Bende almıyorum ağlıyor ağlıyor dayanamıyorum sonra alıyorum kıyamıyorum dudaklarını bi büzüyorAynen canım öyle tutulmayı çok seviyor ama kollarım kopuyor benimde mecbur kalmadıkça almamaya çalışıyorum bende. Bu arada gerçekten damla mükemmel :)
Hele o alt dudak yok mu bi de benim oğlumun ağlarken alt dudağı titriyor :)Bende almıyorum ağlıyor ağlıyor dayanamıyorum sonra alıyorum kıyamıyorum dudaklarını bi büzüyor
Sabah 6 dan sonra bikaç saat uyanık kalmak istiyo saat 9 buçuk gibi eşim gidiyo yatıyoruz yarım saat falan uyuyo uyanıp emiyo geri uyuyo. Ben uykusunu açmadan yatarak emziriyorum o saatlerde böylece ben de dinleniyorum. Saat 1 é kadar falan bu şekildeyiz sonra pek uyumuyo geceye kadar taş çatlasın 20 dk en uzun uykusu. Bu arada bu anlattığım haftada 4 5 gün. Böyle yapamadığımız günler akşama kadar hiç uyumuyo ve sürekli ağlıyo mızmızlanıyo geceye de yansıyo o günler kabus gibi. Bazen keşke öyle alışmasaydı diyorum çünkü işin oluyo doktor işi misafir falan olunca gün bana zehir oluyo malesefValla bilemedim gündüz ne kadr uyuyo benimki sürekli uyanıyo ben gündüz dinlenemiyorm deliksiz uyusa bi iki saat dinlenirzde nerdeeee
Bizim bi uyuma şeklimiz yok malesef herşeyi deniyorum artık hangisinde uyursa. Birine alışsa da hep onu yapsamBenimki eskiye göre daha az sallattırıyo yanımdada ondan yatırıyom pışpış yapmayınca hemen gözlerini açıyo uyanıyo bazende ağlıyo
Gelde alma kucağına işte gelde dayanHele o alt dudak yok mu bi de benim oğlumun ağlarken alt dudağı titriyor :)
Canım ya ne zamandır sana soracağım unutuyorum hep kalça çıkıklığı için gittiniz mi kontroleGelde alma kucağına işte gelde dayan
Bu hafta sonu gidicez cumartesi eşimle beraber inşallah bi sorun çıkmaz hep çift bez bağladım kucağımda tutarken bacak arasından tuttun elimle korkuyorum işte kötü bişey çıkar diye dua edin bana ne olurCanım ya ne zamandır sana soracağım unutuyorum hep kalça çıkıklığı için gittiniz mi kontrole
Bende kıyamıyorm sürekli yatırıyorm gibi geliyo sırtı falan acıyodur diye gezdiriyrm evde deli gibiBende almıyorum ağlıyor ağlıyor dayanamıyorum sonra alıyorum kıyamıyorum dudaklarını bi büzüyor
İnşallah bi sorun çıkmıcak canım haber ver muhakkak. Bizde bu haftaiçi gideceğiz bakalım böbrekler için ne diyecek zaman yaklaştıkça o da benim içine dert olduBu hafta sonu gidicez cumartesi eşimle beraber inşallah bi sorun çıkmaz hep çift bez bağladım kucağımda tutarken bacak arasından tuttun elimle korkuyorum işte kötü bişey çıkar diye dua edin bana ne olur
Allah şifasını versin inş Rabbim çocuklarımzla sınamasın biziBu hafta sonu gidicez cumartesi eşimle beraber inşallah bi sorun çıkmaz hep çift bez bağladım kucağımda tutarken bacak arasından tuttun elimle korkuyorum işte kötü bişey çıkar diye dua edin bana ne olur
inşallah sizdede bir sorun çıkmaz sende haber ver mutlakaİnşallah bi sorun çıkmıcak canım haber ver muhakkak. Bizde bu haftaiçi gideceğiz bakalım böbrekler için ne diyecek zaman yaklaştıkça o da benim içine dert oldu
Ben 3 aylık hamileyken iki ayrı kanal tedavisi olsun altıncı ayımda da başka dolgu yaptırdım Hemde profesör Onaylı. Gebelikte riski yok ama emzirmede tehlikeli olabilir. Yine de bi uzmana sor süte karışabılıyr uyuşturucu ama ana karnında plasenta koruyor bebişi. Bu arada bırak manyak Komşuları biz bize yeteriz buradaKızlar dişim çok kötü kanal tedavi falan olması gerekiyor hamileyken yapılmadı tabi yani bir yıldır çekiyorum ne zaman yapılıyor bi sakıncası var mı acaba malum bizim doktor manyak çıktı bişey sorulmuyo siz biliyomusunuz
İnşallah canım çok korkuyorum :'(inşallah sizdede bir sorun çıkmaz sende haber ver mutlaka
Geçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlar bebişin. Arkadaşlar yazmış süt sağıp gidip yaptırcam etkisi geçene kadar da süt sağıp atılıyomuş.tek seferde biter inşaallah.Bebeğim bensiz hiç durmuyo Biberonu da bi türlü sevmediBen 3 aylık hamileyken iki ayrı kanal tedavisi olsun altıncı ayımda da başka dolgu yaptırdım Hemde profesör Onaylı. Gebelikte riski yok ama emzirmede tehlikeli olabilir. Yine de bi uzmana sor süte karışabılıyr uyuşturucu ama ana karnında plasenta koruyor bebişi. Bu arada bırak manyak Komşuları biz bize yeteriz burada
Benim ki de grip çok kötü yaa 3 gece elimizde salladık hep ağladı durmadi.bugun daha iyi ama sesi kisilmis çok zor. Pedi duş ve ornivit damla verdi drKızlar bebeğim grip olduo kadar sakınıyorken Hemde. Bi de Bronşit Başlangıcı dedi Dr. Moralim cok bozuk
Bende çok korkuyorum işte bişey çıkar diye ALLAH ım korkularımızı boşa çıkarsınİnşallah canım çok korkuyorum :'(
Kıyamam ya benim bebişte hapşırıp duruyo eşim grîp înş geçmezKızlar bebeğim grip olduo kadar sakınıyorken Hemde. Bi de Bronşit Başlangıcı dedi Dr. Moralim cok bozuk
Geçmiş olsun canım salgın mış bu aralar dikkat edin bebeklerinize valla salgın var diye dışarı çıkmaya korkuyorum bizde 1 aylıkken grip etmiştik kızımı babası gripti yaklaşmadı bile ama aynı havayı soluması bile yetti Allah beterinden korusun dikkat et yavruna allahım çabucak iyileştirsin ben 1 hafta çekmiştim ama bizimki pek huzursuz olmadı allahtanKızlar bebeğim grip olduo kadar sakınıyorken Hemde. Bi de Bronşit Başlangıcı dedi Dr. Moralim cok bozuk
Benim elimde gripti hiç yaklaşmadı kızıma ama yinede grip oldu mağlum aynı odada olmaları bile yetti ee hava soğuk diye odayı havalandıramayınca ortalık virüs kaynadı ve sonunda 1 aylık kızımı grip etmiştikKıyamam ya benim bebişte hapşırıp duruyo eşim grîp înş geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?