Cumartesi gidicem dikkat et daha çok hastanelerde bulaşıyor valla salgın zaten kimi sorsan grip korkuyorum bir yere gitmeye buhar iyi gelir almakla iyi yapmışsınBi haftayı Geçmek üzere ama düzelemedik dahabaşlangıca göre daha iyiyiz ama yinede Öksürük cok tıkıyor. Annem geldi bize bakmaya bana da bulaştı grip. Ne Salgın bu böyle hastanede çocuk bebek dolu ortalık fena. Kötü bi kış geçiyor sen nasılsın ? Gittin mi Dr a? Kalça için
Zaten bebek nezle ya da gripse bil ki Bronşit Başlıyor demek. Cok araştırdık antibiyotiksiz Geçmiyor cok Küçükler antibiyotik ama kullanmazsak saha kötü oluyorlar saatini ihmal etmeden ver ben bi haftadır veriyorum 20 gün kullanıcaz bakalım. Başlangıca göre hırıltı saha az. Ama o hırıltı cok tehlikeli bilesinBebegim grip olmuştu dr emzir ve peditus kullan demisti. Bugün 2 saat hiç durmadan ağladı kuzum en sonunda başka dr goturduk üç çeşit ilaç ve antibiyotik verdi akciğer sesleri değişmiş dedi duzelmezse hemen getir dedi bende anlamadım nasıl böyle oldu yaa
Ben geçen kuaföre gittim beş kadın geldi beşide grip markete girdim kasiyer hasta. Kocam kocamın ailesi kuzenlerim hepsi dökülüyor. Cok uzak tutmaya çalıştım kendimi ama illa kaptı yavrum o da bana sattı gribi. Antibiyotik verdin mi kuzucuğuna? Bi de Dr a gidince yaz bende merak ediyorum seni. Bizim 4 Nisan gibiCumartesi gidicem dikkat et daha çok hastanelerde bulaşıyor valla salgın zaten kimi sorsan grip korkuyorum bir yere gitmeye buhar iyi gelir almakla iyi yapmışsın
Bide işe gidiyosun değilmine zor ya valla bilemedim benimki sabaha kadar çok huysuzdu gün boyuda devam ediyo ağlıyo sürekli içli içliBi haftayı Geçmek üzere ama düzelemedik dahabaşlangıca göre daha iyiyiz ama yinede Öksürük cok tıkıyor. Annem geldi bize bakmaya bana da bulaştı grip. Ne Salgın bu böyle hastanede çocuk bebek dolu ortalık fena. Kötü bi kış geçiyor sen nasılsın ? Gittin mi Dr a? Kalça için
Antibiyotik vermicem çok küçük daha demişti doktor ben hemen goturdum ama hastaneye burnu tıkalıydı anladın grip olacak hemen goturdum hırıltılıydı burnu yazarım yazarım dua edin sizde ne olur sonuçlar iyi çıksınBen geçen kuaföre gittim beş kadın geldi beşide grip markete girdim kasiyer hasta. Kocam kocamın ailesi kuzenlerim hepsi dökülüyor. Cok uzak tutmaya çalıştım kendimi ama illa kaptı yavrum o da bana sattı gribi. Antibiyotik verdin mi kuzucuğuna? Bi de Dr a gidince yaz bende merak ediyorum seni. Bizim 4 Nisan gibi
Arada çıkartyorum gün içerisinde ama resmen gözünü ovuşturuyo yırtıyo heryeriniArtık ellerini tanıması gerekiyor diye 2 haftadır falan takmıyorum eldiven ama tırnaklarını sık sık kesiyorum
Çok geçmiş olsun ben gündüz çıkartıyorum gece korkuyorum uyurken çizer falan diye o yüzden gece takıyorumYine ben :) kasım annelerinden gelen aralık annesi
Som sayfayı okudum da..el emme, eldiven tırnak konuşulmuş. 4 gün önce çok acı bir şey yaşadık. Kısaca söyleyip dikkatinizi çekmek istiyorum. Oğlum uykusunda gözünü çizmiş. Yüzünü çizmesine alıştık da gözlerini açmadan ağlayınca babası gözünden şüphelendi ve göz doktoruna gittik sabah 5 te. Malesef oğlum göz bebeğini çizmişti. Çabucak iyileşti şükür. Nerdeyse her gün kesiyorum ya da düzeltiyorum ama birinin köşesi kalmış demek ki..
Ya oğlum emzik almadı, parmağını emmeden uyuyamıyor gece. O yüzden takamıyorum.Çok geçmiş olsun ben gündüz çıkartıyorum gece korkuyorum uyurken çizer falan diye o yüzden gece takıyorum
Sorma canım zor işimiz zor. Allah ım şifa versin yavrularımıza ben kendimi unuttum zaten. Bi de ilaçlardan benimki pişik oldu. Aman dikkat et bi de o Yüzden canı yanmasın biz bilemedik huzursuzdur meğer pişik BaşlamışB
Bide işe gidiyosun değilmine zor ya valla bilemedim benimki sabaha kadar çok huysuzdu gün boyuda devam ediyo ağlıyo sürekli içli içli
O kadar çabuk uzuyor ki tırnakları. Ben derin kesmeye korkuyorum ama eşim çatır çutur kesiyor vallaBende takmıyorum eldiven gece yatarken takıyorum sadece bugün gözünü çizdi bende kesiyorum ama ne tırnaksa mübarek
Eli zaten ya ağzında ya yüzünde ama artık alışması lazımArada çıkartyorum gün içerisinde ama resmen gözünü ovuşturuyo yırtıyo heryerini
Bende korkuyorum elinş çekip duruyor durmuyor hiç keseyim bugün çok sinirlendirdi kızım beni ya yatmıyor gezmek istiyor kolum ağrıdı artık karnım acıktı yemek yiyemedim afedersin wc ye gidicem ağlıyor gidemiyorum kedi gibi sırtı yere gelmicek gündüz böyleyiz hepO kadar çabuk uzuyor ki tırnakları. Ben derin kesmeye korkuyorum ama eşim çatır çutur kesiyor valla
Etmez miyim Allah ım sorunsuz güzel sonuçlar versin. Neticede bende aynı durumdayım. Biz de Dr a erken gittik ama grip geçmedi sürekli yeniledi o Yüzden antibiyotik başladık. Valla zor işimizAntibiyotik vermicem çok küçük daha demişti doktor ben hemen goturdum ama hastaneye burnu tıkalıydı anladın grip olacak hemen goturdum hırıltılıydı burnu yazarım yazarım dua edin sizde ne olur sonuçlar iyi çıksın
Seninkinin kalçası ne oldu canım sendede sorun vardı galiba antibiyotikte ağır gelir ama yapacak bişey yok çabucak iyileşsinde artıkEtmez miyim Allah ım sorunsuz güzel sonuçlar versin. Neticede bende aynı durumdayım. Biz de Dr a erken gittik ama grip geçmedi sürekli yeniledi o Yüzden antibiyotik başladık. Valla zor işimiz
20 gün çok değil mi ya biz pazartesi kontrole gideceğiz bakalım. Aslında anladım götürdüm hemen ama dr inanmadi galiba bişey yok dedi. Şimdi akcigere inmiş pazartesi iznim bitiyor çocuk iyilesmezse rapor alicamZaten bebek nezle ya da gripse bil ki Bronşit Başlıyor da 20emek. Cok araştırdık antibiyotiksiz Geçmiyor cok Küçükler antibiyotik ama kullanmazsak saha kötü oluyorlar saatini ihmal etmeden ver ben bi haftadır veriyorum 20 gün kullanıcaz bakalım. Başlangıca göre hırıltı saha az. Ama o hırıltı cok tehlikeli bilesin
Canım yapma yemek eşine söyle görmüyomusun halimi de dışardan söyleyin bu ne ya sinir oldum haklısın eşinin seni anlaması lazım ama erkekler biliyosun odunlar yani biraz sabret annene gitmeyi aklından çıkar pazartesi anneni çağırırsın anneler kızlarını rahatlatırÇok geçmiş olsun yavrularınıza inşallah çabuk atlatırsınız. Ben bugün çok sinirliyim kızlar sağlık ocağında aşı oldum sabah tabi kolum iptal şişti ve çok ağrıyo biliyosunuz evde de misafir var sabah çıktılar yine gezmek için hiç sen bu çocuğu nasıl tutacaksın diyen yok. Üstüne eşim de sinir etti aramış diyor ki bi Program varsa gezeceksek geliyim. onlar da başka yerdeymiş akşam geç geleceklermiş o zaman gelmeyim işim var demez mi. Delirmek işten değil ya çıkıp anamın yanına gitmemek için zor tutuyorum kendimi. Nazımı o çeker belki. Bebeğim benim sinirimden mi etkilendi nedir saatlerdir ağlıyo emmiyo da ağlarken off of
Ne yazık ki kucağa alıştırdığımız için böyle oluyor bizimkide öyleBende korkuyorum elinş çekip duruyor durmuyor hiç keseyim bugün çok sinirlendirdi kızım beni ya yatmıyor gezmek istiyor kolum ağrıdı artık karnım acıktı yemek yiyemedim afedersin wc ye gidicem ağlıyor gidemiyorum kedi gibi sırtı yere gelmicek gündüz böyleyiz hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?