıkar sonuçlar tedirginim yinede bugün tvde bacaklarını karnına doğru itip yana doğru açın biri tam açılmıyorsa o çıkıktır diyordu onuda denedim açılıyor sağ alfası 55 sol alfası 63 çıkmıştı

Bide benden gitse eski pantolonlarım olmuyor 15 kilo aldım hiç gitmedi herhalde benden :) bi arkadaşım hamileliğinde 38 kilo almıştı:)
Ohh maşallah keşke bende o kadar alsaydım karnım falan o kadar küçüktü ki doğumdan bikaç hafta önce 7-8 aylık sanıyorlardı. Şimdi de hiç anne gibi değilsin diyorlar zoruma gidiyor

Canım benim çok üstüne gelmek istemiyorum seni çok çok iyi anlıyorum ama herşeyi denedin bak Allaha şükür bi sorun yok ferahla biraz stresin tam buraya bana geliyor :)

Kizlar ya canim cok sikildi. Bebegumi bi soydum vucudu kipkirmizi olmus. Benek benek. Doktora resmini attik hemen anne sutunden alerji olmus dedu. Ne yedin dedi 3 fundur ilk defa tursu yemeye basladim. Tursu direk sute gecer dedi. Izlicez eger sisme yaparsa kortizon ignesi yapicaz devam ederse sutu kesmek zorunda kalabiliriz onemli dedi. Cok uzuldum kizlar ya. tecrubesi olan varmi bu aksamda yemistim. Ne yapsam.

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm bugün de yemişsin mama falan varsa evdr bugünlük mama ver istersen yada daha önceden süt falan sağfıysan ondan ver hiç bilgim olmayan bi konu maalesef inşallah sütü kesmek zorunda kalmazsınız

Canım bir kere mama mi versen keşke Dr a sorsaydin inşallah kesmesi sütü kesersenizde üzme kendini senin elinde olan bişey değil hemde bu zamana kadar almış annesi.

Ohh maşallah keşke bende o kadar alsaydım karnım falan o kadar küçüktü ki doğumdan bikaç hafta önce 7-8 aylık sanıyorlardı. Şimdi de hiç anne gibi değilsin diyorlar zoruma gidiyor
Hiç zoruna gitmesin yapında var demekki bende sanki hiç doğum yapmamış gibiyim hiç yani hamileykende boyleydim hala boyleyim

Hiç zoruna gitmesin yapında var demekki bende sanki hiç doğum yapmamış gibiyim hiç yani hamileykende boyleydim hala boyleyim
Bana anne gibi değilsin diyenlere bende daha iyi işte oğlum büyünce ablası zannederler beni diyorum :) minyon olmak suç mu canııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…