Ben de çok kötü şeyler okumuştum emzikle ilgili sonra bunu duydum bi de çok ağlıyodu ağlarken hiç emmiyodu beni Son çare verdim emziği iyiki de vermişim 10 gün falan uğraştım ama deydi resmen "susturucu"emzik, emme refleksini geliştiriyor galiba, dr bana emzik ver demişti
Ooo bizimki bişeyler diyo ağu vuvu yumuşak harflerle onunla konuşunca valla bende çok uyuyunca uyandırasım geliyor gece kaldırmıyorum ben 3-4 saat uyuyor çunku gunduz sürekli emiyor gunduz çok uyumuyorAynen canım uyumuyor diye kızıyorum 1-2 saat uyanmayınca gidip kontrol ediyorum çok uyursa aç kalmasın diye uyandırıyorum. Arrık bundan sonra hiç dayanamayız gülüşmeler agular başlar iyice sevimli olurlar :)
Aynen bizim bebek de erdikten sonra ağlardı.sütün mü az derdi ailem.Ben de kolik ağlaması olabileceğini öğrendim.ertesi gün sağlık ocağında hemşireye sordum ağlamasını, emzik ver, dedi. İlk başlarda emziği düştü diye ağlıyordu. Şimdi ise emziği sadece bazen uyuturken veriyorum. Emzik resmen hayatımızı kurtardı. Gerçekten emzik susturucuBen de çok kötü şeyler okumuştum emzikle ilgili sonra bunu duydum bi de çok ağlıyodu ağlarken hiç emmiyodu beni Son çare verdim emziği iyiki de vermişim 10 gün falan uğraştım ama deydi resmen "susturucu"
Geçen hafta pazar bn de turşu yedim sıkıntı olmadı. Diğer arkadaşın dediği gibi bir başka dr a daha danış.umarım dr yanlış yönlendirmiştir seni..Kizlar ya canim cok sikildi. Bebegumi bi soydum vucudu kipkirmizi olmus. Benek benek. Doktora resmini attik hemen anne sutunden alerji olmus dedu. Ne yedin dedi 3 fundur ilk defa tursu yemeye basladim. Tursu direk sute gecer dedi. Izlicez eger sisme yaparsa kortizon ignesi yapicaz devam ederse sutu kesmek zorunda kalabiliriz onemli dedi. Cok uzuldum kizlar ya. tecrubesi olan varmi bu aksamda yemistim. Ne yapsam.
Hahaha susturucu iyiymişAynen ben de emzik vermem diyodum kolikte zorladım aldı yine 2-3 dk da bir atıyo yine veriyorum bi de uykudan uyanınca tekrar tanışıyomuş gibi kusma numaraları yapıyo yemezler diyorum tıkıyorum ağzına eşim de kızıyo iyice susturucu niyetine kullanıyosun emziği diye
Hahahah bende içime sokasım geliyor diyerek seviyorum eşimde çıkarcam diye o kadar uğraştın deli misin diyor :) bi gülsün agu desin diye yapmadığımız şaklabanlık kalmıyorHemde hiç dayanamıyorsun. Severken diyorum içime sokasım geliyor diye Eşim diyor sokma zor çıkardık diye :)
Bizim ki agulara gülüşlere başladı. Her geçen dakika daha fazla sevip bağlanıyorsun resmen. Nasıl bir aşk bu 98 gündür ayaklarım yere basmıyor gibi.
Emzik amacı zaten susturmak. Yani susturucu zaten o :)
Keyfi yerindeyse sürekli vuvu yapıyor ama keyifsizse ne yaparsan yap bakmıyor bileOoo bizimki bişeyler diyo ağu vuvu yumuşak harflerle onunla konuşunca valla bende çok uyuyunca uyandırasım geliyor gece kaldırmıyorum ben 3-4 saat uyuyor çunku gunduz sürekli emiyor gunduz çok uyumuyor
Bizim de en çok söylediğimiz şeyler avuu marvv dı bugün bi de hööö öğrenmişiz yiyesim geliyo öpmekten yara olcak yanaklarıOoo bizimki bişeyler diyo ağu vuvu yumuşak harflerle onunla konuşunca valla bende çok uyuyunca uyandırasım geliyor gece kaldırmıyorum ben 3-4 saat uyuyor çunku gunduz sürekli emiyor gunduz çok uyumuyor
Kedi gibiler ya :) ağlayasım geliyor onu öyle sesler çıkarıp görünce çok duygulanıyorumBizim de en çok söylediğimiz şeyler avuu marvv dı bugün bi de hööö öğrenmişiz yiyesim geliyo öpmekten yara olcak yanakları
Ben yerli malı olsun diye molfix le başladım öyle devam ediyorum canım şimdilik memnunum. İlk günlerde hiç memnun değildim sürekli sızıntı oluyordu ama sanırım ben acemilikten düzgün bağlayamıyordumKızlar hangi bebek bezini kullanıyorsunuz?
:) alışmışındır artıkBen yerli malı olsun diye molfix le başladım öyle devam ediyorum canım şimdilik memnunum. İlk günlerde hiç memnun değildim sürekli sızıntı oluyordu ama sanırım ben acemilikten düzgün bağlayamıyordum
Evet canım alıştık artık mecburen :) sen hangi markayı kullanıyorsun. Ben bi de molfixin alt değiştirme örtüsünü kullanıyorum çok rahat oluyor.:) alışmışındır artık
Huggies kullanıyorum prima canbebr kullandım ama bu daha iyi sanki kaç no kullanıyorsunEvet canım alıştık artık mecburen :) sen hangi markayı kullanıyorsun. Ben bi de molfixin alt değiştirme örtüsünü kullanıyorum çok rahat oluyor.
Ben de molfix kullanıyorum eşim bi kere Prima almıştı hiç beğenmedim dokusunu. 3 numara molfix vazgeçilmezim oldu alt açma bezi de nisafirlikte iyi oluyoKızlar hangi bebek bezini kullanıyorsunuz?
Kasım bebeleri lazım ama hadi 5 gün aralıktan gitmiş bişey olmaz5 Aralık Uyar mı canım ?
Primayı bende hiç beğenmedim yeni doğanı bile çok buyuktu dışarıda taşırıyoduBen de molfix kullanıyorum eşim bi kere Prima almıştı hiç beğenmedim dokusunu. 3 numara molfix vazgeçilmezim oldu alt açma bezi de nisafirlikte iyi oluyo
Bu sefer 3 numara aldım canım sanki 2 sıkmaya başladı gibiydiHuggies kullanıyorum prima canbebr kullandım ama bu daha iyi sanki kaç no kullanıyorsun
Ben evde kullanıyorum alt açma bezini yoksa heryeri suluyorBen de molfix kullanıyorum eşim bi kere Prima almıştı hiç beğenmedim dokusunu. 3 numara molfix vazgeçilmezim oldu alt açma bezi de nisafirlikte iyi oluyo
Bende şimdi 3 numara aldım bizimki de öyle sıkıyor gibi kaç kilo canım senin bebeğinBu sefer 3 numara aldım canım sanki 2 sıkmaya başladı gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?