En son 2 hafta önce tartıldı 5 kilo olmuştu canım. Zaten 2 numara bezde 6 kiloya kadar yazıyor diye 3 aldım benBende şimdi 3 numara aldım bizimki de öyle sıkıyor gibi kaç kilo canım senin bebeğin
Evde alt açma sergisi var yastıklı gibi onu kullanıyorum seviyo da ilginçtir üstünde bırakıyorum bazen 10 dk faln oyalanıyo makineye de atılıyor çok rahatBen evde kullanıyorum alt açma bezini yoksa heryeri suluyor
Ben boyatmak istiyorum çok uzadı dipler ama zararı olur belki diye düşünüyorum bir de kestirmem de lazım rapunzele döndüm artık aslında bi boşluk bulup gitsem ikisini de yaptırasım varKızlar emzirme döneminde saç boyatanınız varmı yani emzirme döneminde saç boyanır mı
http://www.forumalew.org/cocuk-sagl...kilo-alir-24-aya-kadar-bebeklerde-olmasi.htmlBebişlerin boyunun bi standartı var mı kızlar kiloda aylık en az 600 gr alınması gerekiyor ya boyun bi ölçütü var mı bu şekilde
Aaa canım çok çok iyi sen bakma o doktora başka birine git. Bizde 60 günlükken 5 kiloyduk şimfi 75 günlük olduk muhtemelen 5.5 civarıdır. Bizim doktor sürekli ideal diyorhttp://www.forumalew.org/cocuk-sagl...kilo-alir-24-aya-kadar-bebeklerde-olmasi.html
Burda yazıyor canım. Bizim doktor hiç ölçmüyo boyunu değiştircem zaten uyuz oldum iyice. Benim kızım 72 günlük 5 buçuk kilo mama ver kilo alımı yetersiz dedi sizce de çok mu zayıf ayda tam bir Kilo alıyo
Daha gitmem ya bi Ton da para alıyo. Mama vermem bence normal dedim zaten deli kadın sonra da diyoki sütünü artır o zaman. Moralimi bozdu daha da azalacak diye korktum kaç gündürAaa canım çok çok iyi sen bakma o doktora başka birine git. Bizde 60 günlükken 5 kiloyduk şimfi 75 günlük olduk muhtemelen 5.5 civarıdır. Bizim doktor sürekli ideal diyor
Bende geçen cuma gitmiştim ayın 6 nda 4860 dı bende 3 aldım şimdikiniEn son 2 hafta önce tartıldı 5 kilo olmuştu canım. Zaten 2 numara bezde 6 kiloya kadar yazıyor diye 3 aldım ben
Bu doktorlar var ya moral bozuyorlar bazen benin kızım 1 ayda 600 gram almıştı sutunu sağ bak ne kadar çıkıyor çok az almış dediler bi kafaya taktım kilo almıyo diye sutum mu yetmiyor diye bu sefer 35 günde 1 kilo 30 gram almışız :) bizde 72 gunluğuz daha 5 kilo değiliz iştehttp://www.forumalew.org/cocuk-sagl...kilo-alir-24-aya-kadar-bebeklerde-olmasi.html
Burda yazıyor canım. Bizim doktor hiç ölçmüyo boyunu değiştircem zaten uyuz oldum iyice. Benim kızım 72 günlük 5 buçuk kilo mama ver kilo alımı yetersiz dedi sizce de çok mu zayıf ayda tam bir Kilo alıyo
Doktor 600gr dedi bana canım sınırıDaha gitmem ya bi Ton da para alıyo. Mama vermem bence normal dedim zaten deli kadın sonra da diyoki sütünü artır o zaman. Moralimi bozdu daha da azalacak diye korktum kaç gündür
Ben boyunu bilmediğim için kilosu az mı çok mu anlayamıyorum gören maşallah tombik diyo ama acaba boyu mu kısa diye düşünüyodum bu sitedeki çizelgeyi görünce rahatladım. Görsen kontrolden beri kaç demet tere dereotu yedim humana bi paket bitti hoşaflar falan yaptım. İnşallah sağlıkla büyütürüz ya ben zayıfım diye korkuyorum yetebiliyomuyum kızıma çok düşünüyorum çevre baskısı da hat safhada tabiBu doktorlar var ya moral bozuyorlar bazen benin kızım 1 ayda 600 gram almıştı sutunu sağ bak ne kadar çıkıyor çok az almış dediler bi kafaya taktım kilo almıyo diye sutum mu yetmiyor diye bu sefer 35 günde 1 kilo 30 gram almışız :) bizde 72 gunluğuz daha 5 kilo değiliz işte
Doktorlarda işlerine geldikleri gibi davranıyor sanki mama şirketine mi ortaklar anlamadım. Ben doktorumuzu çok seviyorum çok güzel izah ediyor. Bana dedi ki 600 gr sınır bi ay daha bakılır eğer 600ün altına düşerse o zaman bişeyler düşünürüz sakın kiloyu kafana takma diyor. Hatta ben mama verdim bikaç kere aç sanıp ilk günlerde nasıl kızdı bana hemen verilmez diyeBu doktorlar var ya moral bozuyorlar bazen benin kızım 1 ayda 600 gram almıştı sutunu sağ bak ne kadar çıkıyor çok az almış dediler bi kafaya taktım kilo almıyo diye sutum mu yetmiyor diye bu sefer 35 günde 1 kilo 30 gram almışız :) bizde 72 gunluğuz daha 5 kilo değiliz işte
Aman canım çevreyi göz ardı edeceksin çocuk olaylarında banada çok zayıfsın nasıl bakıyorsun diyorlar annem bakıyor diyorum herkese laf mı yetiştircem bi deBen boyunu bilmediğim için kilosu az mı çok mu anlayamıyorum gören maşallah tombik diyo ama acaba boyu mu kısa diye düşünüyodum bu sitedeki çizelgeyi görünce rahatladım. Görsen kontrolden beri kaç demet tere dereotu yedim humana bi paket bitti hoşaflar falan yaptım. İnşallah sağlıkla büyütürüz ya ben zayıfım diye korkuyorum yetebiliyomuyum kızıma çok düşünüyorum çevre baskısı da hat safhada tabi
Ben boyadım canımKızlar emzirme döneminde saç boyatanınız varmı yani emzirme döneminde saç boyanır mı
Aynen bende öyle neler yedim yok tahin helvası yok dere otu prolac diye sut arttırıcı var ondan hoşaflar ama doktor bana sakın akıyor diye emzirdigin goğsunu değiştirme dedi bi goğsunu boşalana kadar emzir dedi ilk gelen sut su gibidir git gide yağlılaşır o dedi ben değiştiriyordum akıyor diye bende mama vermek zorunda. Kalırım diye korkuyordum yetmiyordur diye ara ara olur öyleBen boyunu bilmediğim için kilosu az mı çok mu anlayamıyorum gören maşallah tombik diyo ama acaba boyu mu kısa diye düşünüyodum bu sitedeki çizelgeyi görünce rahatladım. Görsen kontrolden beri kaç demet tere dereotu yedim humana bi paket bitti hoşaflar falan yaptım. İnşallah sağlıkla büyütürüz ya ben zayıfım diye korkuyorum yetebiliyomuyum kızıma çok düşünüyorum çevre baskısı da hat safhada tabi
Herhangi. Bi sorun olmuyor demiBen boyadım canım
Beni sağlık ocağındakiler korkuttu bide o donem çok kusmaya başlamıştı doktora goturdum bir goğsunu sağ bak sutune dedi ne kadar çıkıyor dedi tek goğsunden 80 cc çıkması lazım dedi ben sağmadım bi goğsunu tamamen boşalt değiştirme sakın ondanda olabilir dedi bi dahaki gittiğimde maşallah iyi kilo almış bu sefer. DediDoktorlarda işlerine geldikleri gibi davranıyor sanki mama şirketine mi ortaklar anlamadım. Ben doktorumuzu çok seviyorum çok güzel izah ediyor. Bana dedi ki 600 gr sınır bi ay daha bakılır eğer 600ün altına düşerse o zaman bişeyler düşünürüz sakın kiloyu kafana takma diyor. Hatta ben mama verdim bikaç kere aç sanıp ilk günlerde nasıl kızdı bana hemen verilmez diye
Ben hamileyken kestirmiştimde doğumdan sonra o kadar saçla uğraşamam dedim. Hem gurdu hem çok uzundu dipleri çok çıktı benimde ya boyatmak istiyorumBen boyatmak istiyorum çok uzadı dipler ama zararı olur belki diye düşünüyorum bir de kestirmem de lazım rapunzele döndüm artık aslında bi boşluk bulup gitsem ikisini de yaptırasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?