2014 Aralık Anneleri

Bebegim grip olmuştu dr emzir ve peditus kullan demisti. Bugün 2 saat hiç durmadan ağladı kuzum en sonunda başka dr goturduk üç çeşit ilaç ve antibiyotik verdi akciğer sesleri değişmiş dedi duzelmezse hemen getir dedi bende anlamadım nasıl böyle oldu yaa

Evet canım benimkîde yaklaşamıyo yazık aman nr zormuş

Geçmiş olsun canım ya insanın içi gidiyo keşke onlar hiç hasta olmasalar

Günaydin guzel anneler.
Ben internetten bebek icin biseyler almak istiyorum.ihtiyacim olanlari cikip alamiyorum.kisakollu çitcitlilara nluge filan ihtiyacim var.onerebileceginiz bi site varmi.
Birde bizim ufakligin kafasi konak doldu iki haftadir bebe yagi suruyorum banyodan once biraz azaldi ama daha var.
Karbonattan bahsetmistiniz nasil yapicam anlatabilirmisinizz.

Gecmis olsun.bir ay once bizde yasadik.eve bhava makinasi bile aldim.atlatir allahin izniyle merak etme

Biz az bişey sıcak suyun içine biraz karnonat attık göz kararı sonrada pamukla kafasına sürdük bi zararı olmadı bi dene istersen

Gunaydin tatli anneler sizlere birşey sormak istiyorum benim 3.aydan sonra saclarim çok dökülmeye başladı hamileyken saclarim belime kadardi yine de dokulmezdi pek ama simdi acayip dökülüyor yikamayq taramaya korkuyorum tutam tutam her yer sac oluyor ya sizde de var mi bu sorun çok üzülüyorum emzirmekle ilgili olabilir galiba bizden vitamin mineral caliyolar sonuçta dimi bi de oğlum ellerini çok isirmaya başladı 3.5 aylik acaba dişleri mi kasiniyo erken geldi bana

Herkesde farklı farklı şeyler oluyor benimde diş etlerim ağrıyor ne hamileyken gördüm nede öncesinde emzirmeden dolayı sanırım diş etlerin öyle ağrımaya başladıki vitamin eksikliğinden galiba benim kızımda 3 aylık olcak benimkide hep elini ağzına goturuyor emiyor sordum doktora normal dedi artık ellerini bacaklarını daha fazla kullanmays başlıyor normal dedi bende hiç dişe takılmadım umarım öyle bişeyde değildir daha erken çünkü

Benimde dokuluyoo.
Bi arkadaşim oglun seni tanimaya basladimi saclarin dokulecek demistii.
Benimkide elleri agzinda devamli.resmen hirsla savas veriyor elleriylee.

Benimde dokuluyoo.
Bi arkadaşim oglun seni tanimaya basladimi saclarin dokulecek demistii.
Benimkide elleri agzinda devamli.resmen hirsla savas veriyor elleriylee.
Benim kızımda öyle savaş halinde elini ağzına götürecek diye uyanıyor ağlamıyor elleriyle uğraşıyor yarım saat

Kızlar ben eldiven kullanıyorum daha tırnaklarını en derinden kesemiyorm bide çok elini yüzünü kaşıyo sizler kullanıyomusunuz

Benim ki de grip çok kötü yaa 3 gece elimizde salladık hep ağladı durmadi.bugun daha iyi ama sesi kisilmis çok zor. Pedi duş ve ornivit damla verdi dr
Peditus perebron ve 125 lik antibiyotik kullanıyoruz ayrıca buhar makinası aldık ilacı var iki tane onu koyup 4 defa günde hava veriyoruz. Sorma o kadar canım acıyor ki yavrularımız hastalanana kadar bize gelseydi şu illet. Yalnız buna da şükür daha beterler de var şimdi nasıl yavrun benimki halen takır takır öksürüyor bol balgam var

Bi haftayı Geçmek üzere ama düzelemedik daha başlangıca göre daha iyiyiz ama yinede Öksürük cok tıkıyor. Annem geldi bize bakmaya bana da bulaştı grip. Ne Salgın bu böyle hastanede çocuk bebek dolu ortalık fena. Kötü bi kış geçiyor sen nasılsın ? Gittin mi Dr a? Kalça için

Benimkide 1 aylıkken peditusla perebron bide burun damlasıyla burun aspiratörü aldırdı 1 haftada geçmişti benimki geçmiş olsun çabucak iyileşir inşallah

Kıyamam ya benim bebişte hapşırıp duruyo eşim grîp înş geçmez
Çok dikkat edin bize de görümceden geçti. O kadar dedim yaklaşma diye ama dinlemezler ki ayrıca çok sorumsuz davranıyor benimkiler evde bebek var neticede hiç dikkat etmiyorlar. Valla sen bol bol c vitamini al meyve ye. Yoksa helak ediyor bu grip bebeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…