2014 Aralık Anneleri

Canım bosver kullan bende sen gibi bi hata yaptm cok canı acıdı bebeğimin biraz gecsin kullanalm
Bırakır mıyım hiç 300 lira deseler yine alırım mahvoluyor yavrum bu gaz illetinden. Uykusuzluktan eridi sanki o hali gitmiyor gözümün önünden.

Bırakır mıyım hiç 300 lira deseler yine alırım mahvoluyor yavrum bu gaz illetinden. Uykusuzluktan eridi sanki o hali gitmiyor gözümün önünden.
Sende mahvolmuşsundur erkek çocuklarına daha çok oluyormuş gaz işe yarıyor mu gaz damlan hangisini kullanıyorsun

Kızlar bebişleriniz nerde yatıyor biliyorum bana kızacaksınız ama ben yanımda yatırıyorum artık baş gelemedim beşikte küçük beşiklerden aldım yatağın yanına koymuştum ama benimki sürekli uyanıyo pışpışlayınca uyuyo beşikte olunca sürekli sallanmak istyo eşimi odadan gönderdim yazık salonda yatıyo ne düzenimiz kaldı ne bişey annelik çok ağır geldi bana sizlerde durum ne yada nasıl çözecem ben uyku düzenini bana yardımmmmm lutfen

Sende mahvolmuşsundur erkek çocuklarına daha çok oluyormuş gaz işe yarıyor mu gaz damlan hangisini kullanıyorsun
Şimdi biogaia kullanıyoruz 20 gündür falan damla bitince anladım işe yaradığını Allaha şükür iyi geliyor bu sürekli pıtır pıtır oğluşum eşime diyorum ki kız arkadaşını eve getirince rezil etcem oğlumu bebekken çok gazlıydı diye diyorum :) inşallah gün gelecek bu sıkıntılı günleri gülerek hatırlıcaz

Kızlar bebeklerinizin Göz renkleri değişti mi ne oldu benimkinin hala lacivert gibi
Yok canım hala aynı bizimkide hatta bende eşimde renkli gözlü değiliz ama oğlumun gözlerine bakanlar renkli olacak heralde diyordu ama şimdi siyah gibi sanki daha tam oturmuş değil

Bazı geceler eşim olmuyor o zaman bende yanımda yatırıyorum ama annem çok kızıyor baş edemezsin böyle diye bu arada benimkide sallamadan uyumuyor yada emerken uyuyor. Bu hafta doktor konteolşne gidince soracağım ben uyku eğitimine ne zaman başlanabilir ne yapmam gerekli diye

Kızlar bebeklerinizin Göz renkleri değişti mi ne oldu benimkinin hala lacivert gibi
Bizimki doğduğunda siyah gibiydi şimdi kahverengiye döndü eşimle ikimiz de kahverengi gözlüyüz. Benim anne tarafımla eşimin anne tarafı da renkli gözlü keşke onlara çekseydi diyorum esmer renkli gözlü kızlara bayılırım

Benim kızım gece beşikte gündüz yanımda yatıyor uyuyunca kalkıyorum. Beşiği çadır almıştım 4 yaşına kadar olandan. İlk günden beri onda yatıyodu kolikle beraber gündüz yanımda uyumaya başladı. Ben ilk doğum yağtığımda 10 gün bebeğim gece uyumaz gündüz uyurdu bir iki gece eşimi ayırmıştım uykusuz kalmasın diye. Üçüncü gün dayanamadı geldi rahatsız olmuş kanepede zaten top atsan duymaz o yüzden gitmedi bi daha gece uyumasak bile. Üçümüz yatınca uyumuyo bebeğim babasıyla oynamak istiyo. Ayy ne uzun yazdım gıcık oldum kendime

Benim kızımın beşiği bizim odamızda ben hiç yanımda yatırmadım emerken uyuyor yatıyorum uyanıyor koyarken pış pışlıyorum uyuyor sallıyorum iyice uykuya dalana kadar uyuyor öyle gece 3-4 saat kokuna alışmıştır buyuk bir ihtimalle ama uzaklaştırmaya çalış kendinden valla çok zor olur senin için

İnşallah o günler gelecek ben o gaz damlasının çok iyi olduğunu duymuştum aynen gülerek hatırlanacak anne babalarımız nasıl anlatıp gülüyorlar bize bizde öyle olacaz bizimki de bazen yatmak istemiyor kucagınada yatırsan ağlıyor dik tutucaksın onu dışarıya donuk gezeceksin yoruluyorum kollarım ağrıyor artık

Bizede renkli gözlü olacak diyorlar babasının gözleri renkli bilemiyorum ne zaman değişir rengi acaba

Aynen canım öyle tutulmayı çok seviyor ama kollarım kopuyor benimde mecbur kalmadıkça almamaya çalışıyorum bende. Bu arada gerçekten damla mükemmel :)

Benimki eskiye göre daha az sallattırıyo yanımdada ondan yatırıyom pışpış yapmayınca hemen gözlerini açıyo uyanıyo bazende ağlıyo

Valla bilemedim gündüz ne kadr uyuyo benimki sürekli uyanıyo ben gündüz dinlenemiyorm deliksiz uyusa bi iki saat dinlenirzde nerdeeee

Benimki hiç o kadar uzun uyumadı uyanıyo 2 saate bir nasıl biliyo anlamıyorm uyku arasında emiyo tekrar uyuyo

Aynen canım öyle tutulmayı çok seviyor ama kollarım kopuyor benimde mecbur kalmadıkça almamaya çalışıyorum bende. Bu arada gerçekten damla mükemmel :)
Bende o damladan kullanıyorm şimdi bitti evde zinco vardı ona devam ediyorm ama alırım bitince biogaia dan minnacık şey çok pahalı ama olsun tek iyi gelsinde

Bende o damladan kullanıyorm şimdi bitti evde zinco vardı ona devam ediyorm ama alırım bitince biogaia dan minnacık şey çok pahalı ama olsun tek iyi gelsinde
Küçük bişey bi de açınca 4 haftada tüketmek gerek. İyi gelsinde ne yapalım alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…