2014 Aralık Anneleri

emzik, emme refleksini geliştiriyor galiba, dr bana emzik ver demişti
Ben de çok kötü şeyler okumuştum emzikle ilgili sonra bunu duydum bi de çok ağlıyodu ağlarken hiç emmiyodu beni Son çare verdim emziği iyiki de vermişim 10 gün falan uğraştım ama deydi resmen "susturucu"

Ooo bizimki bişeyler diyo ağu vuvu yumuşak harflerle onunla konuşunca valla bende çok uyuyunca uyandırasım geliyor gece kaldırmıyorum ben 3-4 saat uyuyor çunku gunduz sürekli emiyor gunduz çok uyumuyor

Aynen bizim bebek de erdikten sonra ağlardı.sütün mü az derdi ailem.Ben de kolik ağlaması olabileceğini öğrendim.ertesi gün sağlık ocağında hemşireye sordum ağlamasını, emzik ver, dedi. İlk başlarda emziği düştü diye ağlıyordu. Şimdi ise emziği sadece bazen uyuturken veriyorum. Emzik resmen hayatımızı kurtardı. Gerçekten emzik susturucu

Geçen hafta pazar bn de turşu yedim sıkıntı olmadı. Diğer arkadaşın dediği gibi bir başka dr a daha danış.umarım dr yanlış yönlendirmiştir seni..

Hahaha susturucu iyiymiş benimkide kolik canım ama ben alıştıramadım

Hahahah bende içime sokasım geliyor diyerek seviyorum eşimde çıkarcam diye o kadar uğraştın deli misin diyor :) bi gülsün agu desin diye yapmadığımız şaklabanlık kalmıyor

Ooo bizimki bişeyler diyo ağu vuvu yumuşak harflerle onunla konuşunca valla bende çok uyuyunca uyandırasım geliyor gece kaldırmıyorum ben 3-4 saat uyuyor çunku gunduz sürekli emiyor gunduz çok uyumuyor
Keyfi yerindeyse sürekli vuvu yapıyor ama keyifsizse ne yaparsan yap bakmıyor bile

Bizim de en çok söylediğimiz şeyler avuu marvv dı bugün bi de hööö öğrenmişiz yiyesim geliyo öpmekten yara olcak yanakları

Kızlar hangi bebek bezini kullanıyorsunuz?
Ben yerli malı olsun diye molfix le başladım öyle devam ediyorum canım şimdilik memnunum. İlk günlerde hiç memnun değildim sürekli sızıntı oluyordu ama sanırım ben acemilikten düzgün bağlayamıyordum

:) alışmışındır artık

Evet canım alıştık artık mecburen :) sen hangi markayı kullanıyorsun. Ben bi de molfixin alt değiştirme örtüsünü kullanıyorum çok rahat oluyor.
Huggies kullanıyorum prima canbebr kullandım ama bu daha iyi sanki kaç no kullanıyorsun

5 Aralık Uyar mı canım ?
Kasım bebeleri lazım ama hadi 5 gün aralıktan gitmiş bişey olmaz Ayy aklıma geldi de eğer benim sıpa 40 haftayı bekleseydi 6 aralıkta doğacaktı belki o zaman adaşların arasında sadece 1 gün olacaktı hayırlısı buymuş demek ki aceleci çıktı benim sıpa ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…