2014 Aralık Anneleri

Aynen ne güzel valla ya sıkılır mı insanın canı buna canım senin oğlun kusuyor mu
Şimdi mesajını okurken bile kustu üzerime son 1 haftadır çok fazlalaştı kusmaları peynir gibi de kusuyor sızıntı şeklindede kusuyor fışkırarakda kusuyor. Daha önceden haftada 1 en fazla 2 defa kusardı o yüzden doktora sormayı hiç düşünmemiştim. Bi de kusunca gayet halinden memnun görünüyor rahatlıyor mu acaba

Bizimki hep kusuyor hele bir ara fazlalaşmıştı doktora goturdum bir şurup verdi normal dedi kusması azalsın diye vermişti benimkide bazen peynir gibi bazen sut gibi onluk takıyorum ben zaten normal miş yani 6 aya kadar olurmuş boyle

Ayy iyi bari daha doktor kontrolümüze baya var ama gitsek mi diye düşünmüştüm gerçi bizim ki gazı çok oluncada kusuyor. Emzik veriyorum hemen gözleri kırpışrırıyor midesi bulanıyor pek nariniz

merhaba kızlar beni hatırlayan var mı bilmiyorum nasılsınız bebeklerle hepiniz iyisinizdir umarım 12 kasıma yakın bebişlerimiz var mı acaba burada?
5 Aralık Uyar mı canım ?
Canım cok geçmiş olsun. Turşu yediğin için olduysa turşuyu kesersin olur biter dr sütü niye kesiyor anlamadım. Bir de sadece resim ile nasıl anladı ki. Test falan yapmadan. Eğer anne sütünü keselim derse mutlaka ikinci bir dr un fikrini de al. Benim bu dr lara güvenim kalmadı kesinlikle. Haberdar et canım merak ettim.

Ayy iyi bari daha doktor kontrolümüze baya var ama gitsek mi diye düşünmüştüm gerçi bizim ki gazı çok oluncada kusuyor. Emzik veriyorum hemen gözleri kırpışrırıyor midesi bulanıyor pek nariniz
Benimkide öyle emzik verince yuzunu buruşturuyor :) bir gün videoyaya çekiyorum babasına gondericem 2 dakikalık videoda 2 kere kustu ;:)

Benimkide öyle emzik verince yuzunu buruşturuyor :) bir gün videoyaya çekiyorum babasına gondericem 2 dakikalık videoda 2 kere kustu ;:)
Hahhah ne olacak bu bebişlerin hali böyle bilmem ki bu arada ben artık emzikle uğraşmayı bıraktım napıım istemiyor

Oh maşallah sayfalar almış yürümüş bizim kız da çok kusuyo bazen ya diyorum ben o sütü kolay mı kazanıyorum hepsini çıkarıveriyo kolayca

Ben veriyorum bazen tutuyor bazen istemiyor zorluyorum tutsada 2 dk sonra atıyor o kadar para verdim iyisinden aldım tut şunu diyorum :)
Hahah bende tutumlu oğlum masraf yaptırmak istemiyor bize diyorum evde o kadar çok emzik var ki kaça aldığımı bende unuttum :) gerçi ben doğumdan önce çok idealist bi anne adayıydım emzik vermem asla sallamam kucağa alıştırmam hepsi yalan oldu :)

Aynen bende öyleydim yatarak emziririm kucağa alıştırmam diyordum yok ya bi ağlasa hemen alıyorum kıyamıyorum eşimin kuzeninin eşide diyor ben hayatta almam kucağıma öyle yapmam böyle yapmam diyor öyle olmuyor valla diyorum bide ilk yani insan hep alıp sevmek istiyor

Aynen canım uyumuyor diye kızıyorum 1-2 saat uyanmayınca gidip kontrol ediyorum çok uyursa aç kalmasın diye uyandırıyorum. Arrık bundan sonra hiç dayanamayız gülüşmeler agular başlar iyice sevimli olurlar :)

Aynen ben de emzik vermem diyodum kolikte zorladım aldı yine 2-3 dk da bir atıyo yine veriyorum bi de uykudan uyanınca tekrar tanışıyomuş gibi kusma numaraları yapıyo yemezler diyorum tıkıyorum ağzına eşim de kızıyo iyice susturucu niyetine kullanıyosun emziği diye

Hemde hiç dayanamıyorsun. Severken diyorum içime sokasım geliyor diye Eşim diyor sokma zor çıkardık diye :)
Bizim ki agulara gülüşlere başladı. Her geçen dakika daha fazla sevip bağlanıyorsun resmen. Nasıl bir aşk bu 98 gündür ayaklarım yere basmıyor gibi.
Emzik amacı zaten susturmak. Yani susturucu zaten o :)

6 aydan önce başka şeyler verilmiyor diye biliyorum, sen denedin mi bunu canım

emzik, emme refleksini geliştiriyor galiba, dr bana emzik ver demişti

6 aydan önce başka şeyler verilmiyor diye biliyorum, sen denedin mi bunu canım
Evet öyle diyorlar ama kekik,kimyon çayı bile veriyorsun bazen. gaz problemine iyi geliyor diye.
Ben poposuna zeytinyağı sürüyorum sadece arada ama bizim kaka yapamama sorunumuz olmadığı için vermedim. Olsaydı verirdim. Z. yağının sakıncası olduğunu düşünmüyorum. kaka yapması için içeceği şuruplardan daha az zararlıdır bence. Tabi dr. danış yinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…